luni, 4 mai 2015

Veaceslav Krasheninnikov vindecător, profet și mijlocitor



Documentar realizat în anul 2011.

 Durata totală a celor 4 episoade: 10 ore și 32 minute.Regizorul filmului Serghei BogdanovÎn acest film se povestește despre baiețelul neobișnuit cu numele Veaceslav Krasheninnikov, care a trăit printre noi doar 11 ani (1982-1993). Avem multe mărturii despre viața sa neprihănită. În film se vorbește despre darurile extraordinare, spirituale pecare le-a revărsat Dumnezeu peste băiatul Veaceslav Slava a spus că: “Dumnezeu nu va ierta pe niciunul dintre cei care au primit semnul antihristului. Treptat acești oameni vor deveni foarte răi. În special vor fi furioși pe cei, care nu vor avea pecetea. Iar pe oamenii, care vor rămâne credincioși lui Dumnezeu,Domnul îi va acoperi cu o putere atât de mare incâtacești oameni care vor locui în așezări mici,vor fi invizibili pentru forțele răului. Ei pur și simplu nu vor fi văzuți. Cei care nu îl vor trăda pe Domnul, nu se vor schimba cu nimic, vor rămâne oameni obișnuiți ”

În  acest film se povestește   despre    baiețelul neobișnuit   cu numele Veaceslav Krasheninnikov, care a trăit printre noi doar 11 ani (1982-1993). Avem multe mărturii despre viața sa neprihănită. În film se vorbește despre darurile extraordinare, spirituale pe  care le-a revărsat Dumnezeu peste băiatul Veaceslav – 
vindecător, profet și mijlocitor  al tărâmului  rusesc. Slava a spus că: “
Dumnezeu nu va ierta pe niciunul dintre cei care au primit semnul antihristului. Treptat


acești oameni vor deveni foarte răi. În special vor fi furioși pe cei, care nu vor avea pecetea. Iar pe oamenii, care vor rămâne credincioși lui Dumnezeu,


Domnul îi va acoperi cu o putere atât de mare incât acești oameni care vor locui în așezări mici,
vor fi invizibili pentru forțele răului. Ei pur și simplu nu vor fi văzuți. Cei care nu îl vor trăda pe Domnul, nu se vor schimba cu nimic, vor rămâne oameni obișnuiți ”
Așa cum se întâmplă de obicei, peste cei drepți se ridică cel rău și îi defăimează. Asfel sa întâmplat și cu Slavik. El însuși spunea, căvor încerca să îi defăimeze memoria. Vizionând acest film nu veți mai avea îndoieli cu privire la falsitatea atacurilor asupra slujitorului Veaceslav și a mamei sale
 Trăim în vremurile de pe urmă și tânărul Veaceslav ne-a spus cum ne putem salva și la ce să se ne așteptăm.Profețiile lui Slavik ne pregătesc din punct de vedere spiritual, moral și psihic pentru dezastrele îngrozitoare.
 A privi, a asculta și a lua aminte, este pur și simplu vital.


Cei care se ridică împotriva lui Slavik nu vor să audă despre faptul că sunt zilele de pe urmă, că antihrist se
pregătește să domnească, că în Rusia trebui să fie pocăință și Domnul va trimite un Țar (Conducător) Ortodox, care îl va învinge și pe antihrist până la o vreme
 Cei care se ridică împotriva lui Slavik nu vor să audă despre faptul că sunt zilele de pe urmă, că antihrist se pregătește să domnească, că în Rusia trebui să fie pocăință și Domnul va trimite un Țar (Conducător) Ortodox, care îl va învinge și pe antihrist până la o vreme.
  Sperăm că acest film vă va aduce beneficii spirituale și vă va conduce la mântuire Domnul să vă salveze!
 Slavocika spunea, că nimic nu poate fi oprit sau schimbat, în Cer totul este hotărât – în curând pe pământ va fi Dumnezeu.
  Slavik spunea, că în câteva spitale de maternitate din Moscova sunt puse microcipuri copiilor.
  Acest lucru se face pe ascuns și copiii devin mai inteligenți
 Cei care se ridică împotriva lui Slavik nu vor să audă despre faptul că sunt zilele de pe urmă, că antihrist sepregătește să domnească, că în Rusia trebui să fie pocăință și Domnul va trimite un Țar (Conducător) Ortodox, care îl va învinge și pe antihrist până la o vreme.


  Sperăm că acest film vă va aduce beneficii spirituale și vă va conduce la mântuire


 Domnul să vă salveze!


  Slavocika spunea, că nimic nu poate fi oprit sau schimbat, în Cer totul este hotărât – 
în curând pe pământ va fi Dumnezeu. Slavik spunea, că în câteva spitale de maternitate din Moscova sunt puse microcipuri copiilor.


  Acest lucru se face pe ascuns și copiii devin mai inteligenți.


  Oamenii vor deveni foarte răi. Pentru cei pecetluiți vor exista magazine separate cu produse  bune. Pentru toți ceilalți magazinele vor avea produse de proastă calitate și prețuri mari. Încele din urmă și aceste magazine vor dispărea. Pe cei tineri conducatorul lumii îi va corupe  prin permisivitate. Vor fi permise toate viciile. Pe ai sai Domnul îi va proteja și îi va salva de la foamete. Nu va trebui să rabde o perioadă lungă de timp.Îngeriiîi vor păzi pe oamenii carenu l-au trădat pe Dumnezeu.




Omenirea va fi ruinată de interesul propriu!


 
Slavik spunea, că în locul armatei în Rusia se vor înființa echipe de intervenție rapidă.

Totacest spațiusubacvatic va exploda, iar explozia va ajunge în atmosf erasuperioară,unde din vina umană s-au
acumulat cantități uriașe de produse chimice și alte deșeuVei   aveaimpresia că arde pământ
Orașului Odesa va fi salvat pentru că se va sparge conducta de apă potabilă.Orașul în flăcăriva fi stins cu apă potabilă și prin aceasta mulți vor fi salvați.
  În statele Baltice se vor ridica valuri uriașe și vor spăla coasta Mării Baltice.
  În Bashkiria, vor fi alunecări uriașe de teren la o adâncime foarte mare, iar partea de jos a acestor alunecări va fi uscată.
 Oamenii aflându-se în aceste căderi, vor vedea deasupra lor o particică de cer, de mărimea unui măr și căderi de pietre ca din cer.
 
Unii își vor pune capul sub pietrele ce vor zbura, dar salvare din această capcană nu va fi.Un mare dezastruva veni peste Siberia, acolo va cădea din cer un grilaj de cristal, care va distruge totul de jos, insă structura acestui grilaj va permite unor oameni să iasă, pe alocuri va fi o glaciațiune severă, îngheț care va ajunge la grade fantastice. În Sankt Petersburg, se va ridica apa freatică.Vor înmormânta astfel- vor aduce sicriul lacimitir, îl vor pune în noroi și deasupra vor pune noroi.
 Fabricile din Celiabinsk nu vor funcționa si vor fi pustiite.Va rămâne doar paza. Apoi aceste construcții gigant vor   aluneca sub pământ.
 
Oamenii care vor rămâne pe pământ vor fi chinuți de sete și foame. Apa va deveni groasă, urât mirositoare și roșie, asemănătoare cu sângele persoanei decedate. Plantele vor înceta să crească. Nu va fi nici vant, nici ploaie. Orice dăunătoare scârboasă va urca de sub pământ la suprafață. Din rezervoarele de apă stricate vor urca creaturi foarte mari, cum ar fi viermii.
 
În Extremul Orient sunt viermi, care pot fi vazuți numai cu raze ultraviolete, iar în nisipurileTurciei, sunt foarte mulți, dar cu dinți Oamenii fără pecete nu vor putea mânca. Nu vor putea să înghită, deși la început cei însemnați cu trei de șase vor încerca să își ajute rudele fară pecete, dând-le o parte din  produsele lor.Atunci când însuși diavolul va face minuni false si va spune, că el este Dumnezeu,atunci creștinii vor vedea în el pe Isus Hristos, musulmanii – pe Mahomed, iar budiștii – pe Buda, dar unii dintre budiști se vor îndoi, pentru că Buda nu avea de gând să vină.  În jurul lui vor fi o mulțime de demoni, iar oamenii vor vedea în el pe dumnezeu, și fiecare pe al său, iar demonii vor apărea ca și îngeri.De ladiavol va veni o duhoare puternică, dar oamenii nu vor simți acest lucru. Doar unii nu vor merge sa-l vadă. Acest diavol va putea «muta» munții, iar oamenii vor atinge muntele «venit» de după mare cu mare uimire, dar în realitate nu va fi nici un munte. Doar li se va părea astfel. Insă focul din cer îl va arăta ca și real.  Pe  oamenii ce vor rămâne credincioși lui Dumnezeu, Domnul îi va acoper i cu atât de marcât acești oameni care vor locui în așezări mici, vor fi inaccesibili celui rău. Ei pur și simplu nu vor fi văzuți. Cei, care nu îl vor trăda pe Dumnezeu, nu vor fi schimbați cu nimic, vor rămâne oameni obișnuiți.Vașezare unde nu va putea pătrunde nici un om însemnat cu cele trei cifre de șase va fi închis de un șanț, iar șanțul va fi umplut cu apă.


  Toate porțile vor fi bine închise.


O persoană însemnată cu trei de șase va reuși să ajungă la perete, dar puterea lui Dumnezeu îl va arunca și va ajunge din nou în șanț, se va ridica în patru labe, se va scutura și cu o mare furie va pleca de unde a venit.


A doua venire a lui Hristos


 
Odată cu venirea lui Hristos pământul se va curăța și va fi frumos, dar altfel. La cea de a doua venire a lui Hristos Îngerii vor purta bucăți imense de pământ prin aer, și arunca grămezile, formate pe suprafața pământului, nivelând suprafața pământului.


  Dacă omu ls-ar uita la această acțiune, el nu ar fi văzut Îngerii, ar fi văzut pămîntul zburând pe cer. În cele din urmă, înainte de Era Nouă cu Domnul, Pămantul va fi îndreptat. Pamantul va fi practic îndreptat .Slavik spunea, că există spații imense și goluri, unde curge apă limpede și curata, iar plantele sunt foarte moi.
  Acei dinozauri care au trăit pe pământ au intrat sub pământ Din cauza exploziilor nucleare subterane, ei sunt acum foarte mari și capătă puteren interiorul spațiului subteran sunt o mulțime de ouă de dinozaur.  Atunci când cima se va încălzi, pământul se va deschide, și vor veni la suprafață.
 
Ei sunt diferiți ierbivori și prădători.
 
Deși vor fi pe pământ o perioadă scurtă de timp, vor aduce o mulțime de probleme.


  După o perioadă de timp,  pământul se va
deschide din nou, iar aceștea vor merge în pământ de acum pentru totdeauna, și nu vor mai reveni niciodată.


  Oamenii de știinta nu pot studia spatiile subterane, golurile, în care trăiesc dinozaurii, deoarece sunt impiedicați de stratul de nisip radioactiv
ul doi despre tânărul Veaceslav; Din partea redacției. Nouă nu ne este teamă de aceste profeții pentru că toate acestea sunt descrise în Apocalipsa Sfântului Ioan Evanghelistul (din Biblie), deși nu atât de detaliat.
  Această profeție ne este dată tocmai pentru a ne încuraja și a nu dispera, atunci când aceste
  Slujitor Veaceslav a vorbit despre ultimul domnitor, ultimul Rege al
ortodocșilor, care va crea din popoarele slave o insulă de mântuire.
  În Rusia, va fi instaurată monarhia și despre aceasta spune profeția lui Serafim de Sarov,  Din popoarele slave se va naște o împărăție ortodoxă.



Rugați-vă, ca Dumnezeu să trimită un monarh ortodox, astfel va fi salvată Rusia.

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Unde se gaseste cartea despre viata lui Otroc Veaceslav?

      Ștergere
  2. Doamne ajută! Va rog frumos spunetimi si mie cum pot loa legatura cu Mama micutului Înger mi asi fi dorit si eu foarte mult nieste pitricele pentru vindecarea fratele meu care îi se macina soldul drept si pentru celor bolnavi din familia mea sau macar Sa mi sa spuna si mie orasul în care este Sfîntul Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  3. Îi sunt foarte recunoscătoare Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit Am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat-o pe Dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și ea mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
    * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
    * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține un loc de muncă bun. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere