luni, 4 noiembrie 2013

FEMA se pregateste pentru confiscarea armelor si LEGEA MARTIALA?

In SUA TERENUL E PREGATIT – fortele militarizate sunt deja antrenate: un atac terorist, legea martiala, dezarmarea populatiei, reprimarea revoltelor, anihilarea sau arestarea disidentilor, metode de indoctrinare in lagare


   Pentru inceput, iata transcriptul:

Alex Jones:
El spune ca face parte din Politia Militara si a mai trimis inregistrari si inainte, despre P M…. asa ca vreau aceasta inregistrare a lor discutand deschis despre confiscarea armelor. Acest lucru apare acum si in manualele lor, ii antreneaza pentru confiscarea armelor. Avem un membru al Navy Seal confirmand acest lucru, avem documentele…stim acest lucru… dar o inregistrare….nu doar intr-un manual al armatei dar o inregistrare…poate intr-adevar sa raneasca alte persoane care incearca sa acopere pregatirea practic, pentru un razboi civil…
Alex Jones:
Brian, evident trebuie sa te intorci inapoi acum. Povesteste-ne cat poti de multe, cum ai obtinut aceasta inregistrare si detaliaza pentru noi…
Brian:
Ok, deci am fost intr-o reuniune de lucru cu FEMA – FEMA, conduce acum vechea mea unitate….eu actualmente m-am eliberat (dupa un stadiu militar) am iesit in Septembrie, acest an – ei discutau despre suspendarea Constitutiei, anularea amendamentelor 2 si 4 iar eu i-am intrebat: Noi v-om confisca armele? El a spus nu, dar a repetat: Ei le vor lua! Se intelege foarte clar din video…. Ei le vor lua! El vorbeste despre indivizii de la FEMA, cu noi….acest lucru se subintelege din video. Am fimat deoarece lucrurile despre care discutau…..suspendarea Constitutiei sub Legea Martiala….erau destul de inspaimantatoare pentru mine.
Dialog in timpul reuniunii de informare, inregistrat pe ascuns.
Membru reuniune:
…..In esenta, da…..destul de sigur, al 2-lea Amendament. Toate drepturile….Primul Amendament, drepturile, aproape totul in acel moment este intrerupt.
Brian:
Deci, tu spui ca Legea Martiala poate suspenda al doilea Amendament, deci noi….nu am de gand, dar….ai putea spune, ca vom lua armele de la oameni?….
 - Asta fac ei…
-  …..Asta fac ei, dar….
- Da, nici eu nu as fi de acord cu asta, cred in al 2-lea Amendament, dar….
- Ok….
Nu se aude foarte bine…
- Controlul va fi pierdut total atunci cand militarii vor fi pe strazi…..ei spun acum ca nu mai avem nici un drept, vom intra in casele lor…asta se poate intampla in cel mai rau caz, dar spun ca ….ei nu privesc asta din punct de vedere politic, cu privire la anumite opinii cum ca nu asa va fi folosit…
- Da…
- Nu va fi ca si cand noi vom fi la coltul strazii si vom spune: Hei, suntem aici! Noi nu avem de gand sa ne implicam in revolta si nici nu avem vreun drept cu adevarat de a interveni cu ceva, decat daca asistam la un eveniment. Nu te vei duce sa darami usile si sa ceri armele de foc… nu e ca si cum te-ai duce la fiecare casa sa spui…
- Ei bine, dar au facut asta dupa uraganul Katrina – de aceea intreb, si daca noi vorbim despre lucruri haotice, eu nu am s-o fac dar…
- Ei nu vor face lucrul acesta neaparat, va fi mai mult sau mai putin ceva de genul, vor intra in casa si vor spune: Stai aici si taci din gura!… in principiu, asta va insemna Legea Martiala.
- Ok …
- Deoarece motivul pentru care ei instaureaza Legea Martiala, este ca situatia atinge cel mai scazut nivel si nu se mai poate face nimic altceva….este o ultima solutie de a schimba… cam atat…Un ultim efort de a re-instala legea si ordinea in aceea comunitate, de aceea au Garda Nationala.
- Ok.
- Ei au facut lucrul acesta dupa Katrina, intr-adevar….se duc si iau armele oamenilor.
- Da, ceea ce cred ca este stupid, dar….
- Crezi ca te vei agata de arma ta si ei vor trebui s-o smulga din mainile tale reci, moarte – se face referire la un slogan popularizat de NRA (The National Rifle Association of America) organizatie non-profit fondata in 1871, care promoveaza dreptul de a detine si purta arme si respinge orice reglementare a armelor, date de guvern -  ”O sa-ti dau arma mea atunci cand o vei smulge din mainile mele reci, moarte” .
Rasete….
- Nu vom face politica acum…..
Iata si ce putem citi in articolul Leaked Video: FEMA Preparing Military Police For Gun Confiscations and Martial Law:
Video: FEMA pregateste Politia Militara pentru confiscarea armelor si Legea Martiala
Corpul de Politite Militara al Armatei SUA: Constitutia poate fi suspendata de Homeland Security (Departamentul de Securitate Interna - departamentul federal care administrează toate aspectele legate de securitatea tarii).
Infowars a confirmat identitatea și autenticitatea sursei video ca fiind un membru al Armatei Americane de Poliție Militară din Arizona.
Videoclipul, filmat în septembrie 2013 arată o reunire de informare a Politiei Militare, rezumand asupra noii lor structuri de comanda sub FEMA si Departamentul pentru Securitate Interna, pentru operatiunile interne cu Garda Nationala.
Membrul Politiei Militare a început să înregistreze dialogul dupa ce a fost socat sa auda ca sunt de acum sub controlul FEMA.
In aceasta inregistrare puteti auzi clar cum comandantul discuta despre suspendarea Constitutiei, Legea Martiala si confiscarea armelor in America.
În esență, poliția militara va oferi protectie pentru FEMA, în timp ce agenția va confisca armele oamenilor in timpul unei crize interne declarate de guvern.
” Ei au facut lucrul acesta dupa Katrina, intr-adevar”  spune comandantul. ” Se duc si iau armele oamenilor”.
Aceasta este inca o alta piesa a planului de ”demonizare” a detinatorilor de arme, liberali, conservatori, crestini si oricine nu se va supune sclaviei, de catre un guvern deturnat si ocupat de tirani nemilosi care doresc doar un control total.
Am vazut deja confiscari de arme in urma uraganului Katrina din 2005:
Acest guvern federal deturnat s-a pregatit meticulos pentru Legea martiala, la o viteza ametitoare.
Anul trecut, un manual al armatei SUA dezvaluit fara autorizatie si intitulat FM 3-39.40 Operatiunile de detentie si relocare a subliniat responsabilitatile ofiterilor de armata ”PSYOP” (PSYOP – Operatiuni Psihologice sau oficial din 2010, Informatii Militare de Suport Operational – MISO) de a indoctrina ”activistii politici” in a avea o ”apreciere a politicilor americane” in timp ce sunt detinuti  in tabere de detentie din America.
Un alt manual de formare, ”demonizeaza” americanii care imbratiseaza libertatile individuale, ca potentiali ”extremisti” si chiar face referire la Parintii Fondatori ca exemple de  ”extremisti” din istorie.
Manualul Armatei Americane din 2006 Operatiuni de Tulburari Civile a aratat cum mijloacele militare de pe teritoriul Statelor Unite vor fi folosite pentru a confisca armele de foc, a innabusi revolte si chiar ucide oameni (acestea in contextul tulburarilor civile).
Acest manual a enumerat si ce arme sa fie folosite impotriva americanilor ”dizidenti” incluzand grenade ”anti-revolta” si subliniind ca ”nu vor fi trase focuri de avertizare”.
La inceputul acestui an, Law Enforcement Targets, Inc., un furnizor de tinte de tragere pentru DHS – Department of Homeland Security (Departamentul de Securitate Interna) si alte agentii federale, a vandut o linie de tinte cu aspect real ”non-traditional” ilustrand femei insarcinate, copii si persoane in varsta.
Una dintre tinte infatisa o femeie insarcinata stand intr-o cresa…Aceste tinte sunt concepute pentru a determina fortele de ordine sa impuste aceste ”amenintari” fara ezitare.
In plus fata de cumpararea tintelor cu aspect real uman, DHS a cumparat de asemeneam si 2 miliarde de runde de munitie pentru operatiunile de anul trecut.
Aceasta suma excesiva, suficienta pentru a sustine razboiul din Irak pe o perioada de 24 de ani, va asigura expansiunea rapida a statului politienesc in timpul haosului civil, cauzat cel mai probabil de colapsul economic al Americii.
Am vazut deja o desfasurare de tip stat politienesc dupa atacurile cu bomba din Boston, cand politisti blindati au mers din usa in usa pentru a cauta in case fara mandat.
Acest guvern federal deturnat elimina pur si simplu republica noastra constituțională si epureaza ceea ce ramane din libertatile noastra in timp ce ”demonizeaza” pe oricine le sta in cale.
Comentariu saccsiv:
   Cititi va rog si:
Iata si comentariul fratelui kosk postat la articolul Video: FEMA se pregateste pentru confiscarea armelor si LEGEA MARTIALA?:
frate, STRICT pe subiect.: subiectul ‘armelor LETALE’ este irelevant in Romania cata vreme Romania are cele mai diabolice restrictii in privinta armelor de foc letale, practic suntem lasati la ‘mila’ infractorilor, a celor care ucid pentru o pensie amarata, iar daca ‘avem tupeul’ sa ripostam mai ‘contondent’ unui talhar ( chiar si cu o unghiera..)tot noi intram la parnaie… suntem in top 3 printre cele mai dezarmate tari din lume.
Intr-adevar, acesta este un alt aspect sinistru al problemei. SISTEMUL dezarmeaza populatia pentru a elimina orice posibilitate de reactie impotriva sa, insa dezarmeaza taman cetatenii cuminti, pentru ca pe listele cu arme aceia figureaza si nu membrii bandelor. Ultimii oricum nu si le inregistreaza, din motive evidente. Asadar cu turma cea cuminte vor face toti ce vor, atat SISTEMUL, cat si interlopii. Mai mult, ultimii sunt cat de cat organizati, pe cand populatia civila nici asta nu prea are voie legal.
Desigur, in Romania nici nu prea au ce dezarma din randurile turmei.
Evident, unii vor continua sa se opuna si ei cum pot, mai mult cu vorba si cu scrisul. Acestia insa deja sunt pe liste:
Iar in lagare li se va aplica probabil un tratament precum acesta:
Vin vremuri grele fratilor si am fost avertizati:
Din nefericire am fost avertizati degeaba caci:

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu