sâmbătă, 21 mai 2011

Cutremurul din Japonia, HAARP si Illuminati!

Cutremurul din Japonia, HAARP si Illuminati!

Urmariti de asemenea si imaginile video din cuprinsul articolului.

Cutremurul şi tsunami-ul din Japonia reprezintă, cu siguranţă, dezastrul cel mai mare din ultima perioadă din întreaga lume. Mulţi spun că a fost un simplu dezastru natural, dar haideţi să luăm în considerare şi o altă variantă: poate că a fost provocat artificial, de mâna omului, cu ajutorul tehnologiei HAARP.
Pentru cei care nu cunosc ce reprezintă HAARP, iată adevărul despre acest program: HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program sau în traducere, Programul de cercetare al aurolelor active de înaltă frecvenţă), este un proiect de cercetare al Forţelor Aeriene Americane, Marinei Americane, Universităţii din Alaska şi al Agenţiei americane de cercetare al proiectelor avansate în apărare (DARPA), ce are ca scop conducerea de experimente inovatoare în fenomenele ionosferice ale Pământului.


Programul HAARP deţine o serie de antene uriaşe care se află localizate în Gakona (Alaska) şi aflate pe un teren aparţinând Departamentului Apărării al SUA. Aceste antene analizează proprietăţile de bază ale ionosferei şi analizează potenţialul dezvoltării unei tehnologii de comunicare prin ionosferă.
Acestea sunt informaţiile oficiale pe care le oferă guvernul american despre programul HAARP. Adevărul este însă altul…De fapt, HAARP este folosit ca un instrument perfect pentru a crea fenomene ca: uragane, tornade, tsunami şi cutremure. De asemenea, el poate modifica starea psihică a oamenilor.

Dacă devastatorul cutremur din Haiti din ianuarie 2010 a fost creat cu ajutorul tehnologiei HAARP de ce cutremurul din Japonia n-ar fi putut fi creat cu aceeaşi tehnologie? Totul e posibil. Dar care ar fi fost adevărata motivaţie? Cine ar fi urmărit ca Japonia să fi fost cu adevărat distrusă? Şi atunci mi-am adus aminte de sionism, Illuminati, francmasonerie, familia Rothschild…într-un cuvânt ocultiştii care controlează întreaga lume.
De ce vor ei ca tocmai Japonia să fie pusă în genunchi? Pentru că Japonia înseamnă robotizare. Viitorul, aşa cum îl văd japonezii, este cel al roboţilor, care să ajute întreaga societate omenească. Dar, un viitor al roboţilor şi un standard foarte înalt de dezvoltare şi prosperitate a omului nu se potriveşte cu visul francmasonic de dominare a lumii. Francmasonii oculţi doresc putere şi bogăţie doar pentru ei, iar restul lumii să le fie subordonat. Ei reprezintă despotismul oriental, pe când Japonia reprezenta viitorul civilizaţiei occidentale…până la cutremurul şi tsunami-ul din martie 2011.
Acesta e doar un punct de vedere…dar de ce nu l-am putea lua în considerare?

Tehnologia HAARP si cutremurul din Haiti


Razboiul climatic este astazi o realitate. Avansate in acest extrem de periculos domeniu militar sunt Statele Unite, Rusia (mostenire de la fosta URSS), China, India si alte cateva state. Deoarece insa experientele in domeniul razboiului climatic lovesc, in prezent, zone intinse ale planetei, aceste experiente sunt tinute departe de mass-media si de opinia publica.
In 1992, la Gokona (Alaska), a demarat unul din programele cele mai secrete ale SUA: programul HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program).
Programul HAARP este condus de Air Force Research Laboratory’s Space Vehicles Directorate, si consta intr-un sistem de antene speciale, de mare putere, prin care se realizeaza “controlul modificarilor din ionosfera”, care afecteaza ulterior grav atmosfera si scoarta terestra. “HAARP este conceput ca sa induca modificari mici de temperatura in ionosfera, ale caror rezultate si influenta pe Terra, sunt apoi analizate cu ajutorul instrumentelor HAARP” se declara nonsalant pe site-ul HAARP. Nicholas Begich (un adversar activ al programului HAARP) explica: “HAARP este, in realitate, un bombardament al ionosferei cu unde radio extrem de puternice, care afecteaza diverse zone ale planetei. Undele electromagnetice revin pe pamant din ionosfera si penetreaza totul pe scoarta – viu sau mort – generand fenomene absolut devastatoare”.
Richard Williams de la Laboratorul Davis Sarnoff, din Princeton, este mult mai categoric: “HAARP constituie un act iresponsabil de vandalism global”. Chiar documentele Pentagonului sugereaza ca scopul HAARP este “exploatarea ionosferei in scopurile Departamentului Apararii”. In acest scop, pe langa experimente de modificari climaterice, HAARP a realizat, chiar in SUA, “pene totale de curent”, intreruperea curentului pe regiuni intregi, suspendarea comunicatiilor etc, fara sa fie tras la raspundere, datorita secretizarii totale a operatiunilor militare. Practic, din 1992, prin programul HAARP, Statele Unite experimenteaza manipularea acoperita a schimbarilor climatice, uriase explozii in scoarta terestra declansatoare de miscari tectonice, utilizarea sistemelor de comunicatii si de energie electrica drept arme strategice, care vor permite Statelor Unite si Noii Ordini Mondiale sa domine regiuni intinse ale Terrei. Sa reamintim ca, deloc intamplator, Administratia Bush a refuzat permanent sa semneze “Acordul de la Kyoto”, privind combaterea incalzirii generale a temperaturii pe Terra.
HAARP contra tarilor de pe “axa raului”
Ceea ce mass-media a trecut sub tacere sunt schimbarile dramatice si neobisnuite din ultimii ani, care au intervenit in tari considerate de Administratia Bush ca fiind pe axa raului. In Coreea de Nord, s-au consemnat o succesiune de stari de seceta, urmate de mari inundatii. Rezultatul: intregul sistem agricol al tarii a fost distrus, iar Coreea de Nord a fost nevoita sa recurga la masive importuri de alimente, pentru a preveni foametea. In Cuba, modelul a fost similar – secete cumplite, urmate apoi de inundatii devastatoare – cu aceleasi rezultate: importul de alimente sau foametea. In Iran, Irak si Siria am asistat la o seceta prelungita, incepand din 1999. In Afganistan, patru ani de seceta au premers invazia americana din 2001, distrugand total economia rurala si aducand o foamete cumplita.
Tehnicile de modificare a vremii pot destabiliza puternic economia unor tari, le pot afecta grav ecosistemul si pot produce maladii in masa. Aceste state vor fi astfel silite sa solicite “ajutor international”. Cum este, de pilda, cel acordat de Armata SUA in zona Oceanului Indian, permitand astfel americanilor sa ocupe zone strategice, sub pretexte “umanitare”. De notat aici ca India (putere nucleara) a refuzat politicos “ajutorul”, declarand ca are toate resursele necesare gestionarii situatiei!
HAARP in date si cifre
Intr-o zona arctica aflata la 320 de km est de orasul Anchorage din Alaska, Pentagonul a ridicat un puternic transmitator proiectat sa trimita mai mult de 3000 megawati in straturile superioare ale atmosferei. Acesta este proiectul HAARP, si a costat SUA peste 30 de milioane de dolari. Scopul? “Pentru a studia variatiile complexe din ionosfera Alaskai” conform Marinei si Fortelor Aeriene SUA. La care Pentagonul adauga: “si pentru a dezvolta noi tehnologii de comunicatie si supraveghere care vor permite armatei sa trimita semnale spre submarinele nucleare si spre bazele militare din subsol”.
Complexul HAARP este situat intr-o regiune izolata langa oraselul Gakona din Alaska. In 1997 a intrat in functiune intregul complex format din 180 de turnuri inalte de 21 de metri formand o arie de transmitatoare capabile sa trimita unde radio de 2,5 – 10 MHz cu o putere de peste 3 gigawati.
Organizatia Natiunilor Unite este apendicele SUA
In ciuda multiplelor cercetari stiintifice care s-au realizat in domeniu, ONU nu a avut niciodata pe agenda sa de discutii problema manipularilor climatice in scopuri militare. Subiecte ca “razboi climatic” sau “tehnici de modificare a mediului” nu au fost amintite nici de catre delegatiile oficiale si nici de catre grupurile de actiune in domeniul mediului care au participat la Conferinta de la Haga despre Schimbarile Climatice din noiembrie 2000. Se pare ca, in aceasta directie, ONU si celelalte organizatii cu nume pompoase nu sunt decat niste apendice ale concernului militaro-industrial mondial.
Cercetatorul de renume mondial dr. Rosalie Bertell confirma ca “oamenii de stiinta din armata SUA lucreaza in prezent la realizarea de sisteme climatice folosite ca arme de razboi. Metodele includ crearea si dezvoltarea de furtuni puternice si directionarea evaporarii apei in atmosfera Pamantului pentru a produce inundatii directionate.”
Francmasonul Zbigniew Brzezinski “vedea” deja din 1970 (asa cum declara in cartea sa “intre doua epoci”): “Tehnologia va pune la dispozitia conducatorilor lumii anumite tehnici pentru declansarea unui razboi secret… Tehnici de modificare a vremii vor putea fi folosite pentru a produce indelungi perioade de seceta sau furtuni puternice.” Nu mai este un secret pentru nimeni ca asemenea “calitati” de prezicere a viitorului nu sunt din domeniul paranormalului: este vorba doar de infaptuirea acestor “preziceri” care sunt puse la cale chiar de marii maestri masoni cu ajutorul oligrahiei militaro-industriale mondiale.
Dezinformare si manipulare
Desi HAARP este prezentat opiniei publice ca un simplu “program de cercetare academica”, conform afirmatiilor oficiale, dr. Rosalie Bertell subliniaza ca, in plus fata de manipularea vremii, HAARP se mai foloseste si la altceva. “Prin reflectarea spre sol a unor semnale de foarte joasa frecventa care au insa o intensitate mare, se poate realiza modificarea proceselor de gandire si a celor emotionale ale oamenilor aflati in zona tinta, dar si influentarea dramatica a miscarilor plaailor tectonice” care ar duce la cutremure artificiale.
Marc Filterman, fost ofiter in armata franceza, subliniaza cateva tipuri de “arme neconventionale” care utilizeaza unde electromagnetice radio. El se refera la “razboiul climatic”, indicand ca atat SUA cat si URSS deja ajunsesera in 1980 la rezultate remarcabile in “provocarea schimbarilor bruste de vreme (uragane, seceta). “Aceste tehnologii fac posibila “declansarea unor perturbari atmosferice folosind semnale radar de foarte joasa frecventa (ELF)”.
Cercetatorul dr. Nicholas Begich, care este o personalitate activa in campania publica impotriva HAARP, descrie HAARP ca fiind “o tehnologie de transmitere a undelor radio foarte puternice care ridica zone largi din ionosfera (stratul cel mai inalt al atmosferei) prin focalizarea unui semnal radio si “fierberea” acestor zone. Semnalele electromagnetice sunt apoi reflectate inapoi spre sol si penetreaza totul – viu sau mort.”
Dr. Rosalie Bertell portretizeaza HAARP ca fiind un “incalzitor gigantic care produce disfunctionalitati majore in ionosfera, creind nu numai adevarate “gauri” in stratul de ozon, dar chiar rupturi de foarte lunga durata in stratul protector – care in mod normal opreste radiatia cosmica, nociva pentru orice forma de viata.”
Cutremurul devastator care a avut loc pe 12 ianuarie 2010 in Haiti a distrus o mare parte din aceasta tara situata in America Centrala. Marea majoritate a haitienilor fiind extrem de saraci, si traind cu doar 2 dolari pe zi, putem spune ca acest cutremur a nenorocit pentru mult timp statul Haiti.
Dar cutremurul a fost unul natural sau unul produs de mana omului? Da! Ati inteles bine: pentru ca se pot produce cutremure si cu ajutorul anumitor arme si tehnologii secrete.
12 ianuarie 2010, ziua cutremurului si a numeroase evenimente ceresti
Ziua de 12 ianuarie 2010, ziua cutremurului, a fost o zi in care au avut loc nenumarate evenimente ceresti, inclusiv recenta trecere a unui asteroid necunoscut prin atmosfera terestra.
Un asteroid misterios, despre care doi astronomi spun ca seamana cu o nava spatiala, avand un diametru de circa 15 metri, va trece, miercuri, foarte aproape de Terra, a anuntat Centrul de studii al planetelor mici din cadrul Uniunii Astronomice Internationale. Potrivit oamenilor de stiinta, nu exista niciun risc de coliziune cu planeta noastra. Asteroidul, numit 2010AL30, va trece, miercuri 13.01.2010, la ora 12.48 GMT, la aproximativ 128.000 de kilometri de Terra, la o altitudine de trei ori mai mare decat cea la care se afla satelitii geostationari.
Tot pe 12 ianuarie au mai avut loc si alte evenimente ceresti ca:
- trecerea prin apropierea planetei Jupiter a unei comete;
- trecerea navetei spatiale Cassini pe langa satelitul Titan.
Exista vreo legatura intre spargerea calotei polare din Antarctica si cutremur?
Interesant e faptul ca pe data de 12 ianuarie 2010, si in ziua urmatoare, s-a desprins o portiune uriasa, de circa 3.000 kmp, din calota polara Ronne-Filchner (cea de a doua calota polara din Antarctica, situata in sudul continentului American). Imaginile au fost surprinse pe un satelit apartinand NASA (http://earthobservatory.nasa.gov/NaturalHazards/view.php?id=42302). In prima imagine (12 ianuarie 2010) este prezentata calota polara Ronne-Filchner. A doua zi, dimineata, pe 13 ianuarie, calota se sparge in cateva bucati mai mari. In cateva ore, aceste bucati mai mari, se sparg la randul lor, in bucatele mai mici.
Toata problema care se pune este urmatoarea: cum de s-a produs o asa de mare desprindere a calotei, in suprafata de 3.000 lmp, in doar o singura zi? Am putea crede ca se datoreaza incalzirii globale. Dar ce ziceti…ar putea ca aceasta spargere a calotei polare sa fie efectul unui cutremur sau a unui dispozitiv ce a actionat de la mii de km distanta?
Zona Caraibelor, zona activa din punct de vedere al cutremurelor
Toata zona Caraibelor este una favorabila anomaliilor geologice si miscarilor placilor tectonice. Multe cutremure au avut loc aici, cu mult inainte ca omul sa le poata produce cu ajutorul tehnologiilor secrete. Groapa Puerto Rico, din zona Caraibelor, este cea mai adanca zona din Oceanul Atlantic, adancimea ei ajungand la 8.400 de metri. De asemenea, Groapa Puerto Rico este asociata cu cea mai negativa anomalie gravitationala de pe Pamant, avand valoarea de -380 milliGal, ceea ce indica prezenta unei forte descendente active.
In general, toate marile cataclisme din zona Caraibelor se datoreaza insusi reliefului acestei zone, si aici vorbim de cutremure, alunecari de terenuri submarine, eruptii vulcanice submarine.
De ce Republica Dominicana, ce se afla pe aceeasi insula ca si Haiti, n-a fost atinsa de cutremurul din 12 ianuarie 2010?

Zona Caraibelor si Haiti
Republica Dominicana imparte aceeasi insula (Insula Hispaniola) cu Haiti; Haiti se afla in partea vestica a insulei, iar Republica Dominicana in partea estica. Punta Cana, destinatia majora a celor care vin in Republica Dominicana este localizata la aproximativ 633 km est de capitala haitiana, Port of Prince, sau la 10-12 ore de mers cu masina. Intre cele doua tari exista numeroase culmi muntoase care constituie, de altfel, si granita lor. Interesant e faptul ca Republica Dominicana n-a fost afectata absolut deloc de devastatorul cutremur, nesemnalandu-se nicio paguba in tara. Nu-i asa ca-i uimitor ca acest stat n-a patit nimic?
Intra in scena tehnologia HAARP…
Ce s-a intamplat cu HAARP pe 12 ianuarie 2010? Dar, mai intai, sa vedem ce reprezinta de fapt HAARP:
HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program sau in traducere, Programul de cercetare al aurolelor active de inalta frecventa), este un proiect de cercetare al Fortelor Aeriene Americane, Marinei Americane, Universitatii din Alaska si al Agentiei americane de cercetare al proiectelor avansate in aparare (DARPA), ce are ca scop conducerea de experimente inovatoare in fenomenele ionosferice ale Pamantului.
Programul HAARP detine o serie de antene uriase care se afla localizate in Gakona (Alaska) si aflate pe un teren apartinand Departamentului Apararii al SUA. Aceste antene analizeaza proprietatile de baza ale ionosferei si analizeaza potentialul dezvoltarii unei tehnologii de comunicare prin ionosfera.
Acestea sunt informatiile oficiale pe care le ofera guvernul american despre programul HAARP. Adevarul este insa altul…De fapt, HAARP este folosit ca un instrument perfect pentru a crea fenomene ca: uragane, tornade, tsunami si cutremure. De asemenea, el poate modifica starea psihica a oamenilor.
HAARP reprezinta, de fapt, un incalzitor ionosferic, adica, mai bine zis, ionosfera Pamantului (ce este mai activa la poli, de aceea statia HAARP este situata in Alaska) este incalzita artificial. Pentru aceasta sunt folosite undele de foarte joasa frecventa, iar schimbarile care au loc in atmosfera, poate duce (teoretic) la controlul vremii.
Sa vedem impreuna cum arata cerul in ziua in care a avut loc cutremurul (
http://137.229.36.30/cgi-bin/all-sky/image-browser.cgi). Imaginile au fost luate cu ajutorul aparatului de imagini HAARP, care prezinta intreg cerul. Aparatul de imagini foloseste filtre de interferenta de banda joasa, un tub intensificator de imagine, si o camera CCD pentru a inregistra distributia spatiala a diferitelor emisii aurorale si atmosferice, la senzitivitate foarte mare. Aparatul poate inregistra emisii optice ce nu pot fi observate de ochiul uman. Linia rosie de 6300 de angstromi rezulta din excitarea oxigenului atomic la inatimi de 200-300 de kilometri. Linia verde de 5577 de angstromi este o emisie a oxigenului atomic de la 110-150 de kilometri. Emisiile de nitrogen (4278 de angstromi) produc o lumina albastra la altitudinea de 100 de kilometri.

Conform site-ului oficial al HAARP, in timpul cercetarii ionosferice, semnalul generat de sistemul transmitator este distribuit catre reteaua de antene, transmis in sus si partial absorbit, la o altitudine cuprinsa intre 100 si 350 de km (ce depinde de frecventa de operare), avand un diametru de cativa zeci de kilometri deasupra locului. Ar putea fi acest “sistem transmitator” in apropierea Haiti-ului?
Pe 12 ianuarie 2010, au existat o multime de cutremure in Alaska, sediul HAARP
Sa ne uitam acum impreuna la lista de cutremure ce au avut loc in toata lumea pe data de 12 ianuarie 2010., luate de pe site-ul oficial: http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/quakes_all.php. Se observa ca, inaintea cutremurului din Haiti, o multime de cutremure au avut loc in Alaska, sediul HAARP. Iarasi o coincidenta, nu-i asa?
MAP 5.9 2010/01/12 22:00:42 18.321 -72.848 10.0 HAITI REGION
MAP 7.0 2010/01/12 21:53:10 18.457 -72.533 13.0 HAITI REGION
MAP 2.5 2010/01/12 21:21:21 53.329 -165.837 16.6 FOX ISLANDS, ALEUTIAN ISLANDS, ALASKA
MAP 2.5 2010/01/12 20:52:50 38.993 -111.391 1.2 UTAH
MAP 2.9 2010/01/12 20:11:55 51.614 -175.792 35.3 ANDREANOF ISLANDS, ALEUTIAN IS., ALASKA
MAP 2.6 2010/01/12 20:09:22 53.405 -163.267 10.0 UNIMAK ISLAND REGION, ALASKA
MAP 2.6 2010/01/12 19:56:43 63.407 -151.217 10.3 CENTRAL ALASKA
MAP 3.3 2010/01/12 19:50:07 51.576 -175.369 17.7 ANDREANOF ISLANDS, ALEUTIAN IS., ALASKA
MAP 3.6 2010/01/12 19:20:23 60.084 -139.434 5.4 SOUTHERN YUKON TERRITORY, CANADA
MAP 3.8 2010/01/12 19:18:28 53.487 -163.415 11.4 UNIMAK ISLAND REGION, ALASKA
MAP 3.3 2010/01/12 18:28:18 55.584 -162.077 162.9 ALASKA PENINSULA
MAP 2.8 2010/01/12 18:26:26 54.096 -165.688 120.6 FOX ISLANDS, ALEUTIAN ISLANDS, ALASKA
De ce magnetometrul din ziua cutremurului nu prezinta sunetul cutremurului?
Magnetometrul de inductie HAARP a fost oferit de catre prof. Kanji Hayashi, de la Departamentul de Geologie si Fizica Planetara din cadrul Univ. din Tokyo. Acest instrument masoara campul geomagnetic, folosind trei senzori ortogonali, aliniati in nordul magnetic al Pamantului (Bx), in estul magnetic (By) si in directiile verticale (Bz). Aceste semnale sunt produse continuu, la o frecventa de 10 Hz, cu o rezolutie de 16-biti, rezultand serii de date in timp.
In jargonul tehnologic, ceea ce am spus mai sus semnifica faptul ca ar trebui sa auzim sunete deosebite in timpul unui cutremur, intrucat acesta afecteaza campul geomagnetic al Pamantului. Pe

 11 ianuarie 2010, deci cu 1 zi inaintea cutremurului din Haiti, se aud o serie de sunete ciudate (pe la secunda 9, se aude un ciripit de pasare): http://137.229.36.30/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi?date=20100111&Bx=on.
A doua zi, cand are loc un cutremur devastator in Haiti, nu se aude decat o liniste suspecta. Da, liniste. http://137.229.36.30/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi?date=20100112&Bx=on. Nu zgomote neobisnuite, cum ne-am fi asteptat.
In concluzie, avem dreptul, detinand aceste informatii, sa banuim ca servicii secrete americane, folosindu-se de HAARP au provocat acest nemilos cutremur in Haiti. Daca e adevarat acest lucru, atunci sa-i pedepseasca Dumnezeu pentru oribila crima pe care au facut-o!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu