miercuri, 4 februarie 2015

Ce trebuie să facem pentru a pregăti pentru colapsul economic ?

Ce trebuie să facem pentru a pregăti pentru colapsul economic care vine? Sunt măsuri acolo practice pe care le putem lua chiar acum că noi și familiile noastre supraviețui crizei economice care se apropie Ca editor de colaps Blog economic , am intrebat aceste tipuri de întrebări foarte mult. Odată ce oamenii devin convins că un colaps economic se apropie, ei vor să știe ce trebuie să facă. Și astfel, în acest articol am de gând să vă împărtășesc câteva piese cheie ale sfaturi de la unele dintre experții de top din întreaga țară. Daca nu sunteti convinsi ca dezastru economic este pe drum, acest articol nu ar putea fi pentru tine. În schimb, v-aș încuraja să mergi la site-ul meu , unde veți găsi mai mult de 1200 de articole care stabilesc în cazul colapsului economic care vine în detaliu chinuitor. Pentru cei dintre voi care sunt interesati de obtinerea pregătit, îmi cer scuze în avans pentru formatul schiță a acestui articol. Pentru a examina fiecare dintre aceste puncte în detaliu ar lua o carte intreaga. De fapt, eu sunt co-autor al unei cărți care va fi publicat în curând că discută multe dintre aceste lucruri în profunzime. Dar tu nu trebuie să așteptați p o carte pentru a te pregătiti. Cea mai mare parte, totul se rezumă la bunul simț. În acest articol, am împărtășesc 89 de sfaturi de  bun simț care vă va ajuta să va pregătească pentru criza economică care vine. Sperăm că o mulțime de oameni vor găsi că acestea sunt de foarte mare ajutor.
Acest prim set de sfaturi sunt 11 lucruri pe care le încurajează cu tărie cititorii mei să facă ...
# 1 au un fond de urgenta - Acest lucru este atât de important încât am scris un întreg articol despre acest recent.
# 2 nu pune toate ouale într-un singur cos - În afară de a avea un fond de urgență, veți dori, de asemenea, să aveti aur, argint și alte active. De asemenea, este o idee foarte bună de a păstra o cantitate limitată de numerar la domiciliu, în cazul în care nu pot accesa un bancomat în timpul unei urgențe majore de un anumit fel.
# 3 reduce cheltuielile tale și să ieși din datorii -
# 4 muta banii dvs. de departe de  Investiții nesigure - Când lumea financiară se destramă, nu vrei finanțele  să fie expuse. Piețele au tendința de a merge în jos mult mai repede decât se duc în sus,.
# 5  Stocati alimente și provizii - . Tu, probabil, nu va avea nevoie de alimente și provizii de urgență pe termen scurt, dar adevărul este că nici unul dintre noi nu știe vreodată, atunci când o urgență majoră va lovi. În timpul 2014, soția mea și m-am simțit mai mult de o urgență la stoc sus decât oricând înainte, și sper că oamenii folosesc această scurtă perioadă de relativă stabilitate a face ceea ce ei pot să se pregătească.
# 6 învețe să crească dvs. alimentar propriu - Tot ce poti face pentru a deveni mai independent de sistem este un lucru bun. Aceasta include în creștere ta alimente. Și adevărul este că unele dintre cele mai scumpe articole din magazinul cu produse alimentare în aceste zile sunt fructe și legume proaspete.
# 7 Apărarea tine si familia ta - Ca lumea noastră să devină din ce în ce instabilă, oamenii vor deveni mult mai disperati. Și oamenii disperați fac lucruri disperate. Ai  nevoie de un plan pentru asta.
# 8 Iesirea din marile orase Dacă este posibil - Pentru o mulțime de oameni care depind de locurile lor de muncă actuale, acest lucru nu este pur și simplu posibil chiar acum. Dar dacă este posibil pentru tine, acest lucru este ceva pe care eu recomand insistent să te gândesti. Fiind blocat în mijlocul unui oraș mare nu va fi un loc bun pentru a fi în anii următori.
# 9 Să fie gata să PLECI ​​- Ar putea veni o vreme când ești forțat să evacueze la locația dumneavoastră curentă. Acest lucru se poate întâmpla cu un preaviz foarte scurt. Dacă acest lucru se întâmplă vreodată să vă, cheia va fi de a fi pregătit pentru asta.
# 10 Construiti o comunitate - vecini și prieteni apropiați poate fi o resursă de neprețuit. Un cordon de mai multe fire nu este ușor de spart, iar dacă aveți oameni care vă puteți depind în timpul unei crize care poate face diferența
# 11 Au Plan un back-up și de a fi flexibil - Mike Tyson a observat odată pe bună dreptate că toată lumea are un plan pentru a te lovi lovit în gură. Anii următori vor necesita o mare de flexibilitate, și-ar putea găsi că planurile pe care le-ați făcut trebuie să fie modificat. Deci, nu te captivați de doar o singură abordare.
Atunci când există o urgență majoră, unele dintre elementele cele mai simple devenit brusc unele dintre cele mai importante.
Următoarele sunt 11 elemente pe care le recomand că fiecare gospodărie avea pe mână ...
- Un topor
- Un deschizător de conserve
- lanterne
- Radio cu baterii
- baterii suplimentare
- brichete sau chibrituri
- Extinctor
- pături
- Kit de cusut
- Banda adeziva
- instrumente
Și aici sunt aproximativ o duzină de mai multe elemente cheie care ar trebui să fie pe lista ta de supraviețuire ...
  • Lightsticks. Puteți ridica una dintre acestea de fiecare dată când umbla intr-un Home Depot. Ei nu au nevoie de baterii și pot fi agățate în jurul gâtului cu un șir de ceea ce face mai ușor de la fața locului pentru toată lumea în partid atunci când acesta devine întuneric. O alternativă este UVPaqlite , care nu are nevoie de baterii.
  • Șosete de lână și pulovere. Oamenii au înghețat literalmente la moarte purtând straturi lor de bumbac tricot T și hoodies. Pentru condițiile de supraviețuire reale, nimic nu bate lână.
  • Tapițerie ace și ață . Ce se întâmplă dacă un sac de dormit sau cort rips și nu aveți nici un fel de lucrări de reparare ea?
  • Creioane. Uita stilouri. Acestea pot alerga afară de cerneală și să înghețe în vreme rece. Cu un cuțit de buzunar, veți avea întotdeauna un creion ascuțit.
  • Super glue  Jucatorii profesionisti de hochei au întotdeauna această la îndemână pentru a lipi, iar adezivul sine este inofensiv. Dacă nu-l  bagi în ochi, așa cum am făcut-o. Dar asta este o poveste pentru un alt tip de mesaj!
  • Benzi din cauciuc. String pur și simplu nu-l taie, atunci când ceea ce ai nevoie este o bandă de cauciuc
  • Tampoanele într-un tub de carton. Știați că un tampon poate fi potrivi perfect într-o rană glonț? Baieti de pe câmpul de luptă transporta acestora cu ei. Doar să fie conștienți de faptul că sângele din rana va începe să se coaguleze. Lăsați-l la un profesionist medical pentru a elimina tamponul din rana. Sunt, de asemenea, bun pentru surcele.
  • Curea Paracord . Este un instrument accesoriu și supraviețuire într-o singură!
  • Ceas de mână impermeabil. Face sens perfect. Nu am mai gândit doar de ea.
  • Animale saci de gunoi agent de respingere. Utilizați aceste atunci când sunteți de camping și animalele vor sta naiba departe de gunoi ta.
  • Ace de siguranță.
  • Ata dentara. În afară de a ajuta pentru a menține dinții curat, se face fir robust pentru repararea.
Dar nu te doar axat pe dobândirea lucrurilor.
Unele dintre cele mai importante elemente ale pregătire implica lucruri pe care trebuie să le facem pentru noi înșine.
Expert supraviețuire aclamat James Wesley Rawles a pus împreună o "listă personală" de lucruri pe care toată lumea ar trebui gândească înainte de greve de criză. O mulțime de aceste lucruri sunt subiecte care "pregatirea" nu par să scrie despre ...
*****a
Ochelari de schimb.
Prescrise și medicamente fara prescriptie.
Controlul nasterilor.
Rezolvarea problemelor cu dintii stomatologiea până la data de.
Orice intervenție chirurgicală  care ati amanat

  Problemele intestinale.
Rămâneți în formă mereu

Rezistența și-sănătatea este deosebit de importanta, având în vedere sarcinile manuale grele necesare pentru supravietuire.
Educa-te pe teme de supraviețuire, și le practică. De exemplu, chiar dacă nu în prezent locuiesc la refugiu, ar trebui să planteze o grădină de legume în fiecare an. Este mai bine să învețe prin experiență și fac greșeli în prezent, atunci când pierderea de cultură nu  este o mare supărare
"Comfort" cu  elemente pentru a ajuta la prin vremuri de stres ridicat. (Cărți, jocuri, CD-uri, bomboane de ciocolată, etc.)
*****
Dacă aveți o boală gravă sau boală, care va trebui să fie una dintre prioritățile dumneavoastră de top atunci când se face pregătirile pentru venirea crizei.
Acest sfat următor vine de la un articol excelent care Dave Hodges publicat recent

. Nu uita să obțină unele medicamente durere și antibiotice în caz de situații de urgență neprevăzute.
Probabil una dintre cele mai populare subiecte de pregatire  este de depozitarea alimentelor.
Dar cei care sunt noi pentru pregatesc sunt adesea foarte confuz despre cum să începeți.
Nu trebuie să fie complicată. Dacă începeți prin concentrându-se pe capse pe care le mananca tot timpul, ar trebui să fie în mare formă. Următoarele sunt câteva recomandări cu privire la depozitarea alimentelor care Pat Henry a Prepper Jurnalului a permis accesul la ...
  • Rice - În primul rând, cumpara un  sac de orez. Acestea conțin 504 portii și nu știu prea mulți oameni care nu vor mânca orez. Este simplu să gătească și să magazinele de ani de zile, dacă vă păstrați-l rece și uscat. Acest sac la Sam costă aproximativ 19 dolari acum.
  • Fasole - cumpara  un sac de fasole uscată. . Un sac de dimensiune bun este de aproximativ 5 dolari și face 126 de portii. Cumpara doi, dacă credeți familia ta i-ar dori.
  • Conserve din carne - cutii sunt mari pentru fructe și legume și oricine poate gasi ceva ce va mânca. Pentru conserve din carne, eu recomand ton sau pui, deoarece are un gust un heck de o mult mai bine decât Spam și puteți amesteca cu ușurință că în orez ta. Pentru carnea va avea nevoie de aproximativ 35 de cutii. Fiecare poate are aproximativ 3 portii si acest lucru va fi mai costisitoare, dar ele trecut peste un an, de obicei, și familia ta, probabil, mănâncă pui sau ton în mod semi-regulat oricum astfel de repopulare aceasta ar trebui să fie simplu.
  • Legume Conserve - veți avea nevoie de aproximativ 40 de cutii de legume și din nou acest lucru poate fi orice familia ta va mânca. Asteptati-va la plata în jurul un dolar fiecare, astfel $ 40 pentru legume să dureze familia ta o lună.
  • Fructe Conserve - din nou, fructe simple, care familia ta va mânca. Acestea pot fi chiar cocktail de fructe cazul în care este cel mai sigur lucru. La Costco au # 10 cutii de fructe, cum ar fi pere sau felii de mere și fiecare dintre acestea are 25 de portii. 5 dintre acestea vor costa aproximativ 25 de dolari si da doza zilnică de fructe familia ta.
  • Fulgi de ovăz - Bine fulgi de ovăz de modă veche este simplu de a găti și stoca. Un container obișnuit are 30 de portii fiecare astfel cumpărare aproximativ 4 dintre acestea și familia ta nu va muri de foame pentru micul dejun. La 2 dolari fiecare, care este de aproximativ 8 dolari pentru micul dejun pentru o lună pentru o familie de patru. Puteți să o schimb Pop-tarte? Poate, dar mi se pare mai mult fulgi de ovăz umplere și mai puțin probabil să fie snacked pe.
  • Mierea - Mierea este un aliment minune într-adevăr așa cum niciodată nu va merge rău, dacă vă păstrați-l uscat și răcoros. Dragă va dura pentru totdeauna și Sam are containere mari, care dețin 108 de portii. Puteți folosi acest loc de zahăr pentru a satisface dinte dulce. Mierea are proprietăți medicinale și chiar puteți utiliza pentru a adăuga unele aroma la fulgi de ovăz pentru micul dejun.
  • Sare - La fel ca miere, sare nu va merge rău, dacă vă păstrați-l uscat și ajută aroma de nimic. Puteți cumpăra o cutie mare de sare pentru aproximativ un dolar și care va dura toată familia o lună cu ușurință.
  • Vitamine - Vă recomandăm obtinerea unor multivitamine pentru a spori nutriție în caz de dezastru sau de urgență. Desigur, orez și fasole nu sunt cele mai bune și nu va fi obtinerea cat mai multe substante nutritive din conserve de fructe și legume, astfel vitaminele ajuta pentru a umple golurile și păstrați-vă sănătos. O mare sticlă costă aproximativ 8 dolari. Veți avea nevoie pentru a obține o versiune pentru copii si daca aveti copii suficient mici, care nu pot sau nu vor înghiți o multivitamine mare.
Și, după cum am menționat mai sus, o altă cheie pentru obtinerea preparat este auto-apărare. Dacă face toate pregătirile din lume, dar cineva vine și-i fură de la tine, ei nu vor ajunge să faci nici un bine.
Următoarele sunt câteva sfaturi de bază cu privire la securitatea acasă din pregatesc expert Todd Sepulveda ...
*****
Front Door - usa din fata este un strat. Dar nu ar trebui să fie singura ta strat. Pe lângă consolidarea placa de grevă cu șuruburi 2 inch, ar trebui să aveți o zavoare solid. Un alt strat ar putea fi o ușă furtună cu un sistem de blocare sau chiar bare antifurt. Un zăvor bun este valoros prea! Dacă doriți să adăugați mai multe straturi, folosind un bar usa de securitate este o idee bună. Dar nu numai doriți să vă asigurați că ușa de la intrare este stratificat în siguranță,. Ia ceva timp pentru stratul toate ușile în casa ta.
Ferestre - Fiecare fereastră are un sistem de blocare. Dar puteți adăuga un strat incluzând alunecare fereastră încuietori pentru aproximativ 5 dolari. Alte opțiuni ar include nuanță sau jaluzele, ceea ce ar face mai greu pentru cineva să se uite în interiorul casa ta.
Alarmă antifurt - O alarmă antifurt este un strat serios. Alarmele pot fi monitorizate de către o societate de alarmă sau pot fi auto-monitorizat. sisteme de auto-monitorizare au foarte mult avansat și va permite chiar să vizualizați acasă pe telefonul smartphone.
Câini - Un caine sau câini poate fi un scut mare, mai ales în cazul în care latra. Câinii mei ma  alerteaza  . Ei  se rasucesc la ușă și nu se opresc până când  nu deschid. Câinii exteriori sunt o aparare a  perimetrului casei  dumneavoastră. Un câine mare pe partea cealaltă a gardului va face orice criminal sa se gândească de două ori.
Lumini exterior - Luminile care sunt montate pe exteriorul casei tale, mai ales cele care sunt declanșate de senzori de miscare sunt o necesitate!  Cineva care este cu ochii pe casa ta nu va dori să-l apropie dacă știu luminile vor să atragă atenția asupra lor.
Amenajare a teritoriului afara - Tufe poate fi un strat în jurul ferestrelor. Este important să nu creeze un mediu care va crea o ascunzătoare pentru cineva să se stabilească în așteptare. Asigurați-vă că tufele le alegeți pentru a planta sunt spinoasă și provoca o mulțime de disconfort, dacă cineva vrea să treacă prin ele.
Defensiva Personala - o arma de foc este un strat care le-ar dori să aibă, dacă este necesar. Dacă doriți să utilizați ceva care nu este atât de moarte, puteți alege întotdeauna o cutie de ColdSteel Inferno pentru a pulveriza în fața cuiva. Având câteva dintre aceste cutii ascunse în diferite părți ale casei este o idee bună.
Cazare Seif - O cameră seif ar fi un strat șanț trecut. Unii oameni sunt punerea lor în casele lor. Dacă aceasta este un scenariu pe care doriți să luați, ar trebui să cercetare componentele necesare pentru o "seif" cameră .

Street Lights - lipit cu cartierul dumneavoastră, ar fi o idee bună să raporteze imediat orice iluminat stradal care sunt la oraș sau județ care le gestionează.
Semne - Nu subestima puterea unui semn ieftin. Un semn pe un gard pe care scrie " Feriți-vă de Dog "sau un semn companie de securitate pe peluza din fata undeva va determina baietii rai să se gândească de două ori înainte de a încerca să pătrundă în casa ta.
*****
Dacă aveți nevoie să plece de acasă în timpul unei crize, ar trebui să aveți o "rucsac" gata pentru fiecare membru al familiei tale.
Următoarele sunt 7 elemente-cheie care supraviețuire Cache recomandă inclusiv, în fiecare pungă bug afară ...
1. Apa
2. alimentară
3. Îmbrăcăminte
4. Shelter
5 Kit de prim ajutor 
6. bază Gear
7. arme
În cele din urmă, este important să ne amintim că nimeni nu este perfect și că toată lumea face greșeli.
Următoarele sunt 14 greseli comune pe care Backdoor supraviețuire spune o mulțime de preppers fac ...
1. Imposibilitatea de a stocurilor depozitate alimente
2. Imposibilitatea de a efectua o analiză de risc și pregătesc pentru cele mai probabile evenimente perturbatoare
3. Pregătirea cea mai mare parte a rucsacului, mai degrabă decât deranjează în
4. Imposibilitatea de a evacua în exact la momentul potrivit
5. având  unelte dar nu ști cum să-l folosească
6. Subestimarea altor oameni ca o amenințare
7. Cheltuielile întregul buget pe unelte în loc de pe alimente, apă, precum și consumabile medicale
8.  lipsa cunoștințelor pentru a stoca în mod corespunzător consumabilel si alimentele
9. Cumpăra unelte și provizii în timp ce ignoră nevoia de a dezvolta abilități
10. Bazându-se doar pe tine și ignorând  membrii comunității tale
11. Doar pentru ca cineva nu ceva nu înseamnă că ar trebui să o facă la
12. Amanarea pregatirilor

13. obsedat de a fi în spatele curba, mingea
14. Uitând că există o viață dincolo de pregătim
sursa articol
http://theeconomiccollapseblog.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu