luni, 3 iunie 2013

Traim vremuri apocaliptice. Cine nu a inteles acest lucru, doarme un somn-adanc.

Religie universala,al treilea razboi mondial si controlul mental total prin nanocipuri


Fac un rezumat la traducerea acestui video al parintelui Elpidie care profeteste urmatoarele evenimente apocaliptice:
1 Traim vremuri apocaliptice. Cine nu a inteles acest lucru, doarme un somn-adanc.
2 Acest razboi care a inceput la nivel mondial nu este un razboi intre state, nu este un razboi ca altele, ci este un razboi pe care l-a pregatit Antihristul pentru a se gasi intr-o confruntare directa cu Iisus Hristos.
3  Prin Noua Ordine Mondiala, Lucifer doreste sa faca un Guvern mondial si o religie mondiala, unind toate religiile intr-una.
4 Tot ce va aminti de numele lui Hristos si de dragostea Lui va fi distrus va incepe o mare prigoana.
5 Uniunea Europeana se va destrama.Planul ocultei mondiale a fost urmatorul: Sa stranga toate statele intr-unul singur, apoi sa le dea bani ca sa faca o multime de lucruri, sa construiasca case, sa cumpere masini, de toate. Apoi, cand toti au fost indatorati sa declanseze asa zisa criza economica si au inceput sa ceara banii inapoi.
6 Prima faza al razboiului mondial este decadere morala totala a oamenilor si distrugere economica generala.Statele europene vor fi in conflict si razboi economic.
7 A doua faza  a doua va fi distrugerea credintei si impunerea deciziilor elitei luciferice, adica a pan-religiei.  Papa va juca rolul inaintemergatorului si al profetului mincinos. Va fi o prigoana continua in interiorul bisericii pentru cei ce nu adera la noua religie universala.
8 A treia forma de razboi va fi cea sangeroasa cu conflicte locale iar la sfarsit  un  razboi mondial  la care America nu va putea participa din cauza diverselor fenomene naturale nemaiintalnite care ii vor obliga pe americani sa nu se implice.
9 Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei, chiar si a gandurilor si sentimentelor noastre  a creierului nostru oculta mondiala va institui controlul total asupra oamenilor.Se va introduce  pecetea 666 o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele.
a Prima oara vor incerca sa ne dea aceaste micro antene, pe cai ocolite, in special prin asa zise “vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano- echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman.Acest dispozitiv va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului cu creierul si sistemul nervos.Cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist.Vor muri aceia care vor incerca sa indeparteze aceste nanocipuri.Generatia noastra nu va trai aceste vremuri. Urmatoarea generatie va vedea aceste lucruri.
b Al doilea nivel va fi un subtil  nano-cip pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru si care vor functiona ca un tot unitar, ca un computer si vor transmite informatii despre noi.
10 Foarte multi  se vor revolta impotriva Antihristului. Vor fi razboaie, prigoane, plangere si mult sange.Sfanta Impartasanie ne va da puterea sa vedem ceea ce ceilalti nu vor putea vedea.Sfanta Impartasanie va avea o asemenea putere incat va anihila  nano-cipurile si controlul total.
comentariul meu
O generatie de familie inseamna 25 de ani cei batrani nu vor apuca nanocipurile.Calculati fiecarea cati ani aveti acum si peste 25 de ani.Acum avem in fata profetul mincinos  ,papa care va schimba dogmele si va fi artizanul creari religiei universale, antihristice.Parintele mai spune ca UE vrea sa scoata crucile de pe steagurile anumitor tari cum ar fi si Grecia.iata si dovada:
http://www.lacasuriortodoxe.ro/economist/162-hot-news-economist/2277-sfanta-cruce-ue-vrea-sa-stearga-de-pe-steagul-greciei-crucea-alte-5-tari-vizate.html
Turcia a devenit o putere militara a alocat 4 miliarde de euro pentru armata si a devenit din ce in ce mai obraznica:
http://www.ziare.com/international/turcia/presedintele-turc-avertizeaza-europa-ca-poate-avea-loc-un-nou-holocaust-1229711

Nanocipurile au fost introduse  in anticoncepţionale, în estrogeni, ovule şi chiar în unele vaccinuri HPV ori antigripale. Să nu mai vorbim de  dronele ţânţarii-cip care sunt pe cale de a-şi face treaba.

Despre cipul ce va fi implantat în vremea lui Antihrist
…Atunci vor recurge cu viclenie la metode iscusite cum ar fi cipul. Nu vor pune cătuşe. Nu ştim exact în ce formă va fi folosit acest cip. Vor face aceasta, pentru a cerceta. Vor experimenta pe greci, felul în care pot fi influenţaţi oamenii, iar în final să fie controlată întreaga lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu