sâmbătă, 23 ianuarie 2016

RUGACIUNE PENTRU COPII AVORTATI

DESPRE PRAVILA DARUITA DE CATRE MAICA DOMNULUI, SCHIMONAHIEI ANTONIA, ADICA RUGACIUNEA PENTRU COPII AVORTATI

Schimonahia Antonia(in lume Anastasia Eacolvlena Kavesnikova) sa nascut in 1904 in Don, satul Dolgoe, intro familie de crestini care pastrau traditiile cazacilor de pe Don. Inca din copilarie sa intilnit cu stareti(vazatori cu Duhul) care o sfatuiau sa aleaga monahismul insa ea a ales casatoria si a dus Crucea familiei pina la urma.A trecut matusa prin toate chinurile prigoanei comuniste, si prin psihiatrie unde incercau sa o „lecuiasca” de credinta in Hristos.
Si totusi Domnul a invrednicito pina la urma de monahism cu numele de Apolinaria, si cu schimonahie cu numele de Antonia, si ia dat multe din darurile sale ca :vazatoare cu duhul, rugaciune cu har , cu darul de a linisti si a lecui.
Nu a trecut asa demult de la moartea ei adica din 1998, insa numele ei este deja foarte raspindit printre crestinii din Rusia si peste hotare. Din zi in zi se mareste numarul pelerinior care vin la mormintul ei. Lumea petrece mult timp acolo, aprind luminari, se roaga si primesc ajutor.
Despre Pravila data de catre Nascatoarea de Dumnezeu
In tinerete Anastasia(numele de mirean) a facut avort(dupa unele spuse a avut pierdere de sarcina) si se caia cu lacrimi de acest pacat. Odata cind se ruga in Biserica in fata icoanei maicii Domnului cu chipul „Aflarea cealor pierduti” a observat cum Nascatoarea de Dumnezeu a intors capul peste dinsa. A 2-a zi dimineata devreme a venit in aceeasi Biserica , si a rugat paznicul sa permita nimanui sa intre, si sa rugat in genunchi, fierbinte, facind o balta de lacrimi in fata chipului facator de minuni a Maicii Domnului. Deodata cineva din urma sa atins de 3 ori de umarul sau. Ea sa intors si vede o femeie in haina de egumena, si 2 monahii.Egumena ii spune „De ce plingi?Asculta eu te voi ajuta. Numai 3 pacate nu se iarta oamenilor si anume: hula catre Duhul Sfint, sinuciderea, mindria. Pruncul omorit trebuieste botezat.” Si ia spus detalii ce rugaciuni sa faca.Anastasia a simtit o liniste profunda, a multumit, a facut o metanie mare in fata icoanei si cind se uita din nou, a observat ca e singura in Biserica.Merge la paznic si intreaba „cine a fost? -Nimeni na putut intra tot a fost incuiat” aude raspunsul
Anastasia a indeplinit pravila, de atuncea ea a pornit pe calea mintuirii, si la sfisitul vietii a devenit schimonahie cu numele de Antonia.Pe multi ia dus spre mintuire si pocainta. Pentru nevointa sa ia dat Domnul darul inaintevederii.Multe minuni sau infaptuit cu rugaciunile matusii ca: indreptarea copiilor, aranjarea familiilor, aducerea la credinta a necredinciosilor, cununia perechilor, sa nasca, celor ce nu puteau mai ianinte face copii,de cautare a lucrurilor si oamenilor pierduti.
Cu rugaciunile matusei sau construit si reconstruit Biserici si manastiri, iar acei preoti si mireni care au venit la mormintul ei sa slujeasca panihida si sa se roage, nicodata n-au ramas fara ajutor si liniste. Pentru faptul ca maica a marturisit fara frica pravila data de Maica Domnului, a fost preintimpinata ca pentru aceasta vrajmasul va jupoia pielea de pe dinsa, adica scirbe foarte foarte mari va avea.Insa matusa nu sa infricosat sa ea aceasta cruce pentru toti si pentru toate.Multe mii de familii sau salvat de destramare si multi prunci au venit pe lume pentru rugaciunile ei.Insa la toti de la prima intilnire matusa le dadea Pravila de rugaciune.Acest mare pacat a prunc uciderii, din pintece este si pacat personal si a neamului si a intregului popor. sinca si este adus la nivel de lege.
DIN INVATATUILE STARETEI ANTONIA
Matusa Antonia spunea ca sa ucizi un prunc este mai strasnic decit un om matur, pina la al 7 lea neam de pe mama si tata, vor suferi de destramarea familiilor, si scirbe de la betie, curvie, narcomanie, boli de moarte si altele, deoarece sufletul pruncului este intocmai ca a ingerului. Pentru avort cineva din urmasi va varsa neaparat singe. Rascumparind prunc-uciderea prin pocainta, prin epitemia data de catre Nascatoarea de Dumnezeu, si fapte de milostenie, se va opri sau se va inmuia minia Domnului.
Anume pentru acest pacat greu se apropie rapid cel de-al 3-lea razboi mondial, iar dupa dinsul sfirsitul lumii. Daca ne vom ruga si vom scoate aceste suflete din iad zilele lumii se vor mai intinde, iar daca nu se vor scurta rapid zilele.
Necatind la scirbe si prigoana ea sa rugat permanent pentru pacatele sale si pentru salvarea omenirii care piere. Foarte multi se roaga la moment cu aceasta Pravila, si chiar daca aceasta Pravila a fost data de Nascatoarea de Dumnezeu de multi este hulita. iar altii din „frica fariseiasca” o tin ascunsa de lume, insa sa taci este o infractiune, deoarece prin aceasta Pravila ne salvam copii si rudele de minia Domnului.
Sufletele pruncilor se elibereaza din chinurile iadului, despre aceasta avem multe marturii, cei care au indeplinit corect Pravila sau invrednicit de vedenii cu sufletelele deja salvate, lumea marturiseste desprea aceasta cu mina pe Cruce si Evanghelie, de asemnea despre cum dupa indeplinirea Pravilei, au avut loc schimbari in viata personala, si acesti oameni devin propovaduitori de pocainta si lupta pentru interzicerea avorturilor. De multe ori aceste persoane sunt prigonite si de unii ascultatori „fierbinti” care inca nu au atins maturiatate duhovniceasca. Cei insa care au atins maturitate duhovniceasca, se adreseaza staretilor adevarati dupa sfat precum Kuksa de Odesa, Amfilohie de la Poceaev,schiegumenul Ieronim(din Sanaxar) protoiereul Nicolai (Gurianov) arhiepiscopul Inokentie Veniaminov. Vladica Inokentie Vieniaminov a binecuvintat sa fie citita aceasta pravila in timpul zilei (in drum spre lucru , in pauzele zilei) adica cei ce nau putinta sa citeasca toata pravila deodata sa o faca pe bucati. Vladica a binecuvintat spunind „Iata asa va fi mai corect ca noi tot niciodata nu avem timp de rugaciune, macar asa rugativa, Domnul va binecuvinta. Rugaciunile sunt tipaite in asa mod cum au fost lasate de catre Nascatoarea De Dumnezeu. De ce anume asa? noi pacatosii nu trebuie sa judecam.
„LASATI COPII SA VINA LA MINE”
Desigur trebuie de inteles corect tot ce a fost spus de stareta, deoarece totul depinde de pocainta noastra, spre care ii chema pe toti matusa. Despre Pravila primita de la Nascatoare de Dumnezeu matusa spunea „Impartiti cit mai mult, impartiti, Insusi Kuksa a binecuvintat”
PRAVILA.
-Rugaciunile de dimineata(dupa cartea de rugaciuni) pina la Crez(inclusiv).Mai departe:
-In numele Tatului Amin, a Fiului Amin, a Sfintului Duh Amin
-Cei ce intru Hristos vati Botezat, In Hristos vati si imbarcat (de 3 ori)
-Aliluia ( 3 ori)
Sufletului pruncului i se da nume de barbat din rindul sfintilor Domnului, si adresindune catre sfinti cerem asa:
-Sfintea Ioane botezatorule, boteaza-mi copilul(numele) omorit in pintece, care sta in temnita
-Sfinta mare mucenita Varvara, alataura-mi copilul(numele) omorit in pintece, care sta in temnita
-Sfinte Simion Primitor de Dumnezeu, cum lai primit pe Hristos, primeste-mi copilul (numele) in miinile tale, omorit in pintece, care sta in temnita
-Sfinta Ana Prorocita, primeste copilul meu(numele) ca o mama de botez, omorit in pintece ,care sta in temnita
In continuare urmatoarele rugaciuni:
-48 de ori Imparate Ceresc… si 40 metanii mari
-48 de ori Tatal Nostru…. si 40 de metanii mari
-48 de ori Psalmu 50….. si 40 de metanii mari (cei care nu pot , se permite in loc de ps 50, sa citeasca de 48 de ori rugaciunea lui Iisus.)
-48 de ori Usa Milostivirii….si 40 de metanii mari
Dupa aceasta sfirsitul rugaciunilor
-Cuvinese cu adevarat………………
Matusa Antonia permitea sa te rogi si pentru alti prunci, nu numai pentru ai tai personali. De asemnea este necesar ca dupa indeplinirea Pravilei pentru fiecare prunc sa dai de pomana pelinici, caciulite, luminari, cruciulite, si de dat pentru botezul unui copil orfan,sau la vreo casa de copii sau la vreo familie saraca. De asemeni cite avorturi sau pierdere de sarcina ati avut, pentru fiecare trebuie de repetat Pravila in parte. Celor ce au folosit alte metode de ucidere a pruncilor prin otravuri, spirale, anticonceptionale, sa indeplineasca aceasta epitemie de 5 ori pe an, nu mai des,deoarece orice viata incepe de la concepere,si orice metoda de oprire a vietii inseamna sa omori. Mai departe in fiecare zi pina la moarte de spus rugaciunea „Doamne , milueste copii mei, omoriti in pintecele meu. Doamne Iisuse Hristoase, pentru mare mila ta, pentru credinta si lacrimile mele, boteaza-i dupa mare mila ta si nui lipsi pe ei de lumina ta Dumnezeiasca” (de 3 ori pe zi) Aceasta pravila se poate de indeplinit in 2, in 3 , in 4, pentru un suflet astfel se usureaza indeplinirea ei. daca in 2 citim cite 24 de ori fiecare daca in 3, de 16 ori fiecare, si tot asa. Aceasta Pravila se poate de indeplinit si pentru altii care stau la pat, sau care nu vor, pentru parinti, rude , prieteni, se permite de facut Pravila atit femeilor cit si barbatilor. Cei ce de sine statator, au facut Pravila pentru altii, au avut vedenii cu sufletele pruncilor mintuiti. Metaniile le putem face si pentru cei ce nu sunt in stare sa le faca, sau daca le vine greu sa le faca incetisor , dupa citirea rugaciunilor, insa noapte intre orele 12 si 3, o metanie este egala cu 40(din invataturile Pelaghei de la Rezani)
Si asa aceasta Pravila este o mila a Domnului,pentru timpurile noastre, Maica Domnului si-a luat toate asupra ei, noua ne ramine sa gasim timp(indeplinirea pravilei dureaza la 2 ore jumate). Nu pierdem timpul frati si surori, cautati preoti care sa binecuvinteze, daca nu-i gasiti cereti binecuvintare de la Dumnezeu si Maica Domnului. Facind aceasta Pravila se scoate blestemul de pe neam. Ar fi de dorit ca in fiecare biserica si manastire sa fii sute sau mii de foi cu aceasta Pravila (scoasa la tipar) astfel sar schimba tot poporul in scurt timp.
Dragi frati si surori, mintuiti cu aceasta Pravila, sufletele copiilor vostri, caiti-va la spovedanie,rugati-va dimineata si seara(dupa cartulia de rugaciuni) Impartiti cit mai multe copii a acestui text pe internet
Unei femei care se ruga cu aceasta Pravila i sa descoperit ca este necesar de indeplinit de cel putin 40 de ori pentru neam,aceasta pravila, astfel se va mintui tot neamul.

15 comentarii:

  1. Doamne ajuta! Mi se pare foarte, foarte interesant si bun subiectul. Legat de acesta, as avea cateva intrebari:
    1. Cate zile se indeplineste aceasta Pravila pentru un copil? (intrucat n-am distins prea bine din text.
    2. Am inteles ca, pentru neam, aceasta Pravila se indeplineste de 40 ori. Dar, cum spuneam, n-am inteles: de 40 de ori a cate zile?
    3. Despre ce neam este vorba: neamul in sens de rude, sau in sens de neam/popor roman?
    4. De unde as putea procura cartea in care se vorbeste despre aceasta pravila?
    5. Cartea este tiparita cu binecuvantarea vreunui ierarh/staret/duhovnic?
    6. Unde se poate gasi/citi mai multe despre schimonahia Antonia? Iar daca nu se gaseste in tara, aveti posibilitatea de a oferi traduceri in acest sens?
    7. In Romania stiti vreum preot/duhovnic care da binecuvantare pentru citirea acestei Pravile? Pentru ca, pe un alt site/blog, am vazut ca, deja, s-au nascut unele dispute referitoare la acest subiect.
    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Veaceslav ma numesc, eu am tradus aceasta pravila, si nu va pot raspunde la intrebarile toate, deoarece eu numai am luat binecuvintare si am tradus, dar de raspuns la toate intrebarile nam cum

      Ștergere
    2. Totusi la unele lucruri elimentare o sa raspund,
      1-o data pentru un copil
      2-pentru copii personali care stii ca iai ucis, le faci mai repede, pentru care nui stii, si a neamului tau, nu mai des de 5 ori pe an
      3-neamul in sens de rude
      4-nustiu daca este in romina
      5-desigur cu binecuvintare, sinca de la cei ce sunt comtra cipurilor
      6-nustiu
      7-pe care site? sigur ca dispute o sa fie, adevarul permanent e prigonit

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Da Parintele Serafim de Mânăstire Casiel da Binecuvântare

      Ștergere
  2. Am facut pravila si am primit multe confirmari in timp ce o faceam. Am facut de 40 de ori, pentru tot neamu. In timp ce o faceam, mama mea m-a sunat si mi-a spus ca a visat niste prunci frumosi ca niste ingeri. Eu i-am spus ca de atunci sa treaca pe pomelnic numele ... (si i le-am dictat), pentru ca erau pruncii ei, pentru ca i-am facut canonul, stiind ca ea a facut o operatie grea si nu putea sa faca matanii. De asemenea, o data in timpul canonului a venit un pui de caprioara pe campul din fata casei. Iar intr-o duminica, in timpul pravilei, au venit niste pasari foarte frumoase, cu verde si galben la gat, care s-au asezat pe ciresul din fata geamului unde faceam pravila. Niciodata nu am mai vazut acele pasarele de atunci, care venisera in numar mare ...

    Pravila este confirmata de mai multe lucruri ! Si in Romania, parintele Pantelimon - ucenicul parintelui Arsenie Boca - care a slujit Sf Liturghie zi de zi 30 de ani - a publicat o carte in care scrie de o pravila asemanatoare - data de Sf Apostol Ioan Evanghelistul proorocului mos Ilie, care a fost in lucrare apostolica impreuna cu parintele Pantelimon si parintele Arsenie Boca. De asemenea, si parintelui Ilarion Argatu i s-a aratat ca trebuie salvate sufletele pruncilor avortati si a inclus o vedenie separata cu asta in cartile sale. Si - nu intamplator - de curand Dumnezeu mi-a dat sa vad un film facut in America, cu Ieremia, un copilas care a fost salvat de Iisus de la inec, a fost dus in Cer si a mai trait inca trei ani apoi. In Cer a vazut foarte multi bebelusi despre care i s-a spus ca asteapta pe cineva din familie care sa aiba grija de ei... iar mama lui a conchis ca este vorba de pruncusurii avortati. Vedeti singuri filmul in engleza si apreciati... deci semnale din foarte multe parti ....

    https://www.youtube.com/watch?v=zjjUldMA-dg

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu se gaseste o carte ceva de genul cu tot ce trebuie spus si citit?

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ajută ca rugaciunile mele sa gaseasca indeplinirea cu ajutorul lui Iisus Hristos!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa zice si de botezul pruncilor avortati dar eu nu cred ca se pot boteza. Iar vedeniile vin de la diavol oameni buni nu credeti in vise si vedenii ca vin de la diavol. Singura scăpare e canonul si rugaciunea pentru pentru avort cati ani va da preotul. Nu poti boteza un copil mort deja

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu se pot boteza pruncii morti nebotezati Exista pravila data de Maica Domnului Sf Serafi O gasiti la manastiri si in carticica nu spune de botezul pruncilor avortati care tine de magie neagra si oultism Salvati mame si pe copii lorr de la avort, salvati suflete rugati-va mereu si tineti-va de canonul datde preot numai asa va exista mantuirea voastra si a pruncilor vostri

    RăspundețiȘtergere
  7. Maria dute la Parintele Serafim de la Casiel linga orașul dej care a fost si ucenicul parintelui Arsenie Boca si te vei convinge

    RăspundețiȘtergere
  8. Care rugaciuni de dimineata dupa ce carte de rugaciuni?

    RăspundețiȘtergere
  9. Îi sunt foarte recunoscătoare Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit Am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat-o pe Dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și ea mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
    * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
    * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține un loc de muncă bun. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere