joi, 18 iulie 2013

Evenimentele prevestite în Apocalipsă sunt acum în desfăşurare în lume.


imagesCAUCNF7Y
Evenimentele prevestite în Apocalipsă sunt acum în desfăşurare în lume.Vor începe războaie care implică Iranul, Israelul, Egiptul şi Siria. Toate vor deveni interconectate. Italia va suferi distrugeri, pentru că este implicată în ridicarea  profetului fals(papa) şi a partenerului său Antihristul.Aţi observat câte războaie încep peste tot, în multe ţări? Aceasta este opera Antihristului, care aşteaptă cu răbdare momentul lui de glorie pe pământ. Atunci când naţiunile vor fi îngenunchiate, El, Antihristul, va urmări şi va crea o pace falsă, în stilul său viclean.Aceasta va fi masca înşelăciuniiExistă un plan pus la cale de către Antihrist, prin care acesta urmăreşte să supună şi să controleze aceste națiuni, care posedă resurse naturale bogate. Odată ce vor controla aceste ţări, vor deveni foarte puternici.Pe măsură ce aceste războaie se vor înmulți şi vor deveni tot mai intense şi de uzură, în acel moment  Anticrhistul se va face el însuşi cunoscut ca negociatorul pentru pace.  Puţini dintre voi cunosc adevărul, din cauza controlului pe care  Antihristul şi organizaţiile sale îldeţin în lumea comunicaţiilor.
Pedeapsa  se va dezlănţui asupra naţiunilor care iau parte la această mare amăgire, făcută pentru a controla lumea, prin acapararea națiunilor Această grupare a răului, alcătuită dintre cei mai puternici şi influenți oameni din lume, săvârşesc cea mai mare înşelătorie, complotând deliberat pentru a prelua controlul asupra ţărilor din Orientul Mijlociu, Europa şi Statele Unite ale Americii. Planul lor se dezvăluie în faţa ochilor voştri. Nu vedeţi? A durat decenii pentru a-l dezvolta. Fiecare trebuie să fie în alertă tot timpul.
Nu le permiteţi să vă acapareze ţările. Luptaţi pentru ele. Banul este arma cu care amăgesc. Colapsul sistemului  bancar a fost premeditate . Minciuni teribile sunt răspândite în lume de către cultele satanice şi învăţăturile curentului New Age.Niciuna dintre aceste credinţe metafizice nu reprezintă adevărul.  Orice doctrină care învaţă de a te pune pe tine însuţi inainte de toţi şi de toate, provine de la satana.Orice alţi zei vin de la satana, indiferent sub ce mască atractivă s-ar ascunde. Nu vă irosiţi viaţa veşnică, crezând în acele credinţe care onorează practicile new age, incluzând aici Reiki, Yoga, meditaţii new age, cărţi de tarot, clarvăzători, lecturi metafizice, slăvirea îngerilor asociaţi cu maeştri iluminaţi.Conform planurilor elitei oculte, în Anglia au început deja să interzică rugăciunea publică către Dumnezeu Tatăl şi Fiul Său Preaiubit, Iisus Hristos. Acesta este doar începutul. Foarte curând se va aplica şi în şcoli şi în alte locuri publice, până când se vor interzice rugăciunile şi în bisericile sfinţite.Ei domnesc sub stăpânirea puterilor globale care sunt  Marea Britanie, SUA, UE, China şi Rusia.Aceşti oameni haini  vor să ne ia posibilitatea de a ne hrăni, bea şi   îmbrăca, şi de a frecventa Bisericile Creştine Cu timpul ne vor restricţiona hrana şi accesul la apă potabilă iar un alt plan al lor este diminuare populatiei..Vor schimba constitutiile.Planurile lor haine includ şi o nouă vaccinare globală, care va duce la îmbolnăvire peste tot în lume și va provoca suferinţă într-o măsură nemaiîntâlnită până acum. Evitaţi orice vaccinare globală anunţată brusc, pentru că vă va ucide.Dragonul Roşu (China)  şi-a ridicat capul cu precauție, dar cu intenţia nimicitoare de a devora creştinii din toată lumea.Europa va fi prima ţintă, iar după aceea Statele Unite ale Americii.
Cele două ţări aliate, China şi Rusia, îşi vor uni forţele. Asta se va întâmpla când bestia cu zece coarne se va ridica să domine poporul lor nevinovat şi îndelung răbdător. Bestia cu zece coarne este Uniunea Europeană.Comunismul va fi introdus şi vai de aceia care se vor opune domniei Dragonului Roşu.Al Treilea Război Mondial este pe cale să se manifeste în lume.Acesta va începe în Europa. Sistemul bancar va fi cauza, şi Germania, încă odată, va fi implicată în această tragedie, precum a fost şi în ultimele două cazuri.
Când va începe, economia nu se mai putea salva, şi catastrofa va afecta Grecia, cu multe repercusiuni asupra Franţei.Orientul Mijlociu va fi de asemenea implicat în război cu Israel şi Iran, iar Siria va juca un rol important în căderea Egiptului.Efectul acestui război va fi că  biserica Catolică de pe pământ va fi înglobată într-o biserică mondială, în numele unificării.
Această unificare, sau pace falsă, va deveni realitate după ce va apărea antihristul să creeze pacea falsă pentru un aşa-zis sfârşit al războiului.
Acest pact de pace va implica lumea occidentală, până când China şi Rusia devin implicate în problemele mondiale.  Vor ameninţa ” Fiara cu zece coarne”, Europa, şi o vor birui ca să introducă comunismul.”Dragonul Roşu”, China, câştigă deja o poziţie puternică în lume, deoarece controlează finanţele mondiale.  Ele sunt conduse de antihrist, care provine din est şi care se ascunde în spatele uşilor închise.Dintr-o dată vor cere tuturor să accepte Semnul de Supunere față de ordinea mondială unică, Pecetea Loialității. O lume unită, din care
trebuie să facă parte toţi oamenii.Vă vor controla banii, accesul la alimente şi modul în care trăiţi.Regulile, multe dintre ele, vor arăta că veţi deveni prizonieri. Cheia celulei, care vă va ţine sub controlul lor, va fi Semnul Fiarei.666 va fi integrat ca un număr ascuns într-un cip, pe care veţi fi obligaţi să-l acceptaţi, la fel ca pe orice altă vaccinare.
Odată integrat vă va otrăvi nu numai mintea şi sufletul, ci şi trupul vostru. Deoarece va provoca o epidemie concepută să șteargă o mare parte din populația lumii de pe pământ.Trebuie să ne rugam pentru a opri genocidul pe care l-au pus la cale, mai rău decât cel pe care l-a făcut Hitler în al Doilea Război Mondial. Această grupare oculta, care are acum cei mai mulţi adepţi de la formarea ei în Evul Mediu, este armata Satanei. Vor fi conduşi de antihrist.  Plănuiesc deja de zeci de ani să pună băncile sub controlul lor. Deja de cincisprezece ani, ei fac planuri să introducă Semnul Fiarei, un cip care să fie implantat
obligatoriu în corpul fiecărui bărbat şi al fiecărei femei, pentru a avea acces la hrană si apa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu