marți, 5 ianuarie 2016

Cei care vor primi cipul implantat isi vor pierde sufletul si libertatea primita de la Dumnezeu

cip_vaccin

Cei care vor primi cipul implantat isi vor pierde sufletul si libertatea primita de la Dumnezeu si vor putea fi controlati prin ganduri ce nu le apartin :
„Guvernul mondial construit din evrei, ce-L resping pe Hristos și-l așteaptă pe mesia al lor, începând cu anii 20 ai secolului nostru a investit miliarde de dolari în vederea elaborării a tot felul de invenții pentru controlul efectiv al persoanei. Sute de instituții au lucrat la acest program. Prima sarcină era să poată fi creată o mașină căreia i-ar sta în puteri înregistrarea gândurilor omului și transformarea în text scris, pentru ca alt om care are nevoie de aceasta să poată urmări gândurile unei persoane, chiar citindu-le de pe foaie.
Înțelegeți despre ce vorbesc? Mii și mii de experiențe, cercetări, căutări au arătat că pentru fiecare acțiune a omului, pentru fiecare intenție a sa, în creier apare un semnal anume, care poate fi fixat cu ajutorul computerului. Așa a început munca migăloasă în vederea colectării informației cu pricina. De exemplu, dacă omul vrea să mănânce, apare un semnal anume, dacă vrea să bea – altul, sau dacă vrea să scuipe sau să se uite în oglindă, de fiecare dată apare un semnal anumit. Și așa cum oameni suntem, s-a dovedit că toți au aceleași semnale, adică dacă eu sau vecinul meu vrem să bem – vom prezenta semnal, pentru că suntem făcuți toți la fel, noi, cei din neamul omenesc. Iată de ce sute de instituții au făcut mii de experiențe, mii de oameni voluntari și remunerați s-au culcat, au șezut, au alergat, înfășurați cu indicatoare, capse, cabluri și antene, computerul fixînd tot ce făceau și gândeau. Și ce a ieșit din aceasta? Iată ce: colectând rezultatele din toate institutele, le-au plasat într-un computer de bază care a strâns cu ușurință în sine cifrul oricăror semnale ale creierului uman. Când unui om i-au fost cuplate toate indicatoarele de la computerul ce deținea toată informația rezultată din cercetări, au luat omul și i-au pus indicatoarele și au început să verifice. Ce credeți? S-a întâmplat minunea! Computerul scria tot ce gândea omul. Guvernul mondial jubila, acum putea afla tot ce-și dorea, chiar și în cazul când omul ar fi refuzat să vorbească. Comupterul nu minte, lui nu i se face milă, el trădează toate mișcările sufletului, nesiguranța, neliniștea și de el nu ai scăpare, e o mașină făcută să controleze sufletul omului. Așa a pătruns guvernul mondial în sfera scrisă a gândurilor omului. Asupra acestor elaborări au lucrat oameni cu cele mai luminate minți, cărora li s-au plătit o groază de bani, dolari de hârtie, tipăriți de același guvern mondial. Și li s-au plătit oricât, pentru că aceasta e doar hârtie și nu aur.
Iată, așa, pentru niște bucățele de hârtie verde, au fost vândute tainele sufletului omenesc. Acești ingineri neînțelepți la minte nici nu și-au dat seama ce urmări va avea inventivitatea lor. În curând, guvernul mondial a alocat o sumă enormă pentru un alt proiect care includea o altă invenție, vizând preluarea informației din creierul uman de la distanță, deja fără cabluri, fără conectarea indicatoarelor la computer, cu scopul de a citi gândurile omului la distanță. Toate încercările au fost nereușite. Era imposibil să citești informația de la distanță dacă omul nu avea în el un indicator. De aceea, a început crearea micro-indicatoarelor care ar fi insesizabile în corp și nu ar stingheri în nici un fel. Și aceste indicatoare cu fiecare an, cu fiecare renovare, deveneau tot mai mici și mai mici, mai sigure și mai perfecte. Și oamenii, vânzându-și sufletele, primeau pentru aceasta onorarii de la guvernul mondial. Astfel au apărut diferite modificări ale microcipurilor, aceste micro-scheme care au fost receptoarele semnalelor creierului omenesc și emițătoarele lor, prin intermediul satelitului, către computator, care trăda tot ce gândea omul, emițând materialul scris al gândurilor omului, care purta această microschemă în sine.
Pământul nostru este supravegheat de 23 de sateliți. Ei efectuează un control permanent al pământului. Acești sateliți se află pe orbită la diferite distanțe unul de altul, având legătură radio între ei, se alimentează cu ajutorul unor baterii solare și transmit orice schimbări se produc la suprafața pământului, de asemenea, orice informații preluate de pe pământ. Acești sateliți sunt înzestrați cu aparatură de ultimă generație, într-atât de puternică, încât poate citit un autograf scris cu un pix pe o minge de fotbal sau poate urmări mersul unei râme. Acești sateliți sunt capabili să găsească un om care are implantat un micrcip, îl găsesc oriunde și pot transmite semnalele creierului lui la computerul care decodifică aceste semnale, lucru ce se poate întâmpla oriunde, ziua și noaptea. Însă nici realizările legate de colectarea informației direct din creierul uman n-au oprit guvernul mondial. El mai avea nevoie de ceva și a alocat sume enorme pentru o altă lucrare, pentru inocularea informației în creier din exterior, adică să comunice semnalele deja știute, în funcție de necesitate, creierului uman. Aceste semnale, după cum știm, deja au fost cercetate și cifrate. Și ce credeți că a ieșit din aceasta? Da, fără îndoială, a ieșit ceva, experiențele au fost interesante. De exemplu, omul cu indicator în el intenționa să-l bată pe altul; acest semnal a fost înregistrat de calculator și înlocuit cu altul: conform programului, i s-a comunicat alt semnal – cel ce are indicator, în loc să-l lovească în față, să-i intindă mâna și să-l salute pe cel care adineori voise să-l bată. De aici reiese că omul cu indicator poate fi manipulat prin satelit întreaga lui viață. Imaginați-vă ce va fi când fiecare locuitor al pământului va primi un asemenea indicator. Aceștia nu vor mai fi oameni, ci zombi, va fi o grozăvenie. Dumnezeu l-a creat pe om liber și cu voință liberă. Iar prin această lucrare omul încetează a mai fi cel care trebuie să fie.
Da, el va trăi, va respira, va lucra, dar nu uitați că guvernul mondial, care deține computerul central, este alcătuit din masoni, slujitori conștienți ai lui satana, luptători împotriva lui Hristos și a Bisericii Lui. Imaginați-vă că toți au acest indicaor în ei și, iată unul, care nu știu de ce nu-l are, s-a așezat la clapetele computerului de bază și a dat o informație pe tot pământul – tuturor aceeași informație, de exemplu să-L hulească pe Dumnezeu și toți Îl vor huli pe Dumnezeu. Alt exemplu: tuturor bărbaților să devină sodomiți. Și toți vor deveni. Înțelegeți către ce nebunie se rostogolește pământul nostru? Așadar, lumea va fi împărțită în două categorii de oameni: ce care vor primi acest însemn și cei care nu-l vor primi. Cei care nu-l vor primi, nu vor putea, în curând, nici vinde, nici cumpăra nimic, pentru că banii nu vor mai avea nici o însemnătate. În schimb, vor rămâne oameni acei oameni care nu vor accepta însemnarea. Dimpotrivă, cei care o vor accepta vor avea orice posibilități, vor putea face doar ceea ce le va dicta mașina. Și nu vor mai fi oameni, ci doar o parte a mașinii, robi, care îndeplinesc voia rea a lui antihrist. Ei nu se vor putea pocăi, chiar dacă și-ar mușca de durere limbile. În loc de pocăință, ei îl vor huli pe Creatorul Universului. În loc de închinare la Dumnezeu, va fi o orgie sălbatică a popoarelor și pământul își va pierde sensul existenței. Și doar pentru cei aleși, pentru cei care nu vor primi însemnul vor fi scurtate acele zile.
Nu voi mai da exemple despre ce ar putea să se întâmple cu omenirea dacă va fi pecetluită. Fiecare dintre voi, dacă are minte, înțelege ce catastrofă ne așteaptă. Iar cercetările continuă și continuă.
Acum guvernul mondial mai are o problemă: cum să înșele oamenii, cum să-i facă să accepte această însemnare, doar milioane de creștini cunosc cele scrise în Apocalipsă. Guvernul mondial știe că creștinii nu pot fi abligați să primească însemnarea, dacă li s-ar spune acest lucru deschis. De aceea, se încearcă diferite metode mincinoase, pentru că în spatele însemnării stă însuși satan, tatăl minciunii. (…) Minciuna e pe față. Acest guvern mondial motivează că e prea scump pentru ei să ia amprentele digitale. Dar, spuneți, de când a devenit scumpă această metodă veche? Luarea amprentelor e cea mai ieftină metodă. Ei însă contează pe faptul că creștinismul, după componența sa, este alcătuit din oameni simpli, neînvățați. Adică, spun ei, nu e nimic ieșit în comun dacă vom verifica parametrii mâinii dvs. Cu ajutorul computerului.
Da, trăim un timp când nu trebuie să ne dăm nici fruntea, nici mâna să fie analizate de computer, pentru că va fi destul o clipă, chiar mai puțin, și veți fi marcat cu numărul 666. Iar acest număr este cunoscut actualmente ca un cod computerizat mondial.
Aceste cifruri înseamnă plinătatea imperfecțiunii, culmea înțelepciunii lumești, care nu e decât ideea simintită de a domina lumea cu ajutorul computerului, fară Dumnezeu.

(Stareții despre vremurile din urmă pag. 38

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu