marți, 5 ianuarie 2016

Zece conducători înainte iazului de foc

Biblia numește principalii organizatori ai 9/11 și actualei crize mondiale
În numele Tatălui  al Fiului și al Sfântului Duh!

În ceea ce se întâmplă în prezent crizei economice globale, mulți creștini ortodocși vad o dimensiune apocaliptică. Această criză este comparat cu profețiile Apocalipsei (Apocalipsa Sfântului Ioan Evanghelistul) și mass-media seculară. Deci, încă 23 octombrie 2008, la "Komsomolskaia Pravda" a publicat un articol cu ​​același nume - "Colapsul economic a Americii prezis în Biblie?" Autorii săi - "scriitori bine-cunoscuti, astrologi" Dmitri și Nadejda Zima - cititori oferite, în special, următoarele raționamentul său:
"In 17 - capitolele 18 de Apocalipsei este vorba în primul rând despre colapsul financiar, atunci când un Babilon la nivel mondial trebuie să facă parte regi pământești, nobili și negustori, "și bucuria tuturor celorlalți. Asta e modul în care este descrisă în Ioan: ". Și plâng și o jelesc (curva Babilonului) împărați ai pământului ... Și comercianții plîng și o jelesc, pentru că nimeni nu cumpără marfa lor"
Tema generală este caderea banilor și colapsul financiar e este laitmotivul. Profetul acum și apoi a revenit la ei, spunând: "Vai, vai, Babilonul, la o oră bogății atât de mare!" Fapt interesant: atunci când Apocalipsa spune că prăbușirea  în bogăție și luxului in lumea  Babilonului, profetul Ioan menționează nu întâmplător că plângerea căderii  Babilonului nu o face numai marinari ci si comercianti
Faptul că această Babilonul antic a fost localizat în ceea ce este acum Irakul și nu a fost niciodată o națiune maritimă. Cu toate acestea, este clar că, în acest caz, Babilonul este un simbol Un simbol de ce? Judecând după cuvintele lui Ioan, vorbim despre faptul că o mare putere mondială în "vremurile din urmă" trebuie să fie un fel de națiune maritimă, pentru a primi pe teren ceea ce este imposibil. Aici nu este să ne amintim America? "
În general, desigur, aceste argumente sunt corecte. De fapt , Babilonul apocaliptic, domnește peste împărații pământului (aka - pe curva cea mare, adăpat toate neamurile din vinul înnebunitor curviei țara lui), - nu este nimic ca Statele Unite ale Americii (în sens larg - toate civilizației occidentale, condusă de America). Iar previziunile capitolelor 17 și 18 ale Apocalipsei cu privire la procesul de noi Babilon, de fapt, au început deja să se împlinească. O astfel de înțelegere este caracteristică a multor interpreți ortodoxe moderne de Apocalipsa. Ei au, cred, și "amortizate" răspunsul la această profeție autorilor seculare. Profeție toate acestea, prea superficial comparativ cu circulante evenimente , scriitori, astrologi, la fel ca majoritatea celorlalte autori media laice, reușește un punct important. Din argumentele lor că criza actuală a început, a existat, a rupt ... De fapt, "a început", "a avut loc", "a izbucnit." Iar în Apocalipsa declarat destul de clar. Mai mult decât atât, în Apocalipsa numit principalii vinovați, principalii organizatori ai crizei. Cine sunt ei?
Iată răspunsul: "Cele zece coarne [șapte capete și  fiară ieșind din mare] vor urî pe curvă, și o vor face pustie și goală, și vor mânca carnea ei, și o vor arde cu foc; Căci Dumnezeu a pus în inimile lor să-și îndeplinească voința sa, fie de o minte, și să dea împărăția lor fiarei, până când cuvintele lui Dumnezeu "(Apocalipsa 17: 16-17).
Zece coarne
Astfel, în conformitate cu Apocalipsa, există o anumită putere (notate cu zece coarne ale fiarei din mare), care este organizatorul ruina și distrugerea Babilonului. Și cele zece coarne, după cum se explică în cartea Apocalipsei, "sunt zece regi" (un alt traducere - rigle), care "va face război cu Mielul, dar Mielul îi va birui; pentru el este Domnul domnilor și Împăratul împăraților și cei ce sunt cu El sunt chemați, aleși și credincioși "(Apocalipsa 17: 12, 14).
Război cu Mielul - o luptă cu Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Deci, aceste zece conducători mondiale sunt atei și slujitori ai diavolului conștient. Expresia "Dumnezeu a pus în inimile lor" (. De la Apocalipsa 17: 17) este, desigur, Dumnezeu nu este o aprobare de acțiune a acestor slujitori ai răului, și gradul de indemnizație de Dumnezeu (la fel ca și în Vechiul Testament spune că "Domnul a împietrit inima lui Faraon" - Ex 9:. 12). Și conducătorii lumii, putem apela cu siguranță acest grup de oameni (sau mai bine, poate, să spun - oameni răi, pentru că sunt conștient prin lucrarea răului și, în special, păcatul grav de crimă spirituală și fizică a unui număr mare de oameni s-au renunțat la chipul lui Dumnezeu în ei înșiși, fără de care o persoană nu poate fi numit un om, și a luat pe chipul fiarei), numai în sensul în care Domnul Însuși, adevărata Domnul cerului și al pământului, în Evanghelie, solicită Satan prințul acestei lumi (Ioan 12:. 31).
Din Apocalipsa rezultă că "cea mai mare din istoria omenirii atac terorist", (ca mass-media), care a dus la distrugerea a două zgârie-nori din New York 11 septembrie 2001, a avut loc pentru a aborda aceleași zece conducători. Aceasta a organizat "atac terorist" (t E. operațiunea efectuată de subordonații globali de puteri atee a serviciilor de securitate puternice,  CIA -. Doar una dintre ramurile) a devenit punctul de plecare de la care a început activ și rapid de a construi un regat la nivel mondial a fiarei, pentru a fi exact - în etapa finală construirea animal-regat. 9/11 provocare dezlănțuit lume în spatele scenei pentru a produce război în scopul de a stabili o "nouă ordine mondială".
Expertii spun: aproape toate organizațiile teroriste din lume sunt create sau controlate de CIA și Mossad pentru a le folosi ca instrumente în politica internațională la nivel mondial: pentru însămânțare panică printre neamuri, pentru distrugerea nedorite și pentru a justifica intervenția militară în punctele geopolitice cheie.
Geopolitică rusă autoritate, colonelul-general Leonid Ivashov, în articolul său "conturul unei catastrofe globale", scris în legătură cu începerea agresiunii SUA împotriva Irakului și publicat în "Rusia Sovietică" 22 martie 2003, prevede: "forța conducătoare impusă omenirii un nou război , standuri împrăștiate în jurul lumii, rețea de oligarhie financiar transnaționale (Mafia), care controleaza doua treimi din fluxurile financiare mondiale, inclusiv de cele mai multe petrodolari, bani de droguri, fondurile de la transporturile de arme legale și ilegale ierarhic structurat. Această forță globală puternică, care are multe nume (Club 300, un guvern mondial din umbră, de capital evreiesc internațional, din lume Masonic Lodge, și așa mai departe. D.), profund pătruns în țară pe fiecare continent, guverne, sisteme bancare naționale, controalele crima organizată, organizațiile teroriste și influența activ asupra politicii mondiale. În centrul activităților sale este formula Bilderberg: "Puterea - o marfă, chiar și cele mai scumpe, iar ei trebuie să aibă cele mai bogate." Scopul - o putere mondială, dominația mondială. Aceasta este adevărata putere a clientului și organizatorul evenimentului 11 septembrie 2001, ea a ordonat și Irak. "
"În cazul în care aceste păpușari trageți firul - și începe să se agită țările întregi și continente Și până nu știm ce fel de oameni și modul în care acestea funcționează, am înțeles că cu noi toți merge și de ce a venit criza globală.." Acesta este un citat de "Komsomolskaia Pravda", nu de la "scriitori astrologi," iar articolul E. Negre "Francmasonii au preluat puterea asupra dolarului și lumea?»
Da, azi mulți sunt conștienți de faptul de netăgăduit că autoritățile, atât în ​​Statele Unite și Uniunea Europeană este în mâinile elitei globale financiar și politic, care este în același timp și în partea de sus a lumii Francmasoneriei.
Atacuri (Din păcate, unii serie recentă de materiale dedicate expunerea acestui sistem rău, și care conțin pe creștinism, cum ar fi filmul documentar "spiritul Fantoma de ori," prezentari video David Icke, prelegeri, generalul-maior KP Petrov. Este dificil să se determine în fiecare caz: dacă este un amestec de adevăr și minciună este metoda aplicată de aceleași forțe ale răului, în scopul de a submina credința în Domnul nostru Iisus Hristos pentru cei interesati de astfel de materiale adversarii sistemului masonic ateu, prin care sunt lipsiți de harul lui ajutorul lui Dumnezeu - fie că este o consecință a simplu incompetența și lipsa de autori spiritualitate de astfel de materiale).
Că scopul de a forțelor fără de Dumnezeu lumii, conduse de liderii zece ("regi"), - dominația mondială și transformarea întregii omeniri în efectiv gestionate, ar trebui, în special, de la capitolul 13 din Apocalipsa, care prevede că șapte capete și desyatirogomu fiară reprezintă această forță la nivel mondial, va fi permisă de realizarea puterii "peste toate semințiile, și limbi, și neamurile" (Apoc 13: 7).
Se poate presupune că cele zece regi ai Apocalipsei - un zece cifre cheie în lumea Francmasoneriei.
De cărți despre istoria Francmasoneriei, este cunoscut faptul că în luna august 1871 in orasul american Charleston (atunci centrul lumii francmasoneriei, în cazul în care templul principal al cultului masonic cu idolul Baphomet al Templierilor și statuia lui Antihrist, pe fruntea lui, care sa arătat "numărul fiarei" - 666 ) merge la "Consiliul Suprem al lumii" - organul suprem masonic (fondata in 1801 de catre Isaac Long). La această întâlnire, conducătorii de închinători diavolului a fost adoptată program distructiv să cucerească lumea prin organizarea a trei războaie mondiale (doi dintre ei au trecut deja, cum se spune, "în conformitate cu planul", și lumea din spatele eforturilor scenei privind organizarea lumii a treia, în scopul de a stabili dictatura politică, economică și spirituală văzut În zilele noastre, mulți oameni sensibile, și într-adevăr, termenul de "primul război mondial" inventat toate aceleasi sataniștii, francmasoni). A fost "Consiliul Suprem al Lumii" unsprezece francmasonii - "Pontifex Maximus" (președinte) și zece "bătrâni" (consilieri) - "cea mai mare iluminat din lume" (așa cum s-au numit), realizarea instrucțiuni ale "lămpii" principal - Lucifer (de la . lat Lucifer - luminos), t e heruvim cazut, Satana...
Preotul apoi șef al Mondiale Francmasoneriei Albert Pike (una dintre principalele autorități ale moderne "francmasoni", autor al "Masonic Biblie", scris de el, așa cum el însuși a recunoscut, sub dictarea lui Satan), care a dezvoltat (probabil nu fără o urmă de iad curator) a declarat Programul cucerirea puterii mondiale, a scris: "Pentru triumful complet al Francmasoneriei este nevoie de trei războaie mondiale; o treime dintre ei vor fi distruse de către lumea musulmană, iar apoi vom provoca o răsturnare socială foarte mare, din care ororile va arăta toate necredință fatal. Minoritate revoluționar va fi distrus, și dezamăgit în creștinism ... cele mai multe vor primi de la noi adevărata lumină a doctrinei lui Lucifer. "
Evident, cea mai mare panoul Masonică din zece "bătrâni", continuă să existe în momentul de față. Din textul Apocalipsei doar poate concluziona că cele zece coarne ale conducătorii fiarei desemnate, alcătuiesc un organism colectiv, un fel de bord (Comitetul Board), iar nu capul a statelor individuale. La urma urmei, ei au o reală și chiar "forța", dar "încă nu au primit [Lumea] împărăție" t. E. Nu a fost încă stabilit oficial un guvern supranațional lume. Dar apoi ei încă "să ia putere [mondială] cu fiara, ca regi o oră [scurt]; ele sunt de o minte [planuri generale, planuri] și va da putere și puterea lor fiarei "(Apocalipsa 17: 12-13.).
Șapte șefi  ai fiarei
Faptul că ele nu sunt șefii de state individuale, zece împărați sunt diferite de cele șapte regi - conducătorii de state, care sunt desemnate de către cele șapte capete ale fiarei. Coarne de animale în cărțile profetice ale Bibliei reprezintă în mod tradițional pe conducători și capete de animale - starea regatului. Și Sf. Andreas Cezareei "Comentariul Apocalipsa" lui bazat pe faptul că cele șapte capete ale fiarei - cele șapte regate.
Potrivit unor interpreți moderni ai Apocalipsei, o fiară cu șapte capete de la mare este să se înțeleagă  șapte"puteri ale lumii" ("împărății") de fapt creează un nou , imperial în sistemul de management natură a lumii - Împărăția fiarei. Astfel, Apocalipsa indică sistemul în sine (și corespunzător istoric perioadă) conducerea lumii "grup de șapte".
Șapte șefi de fiarei - este atât un șapte împărați și șapte de regate lor, și "Big Seven" - nu este doar liderii celor șapte țări cele mai puternice din lume, dar și aceste țări. Șapte împărați- acest lucru nu este figuri istorice specifice și se poziționează liderii țărilor din afara "Big Seven". La diferite momente, aceste poziții sunt deținute de persoane diferite; oficial formarea de "Big Seven" a fost anunțată în 1985, dar de fapt exista din anul 1978
Pentru a vorbi de existența a G8  nu este destul de corect, deoarece Rusia nu este un membru cu drepturi depline al acestui club de elită pentru că țara noastră nu permite discutarea problemelor economice și financiare, participă doar la consultări politice. În declarația apt de un proeminent politician rus, Rusia a luat clubul doar pentru mai bine să-l mănânce. Astfel, - și acest vorbească direct experți atât ruși și străini în dreptul internațional - în structura de ansamblu a "Big opt" până în prezent există un cu drepturi depline "Big Seven".
Summit-ale liderilor "șapte", "opt", iar acum "douăzeci", pentru a discuta probleme de construire a sistemului de noii ordini mondiale (împărăția fiarei), au nevoie de o elita Masonica, în special în scopul de a articula aceste forumuri prin strategic sale si soluții, prezentându-le ca vocea problemelor globale anxioase și "provocări" ale modernității (inventat de același globalisti-sataniști) progresiv umanitatea, civilizat, care reprezintă liderii "cele mai avansate și civilizate" țări. Toate aceste întâlniri sunt primele persoane ale celor mai influente țări din lume sunt închise; și nimeni, inclusiv organizațiile internaționale, nu li se permite să controleze și să corecteze activităților acestor "forurilor internaționale".
G8, experți în domeniul politicii internaționale a fost mult timp numit neoficial guvernul mondial. Deci, un analist Sokolov în articolul "guvernului mondial", publicat în 2005 în ziarul "Curierul militar-industrial", a declarat: "Astăzi este o exagerare să spunem că căderea blocului sovietic a permis o" Big Seven "cu servil Fondul Monetar Internațional incontrolabil și cu impunitate să conducă lumea și de a crea o nouă epocă imperială. În conformitate cu această versiune, lansat recent de ziarul "Financial Times", "Big Seven" cu FMI, World Bank și Organizația Mondială a Comerțului creează un fel de piramidal global sistemului de management al ordinii mondiale, este montat pe partea de sus a piramidei ... Într-o lume din ce în ce vorbesc despre Noul sistem este, de fapt călcat în picioare democrația, acoperit doar retorica de angajamentul de a idealurilor democratice ... New Age Imperial marchează o plecare mai departe spre autoritarism în practicile democratice formale. "
"Cele șapte capete, - a spus în Apocalipsa - sunt șapte munți, pe care stă femeia, și există șapte împărați: cinci au căzut, unul este, celălalt nu a venit încă, și când va veni, el trebuie să continue" (Apoc 17 : 9-10). Cum ar trebui să înțelegem aceste cuvinte?
Realizarea astăzi globalist proiect economist american Lyndon Larouche, care a dat mulți ani din viață împotriva oligarhiei financiare mondiale, numit construirea unui nou Imperiu Roman; și vechi Imperiul Roman, potrivit acestuia, este succesorul Babilonului. Iar apostolul Petru numit Roma Babilon (1 Petru 5:. 13). Și acum pentru Apocalipsa: cele șapte capete ale fiarei - nu este vorba doar șapte regi, dar și "șapte munți, pe care șade femeia" (curvă a Babilonului). Un șapte munți de Părinți din vechime înțeles ca referindu-se la Roma, care, conform legendei, a fost construit pe șapte coline. Se pare că cele șapte munți - este atât de cele șapte regate "Roma", adică E. Noul Imperiu Roman, și, t E. "mare șapte", care a creat un nou sistem imperial.. management lume.
"Organizațiile cheie implicate în acest proces [de construire a unei noi Imperiul Roman], cum ar fi FMI și Banca Mondială - a spus L. Larouche - a început să urmeze o politică de genocid, decimează  populații din diferite țări. Este această politică este acum în Rusia: populația în țară este distrus în mod intenționat. Oamenii care construiesc un nou Imperiu Roman, distrug economia  statelor suverane și de a reduc populatia lor, comit crime în masă.  Acești oameni sunt criminali. "
Unii exegeți moderni ortodocși din Apocalipsa oferă următoarea explicație a cele șapte capete ale fiarei.
Această patru imparatii  vechi - Babilon, Persia, Grecia, Roma, - și trei moderne (trei șefi de vulturul a treia Ezra), a plecat pentru ultima dată - Uniunea Sovietică, Statele Unite ale Americii și Uniunea Europeană. Prin urmare, se pare că îngerul a spus Sf. Ioan vizionarul: în fața instanței de curva cea mare a celor șapte regate "Cinci au căzut" - patru vechi și URSS, care a căzut în 1991, "unul este" - aceasta este a șasea împărăția (Statele Unite ale Americii), se "curvă ", și" alte "- Uniunea Europeană -" nu a venit încă "(împărăția este încă în desfășurare, este format, cu rang de superputere ea încă).
Statele Unite ale Americii vor fi distruse . Pentru a executa judecata pe "Curva Babilonului.""Și capul pe partea dreapta (UE) mistuit cea care a fost pe stânga (SUA)" (Ezra 3. 11: 35). Dar "să fie de scurtă durată", deoarece UE a devenit nu numai un regat european (una dintre cele trei capete ale vulturului), dar va fi baza pentru o nouă împărăție - deja lumea (doar capul unui corp de un vultur - sistemul fără Dumnezeu fiarei). Regatul fiarei va fi al optulea existat vreodata sverhtsarstv uman și a patra supravietuitor ultimelor zile: "Și iată o a patra fiară, înspăimântătoare și teribil, și puternic" (Dan 7:. 7) ...
Temelia împărăția fiarei - UE - poate fi privit ca revigorarea Imperiului Roman. Crearea unui guvern european duce la formarea unui guvern mondial. De ce se spune în Apocalipsa: "Și fiara care era, și nu mai este, ea însăși este al optulea, și este de șapte, și merge la pierzare" (Apocalipsa 17: 11). "A opta, și este dintre cei șapte" înseamnă că împărăția lumii (al optulea) va fi format pe baza Uniunii Europene (al șaptelea). Acesta va fi de șapte înainte de a fi existat în același timp, și au noi - a opta.
Cred că această interpretare a șapte capete ale fiarei are, de asemenea, dreptul de a exista, pentru că nu numai că arată convingător, dar, de asemenea, confirmat de cursul evenimentelor mondiale.
Curva Babilonului
Babilonului (SUA)  pentru cei șapte munți(G8) are rol de lider
Apostolul Ioan Evanghelistul spune: "Și a luat [îngerul] mă în spiritul în pustie; și am văzut o femeie șezând pe o fiară stacojie [o trimitere la stabilirea unui sângeros " nou ordine mondial american "], plină cu nume de hulă, având șapte capete și zece coarne. Și femeia era îmbrăcată în purpură și stacojiu, care era împodobită cu pietre și perle de aur și prețioase [rol "regal" în politica mondială și bogăția Americii], un potir de aur în mână, plin de spurcăciuni și de necurățiile desfrânării ei [ideologie american și cultura de masă degenerat care aceasta prostituată "beat tot pământul"]; Pe frunte purta scris un nume, o taină: Babilonul cel mare [prototipul ale Americii - Babilonului antic, care a fost o încercare de a pune în aplicare planul de a construi Turnul ateu Babel - piramidei], mama curvelor și spurcăciunilor pământului ["americanizarea" a popoarelor]. Am văzut pe femeia aceasta, îmbătată de sângele sfinților [de exemplu. e Creștinii ortodocși] și sângele martirilor [] lui Iisus "(Apoc 17: 3-6).. Unul dintre exemplele cele mai evidente fiind in stare de ebrietate sângele sfinților - bombardamentele NATO a sârbilor ortodocși, când bombele au fost inscripția "Paște fericit!"; aceasta include crimele individuale CIA, și așa mai departe d "... a fost să omoare pe cineva - să-i spun despre asta în altă parte Apocalipsa - care nu se vor închina icoanei fiarei".. (Apocalipsa 13:. 15), și care vor rezista acest sistem lipsit de Dumnezeu de animale și vegetale se ideologie anti-creștin.
Desert, unde Ioan vizionarul contemplat pe curva cea mare, este abandonat de Dumnezeu, înstrăinat de la el și alienare, oamenii distanta interioare din fiecare parte Elementul de moarte spirituală, goliciunea. Civilizația occidentală modernă, al cărui lider este considerat a fi America, în sens spiritual este deșert ul cel mai real.
Slujitorii  diavolului (masonii), pe de o parte, au creat America  transformând-o într-o superputere  ca un instrument pentru a stabili putere  la nivel global (care este curvă motiv apocaliptic stă pe fiara), iar pe de altă parte, aceeași fără Dumnezeu  de forța masonica va ruina și dobora   noul Babilon (America).
Iată cum se pare să contrazică Sf. Andrei al Cezareii a scris: "Pentru mine, se pare surprinzător, ca dușman și răzbunătorul - diavolul va ajuta conduce cele zece coarne lua armele și brațul pe iubitor bun și virtutea lui Hristos Dumnezeul nostru, precum și a renunțat gol de la poruncile lui Dumnezeu și să respecte sale ademenire oraș populat ", adică. e. Babilonul.
Deci, astăzi este enigmatic vechi interpret biserică din Apocalipsa pot fi rezolvate ușor: ruina și pustiirea Babilonului a făcut o nouă zece "regi", ca parte a programului lor de a stabili un guvern mondial. Criza economică globală organizat de ei, în primul rând, în scopul de a convinge lumea de necesitatea de a construi o "de încredere", sistemul financiar radical nou, la nivel mondial (cu trecerea la moneda unică e) sub controlul guvernului mondial. Și America este că nu au nevoie să fie o superputere, astfel încât împlinirea profeției din Apocalipsa despre moartea noului Babilon trebuie să fie continuat ...
Unii analiști independenți spun astăzi că există motive serioase pentru a aștepta comisiei în Statele Unite ale Americii, un alt atac terorist major - "a doua la 11 septembrie", și de această dată atacul poate fi nuclear, care ar putea duce la zeci sau chiar sute de mii de victime. Aceste analiști punct la altul. Autoritățile americane au un plan detaliat de acțiune . Statele Unite ale Americii se pregătește pentru introducerea unei dictaturi - sub pretextul combaterii terorismului teribil. Guvernul SUA desfășoară în secret activități de pregătire la anumite evenimente catastrofale. În special, mobiliza rezerviștii și autorități de stat comandate și depozitat un număr foarte mare de sicrie patru-plastic. Există, de asemenea, dovezi că autoritățile americane au construit și menținut în pregătire lagăr de concentrare de mare pentru a găzdui mii de persoane nedorite.
"Și un înger puternic a ridicat o piatră ca o mare piatră de moară, și a aruncat-o în mare, spunând: Astfel de învins va Babilonul, cetatea cea mare, și nu va fi ea. Și vocea Harpers, și muzicieni, și a Pipers, și trumpeting trâmbițe în tine fie auzit nu mai [d jazz, pop și muzică rock, și așa mai departe..]; nu va mai fi în voi nici un artist, nu arta [traducere mai precisă -.... "artă", adică e se referă la diferite tipuri de artizanat, mașini și așa mai departe d], iar sunetul unui piatră de moară nu va fi audiat deja în tine [industrie ]; și lumina unei lămpi [există chiar o expresie - "Neon America"], nu este în tine; și vocea mirelui și miresei [.. variațiile infinite pe tema de sex în filme, melodii, și așa mai departe d] nu se va auzi în tine: de negustorii tăi erau mai marii pămîntului, și vrăjitoria ta au fost toate națiunile înșelați "(Apoc 18: 21-23).
Una dintre cele mai importante rețele sunt încă în spatele scenei de un guvern mondial este Grupul Bilderberg, creat în 1954 și aceasta este ceea ce ne spune despre analist de grup masonic la Fundația Strategic Cultură O. Chetverikova în articolul "Bilderberg 2009":
"Bilderberg este construit pe principiul Masonic Lodge, structura sa cuprinde trei ture.
"cerc exterior" este destul de larg și combină până la 80% din ședințele. Membrii acestui cerc cunoaște parte a strategiei reale și adevărate a obiectivelor organizatiei numai. Al doilea cerc este mult mai închis, - Comisia de gestionare (Comitet de Coordonare), format din 35 de persoane care sunt familiarizați cu sarcinile grupului de aproximativ 90%.
Cercul cel mai îngust - Comitetul consultativ, format din aproximativ o duzina de oameni, cunoaștere aprofundată a obiectivelor inițiale și strategia organizației și au autoritate deplină asupra afacerilor grupului în perioada dintre reuniunile sale anuale. Ca el a scris revista italiană "Europeo" în 1975, "în ciuda diversității membrilor săi, în bilderberzhtsy general - este un fel superpravitelstvo pe stilul tau remodeleaza guvernele occidentale."
În prezent, membrii permanenți ai clubului sunt Edmund de Rothschild, David Rockefeller, Zbigniew Brzezinski, Paul Wolfowitz, Henry Kissinger, Richard Holbrooke, Etienne Davignon, Henry Heinz, Romano Prodi, și alții. Se crede că clubul activ unește 383 de persoane »(http://fondsk.ru).
Deci, ce se întâmplă, "Consiliul Suprem al Lumii", "Comitetul consultativ" Bilderberg; zece "bătrâni", zece membri ai "cercului cel mai îngust" ... Numele sunt diferite, dar esența este. Membrii "cercul cel mai restrâns" din numărul Bilderberg grup "despre zece" (eventual: Zece "înțelepților Sionului" și dacă luăm în considerare împreună cu scaun lor - unsprezece) și de a gestiona toate celelalte structuri ale supergovernment umbra: Comisiei Trilaterale, Consiliul pentru Relații Externe, Comitetul 300, Clubul de la Roma, a diferitelor lojile masonice și societățile secrete (cum ar fi american "Skull and Bones" și "Compania de imprimare"), și așa mai departe. d. Conduce zece conducători sau "mai sus" sau care formează nucleul cele mai importante dintre aceste organizații, cea mai ingusta gama .
Ar trebui să fie aici, amintit că extern, ostentativ Francmasoneria este doar coperta a invizibile forțelor de stingere Dumnezeu, în frunte cu zece conducători. Prin urmare, membrii multe împrăștiate în întreaga lume de loji masonice și de multe ori nu ne dăm seama adevăratul scop și planurile de masoni mai mari și slujirea lor conștientă Satana.
Reuniunea "zece regi" - adică, accentul a puterii anti-creștină la nivel mondial, și întâlnirea celor "șapte regi" (summit-) și alte "grupuri" "superpravitelstva" - aceasta este activitatea organelor executive. Prin urmare, în Apocalipsa, și a spus că pentru a decide cu privire la ruina și distrugerea Babilonului va participa și șapte conducători. Nu, e de zece conducători care au cea mai mare putere a lumii "reale", ia o astfel de decizie "strategic". A sapte conducători - cum ar fi toți participanții de "cercuri exterioare", celelalte structuri și grupuri masonice supergovernment - executa aceste decizii "zeci", care se referă la domeniile lor de competență.
De aceea, la reuniunea anuala (loc in secret total) o organizație, cum ar fi Bilderberg club, și atrage politicieni de rang înalt și finanțatorii mari, și reprezentanți ai corporațiilor transnaționale, precum și personalul serviciilor secrete și de conducere figuri mass-media din lume. Toate aceste reprezentanți ai "elitei globale", în fapt, mergi la a lua de la cei zece șefi de îndrumare, apoi să le pună în aplicare - fiecare la locul lui. Numărul de participanți la reuniunile Bilderberg Clubului aproximativ 120 de persoane, și membri ai clubului alege mereu liderii săi - toate la fel "cerc restrâns cel mai"; Fiecare conferință are loc în noul line-up - în funcție de ordinea de zi.
"Printre cei 80 de oameni care au participat la ședința inaugurală a Clubului Bilderberg, a jucat un rol major D. Rockefeller, șeful Fundației Rockefeller G. Heinz, președintele Carnegie Endowment D. Johnson; în același timp, a creat un comitet de conducere format din reprezentanți ai Băncii Rothschild a Schroeder, ziarul "New York Times" a Institutului Regal de Afaceri Internaționale și CIA Londra. Liderii reale ale Grupului Bilderberg a fost baronul Edmund de Rothschild și Rockefeller Laurance, selectează membrii clubului "(dintr-un articol de O. Chetverikova" Bilderberg 2009 ").


Traducerea  textului cu google translate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu