duminică, 5 iunie 2011

Mitropolitul Ambrozie al Kalavritelor: guvernul elen este dirijat de masoni

Mitropolitul Ambrozie al Kalavritelor: guvernul elen este dirijat de masoni


mitropolitul ambrozie al kalavritelor si eghialiei 198x300 Mitropolitul Ambrozie al Kalavritelor: guvernul elen este dirijat de masoni antisitemMitropolitul Ambrozie al Kalavritelor şi Eghialiei (Biserica Ortodoxă Elenă) a publicat o adresare oficială către credincioşi în care califică drept criminală participarea la recensământul organizat de autorităţile statului. Nemulţumirea mitropolitului Kalavritelor şi Eghialiei a fost provocată de faptul că în ancheta utilizată în recensământ a fost exclusă întrebarea legată de apartenenţa religioasă a grecilor.
„În opinia noastră, pe de o parte, forţele străine care ne dirijează şi planifică „globalizarea”, iar pe de altă parte politicienii supuşi, care reprezintă organele puterii executive, doresc instaurarea aşa-numitului „stat laic”, adică a unui stat în care să nu existe noţiunea de Dumnezeu!”, a declarat mitropolitul Ambrozie.
În opinia mitropolitului, guvernul grec realizează un plan de „eliminarea a lui Dumnezeu din viaţa societăţii”. „Iniţial a fost introdusă căsătoria civilă, apoi a fost eliminată noţiunea de religie din buletinele de identitate. Apoi a fost introdus programul de globalizare. Acum se încearcă introducerea „cartei cetăţeanului”. Se pare că toate acestea sunt planurile evreilor-masoni, persecutori a Mântuitorului Hristos”, concluzionează ierarhul.
Mitropolitul Ambrozie a condamnat şi prezenţa în anchetă a întrebării legate de „concubinaj”, pe lângă cele legate de căsătorie. În opinia ierarhului, în acest fel statul legalizează curvia, ceea ce reprezintă „o batjocură la adresa Legii Dumnezeieşti şi o luare în derâdere a eticii creştine”.
În cele din urmă, mitropolitul Ambrozie a declarat că participarea la recensământ este neacceptabilă din considerente că fiecare care acceptă să fie chestionat săvârşeşte următoarele păcate:
- renunţă la identitatea de ortodox
- săvârşeşte o batjocură la adresa moralei creştine
- participă la legalizarea concubinajului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu