miercuri, 9 aprilie 2014

Faimosul Proiect Blue Beam- De Serge Monast

Faimosul Proiect Blue Beam
De Serge Monast



[Nota: Serge Monast si un alt jurnalist, ambii implicati in cercetarea Proiectului Blue Beam, au murit de "infarct miocardic", la cateva saptamani unul de celalalt, neavand nici unul dintre ei antecedente care sa indice vreo boala cardiaca. Serge a fost in Canada. Celalalt jurnalist canadian se afla intr-o vizita in Irlanda. Inainte de moartea sa, guvernul canadian i-a rapit fiica lui Serge, in incercarea de a-l face sa renunte la cercetarea Proiectului Blue Beam. Fiica lui nu a fost gasita niciodata. Asa-zisele "atacuri de inima" sunt una dintre metodele de moarte indusa, ale Proiectului Blue Beam.

Faimosul Proiect Blue Beam al NASA [National Aeronautics and Space Administration] a avut patru etape diferite, pentru a implementa Noua Religie condusa de insasi Anticrist. Trebuie mentionat ca Noua Religie este fundatia Noului Guvern Mondial, fara aceasta religie dictatura Noului Guvern Mondial fiind imposibila. Fara o credinta universala in Noua Religie, succesul Noii Ordini Mondiale este imposibil ! De aceea Proiectul Blue Beam este atat de important pentru ei, si a fost ascuns asa de bine pana acum.
Cutremure INDUSE si Descoperiri false
Primul pas in Proiectul Blue Beam al NASA, se refera la re-evaluarea tuturor cunostintelor arheologice. Acesta are de-a face cu cutremurele artificial create, in locatii precise , cu presupusele noi descoperiri care vor explica intr-un final tuturor oamenilor “eroarea” fundamentala a tuturor doctrinelor religioase. Aceste informatii false vor fi utilizate pentru a explica tuturor natiunilor ca doctrinele lor religioase au fost intelese si interpretate gresit de secole. Pregatirea psihologica pentru acest prim pas au fost deja puse in aplicare prin filmul din 2001″A Space Odyssey”, Serialul StarTrek si in “Ziua Independentei”, ambele avand de a face cu o invazie din spatiu si unificarea tuturor natiunilor pentru respingerea invadatorilor. Ultimul film”Jurrassic Park”, se ocupa cu teoriile despre evolutie, afirmand ca, cuvintele lui Dumnezeu sunt niste minciuni. http://i.am/jah/evolut.htm.
Descoperirile “programate” (masluite)
Ce este important de retinut din acel prim pas, este ca aceste cutremure se vor produce in diferite locuri de pe Pamant, unde arheologii cred ca se afla ingropate mistere inca nedescoperite. Cu aceste cutremure, va fi posibil ca oamenii de stiinta sa redescopere acele “mistere ingropate”, cu ajutorul carora vor fi discreditate toate doctrinele religioase. Acesta este prima etapa a pregatirii oamenilor, deoarece acestia doresc sa distruga credinta tuturor Crestinilor si Musulmanilor de pe pamant. Pentru a face asta, ei au nevoie de “dovezi” false din trecut, care vor dovedi tuturor natiunilor ca religiile lor au fost intelese si interpretate gresit.
Marele “Spectacol din Cer”
Cel de-al doilea pas in Proiectul Blue Beam, al NASA, implica un “spectacol spatial” gigantic, cu proiectii holografice 3D, proiectii de imagini in diferite locatii din lume, fiecare fiind o imagine diferita in functie de credinta religioasa predominanta in aceea zona. Aceasta noua “voce a lui Dumnezeu” va fi rostita in toate limbile. In scopul de a intelege aceasta, trebuiesc studiate cercetarile diferitelor Servicii Secrete, facute in ultimii 25 de ani. Rusii au pus la punct un program avansat pe calculator, chiar l-au exportat, pe care l-au alimentat cu date priviind studii ale anatomiei corpului uman, compozitia electro-mecanica a corpului si cu studii privind compozitia chimica, biologica si electrica a creierului uman. Aceste computere au fost “alimentate” (programate) cu limbile vorbite de toate popoarele lumii, precum si semnificatia acestora. Dialectele tuturor limbilor au fost implementate in computere cu ajutorul transmisiilor prin satelit. Rusii au inceput sa “alimenteze” computerele cu programe obiective, precum cele despre “noul Mesia”. De asemenea, se pare ca rusii – oamenii noii ordini mondiale – au implementat diferite metode suicidale alocand fiecarei persoane si fiecarei societati impulsuri electronice, menite sa induca ganduri suicidale daca persoana respectiva nu accepta noile reguli ale Noii Ordini Mondiale.
Exista doua aspecte diferite ale pasului doi.
Primul este “Spectacolul Spatial”. De unde va veni acest Spectacol Spatial ? Spectacolul Spatial, imaginile holografice vor fi utilizate intr-o simulare apocaliptica, in timpul careia tuturor natiunilor li se vor arata scene care vor reprezenta implinirea profetiilor, acestia dorind sa verifice reactiile care vor avea loc in acele momente.
Aceste imagini vor fi proiectate din sateliti spre stratul de sodiu, aproximativ la 60 de mile mai sus de Pamant. Au fost observate astfel de teste din cand in cand, dar acestea sunt atribuite cu OZN-uri sau “Farfurii Zburatoare”.
Rezultatul acestor evenimente deliberate va fi pentru a arata lumii noul “Hristos”, noul Mesia, Matraia (Maitreya), pentru imediata implementare a Noii Religii Mondiale. “Chiar si cei mai invatati vor fi pacaliti”.
Proiectul are capacitatea, ca prin anumite dispozitive, sa ridice un numar mare de oameni, trimitandu-i intr-un spatiu si timp necunoscut. Sau observat teste ale acestor dispozitive in rapirea anumitor oameni de catre acei mici extraterestrii, care rapesc oamenii din patul pe geam si ai duc in acele “navete spatiale” aflate in asteptare. Impotrivirea la noua religie universala, la noul Mesia vor duce la pierderea de vieti omenesti la o scara inimaginabila in toata istoria umana.
Proiectul Blue Beam va pretinde ca este implinirea universala a tuturor profetiilor din trecut, ca un eveniment major ce a avut loc acum 2000 de ani. In principiu, acesta va utiliza cerul ca pe un ecran urias de film ( pe stratul de sodiu, la aprox 60 de mile), pe care satelitii vor proiecta imagini simultane in toate cele patru colturi ale lumii, in fiecare limba si dialect in functie de regiunea respectiva.
Computerele vor coordona satelitii, softul care este deja implementat, va rula Spectacolul de pe Cer. Imaginile holografice se bazeaza pe combinarea de semnale aproape identice, pentru a creea o imagine sau holograma in profunzime, fiind aplicabila in egala masura undelor ELF, VLF si LF, precum si fenomenelor optice. In mod specific, spectacolul va consta din mai multe imagini holografice in diferite parti ale lumii, fiecare fiind o imagine diferita, in conformitate cu religia din acea zona. Nici o zona de pe pamant nu va fi exclusa. Cu efectele produse de calculator si cu sunetul care pare ca provine din spatiu, enariasii uimiti vor asista la revenirea lui Mesia.
Apoi proiectiile lui Isus, Mohamed, Buddha, Krishna, etc., vor fi contopite intr-o imagine unica, nu dupa ce vor fi date explicatiile vis-a-vis de misterele descoperite. Acest dumnezeu unic, va fi de fapt Anticristul, care va explica faptul ca diverse scripturi au fost gresit interpretate si intelese si ca vechile religii sunt responsabile pentru invrajbirea oamenilor si natiunilor, prin urmare vechile religii trebuiesc eliminate pentru a face loc noii religii mondiale, reprezentata de un singur Dumnezeu, Anticristul pe care il au in fata lor.
Desigur, aceste evenimente superb orchestrate vor avea ca rezultat mari tulburari la nivel social si religios, pe o scara foarte mare, fiecare natiune dand vina pe alta pentru inselaciune. In plus, acest eveniment va avea loc intr-o perioada de anarhie politica mondiala, creeata datorita unei catastrofe globale. SUA planuieste sa foloseasca “Cantecul bucuriei” al lui Beethoven, ca si imn pentru introducerea noii religii mondiale. Daca punem acest spectacol spatial alaturi de Programul Star Wars, obtinem : o combinatie de radiatii electromagnetice si hipnoza, care au fost un subiect intens de cercetare. In 1974, de exemplu, cercetatorul G.F. Shapins a spus ca una dintre propunerile de cercetare sustinea ca ” … in acest proiect se va arata ca, cuvintele rostite de cel care se ocupa cu hipnoza, pot fi convertite direct de catre energii electromagnetice in subconstientul creierului uman, fara a se folosi vreun dispozitiv mecanic pentru receptie sau transformare a mesajului, si fara ca persoana sa fie expusa unei astfel de influente, avand sansa de a controla informatiile de intrare in mod constient. Este de asteptat ca, comportamentul rational va fi considerat ca fiind rezultatul propriei lor vointe libere. “
Oricine studiaza asa-numitul fenoment de “channeling” (clarviziune), ar fi indicat sa ia in considerare acest domeniu de cercetare. Se poate observa ca cei care se considera “clarvazatori” au crescut considerabil, de cand acest tip de cercetare a fost efectuat. Este straniu cum mesajele acestora sunt foarte asemanatoare, indiferent de sursa de provenienta a acestora, sau indiferent de entitatea divina de la care pretind acestia ca au informatiile. Este de luat in calcul credibilitatea acestor persoane si a informatiilor pe care le ofera acestia, trebuie evaluate im mod critic si judecate aceste informatii si modul in care acestea ar putea fi benefice noii ordini mondiale.
Ziarul The Sydney Morning a publicat un articol pe data de 21 Martie 1983, care anunta ca rusii “invadeaza” mintile umane, articolul fiind transmis de catre doctorul Nathan Abnuengy, profesor asistent la Facultatea de Agricultura din Asia. Acest articol face referire la rusii care au creat acel supercomputer, despre care am pomenit anterior, care este important deoarece aceste tipuri de computere pot fi controlate cu ajutorul satelitilor din spatiu. Calculatoarele au fost programate cu toate limbile si dialectele tuturor popoarelor din lume. Dar acum nu mai vorbim despre rusi, este vorba de SUA, care implementeaza computerele cu informatiile necesare.
Gandurile artificiale si comunicarea
Tehnicile avansate ne-au propulsat spre al treilea pas al Proiectului Blue Beam, care merge impreuna cu modalitatea de a comunica telepatic, unde undele ELF, VLF si LF vor ajunge la mintea fiecarei persoane, convingand pe fiecare ca Dumnezeul lor (cel in care cred) le vorbeste din adincul propriului lor suflet. Aceste unde sunt alimentate din memoria computerelor care detin date despre fiecare om de pe pamant si despre limbile lor. Aceste unde se vor intersecta cu modul natural de gandire, pentru a forma ceea ce numim ganduri artificiale difuze.
Acest tip de tehnologie provine din cercetarile facute in anii 1970, 1980 si 1990, cand creierul uman a fost comparat cu un computer. In ianuarie 1991, Universitatea din Arizona a gazduit o conferinta intitulata “The NATO Advanced Research Workshop on Current and Emergent Phenomena and Biomolecular Systems”. Ce inseamna asta mai exact ? Aceasta inseamna : Ne vom referi la un document care a fost emis la conferinta, care se distinge prin continutul sau diferit fata de discutiile purtate in acel moment. A fost, de fapt, un protest si o avertizare catre oamenii de stiinta participanti, cu privire la posibilitatea de a se face abuz fata de cercetarile efectuate de acestia.
Cercetarile lor, desigur, sustineau ca deja SUA a dezvoltat echipamente de comunicatie, care pot face un orb sa vada, un surd sa auda si un schiop sa mearga. Acesta poate sa scuti bolnavii de durere, fara utilizarea de medicamente sau interventii chirurgicale. Nu este vorba de nimic din sfera SF-ului. Un om si-ar putea pastra facultatile sale in totalitate, pana in momentul mortii sale. Acest echipament de comunicare depinde de un mod cu totul nou de a privi creierul uman si sistemul neuromuscular si impulsuri la frecvente foarte joase. Unele dintre aceste echipamente sunt deja operationale in cadrul agentiilor CIA si FBI. Nu va fi niciodata utilizat pentru a face un orb sa vada, un surd sa auda sau un schiop sa mearga, deoarece este vital politici folosite de George Bush si marionetelor sale, ale noii ordini mondiale.
Pe plan intern, noul echipament de comunicare este utilizat pentru a tortura si omora persoane care se potrivesc cu profiluri imaginare de teroristi; pentru a tortura si omora cetatenii care fac parte din organizatii ce promoveaza toleranta si pacea din America Centrala; sa tortureze si sa omoare cetatenii care se opun dezvoltarii armamentului nuclear si pentru a creea o rasa de sclavi robotizati, denumiti si “Manchurian Candidates”. Extern, experimentele au loc pe detinutii din SUA si Canada, Marea Britanie, Germania, Franta si Finlanda. In plus, a existat o serie bizara de sinucideri in randul cercetatorilor din domeniul calculatoarelor din Marea Britanie, toti acestia avand legaturi cu marina SUA.
Ce este posibil sa intrebam inainte, ca o astfel de teroare psihologica sa aibe loc : oare, oricare ar fi guvernul, corporatia sau psihiatrul, vor promova voit o astfel de groaza astazi ? Raspunsul este destul de evident, ” DA “.
Agentiile guvernamentale si corporatiile care lucreaza cu ei in scopul Noii Ordine Mondiale, sunt pregatiti sa promoveze orice lucru care ai va ajuta sa isi atinga obiectivul de a controla in totalitate societatea. In ceea ce priveste intrebarea de ce ? : pentru un singur lucru, daca induci teroarea intre oameni si ai faci sa se teama despre siguranta lor, acestia vor accepta sa pui in aplicare legi draconice, sa ai dezarmezi si sa ai o evidenta la scara larga asupra lor, iar ei vor spune ca totul este in scopul protectiei personale, desigur. In al doilea rand, promoveaza fragmentarea actualelor forme democratice ale sistemului politic, facand societatea sa caute ideologii noi politice. Desigur, alternativa a fost deja planificata. Aceasta se numeste Noua Ordine Mondiala si nu va reprezenta interesele sau siguranta in nici un caz. Cum a spus George Bush : ” Frica a fost folosita intotdeauna de catre elita, pentru a controla si subjuga masele”.
O maxima mai veche “dezbina si cucereste”, este in curs de desfasurare in intreaga lume pentru a se asigura ca toti isi fac griji pentru siguranta lor personala si pentru a deveni banuitor vis-a-vis de oricine. Aceasta, de asemenea, este control-mintal. Pentru a merge mai departe in ceea ce priveste tehnologia care este la baza Proiectului Blue Beam, trebuie sa luam in considerare declaratia psihologului James V. McConnell, care a fost publicata in 1970, in “Psihologia Azi”. El spune ” A sosit ziua in care putem combina privarea senzoriala cu medicamente si hipnoza, pentru a manipula in mod abil recompensa si pedeapsa, pentru a obtine controlul absolut asupra comportamentului unei persoane. Este posibil atunci sa realizam foarte repede si foarte eficient un tip pozitiv de spalare a creierului, care ne-ar permite sa facem schimbari dramatice in comportamentul unei persoane si de personalitate “.
Acum, cand am vorbit inainte despre faptul ca acele unde telepatice si electronice, care se gasesc in acele calculatoare care au date cu toti oamenii si limbile pe care le vorbesc si am spus ca oamenii vor crede ca propriul lor Dumnezeu le vorbeste din adancul sufletului lor, aceasta este tehnologia despre care faceam referire si aceasta este gandirea despre care spuneam, despre care acelasi psiholog afirma : ca ar trebui sa fim instruiti inca de la nastere ca ar trebui sa facem tot ceea ce societatea vrea ca noi sa facem, mai degraba decat ceea ce vrem sa facem noi pentru noi insine; pentru ca au tehnoligia necesara pentru a o face, nimeni nu ar mai trebui lasat sa aibe propria lui personalitate. Si, acelasi psiholog sustine ca nimeni nu are dreptul sa se intrebe despre tipul de personalitate pe care o primeste si ca nu exista nici un motiv sa se creada ca cineva are dreptul sa refuze sa obtina o noua personalitate, daca personalitatea veche este considerata “antisociala”.
Ce este important in aceasta declaratie, este ca Noua Ordine Mondiala va fi instaurata peste sistemul actual, vechiul mod de gandire si comportament, si religie vor fi considerate “vechi” si incorecte si ca acestea vor putea fi schimbate in acele lagare din USA, pentru a fi siguri ca toti cei cu comportament “antisocial” vor fi eliminati rapid, astfel incat indivizii noi, modificati, vor fi in masura sa raspunda pozitiv nevoilor Noii Ordini Mondiale, fara a fi distrasi de “Adevar”.
Ar putea ca acesta sa fie cel mai mare proiect de control asupra creierului din toate timpurile ?
Proiectul NASA, Blue Beam, este prima directiva pentru Noua Ordine Mondiala, pentru controlul absolut asupra intregii populatii de pe pamant. Va sugerez sa investigati cu atentie aceste informatii, inainte de a le respinge si a le categorisi ca pe un scenariu nebunesc. Daca vom merge mai departe in diferitele rapoarte pe care le-am prezentat, vom descoperi ca operatiile de control asupra mintii si tehnologiile folosite includ un transmitator care emite pe aceeasi frecvente cu cele ale sistemului nervos uman, transmitator care este fabricat de catre Loral Electro-Optical System din Pasadena, California. Loral, este un investitor major in domeniul apararii, a efectuat inainte cercetari asupra armelor cu energie directa, pentru Lt. Gen. Leonard Perez, din Aviatia Militara Americana, care cauta o arma care sa poata implanta mesaje direct in mintea inamicilor, in timp ce trupele sale sa devina supraomenesti. Dispozitivul se ocupa cu radiatii electromagnetice pe frecvente Ghz [microunde], pulsate la frecvente extrem de joase [ELF]. Este utilizat pentru a tortura oamenii fizic si mental de la distanta.
Arme de acest tip, se crede ca au fost utilizate impotriva unei femei britanice, care protesta impotriva prezentei rachetelor americane de croaziera de la baza aeriana din Greenham, in timpul anilor 1970. Aceste arme pot fi folosite pentru a induce pierdere senzoriala, prin transmiterea semnalului in nervul auditiv la o putere foarte mare, care blocheaza abilitatea individului de a se auzi pe el insusi cum gandeste !
Procesul care are loc in urma folosirii unei astfel de tehnologii ELF, sunt descrise in diferite publicatii ale Departamentului Apararii din SUA, inclusiv una intitulata “The Electromagnetic Spectrum and Low Intensity Conflict”, scrisa de catre Cpt. Paul E. Tyler, Comandant Medical in Marina Americana, care este inclusa in colectia intitulata “Low Intensity Conflict and Modern Technology Edict” de Lt.Col. David G. Dean, USAF. Lucrarea a fost publicata in 1984 de catre Air University Press, Maxwell Airforce Base, Alabama. Un alt dispozitiv de emisie pe frecvente din spectrul microundelor, poate sa emita semnale auditive direct catre un individ, nefiind sesizabil de catre altcineva. Tehnologia este una simpla si poate fi construita folosind un dispozitiv radar de politie. Aceste microunde generate de dispozitiv sunt modulate in frecvente auditive, putand sa transmita mesaje direct in creier. Acum ajungem sa ne referim la Proiectul Blue Beam, al NASA. Emisiile de mesaje subliminale in ambele sensuri si imaginile provenite din adincul spatiului, corespund cu exactitate acestui tip de tehnologie.
In cartea sa “The Body Electric”, laureat cu Premiul Nobel, Dr. Robert O. Beker descrie o serie de experimente efectuate la inceputul anilor 1960, de catre Allen Frie, unde acest fenomen a fost demonstrat ca si mai tarziu de experimentele efectuate in 1973 la “Walter Reed Army Institute of Research”, de catre Dr. Joseph C. Sharp, care personal sa supus experimentelor, demonstrand ca poate sa auda si sa inteleaga mesajele care erau transmise catre el intr-o camera izolata, prin intermediul dispozitivelor de transmitere pe frecvente pulsate in spectrul microundelor, care reprezinta echivalentul vibratiei cuvintelor din creierul sau. Backer sustine ca “Un astfel de dispozitiv are o aplicabilitate in operatiunile secrete, pentru a innebunii inamicul cu voci necunoscute sau sa transmita un mesaj nedetectabil unui asasin instruit.”
Acum, incercati sa va imaginati ce se va intampla atunci cand se va auzi acea voce a Noului Mesia Mondial, care va vorbi din spatiu catre toti oamenii de pe Pamant, care ar putea sa dea instructiuni tuturor acelor fanatici religiosi, vom fi martorii unei isterii la scara mondiala nemaivazuta pana acum pe aceasta planeta. Nici o unitate de Politie din lume nu ar putea sa tina piept dezordinii si haosului care se va produce ! O carte din 1978, intitulata “Microwave Auditory Effect and Application”, de catre James C. Lynn, descrie cum se pot transmite voci direct catre creier. Aceasta tehnologie ar putea sa permita orbului sa vada si surdului sa auda. In schimb, aceasta a fost transformata intr-o arma pentru a subjuga lumea.
Allen Ferie sustine ca a putut sa accelereze, sa incetineasca sau chiar sa opreasca bataile iniimii ale unei broaste izolate, prin sincronizarea pulsatiilor unui astfel de dispozitiv cu frecventa inimii. Potrivit Dr. Robert Becker, rezultate similare au fost obtinute folosind broaste vii, ceea ce arata ca este posibil sa produca atacuri de inima cu raze proiectate sa penetreze pieptul omului.
[ NOTA: Ambii autori ai acestui articol au murit in urma unui "infarct miocardic", la doar cateva zile unul fata de celalalt. Trebuie mentionat de asemenea ca Dr. Becker NU a participat la astfel de cercetari. ]
S-a demonstrat ca frecvente inalte focalizate de energie electromagnetica (UHF), pot fi folosite pentru a induce stari de agitatie si activitate musculara sau slabiciune musculara si stari de letargie. Microundele pot fi deasemenea folosite pentru a produce arsuri ale pielii, a induce efectul unui drog, bacterie si sa otraveasca sau sa afecteze functionarea intregului creier al omului. Aceste efecte au fost facute publice de catre CIA, in data de 21 Septembrie 1977, in marturia inaintata catre Subcomisia pentru Sanatate si Cercetare Stiintifica. Dr. Sidney Gottlieb, care era directorul programului Mk-Ultra la acea data, a fost obligat sa discute despre scopul cercetarilor facute de CIA in tehnicile de control a organismului uman de la distanta. Asa ceva exista la ora actuala, care poate fi folosit direct din Spatiu pentru a ajunge la orice persoana, oriunde pe suprafata Pamantului.
Daca vom sapa mai adanc in procesul de control al mintii asupra oamenilor, vom descoperi ca echipamentele si tehnologiile au fost folosite pentru a influenta alegerile politice intr-o maniera mult mai directa. Candidatul democrat Michael Dukakis, care a candidat impotriva lui George Bush in 1988, a fost tinta unor astfel de atacuri cu microunde, pentru a fi impiedicat sa vorbeasca public, deoarece acesta reprezenta un pericol real pentru Bush. El sustine, de asemenea ca echipamentul a fost folosit si impotriva lui Kitty Dukakis, aceasta fiind la un pas de a se sinucide. In editia din Decembrie 1980 a jurnalului oficial al Armatei SUA, numit “Military Review”, un articol al lui Lt. Col John B. Alexander, numit “The New Mental Battlefield: Beam Me Up, Spock”, prezinta in continuare capacitatile tehnice aflate la dispozitia celor care controleaza. El scrie “Cateva exemple vor demonstra progresele care s-au realizat in diferite zone. Transferul de energie de la un organism la altul; abilitatea de a vindeca sau de a cauza boli care urmeaza a fi transmise la distanta, inducand astfel boli sau decese fara o cauza aparenta; modificare comportamentala prin telepatie, care include abilitatea de a induce stari hipnotice pana la o distanta de 1000 km, au fost raportate.”
Utilizarea de hipnoza prin telepatie, prezinta de asemenea un mare potential. Aceasta capacitate ar putea permite agentilor sa le fie impplantate informatii, fara ca acestia sa constientizeze acest lucru. “Alte tehnici de inductie mintala pot fi luate in considerare. Daca va fi perfectata, aceasta tehnica ar putea permite transferul de ganduri prin telepatie, de la o minte sau grup de minti, catre un public tinta. Un factor unic este faptul ca destinatarul nu va fi constient ca gandul i-a fost implantat in creier de catre o sursa externa. El sau ea va crede ca gandurile sunt ale lui, originale”. Acest lucru este exact despre ceea ce am discutat pana acum.
Cel de-al treilea pas in cadrul Proiectului Blue Beam, al NASA, se numeste “Telepathic Electronic Two-Way Communication”. Articolul Lt. Col. Alexander continua cu : “Daca este posibil sa se induca ganduri artificiale, prin intermediul satelitilor, controlul mintii a intregii planete este acum posibil. Singura rezistenta posibila, la nivel de individ, ar putea sa fie intrebarea constanta a acestora vis-a-vis de natura gandurilor fara a putea sa actioneze in vreun fel asupra acestor ganduri, pe care acestia le vor considera a fi din afara granitelor lor ideologice, religioase si morale”. Inca o data, este intelept sa se ia in considerare cum televiziunea, publicitatea, educatia moderna si diferitele tipuri de presiune sociala, sunt utilizate pentru a manipula aceste ideolagii umane. A fost raportat de catre Lt. Col. Alexander, care a spus, in rezumatul articolului sau “Military Review” : “Informatiile despre acest fel de tehnologii, prezentate aici, ar fi considerate de catre multi ridicole, din moment ce nu sunt conforme cu realitatea din punctul lor de vedere.
Dar, unii oameni inca mai cred ca Pamantul este plat”.
Acest lucru inseamna ceva, pentru ca daca oamenii nu cred in existenta acestui tip de tehnologie, sau ca este de domeniul SF-ului, acesti oameni se pun in mare pericol, deoarece in acea noapte in care acele 1000 de stele vor straluci din spatiu, atunci cant noul Mesia va fi prezentat lumii, acestia nu vor fi pregatiti si nici nu vor mai avea timp sa se salveze impotriva acestei tehnologii. Acestia nu cred si nu vor avea timp sa se pregateasca.
Acest lucru este exact ceea ce se intampla cu oamenii care sunt convinsi de Satana pentru a crede ca el nu exista, astfel ca ei sa nu aibe nici o aparare impotriva lui – JAH
Manifestarile Universale Supranaturale, prin intermediul manifestarilor Electronice
Cel de-al patrulea pas se refera la manifestarile supranaturale universale, cu mijloace electronice. Acesta contine trei orientari diferite.
Una este de a face omenirea sa creada ca o invazie extraterestra urmeaza sa aibe loc in fiecare oras important de pe pamant, in scopul de a provoca fiecare stat ca sa faca uz de tehnologia lor nucleara, pentru a se apara. In acest fel, ONU va cere ca toti aceia care au arme nucleare sa fie dezarmati, in momentul cand se va dovedi ca invazia este una falsa. Si cum vor sti acest lucru SUA, ca invazia este una falsa ? Ei o vor inscena, bineinteles.
A doua este sa ai faca pe Crestini sa creada ca extazul va aparea odata cu interventia divina a unei civilizatii extraterestre, care vine ca sa salveze omenirea de acel demon salbatic si nemilos. Scopul va fi acela de a contracara orice rezistenta care ar putea sa apara vis-a-vis de implementarea Noii Ordini Mondiale, intr-o perioada foarte scurta, in cateva ore de la inceputul spectacolului din cer.
Cea de-a treia orientare, in cel de-al patrulea pas, este un amestec de forte supranaturale si electronice. Undele folosite atunci vor permite “fortelor supranaturale” sa calatoreasca prin fibrele optice, cablurile TV si electrice, liniile telefonice, pentru a penetra pe toata lumea deoadata. Cipurile se vor afla deja montate la locul lor. Scopul acestor proiectii satanice in toate colturile lumii, cu scopul de a impinge intreaga populatie in isterie si nebunie, pentru a-i face sa dispara intr-un val de sinucideri masive, crime si tulburari psihice permanente. Dupa noaptea celor o mie de stele, populatia din intreaga lume va fi pregatita pentru a-l intampina pe noul Mesia, care o sa restabileasca ordinea si pacea cu orice pret, chiar cu pretul libertatii noastre.
Eliminarea progresiva a banilor si Independenta
Tehnicile utilizate in cel de-al patrulea pas, sun la fel ca cele utilizate in trecut in URSS, pentru a forta oamenii sa accepte comunismul. Aceleasi tehnici vor fi utilizate de catre USA pentru a implementa Noua Ordine Mondiala si Noua Religie Mondiala. Multi oameni se intreaba cand se va intampla acest lucru si cum vor percepe acestia viziunea Celor O Mie de Stele, si evenimentele care vor precede zilele dinaintea evenimentului. Potrivit mai multor rapoarte pe care le-am primit, credem ca va icepe cu un fel de dezastru economic pe plan mondial. Nu un dezastru total, dar de ajuns pentru a le permite sa introduca un fel de bani intermediari, inainte ca sa fie introdusi banii electronici pentru a inlocui banii de hartie sau de plastic. Banii intermediari vor fi folositi pentru a forta pe toti aceia care mai detin economii sa si le cheltuie, deoarece acestia inteleg ca oamenii care nu sunt dependenti de ei vor putea fi cei care sa se razvrateasca impotriva lor. Daca toata lumea este saraca, nimeni nu va putea sa finanteze vreun razboi de vreun fel : banii de hartie vor inceta sa mai existe. Acesta este unul din primele semne.
Dar, pentru a pune in aplicare sistemul monetar electronic in intreaga lume, toti cei care vor putea sa detina bani in viitor, vor trebui sa isi transfere banii pe cale electronica. Inainte de aceasta data, toata lumea va fi cheltuit, inainte de anul 2000, toate rezervele lor de bani. Toata lumea trebuie sa fie 100% dependenta de Consiliu, pentru existenta lor. Pentru a preveni orice fel de independenta, Noua Ordine Mondiala a implementat deja micro-cipuri in animalele salbatice, pasari, pesti, etc. De ce ? Vor sa fie siguri ca oamenii care nu vor accepta Noua Ordine Mondiala nu vor putea sa vaneze sau sa pescuiasca oriunde in lume. Daca acestia incearca, vor fi depistati si urmariti prin satelit, apoi vor fi urmariti si inchisi sau omorati.
Noua Ordine Mondiala face deja schimbari legislative in toata lumea, pentru a face pe toti sa fie dependenti de o singura sursa de aprovizionare. Ei deja schimba legile despre religie si tulbirari psihice, pentru a putea identifica mai usor pe aceia care pot pune in pericol NOM. Cei care sunt descoperiti ca se opun, vor fi trimisi catre Campusurile de eradicare, unde dupa ce vor fi ucisi li se vor recolta organele, care vor fi vandute celora care liciteaza mai mult. Cei care nu sunt ucisi vor fi folositi ca si sclavi sau utilizati in diferite experimente medicale. Scopul acestei dictaturi este de a controla pe toata lumea, peste tot in lume, fara mila si fara exceptie. De aceea noua tehnologie a inceput sa fie introdusa peste tot, este o tehnologie pentru controlul oamenilor. Tehnologia anilor 1940 si 1950 a fost folosita pentru a ajuta oamenii sa aibe o viata mai usoara si mai productiva.
Noua tehnologie este proiectata si construita pentru a urmari si a controla oamenii peste tot. Aceasta tehnologie este fabricata pentru un scop precis, iar sa refuzi a vedea si a recunoaste acest lucru, care este de a subjuga intreaga populatie din intreaga lume, este de a nega aparitia Anticristului si a NOM, noua religie si noul guvern mondial. Daca nu puteti sa vedeti, daca nu puteti sa invatati, daca nu puteti sa intelegeti, atunci voi si familiile voastre si prietenii vostrii veti fi sucombati de flacarile crematoriilor care sunt construite in fiecare oras mare din lume, construite pentru voi. Nimeni nu este in siguranta intr-un Stat Totalitar Politienesc !

 Original Publicat in 1994

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu