miercuri, 30 mai 2012

Miliardarii planetei isi construiesc case sub pamant!

 Ne paste o “apocalipsa” controlata?!


Teama de un posibil sfarsit al lumii a inceput incetul cu incetul sa devina o obsesie. De cand cu prezicerile care dau anul 2012 drept anul de sfarsit al Terrei, in mintea oamenilor cu initiativa economica au infolrit tot felul de idei. Larry Hall este unul dintre acestia. Este un miliardar american care a inceput sa faca locuinte subterane necesare trecerii peste un cataclism. El a cumparat mai multe silozuri din timpul Razboiului Rece pe care le va transforma in blocuri subterane, care vor functiona ca adapost in cazul unei catastrofe naturale.
Larry Hall construieste locuintele in Kansas (SUA) si sustine ca pana acum a vandut patru locuinte pentru pretul de 6 milioane de euro.
Acestea vor putea fi folosite de catre proprietari in momentul in care dezastrul va lovi Pamantul. Printre vecini, cumparatorii il vor avea chiar pe Hall, care a decis sa isi cumpere un apartament si pentru el. Miliardarul considera ca majoritatea cumparatorilor au o modalitate unica de a vedea sfarsitului Terrei. El, cel mai mult se teme de furtunile solare si de eruptiile solare din ce in ce mai puternice.
Locuintele vor fi construite pe mai multe niveluri. Doritorii pot cumpara un etaj sau jumatate de etaj. Sapte dintre aceste locuinte vor fi vandute pentru suma de doua sau un milion de dolari. Apartamentele construite in subteran au pereti grosi de peste doi metri, iar constructia ajunge la 53 de metri. In momentul de fata, apartamentele sunt conectate printr-o scara circulara, dar va fi montat si un lift.
Larry Hall vrea sa construiasca si o ferma pentru a produce peste si legume care sa hraneasca 70 de persoane. Etajul superior si cladirea exterioara vor fi doar elemente de securitate. Alte etaje vor functiona ca piscina, cinematograf sau biblioteca. Vor exista si o scoala si un spital. Sursele de energie vor fi morile de vant si generatoarele de curent, iar apa va fi stocata in caz de nevoie in cazane uriase amplasate sub Pamant.
Legatura cu exteriorul se va face cu ajutorul unor monitoare uriase, care vor oferi imagini din Paris, New York, Tokyo, o plaja, un munte sau o padure, in functie de preferintele locuitorilor

http://stiri.netul.ro/       de deveghepatriei 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu