marți, 1 octombrie 2013

Despre francmasonerie




Masoneria a fost mereu caracterizata de abilitatea de a-si schimba forma,de a nu iesi in evidenta si de intra "in umbra" atunci cand trebuie.Cu toate acestea,in decursul istoriei omenirii,masonii au lasat urme de nesters,de la bisericile si catedralele impresionante,pana la basoreliefuri,coloane,si continuand prin modificarea istoriei omenirii din ultimele secole.Fiindca masoneria se afla printre subiectele mele de interes,am remarcat cum in decursul istoriei,au existat oameni ce s-au opus masonilor,mai ales Biserica Catolica. Care este insa istoricul acestei organizatii,avand in vedere faptul ca in Romania nu mai este secreta ,ci mai nou,discreta?
Majoritatea oamenilor stiu putine despre Francmasonerie si despre misterele acesteia, fapt care-i imparte in doua mari categorii: aceia care nu sunt masoni si se intreaba care sunt acele secrete, si aceia care sunt masoni si care se intreaba si ei care sunt secretele:)

Originile masoneriei dateaza din secolul al VII-lea,cand a fost fondata de bresla constructorilor si a zidarilor,pentru a-si apara secretele meseriei ,si a-si apara mijloacele de existenta.Acesti zidari nu trebuie confundati cu muncitorii constructori de azi,acestia erau maestrii ai tehnicii care puteau realiza constructii prestigioase,intr-o perioada in care stiinta constructiei era limitata la un echer,o nivela,si cam atat. Pregatirea integrala a unui ucenic dura 7 ani,si incepea la varsta de 12 ani. Dupa primii trei ani,trecea printr-un ritual de initiere,si ii erau dezvaluite anumite coduri si simboluri.
La sfarsitul celui de-al saptelea an,devenea calfa,multi ani mai tarziu putea deveni maestru mason.
Odata ce Epoca Feudala a luat sfarsit,si Biserica Catolica nu a mai fost principalul client al masonilor,abia atunci aceasta breasla originala de zidari,cu spirit liber,s-a transformat intr-o societate secreta,puternica si influenta,deschisa tuturor barbatilor care doreau sa-i urmeze regulile,si care jurau sa-i respecte regulile.
S-a numit "masonerie",sau "masoni liberi si acceptati",astfel ca masoneria avea sa devina protagonista unora dintre cele mai importante evenimente din istorie.
In ce consta ritualurile de investire a unui mason?
Este bine de stiut ca aceste ritualuri,au ramas aceleasi pana azi:
Mai intai "profanul" este dus in "cabinetul de reflectie",o camera zugravita in negru,cu o masa,un scaun si un birou.Pe masa este o carafa cu apa,niste paine si doua pahare;unul cu sulf,celalalt cu sare.
Pe pereti sunt simboluri:secera,clepsidra,cocosul,si literele V.I.T.R.I.O.L. acronimul unei fraze alchimice in latina:-VISITA
-INTERIORA
-TERRAE
-RECTIFICANDO
-INVENNIES
-OCCULTUM
-LAPIDEM
Aceasta fraza inseamna: "Exploreaza interiorul Pamantului,si rectificand,vei gasi piatra ascunsa!"
Fraza de fata,este o invitatie la explorarea strafundurilor sufletului uman,in tacere si meditatie.
Profanul raspunde la urmatoarele intrebari:"Ce ii datoreaza omul lui Dumnezeu?" (fac acum o completare,multi cred ca Masonii sunt atei,ei bine,masonii cred in Dumnezeu,chiar sustin credinta in Dumnezeu)
"Ce isi datoreaza Omul lui insusi?"
"Ce le datoreaza Omul celorlalti?"
Dupa care isi scrie testamentul. Legat la ochi,candidatului ii sunt luate toate obiectele metalice,pentru ca metalul reprezinta contactul cu civilizatia.
Sta "nici imbracat,nici dezbracat",cu piciorul drept dezvelit,ca semn al umilintei. Ii este scos pantoful stang,tot ca semn al umilintei,si o franghie ii este pusa in jurul gatului,ca simbol a ceea ce il leaga de lumea profana.
Dupa ce trece testele,ii este scoasa legatura,si primeste Lumina.
La final,ii jura Marelui Arhitect al Universului,pe cartea Constitutiei.
Juramantul este scris pe o hartie care apoi este arsa.
Cand primeste Lumina,candidatul este initiat,iar fratii indreapta spre el sabiile ca sa il incarce cu energii pozitive.In unele ritualuri,inititiatul primeste si el o sabie,ca sa se apere in mod simbolic,sa protejeze loja, si sa isi atace dusmanii.
Insusi Antonie Iorgovan(Parintele Constitutiei),intr-un interviu,condamna in termeni duri Masoneria din tara noastra:"Francmasoneria este in afara Constitutiei, in afara spiritului democratic si in afara valorilor care inalta fiinta umana”
La nici un an dupa acest interviu,Senatorul Antonie Iorgovan,a fost diagnosticat ca fiind iradiat,inainte sa moara,Antonie Iorgovan a spus:"Boala mea, dupa toate calculele doctorilor, a plecat de la o iradiere… Deci, candva, mi s-a pus o bucatica de uraniu, nu mai mult, am intrebat si eu cat trebuie… atat, o bucata de uraniu, pe care ti-o pot atasa pe un scaun cand te duci la o conferinta”

Recent,discutand cu cineva despre masonerie,persoana imi spune:"oh..pai..din cate stiu,masonii fac lucruri bune in folosul societatii si al omenirii."
Aparent,asa stau lucrurile,multi studenti sunt trimisi pe banii masonilor la studii in strainatate,deseori,au loc chiar si acte caritabile,insa..toate acestea,nu sunt decat un paravan poleit cu aura "nobletei si generozitatii".
In decursul istoriei,masoneria a gasit modalitatea cameleonica prin care sa devina orice,pentru a-si atinge scopul dorit,care deseori,era unul marsav,tocmai de aceea in foarte multe tari ,ajunsese sa fie total interzisa!
Revenind la Antonie Iorgovan,bineanteles ca este la mintea cocosului sa nu-ti pui urmatoarea intrebare:
"Daca masoneria din tara noastra,este atat de buna,"afisand chiar caracterul umanitar",de ce l-a eliminat pe Antonie Iorgovan tocmai la scurt timp dupa ce vorbise impotriva masoneriei?" Raspunsul are legatura cu adevarata natura a masoneriei,problema este ca ei nu vor sa le vezi latura ascunsa a naturii lor adevarate,pentru ca asta i-ar expune public,punandu-i in pericol.
Am gasit un material foarte interesant,legat de planul diabolic al masonilor,plan care face parte din proiectul ce vizeaza Noua Ordine Mondiala;"Juramantul masonilor".



"Iluzia acesta va fi atât de mare, atât de vasta incat va scăpa percepţiei lor. Cei care o vor vedea, vor fi vazuti ca nebuni.Vom crea fronturi separate, pentru a-i împiedica să vadă legătura dintre noi. Ne vom comporta ca si cum noi nu avem nici o legatura cu păstrarea vie a iluziei.Scopul nostru va fi realizată picătură cu picătură, astfel încât să nu aducă suspiciuni asupra noastră. Acest lucru ii va împiedica, de asemenea, sa vada schimbările în timp ce acestea apar.
Vom sta mereu deasupra câmpului relativ al experienţei lor pentru ca noi ştim secretele absolutului. Vom lucra împreună întotdeauna şi vom rămâne obligati prin sânge şi prin păstrarea secretului. Moartea va veni la cel care vorbeşte.
Vom păstra durata vieţii lor scurtă şi minţile lor slabe în timp ce pretindem că facem exact opusul. Vom folosi cunoştinţele noastre ştiinţifice şi tehnologice în moduri subtile astfel că ei niciodată nu vor vedea ce se întâmplă."
Vom folosi metale usoare, acceleratoare de imbatranire si sedative în alimente şi apă si, de asemenea, în aer. Acestia vor fi inconjurati de otrăvuri oricum s-ar invarti. Metalele usoare ii vor face să-şi piardă minţile. Vom face promisiunea de a gasi un leac prin fronturile noastre numeroasele, dar ii vom hrani cu si mai multa otravă.
Otrăvurile vor fi absorbite prin pielea şi gura lor, le vor distruge mintea şi sistemele de reproducere. Datorita tuturor acestora, copiii lor vor fi născuti morti, iar noi le vom ascunde aceste informaţii. Otrăvurile vor fi ascunse în tot ceea ce îi înconjoară, în ceea ce beau, mananca, respira şi utilizează.
Noi trebuie să fim geniali în eliberarea otrăvurilor pentru că ei pot vedea de departe. Noi ii vom învăţa ca otrăvurile sunt bune, cu imagini distractive şi tonuri muzicale. Ei vor conta pe ajutorul lor. Ii vom înrola pentru a împinge otrăvurile noastre.
Vor vedea produsele noastre fiind folosite în filme şi vor creşte obişnuiţi cu ele şi nu vor şti niciodată efectul lor adevărat. Când vor naste, vom injecta otrăvurile în sângele copiilor lor şi ii vom convinge ca e pentru binele lor. Vom începe de timpuriu, cand minţile lor sunt tinere, vom ţinti copiii cu ceea ce majoritatea copiilor iubesc, dulciurile.
Cand dintii lor se vor caria, le vom umple cavitatile cu metale, care le vor ucide mintea şi fura viitorul. Atunci când capacitatea lor de a învăţa a fost afectată, vom crea medicamente care ii vor face mai bolnavi şi vor cauza alte boli, pentru care vom crea şi mai multe medicamente . Ii vom face docili şi slabi în faţa noastră, prin puterea noastră. Ei vor creşte deprimati, lenti şi obezi, iar atunci când vin la noi pentru a ii ajuta, noi le vom da mai multa otravă.

Le vom concentra atenţia faţă de bani şi bunuri materiale astfel că multi nu se vor conecta cu creatorul lor niciodată. Le vom distrage atentia cu curvie, plăceri externe şi jocuri astfel că niciodată nu vor putea fi una cu creatorul lor. Minţile lor vor face parte din noi şi vor face aşa cum le spunem.
În cazul în care aceştia refuză vom găsi modalităţi de a pune în aplicare tehnologia de alterare a mintii în vieţile lor. Vom folosi frica ca armă a noastra. Le vom stabili guvernele şi le vom stabili si opozantii.
Noi vom coordona ambele părţi.
Vom ascunde întotdeauna obiectivul nostru, dar ne vom indeplini planul. Acestia vor presta munca pentru noi şi noi vom prospera de pe urma trudei lor.
Familiile noastre nu se vor amesteca niciodata cu ale lor. Sângele nostru trebuie să fie pur întotdeauna, pentru că aceasta este datina.
Ii vom face sa se ucida reciproc, atunci când sunt incomozi pentru noi. Ii vom păstra separati de Creator prin dogma şi religie. Noi vom controla toate aspectele vieţii lor şi le vom spune ce să creada şi cum.
Ii vom ghida cu amabilitate şi uşor, permiţându-le să creada că se ghideaza ei înşişi. Vom aţâţa animozitatea între ei prin intermediul facţiunilor noastre. Atunci când o lumina va străluci printre ei, o vom stinge prin ridicol sau deces, ori dintre acestea care se potriveste cel mai bine pentru noi. Ii vom face sa se spintece unul pe altul. Sa-si uite inimile şi sa-si ucida proprii copii. Vom realiza acest lucru utilizand ura ca aliata a nostra si furia ca prietena a noastra. Ura ii va orbi în totalitate şi niciodată nu vor vedea că, prin conflictele lor noi vom aparea ca si conducători ai lor. Acestia vor fi ocupati sa se ucida reciproc. Se vor scălda în propriul sânge şi isi vor ucide vecinii, atât timp cât noi vom crede de cuviinţă.

Vom beneficia foarte mult de pe urma asta, pentru că ei nu ne vor vedea deoarece nu pot să ne vada. Vom continua să prosperam din războaiele şi moartea lor.
Vom repeta aceasta inca si inca, până când obiectivul nostru final este realizat.
Vom continua să-i facem să trăiască în frică şi mânie in ciuda a ce aud şi vad. Vom folosi toate instrumentele pe care le avem pentru a realiza acest lucru. Instrumentele ne vor fi furnizate de către munca lor. Ii vom face sa se urască pe ei înşişi şi pe vecinii lor.
Vom ascunde întotdeauna adevărul divin de ei, cum că toţi suntem una. Acest lucru ei nu trebuie să-l ştie niciodata!
Ei nu trebuie să ştie că culoarea este o iluzie, ei trebuie să gândească întotdeauna ca ele nu sunt egale. Picătură cu picătură, picătură cu picătură, vom avansa obiectivul nostru. Le vom prelua terenurile, resursele şi bogăţiile pentru a exercita un control total asupra lor.
Noi ii vom înşela în a accepta legi care le vor fura si libertatea putina pe care o vor avea. Vom stabili un sistem monetar care-i va îngenunchea pentru totdeauna, menţinându-le şi copiii în datorii.
Atunci când acestia se vor aduna împreună, ii vom acuza de crime şi vom prezenta o poveste diferită pentru lume, pentru ca noi suntem proprietarii intregii mass-media.
Vom folosi mass-media noastră pentru a controla fluxul de informaţii şi sentimentele lor în favoarea noastră. Când acestia se vor ridica împotriva noastra ii vom zdrobi ca pe nişte insecte, pentru că ei sunt mai puţin decât atât. Acestia vor fi neajutorati in a face ceva pentru că ei nu vor avea arme.
Vom angaja cativa din propriile lor randuri pentru a ne indeplini planurile, le vom promite viaţa veşnică, dar ei nu vor avea niciodată viaţa veşnică pentru că ei nu sunt dintre noi. Recrutii se va numi “initiates” şi vor fi îndoctrinaţi să creada in false rituri de trecere la taramurile mai mari. Membrii acestor grupuri vor cred că ei sunt una cu noi neştiind niciodată adevărul.
Ei nu trebuie să înveţe acest adevăr, pentru că ei se vor întoarce împotriva noastră.
Pentru munca lor, aceştia vor fi recompensati cu lucrurile pământeşti şi titluri de marire, dar niciodată nu vor deveni nemuritori şi nu vor merge alături de noi, niciodată nu vor primi lumina si nu vor călători la stele. Ei nu vor atinge niciodată taramurile mai inalte, pentru ca crimele savarsite le vor împiedica trecerea la starea de iluminare.
Acest lucru ei nu-l vor şti niciodată. Adevărul va fi ascuns în faţa ochilor lor, atât de aproape că nu vor putea să se concentreze pe el pana cand, desigur, va fi prea tarziu pentru ei. Oh, da, o aşa MARE iluzie de libertate va fi, că niciodată nu vor şti că sunt sclavii nostri.
Când toate vor fi la locul lor, realitatea pe care le-am creat-o va fi propriul lor stapan. Această realitate va fi închisoarea lor. Ei vor trăi în auto-iluzie. Atunci când scopul nostru va fi realizat o nouă eră a dominaţiei va începe. Minţile lor vor fi subordonate credinţelor lor, credinţe pe care noi le-am stabilit din timpuri străvechi.
Dar, în cazul în care vreodată vor afla ca sunt egalii nostr, noi vom pieri atunci. ACEST LUCRU EI NU TREBUIE SA-L AFLE NICIODATA.
Dacă vreodată vor afla că împreună ne pot învinge, ei vor lua măsuri.
Ei nu trebuie niciodată, niciodată sa afle ce am făcut, pentru că dacă vor afla, nu vom avea un loc unde sa fugim, pentru că le va fi uşor aa vada cine suntem în momentul în care valul a căzut. Acţiunile noastre vor dezvalui cine suntem şi ei ne vor vâna pe rand şi nici o persoană nu ne va da adăpost.
Acesta este legământul secret in care vom trăi tot restul vieţii noastre actuale şi viitoare, pentru ca această realitate va transcende multe generaţii şi durate de viaţă.
Acest legământ este sigilat cu sânge, sângele noastru. Al nostru, al celor care din cer pe pământ am venit.
Acest legământ nu trebuie niciodată, niciodată să fie cunoscut ca exista. El nu trebuie niciodată, niciodată să fie scris sau vorbit pentru ca în acest caz, conştiinţa va face pui si va elibera furia creatorului PRIMORDIAL peste noi şi vom fi aruncati in adâncimile de unde am venit şi vom rămâne acolo până la sfarsitul infinitului în sine.”

Ce parere aveti? Diabolic,nu?



Din dorinta de a informa lumea cat mai bine despre ceea ce se intampla in Romania, si nu numai, am sa postez o lista cu orasele in care sunt montate instrumente psihotronice sau care sunt influentate puternic de astfel de dispozitive, orele la care se fac emisii, si mesajul lor. Cei care veti citi acest post, aveti grija cat mai mare la mentalul vostru. Fara frica oameni buni. Doar fiti atenti la gandurile voastre si verificati de doua ori inainte de a accepta ca un anumit gand este al vostru. Multe dintre ele sunt puse acolo, pentru ca majoritatea dintre noi suntem foarte neatenti la ceea ce gandim.


Orasele principale afectate de astfel de instrumente:
1. Bucuresti
2. Brasov
3. Cluj Napoca
4. Iasi
5. Galati
6. Constanta
7. Arad
8. Timisoara
9. Craiova
10. Focsani


Orele de emisie: 00, 04, 09, 12, 15, 18 si 21


Mesaje: de natura sexuala, carnala, mesaje de tip propagandist la adresa politicii, mesaje de tip revoltator la adresa comportamentului oamenilor, mesaje cu ura si furie, crime si atacuri fizice.


Deci, multa atentie la gandurile noastre si emotiile pe care le emitem. De cele mai multe ori nu sunt generate de noi. Influentele acestor instrumente se face simtita zilnic si afunda omul si mai mult in superficialitate, ura, furie, lipsa de armonie si separare.
Asta nu ne scuteste insa de disciplina.
Armele psihotronice sunt dispozitive de manipulare in masa, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale. Inductia este realizata printr-o forma de influenta subtila si nu este deloc usor de perceput de majoritatea oamenilor care nu-si observa gandurile zilnic. La nivel de tara , efectele lor sunt destul de puternice, si afecteaza multimile de oameni atat pe plan subtil, cat si in plan direct: mass-media (TV, stiri etc) si reviste, ziare… Cu totii suntem familiarizati cu stirile de la ora 5 de pe PRO TV si nu numai acelea. Toate sunt pline de lucruri odioase, crime, violuri, atacuri, batai, accidente, toate menite sa seteze mintea umana pe un nivel de vibratie foarte jos, incapabil sa observe armonia din lumea asta. Nedreptatile, furturile si justitia corupta sunt titlurile cele mai des vehiculate in mass-media, scandalurile de proportii fiind o alta sursa de manipulare.
Ganditi diferit ! Coordonati-va viata altfel si schimbati ceea ce faceti cu propria voastra viata si fiinta. Atunci se vor schimba tot mai multe in jur. Credeti in puterea voastra de influentare si veti modela viata voastra mai mult decat ati crede ca puteti. Nu-i lasati pe altii sa decida in locul vostru, nu lasati sa fiti tratati ca sclavi, pentru ca PUTETI SA VA SCHIMBATI VIATA,indiferent de ceea ce ar dori masonii,iluminati,Noua Ordine Mondiala sa implementeze!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu