miercuri, 6 noiembrie 2013

CIP IN CREIER pentru controlul mental al soldatului


Planul va include, de asemenea, elaborarea unui mijloc de monitorizare a soldaţilor în condiții de luptă, și aplicarea “stimulării cerebrale profunde”, în timp real.

Va amintiti?
Atunci DARPA isi dezvaluia planul pentru soldati. Acum are nevoie de pacienti soldati. Dar nu se opresc aici …
Departamentul Apărării US implantează microcipuri de control mental in creierul soldatului
De ani de zile, Guvernul Statelor Unite și agențiile sale au folosit anumite cauze pentru a realiza obiective date, care obiective ar fi putut avea sau nu de-a face cu cauzele declarate în realizarea obiectivului respectiv. De la o simplă declaraţie, evenimentul 9-11 ajuns să genereze cunoscutul Patriot Act (semnat de Bush în octombrie 2001), care a anulat multe din libertățile civile ale poporului american, dar a avut prea puțin efect asupra terorismului.
Un alt exemplu este atunci când, în urmă cu doar câțiva ani, președintele american Barack Hussein Obama a ordonat ca orice veteran care a fost trimis într-o zonă de luptă, indiferent dacă a experimentat un eveniment traumatic sau nu, să primească o compensație banească de veteran de război pentru PTSD (post-traumatic-stress-disorder, adică o anxietate post traumatică determinată de stresul în care a fost ţinut şi care se manifestă printr-o frică necontrolată), la întoarcerea lor. Ceea ce părea a fi o ”favoare” pentru veterani, afişată ca un fel de organizare internă, atunci când, doi ani mai târziu, după ce incidentul cu împuşcături de la Şcoala Elementară Sandy Hook a luat vieţile a 28 de oameni, o legislație mai restrictivă în legătură cu controlul armelor de foc a fost adoptată, incluzând interdicţia pentru veteranii cu handicap, care au obținut o anumită evaluare pentru PTSD, să dețină arme, chiar dacă cel care a tras la Sandy Hook nu a fost un veteran, și chiar dacă veteranii înşişi nu au comis infracţiuni cu violenţă folosind armele de foc. O întreagă generație, căreia i-au fost încredințate arme de tip M – 4 și M – 16 și de calibrul 50 precum și mitraliere bravo 240 în apărarea propriei naţiuni, nu mai poate vâna veverițe în pădurea din spatele casei cu o puşcă de vânătoare cal. 22.
Acum, Departamentul Apărării solicită pacienţi, pentru implanturi pe creier, „pentru a trata soldaţi şi veterani care suferă de depresie”
Da, exact!
Justin Sanchez, un manager de programe pentru Agenţia de Proiecte de Cercetare Avansată pentru Apărare (DARPA), a declarat recent că utilizarea unităților de implant, “… este un pas înainte spre o terapie inovatoare, în cunoștință de cauză și precisă, de tehnologie neuronală, care să producă îmbunătăţiri majore asupra calităţii vieţii pentru cadrele active şi veteranii care au foarte puţine opţiuni cu privire la terapiile existente. Aceştia sunt pacienti pentru care actuala înţelegere medicală a bolilor, cum ar fi durerea cronică sau oboseala, depresia necontrolată sau severul PTSD, nu poate oferi un ajutor semnificativ.
De când au început războaiele din Orientul Mijlociu, cei mai mulți veterani au fost trataţi cu liste de medicamente prescrise pentru depresie si PTSD, multe dintre aceste medicamente contribuind la epidemii de sinucidere în masă în rândul trupelor noastre din SUA, rata actuală fiind de 22 pe zi, conform mai multor surse.
Totuşi, și ceea ce este de-a dreptul înfricoșător, este textul neclar de la partea de jos a planurilor Departamentului Apărării pentru implanturi, un plan care merge dincolo de tratarea depresiei și a durerii. Planul va include, de asemenea, elaborarea unui mijloc de monitorizare a soldaţilor în condiții de luptă, și aplicarea “stimulării cerebrale profunde”, în timp real.Pune-ţi-vă imaginaţia să lucreze cu privire la ceea ce poate însemna exact această frază. De ce anume? Posibilităţile sunt nelimitate.
Sursa: DARPA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu