vineri, 25 mai 2012

Industria Masonica!



Surse din cadrul delegaţiei României la Baku au dezvăluit care sunt talismanele membrilor trupei Mandinga pentru finala concursului: „Înainte de a urca pe scenă, fiecare se va ruga individual, pentru că în Azerbaidjan sunt în general moschei. În schimb, Elena are duhovnicul ei cu care ţine legătura telefonic şi care, înainte de a pleca la Baku, i-a dăruit o cruciuliţă sfinţită care cu siguranţă îi va purta noroc, acesta fiind talismanul ei. Băieţii au şi ei fiecare în bagaj Ochiul lui Horus, simbol antic egiptean pentru glorie, primit în dar de la admiratorii lor de pe Facebook”.

Ochiul lui Horus stă la baza Ochiului Autotvăzător, simbol ocult care aparţine Ordinului Iluminaţilor.
Ordinul Iluminaților a fost o societate secretă fondată la 1 mai 1776, în Ingolstadt (Bavaria de Nord), de către filosoful şi scriitorul german Adam Weishaupt. Mișcarea era formată din liber-cugetători, liberali şi republicani (deci antimonarhici), recrutați din lojile masonice din Germania, și a urmărit să promoveze perfecționismul prin intermediul școlilor de mistere. Potrivit majorităţii istoricilor, societatea Illuminati s-a dezmembrat câteva zeci de ani mai târziu, însă există persoane care consideră că ordinul a supravieţuit, existând şi în ziua de astăzi.
Inna, acuzată că ar fi unealta organizaţiei secrete Illuminati
Unul dintre simbolurile preferate ale Iluminaţilor a fost Ochiul Atotvăzător, încadrat într-un triunghi. Simbolul provine din mitologia egiptenilor şi apare pe bacnota americană de un dolar.

De-a lungul timpului, mai multe vedete internaţionale, printre care şi Inna, au făcut referiri mai mult sau mai puţin  transparente la Ochiul Atotvăzător în şedinţele foto.
În decembrie 2011, Inna a fost acuzată pe un blog al unui cetăţean american că ar fi o unealtă folosită de organizaţia secretă Illuminati pentru a manipula omenirea, prin intermediul unor mesaje subliminale.

http://www.realitatea.net/ via  de deveghepatriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu