vineri, 27 septembrie 2013

Dezastrul real incepe pe 1 octombrie

Naturalnews: OBAMACARE – Dezastrul real incepe pe 1 octombrie

Iata ce putem citi in articolul Why is Obamacare so unaffordable? Because it was conceived as a political weapon of mass economic destruction:
De ce este “obamacare” (reforma sistemului de sanatate în SUA) atît de inacesibil? Deoarece a fost concepută ca o armă politica de distrugere economica în masă.


Chiar în acest moment în toată America angajaţii primesc înştiinţări cum că asigurările lor de sănătate nu mai acoperă toate situaţiile pe care le acopereau pînă acum deoarece nu sînt conforme cu politica „obamacare”. Totodată angajatorii de peste tot, elimina posturi, reduc numărul orelor de lucru şi îşi restrîng activitatea doar pentru a rămîne pe lina de plutire, evitînd sanţiunile cele mai drastice ale politicii „obamacare”. În întreaga economie, „obamacare” distruge vieţile muncitorilor americani şi aduce zeci de milioane de oameni la disperare.
De ce este „obamacare” (actul de îngrijire accesibil) atît de inaccesibil? De ce duce la distrugerea posturilor, a orelor de lucru şi a poliţelor de asigurare în toată America? Deoarece a fost gîndit ca o armă politica care să distrugă slujbele din sectorul privat, pentru ca mai mulţi oameni să devină dependenţi de drepturile asigurate de stat, de tichetele de masă şi programele de bunăstare.

Victimizarea în masă este o strategie politică iar „obamacare” este arma.
Este timpul să fi înţeles pînă acum adevărul despre „obamacare” şi cum aceasta este o arma politică de distrugere în masă. Partidul democrat în mare parte prosperă însăşi din victimizare. Cu cît muncitorii devin mai săraci cu atît vor cere mai multe materiale despre politicieni şi nici un partid nu este mai dornic de a distribui materiale despre politicieni decît partidul democrat. Înlănţuirea oamenilor într-un cerc vicios al sărăciei şi dependenţei este strategia pe termen lung a democraţilor care le asigură realegerea. Cu alte cuvinte, cu cît mai mulţi oameni trăiesc în sărăcie cu atît devin mai puternici democraţii.
(Pentru a fi corecţi strategia pe termen lung a republicanilor care sa le asigure realegerea este aceea de a înlănţui naţiunile în războaie fără sfîrşit, conflicte şi terorism. Dar aceasta face obiectul altui articol. Ca fapt divers eu susţin platforma partidului „Canar” (Canary Party))
Din cauza acestei dinamici, Partidul Democrat este ingrozit de indivizii care îşi pot purta de grija singuri. Persoanele autorizate care desfăşoară activităţi pe cont propriu învaţă repede că nu au nevoie de o implicare prea mare a statului în vieţile lor şi de aceea votează pentru un stat minimal. Dar oamenii care se afla într-o permanentă criză cu privire la posibilitatea pierderii serviciului, reducerea numărului de ore de lucru sau pierderea asigurării de sănătate automat vor alege un stat supradimensionat deoarece au nevoie de ajutor. Ei cer un stat mai puternic şi mai multe programe de asistenţă socială, iar acest lucru se traduce în faptul că mai mulţi democraţi vor fi votaţi în ziua de alegeri.
De la bun început planul „obamacare” a fost gîndit să arunce muncitorii americani într-o stare de disperare şi panică din cauza faptului că asigurările de sănătate au devenit inaccesibile angajatorilor. „Cireaşa de pe tort” a fost aceea că întreaga şaradă s-a numit „actul de îngrijire medicală accesibilă” pentru a păcăli masele să o susţină. (Feriţi-vă de numele oricărei legi de 1000 de pagini aprobată de congres. Aproape întotdeuna numele acestora este exact opusul a ceea ce realizează de fapt)
Trucul a avut succes şi acum milioane de americani încep să se trezească şi să realizeze: Hei, am fost minţiţi!
Dezastrul real începe pe 1 octombrie
Totuşi cît de rea este legea „obamacare”? Este atît de rea încît recent congresul a conspirat cu Casa Albă pentru a se asigura că toţi membrii congresului sînt exceptaţi de la mandatele sale de bază. Aceasta înseamnă că membrii congresului nu vor utiliza acelaşi sistem de sănătate pe care l-au impus tuturor celorlalţi cetăţeni. Cum sună asta în privinţa integrităţii acestei legi?
În doar cîteva zile întreaga naţiune va afla cît de complicată este această „obamacare”. 1 Octombrie este ziua în care aşa numitele „ghişee obamacare” vor fi deschise pentru public. De asemenea este ziua în care va începe cu adevărat „accidentul de tren” aşa că aşteptaţi-vă să apară tot felul de bug-uri, blocări ale sistemului, violări ale datelor personale şi tot soiul de probleme de ordin electronic.
La ghişeele care totuşi vor funcţiona veţi găsi preţuri astronomice pentru diferitele probleme pe care va trebui să le acopere poliţa de asigurare de sănătate, preţuri care în multe cazuri vor fi duble sau triple faţă de ce plăteaţi pînă acum. Cum este aceasta „asigurare de sănătate accesibilă”?
În încercarea de a ascunde realitatea, administraţia Obama a ales la întîmplare numere ale unor exemple selectate şi le-a publicat pentru a face ca toată ţara să creadă că acelea vor fi tarifele pe care le va plăti toată lumea. În realitate tarifele pentru asigurările de sănătate vor şoca întreaga naţiune într-o săptămînă sau în jur de o săptămînă, iar în acel moment minciuna nu va mai putea fi continuată. Aşteptaţi-vă ca mass-media principală sa aplice un joc al minţii de tip Orwellian în încercarea de a convinge populaţia că tarifele duble sau triple sînt de fapt, într-un anumit fel mai mici. (Acest truc chiar ar putea funcţiona datorită faptului că majoritatea votanţilor oricum nu mai ştiu să calculeze. Conceptele de „mai mic” sau „mai mare” nu mai sînt înţelese de muncitorul american de rînd/votantul de rînd)
În timp ce scriu acestea senatorul american Ted Cruz este angajat pe toată durata nopţii într-o acţiune în senatul american. El cere ca legii „obamacare” să îi fie redusa finanţarea ca o condiţie a aprobarii unui plafon mai mare de datorii pentru cheltuielile federale. Casa alba deja a votat pentru reducerea finantarii „obamacare” şi se pare ca republicanii şi democraţii joacă din nou „laşul” înercînd să vadă care din ei vor fi învinovăţiţi în condiţiile în care guvernul chiar se va închide.
Răspunsul corect este că republicanii vor fi învinovăţiţi, deoarece mass-media principală încă se află în buzunarul lui Obama chiar şi după ce acesta a mărit datoria Americii dincolo de 16 trilioane de dolari. Dar deoarece reporterii de rînd nu ştiu să calculeze şi habar nu au cît reprezintă un trilion, aceste realităţi matematice nu se lipesc de ei şi şterg cu buretele întregul concept de datorie nationala de parcă legile economiei ar putea fi ignorate selectiv după dorinţă.
„Obamacare” nu este decît primul val de distrugere economică care se îndreptă spre noi.
Tot ceea ce s-a discutat se reduce la urmatoarele:
  1. Obamacare dezlănţuie un coşmar economic asupra Statelor Unite. Muncitorii sînt aruncaţi peste bord, îşi perd slujbele, numărul orelor de lucru le este redus şi le este redusă „acoperirea” poliţelor de asigurare de sănătate. Acest lucru se întîmplă exact deoarece „Obamacare” face ca poliţele de asigurare de sănătate să devină inaccesibile pentru majoritatea angajatorilor care nu îşi vor mai putea permite să acopere toate costurile legate de asigurările de sănătate. Bine aţi venit în societatea celor care au program de muncă redus.
  2. Pentru cei mai mulţi oameni (dar nu toţi) tarifele asigurărilor de sănătate după legea noua vor fi mult mai mari decît cele de pînă acum. De ce acest lucru? Deoarece legea „obamacare” protejează monopolul celor de la Big Pharma, aruncînd anual cu lopata miliarde de dolari către companiile producătoare de medicamente sub pretextul că oferă „tratamente medicale” În loc să reducă costurile asociate cu sănătatea, sistemul obamacare este de fapt axat pe sprijinirea gigantului Big Pharma, ca acesta să poată face profituri şi mai mari pe seama unui sistem bolnav de perpetuare a bolilor cronice.
  3. În cele din urmă sfîrşitul financiar al Statelor Unite se apropie cu fiecare zi care trece. Acest sistem al datoriilor nelimitate, al drepturilor nelimitate, al dorinţei de a cheltui nelimitată, va avea în cele din urmă un final catastrofic. De unde ştiu asta? Pentru că este o realitate faptul că toate lucrurile, fenomenele care nu se autosusţin în cele din urmă vor avea un sfîrşit. Şi cînd vine vorba de datorii, cu cît le vom nega mai mult timp cu atît va fi mai devastator apelul de trezire.
În ziua de azi, cheltuiala pe datorie, scăpată de sub control a guvernului federal, este, după toate calculele, nesustenabilă. Singura întrebare reală aici este cît va mai ţine această schemă bazată pe credintă pînă cînd băncile centrale mondiale vor decide să scoată la vînzare tezaurul SUA pe piaţa liberă, moment în care castelul din cărţi de joc se va prăbuşi peste noapte.
  1. Din cauza punctului numărul  3 de mai sus, ultima afirmatie despre toate acestea este că de fapt legea Obamacare nici măcar nu mai contează pe termen lung, deoarece întregul guvern federal se îndreaptă spre o adevărată implozie din cauza datoriilor, implozie care probabil oricum va duce la o micşorare drastică a guvernului (o reducere a aparatului de stat?). Nebunia la care asistaţi chiar acum este începutul ultimului capitol din existenţa unui guvern eşuat, care se află pe marginea prăbuşirii în ruină. Cînd acea zi va sosi să vă aşteptaţi la haos social pe termen scurt, urmat de o abundenţă şi prosperitate pe termen lung întrucît principiile economiei libere au fost restaurate.
Aveţi un plan de rezervă
Vă rog să înţelegeţi că în acest moment nu mai există cale de întoarcere pentru America. Politicienii însetaţi de putere şi mass-media lipsită de creier ne ţin pe toţi ostateci ai unei agende de distrugere economică. În acest punct nu există nici o reformă care să mai poată opri inevitabila implozie. Piesele de domino cad rînd pe rănd şi nu pot fi oprite. Cu toate că admir mult coloana vertebrală a unor adevăraţi lideri constituţionali cum ar fi Ted Cruz si Rand Paul, aceştia reprezintă prea puţin, prea tîrziu.
Aşa cum vă spun de un an şi ceva, principala noastră grijă, a tuturor celorlalţi ar trebui să fie să supravieţuim zilei în care guvernul federal va opri programul tichetelor de masă. Ziua în care nu va mai funcţiona programul cardurilor cu beneficii în bonuri de masă, va fi o zi în care se va iniţia o numărătoare inversă, numărătoare inversă care se va termina în revolte ce vor apărea în toate oraşele importante din SUA. Acea numărătoare inversă va dura ceva între 3 şi 9 zile…mai mult sau mai puţin. Depinde de cît de flămînzi vor deveni oamenii şi cît de frig va fi afară. (Vremea caldă va duce la mult mai multe revolte. Vremea rece tinde să ţină oamenii în case. Cel mai periculos scenariu este colapsul economic în timpul lunilor de vară)
Vă cer imperios să realizaţi că America este literalmente doar la o bază de date distanţă de căderea în haos social (baza de date cu bonurile de masă). Cînd finanţarea acelei baze de date va fi oprită şi zeci de miloane de carduri de tichete de masă nu vor mai funcţiona în întreaga ţară, aceea va fi ziua în care veţi realiza cît de mult rău au facut Obama şi alţii ca el acestei naţiuni.
Pregătiţi-vă acum şi fiţi în siguranţă oameni buni! Nebunia abia a început. Va deveni mult mai rea pînă cînd lucrurile se vor întoarce din nou pe făgaşul cel bun.

De Mike Adams editorul de ştiri de sănătate de la Naturalnews.com



Comentariul zilei:
   Democratii si republicanii sunt marionetele acelorasi papusari. Ei au doar roluri pentru crearea iluziei de diversitate.
Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama
Autorul articolului este optimist la final. Insa cei ce stapanesc SISTEMUL au declansat voi dezastrul cu criza financiara cu un scop precis:
CINE A PROVOCAT CRIZA? CINE NE DĂ « SOLUŢIA »?
Si mai au nevoie de revolte si de razboi. Asa ca o sa fie rau.
In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey, unul dintre stalpii new age, scria:
NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”
Pentru ca dupa criza economica, revolte, razboi si foamete populatia va accepta GUVERNUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. Adica terenul pregatit antihristului:
PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST
Cititi va rog si:
Mass-media insista: DEZASTRU MAJOR pe 1 octombrie. De ce insista? INDUBITABIL: SISTEMUL are deja legile iar fortele de represiune sunt pregatite. CE MAI TREBUIE? Un dezastru, un atac terorist sau orice eveniment ce va putea fi folosit ca motiv …
UN EVENIMENT MAJOR VA AVEA LOC IN TOAMNA? Atat de mare, incat consecintele sale vor depasi urmarile evenimentului din 11.09.2001?



SURSA

http://saccsiv.wordpress.com/2013/09/27/naturalnews-obamacare-dezastrul-real-incepe-pe-1-octombrie/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu