duminică, 22 mai 2011

Gaura FMI din talpa tarii

Gaura FMI din talpa tarii

autor  Aciduzzul
 
 
jeffrey franks si mugurel 150x150 Gaura FMI din talpa tariiGaura din pantoful lui Jeffry Franks nu este o simpla gaura…Este mai mult de atat. Aceasta gaura ridica numeroase semne de intrebare… Prima ar fi: cum de suntem imprumutati cu zeci de miliarde de euro de niste saraci rupti in fund? A doua: Jeffry Franks chiar este cine ne-a convins ca ar fi? A treia: Oare FMI chiar ne imprumuta aceste zeci de miliarde de euro? A patra: Oare chiar Romania este datoare la FMI din moment ce nu se vad niciunde zecile de miliarde ale presupusului imprumut? A cincea: Nu cumva este un blat, un imprumut din varful pixului, adica fictiv, parte a santajului cu aderarea la UE si NATO? A sasea: Nu cumva fiecarei tari “ii aloca” FMI un grad de indatorare pentru a ii tine cetatenii ocupati si pentru a o parazita pe termen lung? A saptea: Oare Basescu si Isarescu, tinuti nenatural cu zecile de ani in functii, nu sunt cumva niste “vlastare”/”mladite” ale FMI, BM si ocultei mondiale, crescuti de mici pentru a fi plasati ulterior in fruntea tarii?
A opta: Oare ce faceau cu adevarat inainte de 1989 Traian Basescu la Anvers si Mugur Isarescu la Banca Mondiala la New York; oare suntem tendetiosi daca ne gandim ca atunci au schimbat tabara?
A noua: Oare este prea mult daca ne gandim ca tarile nu se mai cuceresc cu tancul in secolul XXI ci cu slugoi tradatori pusi in functii cheie de oculta mondiala?
Si, in sfarsit a zecea: Daca imprumutul FMI este doar unul virtual, pe hartie, din moment ce nu i se vad efectele in vreme ce datoria pe care poporul roman este obligat sa o plateasca timp de generatii de acum inainte este una REALA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu