luni, 14 martie 2022

Părintele Elpidie, MESAJ DE RĂZBOI PENTRU ROMÂN

 Feb 2, 2022 Părintele Elpidie,


Toți ROMÂNII SĂ SE ROAGE CA HRISTOS SĂ SALVEZE ROMÂNIA! Lăsați-i pe ruși să treacă spre sud. Dacă vă împotriviți, vă vor distruge!

-Nu știu acum cum ar părea, dar cred că a venit momentul în care ar trebui să se pregătească și părinții acolo în România.
-La ce vă referiți? La ce anume?
-Eh, în jurul lor va e o mare gălăgie de război.
-Vă referiți în jurul României, nu-i așa?
-Da, vor încerca să o implice și pe aceasta în război, dar cred că acolo conducătorii sunt mai atenți. Nu pentru că ei înșiși vor să o facă, ci pentru că le este frică de popor.
-Da, da, poporul nu vrea să se amestece.
-Și pentru că poporul nu vrea… Da, vor rămâne întregi, chiar dacă țipă americanii… Pentru că este un război care îi va distruge pe mulți. Acest război care va veni acolo, va distruge toate țările acestea care se vor implica, le va distruge.
-Și ce credeți ? Se va implica și România?
-Nu ! Îmi doresc… poate puțin… vor încerca acolo, dar sper că nu vor reuși să o implice în război. Asta sper…
-Doamne Ajută!
-Să folosească toate rugăciunile Sfinților lor pe care îi iau acolo.
-Da.
-Și să nu intre deloc în război. Dacă vor intra se vor distruge.
Nu știu… să nu intre deloc în război și să se roage cu toții. Să nu intre (intervină) în contra America-Rusia, pentru că este o contră America-Rusia. Din păcate îi pun americanii… americanii sunt criminali. Vor băga multe popoare acolo de jur-împrejur, să intre în război împotriva Rusiei, pentru că se presupune că sunt în NATO.
Neapărat să se roage cu toții, cu toții… Toți românii să se roage, ca să nu lase Dumnezeu, să nu permită Dumnezeu, ca, conducătorii lor [conducătorii români] din prostie se intre în această contră. Se vor distruge. Literalmente se vor distruge. Însă sper că nu se va întâmpla asta. Am o siguranță cum că mulți oameni vor crede asta și se vor ruga și va fi oprit acest rău. Să ia fiecare metanierul și să spună: «Hristoase al meu, salvează țara noastră, România!», «Salvează țara noastră, România și pe noi!».
-«Hristoase al meu salvează țara noastră, România și pe noi!»
-Da, da. «Salvează-ne!» Să spună acest lucru, dar cu toții. Să găsească o oră acolo, ceva, și să unească rugăciunea tuturor într-o unitate. Ca să nu se întâmple nimic. De jur-împrejur, va fi o mare luptă. O să înceapă în joacă, ca să îi testeze americanii pe ruși, dar nu își pot imagina că războiul va scăpa (va înainta) așa de mult. Ai înțeles?!
-Da.
-Vor crede la început că va fi ceva limitat, dar nu se va opri. Se va întinde repede și din păcate Bulgaria va juca, ca să spun așa, un joc prostesc. Va începe ca un joc prostesc, dar va da greș și va fi nebunie… Ai înțeles?! Pentru că acum prin Alexandrupoli…
-Acolo va fi lupta, nu? [în Alexandrupoli este bază americană]
-Acolo au ca țintă. Bineînțeles că toate aceste sisteme de armament sunt exacte, adică lovesc cu exactitate, dar izolarea va aduce o mare foamete. O foarte mare foamete. Și din păcate pentru că americanii vor să-i ocolească pe turci, o să îi pună acum să facă o operațiune, un fel de NATO, care se presupune că sunt obligați împotriva Rusiei și rușii se vor enerva foarte tare și o să-i facă chifteluțe.
-Pe turci? Așa cum zice și Sfântul Paisie…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu