duminică, 9 noiembrie 2014

înainte de a fi timpul pentru a vedea "urâciunea pustiirii" se va trece prin trei faze ale ultimelor trei regate majore ale lumii

 

Pentru a doua oară, copiii mei spirituali și prieteni, m-am intors pentru a repeta  pledoaria pentru a construi și dezvolta un lanț de rugăciune pentru Grecia și lumea noastră. Am spus-o să vă  fac atenti si sa puteți asculta despre planurile rele ale lui Satan, care prin intermediul  Pentarhiei controlate de el  va aduce intunericul si va face ravagii în omenire  pana la sosirea  satanicului fals Mesia.

Cer tuturor să participe la rugăciune intensă a inimii, ca singura soluție dovedită din cer, pentru a slăbi sau chiar anula multe posibilități și efecte ale executantilor deciziilor lui Lucifer care intentioneaza sa faca ravagii lume.

Întreaga lume înainte de a fi timpul pentru a vedea "urâciunea pustiirii" va trece prin trei faze ale ultimelor trei regate majore ale lumii.  Vor fi scurte, dar unice în putere de distrugere și punerea în aplicare.

Aceste trei regate ar fi:

  1. Împărăția  Ursului(Rusia)

  • Împărăția Dragonului(China)

  • Taramul Șarpelui(antihristul falsul Mesia)

 

Împărăția Ursului

În împărăția Ursului, care va fi condus de Rusia și va urma unor state puternice, cu o mare putere în economie și militar va încerca să schimbe frontierele la nivel mondial, prin războaie sau fuziuni diplomatice.

Conflictele artistic ralizate și programate de superputeri, prin diplomație perspicace al Uniunii Europene și Americii, vor împinge unele state sa se ciocneasca pentru probleme  dubioase cu rezultat dezastruos care favorizeaza aparitia imparatiei Ursului(Rusia)

Ca raspuns  spectaculos Rusia (va vedea aceste proștii ale șefilor de state convinsi de cei care se presupune că le sunt aliați, dar sunt vicleni) le va utiliza  pentru propriile sale proiecte, distrugerea totală a națiunilor din jur. Apoi mai  este faptul că unele state vor disparea dupa hartă.

Sa nu se odihnească statele de la nord de prosperitate economică aparentă și relațiii ce presupune neutralitate în războiul deja proiectat. Prostia liderilor dumneavoastră, , va fi cauza  distrugeri voastre. Un dezastru surprinzator de o mare magnitudine va crea teroare și temeri la nivel mondial  si va apare în etapa următoare.

Membri  ai Nordului , Finlanda, Norvegia, Suedia, ati lasat inima voastră să părăsească pe adevăratul Dumnezeu, care-L   cinstiti  numai cu buzele și a-ti rămas nefortificati spiritual. Lasa-ti  îmbrățișare părintească și afecțiune lui Dumnezeu sa va acopere  de satana care va urăște si vrea sa va răneasca. Dacă te intorci inapoi la inima binevoitoare a lui Dumnezeu cu compasiune si adevărată pocăință, nu vei  avea nimic de ce să se temi. Dacă ați neglijat si ati luat în derâdere chemarea Sa divină și vrei să te  expui la subtilitățile lui satana, atunci în curând veți vedea ce alegere proasta ati facut si cat veti fi de umiliti. Împărăția  Ursului   este gata de a va zdrobi.  Pe unii dintre voi iremediabil.

Ucraina nu vezi  cum mulțimea sfinților Tăi dau  mărturia sfânta  plâng și se roagă pentru tine? Pui  la îndoială credința adevărată, lăsând un profan ipocrit din dinastia franca pentru a va diviza?  Credințe ortodoxa, viața sfântă a sfinților  au binecuvântat pământul tau, iar acum a ajuns peste tine un  inamic real al fiecărei ființe umane care vrea să te rănesc fatal. Dacă ai putea vedea  sfinții tăi cum   cerșesc lui Dumnezeu  mila ai  îngenunchea cu ei și te-ai ruga cu penitenta și umilita pentru mântuirea ta.

Mă opresc să mă gândesc cât de mulți vor fi cei care vor primi acest mesaj și lanțul de rugăciune va crește, aceasta va împiedica răul cel mai mare. Vestea proastă este ca va  fi un act de distrugere  într-un alt stat din apropiere cu Rusia, din cauza egoismului si arogantei liderilor.

Georgia este un stat cu probleme. Este ca un soarece care vrea sa se lupte cu  ursul. Gândiți-vă in adevăr si  înțelepciune. Nu poti plange pentru un stat  care isi creaza probleme singur.Cei care doresc să se opună Ursului  și cauzei sale va fi vai de ei.Vai de cei care îndrăznesc să-i spună ceva  caci atunci  isi vor pierde existența lor. Acesta este un alt stat, care va disparea de pe hartă.Puterea Ursului va culmina atât de mult încât frică și teroare din întreaga lume va crește. Și Persia(Iran) va suferi  dupa ce mai intai Turcia  in unic si jalnic fel se va disipa(dezmembra).

Împărăția Dragonului

 Regele diavol va fi liderul acestui regat din China. Aliat credincios în principiu cu Rusia va exploata relatia cu ea și va câștiga prea mult in aceste etape se va ridica la superputere  in viitor.

China va beneficia de rănile incurabile din Japonia pentru a stabili pas cu pas militar viitoarea dominatie în întreaga regiune.

Nu va ezita, să-și trădeze prietenia cu Rusia și să contribuie la spirala ascendentă si distructiva. Până atunci, însă, isi  va ascunde pe furiș orice dorință ascunsă și exploatează inteligent îmbrățișarea amicala cu Rusia.

Acum se răspândeste peste tot, aproape peste tot în lume. A început cu economia ca un prim pas, inundă lumea cu bunuri, în scopul de a se ajunge la  domeniu  militar si  la nivel mondial cu Ursul. Atunci când acest lucru este realizat, nu va dura mult timp să -si manifeste și propriile ambiții expansioniste.

În lumea va domina frica absolută și anxietatea. Într-o lume divizata și distrusa va impune foc și convingeri ateiste din oțel, care caută ascultare absolută și  punere în aplicare.

Respirația fierbinte a Dragonului Rosu se va simți atât în Europa cât și în America.

Ele vor suferi foarte mult. De unde va trece și ea la cucerire, cu metodologie comunistă teribila si va face pe oameni sa geama și sa suferă. Creștinii vor trăi cele mai grele persecuții  de la dragonul cel rău rolul acestei împărății, as putea cu un cuvânt să-l descriu ca pe un coșmar.Vai de acei oameni in  care viata lor nu este înclinata la inima divina a dulcelui nostru Domn Iisus Hristos.Oamenii  se vor comporta la fel ca robotii dupa dictate si mandate de stat nu vor avea mai multe drepturi decât animale de companie.Viața și moartea nu vor avea nici o valoare pentru om. Acesta va fi ideologia satanica al acestui regat.Aceste două împărății  vor fi aproape simultane dar va provoca răsturnări majore la nivel mondial în urma lor. Vor  stigmatiza prezența lor prin  faptul că  vor reacționa nuclear. Pacea va  dispare   ciuma ,foametea la nivel mondial va aduce un cosmar.

Taramul Șarpelui

Ultimul regat al singurului  lider din istoria omenirii ne va  învăța cu "urâciunea pustiirii".

 Satana cu aceasi otrava a iluziei se va folosi de om frumoasa creație a lui Dumnezeu pentru a distruge liderii națiunilor pe care ia ridicat la putere după care întreaga omenire o va supune sub  fiul   întunericului  antihrist.

Domnia acestui șarpe va fi unic în istoria vieții umane.

Toate regatele până în prezent din lume ar fi dorit să supună pământul, partea materială a omului.Regatul Șarpelui  va ataca si dori sufletul și trupul. Și materie și spirit. De aceea, metodele folosite va fi unice în felul lor, cu puterea cea mai perfectă de tehnologie și  nanotehnologie.

Liderul antihrist va avea puterea și autoritatea de a controla fizic și psihic  orice om

Va convinge pe toți oamenii, cei care au supravietuit experiențelor de război  si de coșmar din state și au testat  teribil  agonia  supraviețuirii  din cauza lipsei de hrană și apă, că  este doar un prinț al păcii adevăratul Mesia, ii va obliga în mod voluntar de al accepta ca unic rege.

Acest lucru este atunci când va pune pe toti sa accepte cipul cu  numere de cod. Cu acest cip ultra -nanotehnologic poate vedea și controla aproape în întregime oamenirea.

Pentru al treilea și ultimul lider alî mpărățiilor s- a proorocit ca fiind fiu  al intunericului.. Totul în jurul nostru este pregătit și va începe să se întâmple.. Omenirea epuizata din cele trei relele majore  ciuma, foamete și război, ii este imposibil de a rezista. Eliminarea adevărului din Evanghelie va duce la măsuri rapide pentru a imbratisa pe acest lider si a aduce  Judecata de apoi.

Noul guvern global va deveni mai puternic și mai evident imprimat în conștiința întregii omeniri. Chiar si războaiele împotriva sa, va fi folosit în mod fraudulos și viclean . Intunericul care înconjoară lumina constintei nu lăsa pe oameni să vadă cu ușurință ceea ce se apropie iar sufletul uman este  iremediabil rănit.

Chiar oamenii ce se presupun a fi spirituali vorbesc doar liniștitor, evitând părinții spirituali  autentici care au rol de a destepta

Dragi  mei copii și prieteni, perioada actuală este una dintre cele mai dramatice a umanității.

Aparitia  fiului  întunericului, antihristul este iminentă.

Marionetele din teren la nivel mondial cat si liderii națiunilor  lucrează neîncetat pentru venirea sa. Prin tot felul de  strategii  mass-media, pregătirea  si conștientizare globală se face pentru a fi acceptat.Chiar și războaiele împotriva Împărăției vor  fi utilizate pentru dominația globală.Singura modalitate de a rezista a crestinilor si armele noastre  sunt Tainele Bisericii noastre.

Taina Spovedaniei este scutul nostru.

Rugăciunea inimii, cu încredere deplină în Dumnezeu, puterea noastră.

Euharistia, antidotul final a intervențiilor psihosomatice rele.

Să  creasca puterea lanțului nostru de rugăciune. Haideți să-l transformam într-un lanț global de rugăciune. Să facem baze puternice spirituale cu rugăciunile noastre, care va ingrozi și descurajează lucrările întunericului.

Evenimente militare directe care au loc la nivel global prin rugăciunile copiilor credincioși ai lui Dumnezeu pot fi un factor de atenuare  sau eliminare a consecintelor lor

 Toate sufletele noastre se pot baza cu incredere deplina ca pruncii în brațele și inima lui Dumnezeu Tatăl nostru. Dragostea și mila  a adevăratului Mesia, Domnul nostru Iisus Hristos este atât de infinita că nu trebuie să ne temem că nu o vom primi. Noi credem în jertfa Sa răstignirea și harul Duhului Sfânt care ne înconjoară cu lumina strălucitoare si care va alunga întunericul sufletului nostru și ne va îmbraca cu puterea de viață.

 Ferice de cei care, în confuzia spirituală mai mult și mai mult  vor crede în dulcele nostru Iisus Hristos și să-L mărturisească că El este într-adevăr, "Calea, Adevărul și Viața."

Teama că nu vor avea pace și vor suferi de foame ii va domina pe oameni 

Dar mai presus de toate, nici unul dintre noi nu trebuie să uităm că din această viață trecatoare casa noastră reală este în cer, pentru că există Regatul Ceresc făcut pentru noi de Dumnezeu.

Și acum prieteni și frați, să ne unim cu încredere absolută în Dumnezeu și regele nostru, pentru lucrarea sfântă a rugăciunii sa slabim lucrarea satanei.

Dumnezeu ascultă întotdeauna copiii Săi care sunt  în concordanță cu voia Lui, pentru binele lor. Amin.

Elpidios Vagianakis 27 Martie 2014
sursa articol
http://monopatiagapis.blogspot.ro/2013/06/blog-post_6445.html
[youtube=http://youtu.be/nLJxQwIfCK0]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu