sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Homosexualitatea este o deviatie psihica care poate fi tratata

Motive pentru care “casatoria” homosexuala este daunatoare. Homosexualitatea este o deviatie psihica care poate fi tratata


1. Nu este casatorie



Daca numim ceva casatorie, aceasta nu inseamna ca acel lucru este casatorie. Casatoria a fost, dintotdeauna, un acord intre un barbat si o femeie, acord care, prin natura sa, este randuit catre procrearea si educarea copiilor si unitatea si bunastarea sotilor. Cei ce promoveaza casatoria intre persoane de acelasi sex propun ceva cu totul diferit. Ei propun unirea dintre doi barbati sau doua femei. Acest lucru neaga diferentele biologice, fiziologice si psihologice, care sunt evidente, intre barbati si femei, diferente care isi afla completarea in casatorie. De asemenea, ei neaga scopul principal, specific, al casatoriei: perpetuarea rasei umane si cresterea copiilor. Doua lucruri care sunt total diferite nu pot fi considerate ca fiind unul si acelasi lucru.



2. Incalca legea naturala



Comportamentul homosexual nu este innascut. Pentru a obtine sustinere, activistii homosexuali exploateaza mitul existentei unei gene gay; in consecinta, comportamentul homosexual ar fi inevitabil si de neschimbat. Studii carora mijloacele de comunicare in masa le-au facut reclama si care dau impresia ca ar exista o gena gay nu au fost confirmate de comunitatea stiintifica si insisi cercetatorii au declarat ca studiile lor nu sunt concludente.



Dovezile disponibile in prezent sugereaza ca identitatea sexuala este determinata de influente de mediu, familie si factori personali. Casatoria nu este un contract social intre doua fiinte umane. Este o relatie care isi are radacinile in natura umana si, in consecinta, este guvernata de legea naturala.



Preceptul cel mai elementar al legii naturale este ca binele trebuie facut si urmarit, iar raul trebuie evitat. Prin ratiunea sa naturala, omul poate sa-si dea seama de ceea ce este bine sau rau din punct de vedere moral. in consecinta, poate sa cunoasca finalitatea sau scopul fiecarui act al sau si sa-si dea seama ca, din punct de vedere moral, este rau sa transforme mijloacele care il ajuta sa indeplineasca un act in scopul acelui act.



Orice situatie care institutionalizeaza ocolirea prin inselaciune a scopului actului sexual incalca legea naturala si norma obiectiva a moralitatii.



Avand in vedere ca isi are radacina in natura umana, legea naturala este universala si neschimbatoare. Ea se aplica intregii rase umane, in mod egal. Sfantul Pavel afirma, in epistola sa catre romani, ca legea naturala este inscrisa in inima fiecarui om (Romani 2:14-15).



3. Ii refuza copilului fie un tata, fie o mama



Literalmente, sute de studii arata ca este in interesul suprem al copilului sa fie crescut de tatal si de mama sa, parintii lui naturali. Am invatat, vazand urmarile divortului, ca guvernul nu poate sa creeze niciodata suficiente programe sociale care sa compenseze lipsa mamei sau a tatalui. Situatia nefericita a acestor copii ar deveni norma pentru toti copiii crescuti de doua persoane de acelasi sex.



Un copil aflat intr-o astfel de casatorie va fi intotdeauna lipsit fie de mama naturala, fie de tatal natural. Va fi crescut de o parte care nu are nici o legatura de sange cu el. Va fi intotdeauna lipsit de un model a ceea ce inseamna sa fi mama sau tata. Casatoria intre parinti de acelasi sex ignora interesul copilului.



4. Valideaza si promoveaza homosexualitatea ca stil de viata



In numele „familiei”, casatoria intre parteneri de acelasi sex serveste la validarea nu numai a unor asemenea uniuni, dar si a modului de viata homosexual in totalitatea sa, in toate variantele sale bisexuale si transsexuale.



Legile civile sunt principii care dau structura vietii omului in societate. in aceasta calitate, ele joaca un rol foarte important si, uneori, decisiv in influentarea sabloanelor de gandire si comportament. Ele modeleaza viata societatii in plan exterior, dar, de asemenea, modifica profund perceptia tuturor si evaluarea modului de comportare.



Recunoasterea legala a casatoriei intre parteneri de acelasi sex ar crea, in mod evident, confuzie in privinta anumitor valori morale fundamentale, ar scadea valoarea casatoriei traditionale si ar slabi moralitatea publica.



5. Ar transforma un rau moral intr-un drept civil



Activistii homosexuali prezinta argumentul in favoarea casatoriei intre persoane de acelasi sex ca pe o problema de drepturi civile, asemanatoare cu lupta pentru egalitate rasiala din perioada anilor 1960. Acest argument este fals.



In primul rand, comportamentul sexual si rasa sunt realitati diferite prin esenta lor. Un barbat si o femeie care doresc sa se casatoreasca pot sa fie diferiti in privinta caracteristicilor lor: unul poate sa fie negru si celalalt alb; unul poate sa fie bogat si celalalt sarac; sau unul inalt si celalalt scund.



Nici una dintre aceste diferente nu constituie un obstacol insurmontabil in calea casatoriei. Cele doua persoane continua sa fie un barbat si o femeie si, astfel, cerintele naturii sunt respectate. Casatoria intre doua persoane de acelasi sex se opune naturii. Doua persoane de acelasi sex, indiferent de rasa, averea, pozitia, educatia sau faima lor, nu vor fi niciodata capabile sa se casatoreasca, din cauza unei imposibilitati biologice de netrecut.



In al doilea rand, trasaturile rasiale mostenite si care nu pot fi schimbate nu pot fi comparate cu un comportament care nu este genetic si care poate fi schimbat. Pur si simplu, nu exista o analogie intre casatoria intre un barbat si o femeie de rase diferite si casatoria intre doua persoane de acelasi sex.



6. Nu creeaza o familie, ci o uniune care e inerent sterila



Casatoria traditionala este de obicei atat de fecunda incat cei care ar dori sa-i impiedice scopul trebuie sa insele natura pentru a impiedica nasterea de copii, folosind contraceptia. Aceasta casatorie tinde in mod natural sa creeze familii.

in opozitie cu aceasta, casatoria intre persoane de acelasi sex este sterila. Daca „sotii” vor un copil, ei trebuie sa ocoleasca natura folosind mijloace artificiale sau un inlocuitor. Tendinta naturala a unei astfel de insotiri nu este sa creeze familii.



De aceea, nu putem sa numim casatorie uniunea dintre persoane de acelasi sex si sa-i acordam drepturile sociale rezervate adevaratei casatorii.



7. Anuleaza scopul statului de a acorda drepturi sociale casatoriei



Unul dintre motivele principale pentru care statul acorda casatoriei numeroase drepturi sociale este acela ca, prin insasi natura si configuratia ei, casatoria creeaza conditiile normale pentru o atmosfera stabila, afectuoasa si morala benefica cresterii copiilor – toti rezultat al afectiunii reciproce dintre parinti. Aceasta ajuta la perpetuarea si intarirea societatii, in interesul evident al statului. Casatoria homosexuala nu ofera astfel de conditii. Scopul ei principal, vorbind in mod obiectiv, este satisfactia personala a doua persoane a caror uniune este sterila prin natura sa. De aceea, nu are dreptul la protectia pe care statul o acorda casatoriei.



8. Impune acceptarea de catre intreaga societate



Prin legalizarea casatoriei, statul devine promotorul oficial si activ al acesteia. Statul le cere oficialitatilor publice sa oficieze noile ceremonii civile, ordona scolilor sa le predea copiilor „normalitatea” acestei casatorii si pedepseste pe orice functionar public care isi exprima dezaprobarea.



In sfera privata, parintii care obiecteaza isi vor vedea copiii expusi mai mult ca niciodata acestei noi „moralitati”, firmele care ofera servicii pentru nunti vor fi fortate sa le puna la dispozitia uniunilor de acelasi sex iar proprietarii care inchiriaza apartamente vor trebui sa accepte cupluri de acelasi sex drept chiriasi. In caz contrar, toti vor fi actionati in instanta pentru discriminare. Unele dintre aceste lucruri deja se petrec in unele tari1. In anul 2005, compania Tarom a fost amendata de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pentru ca nu a acordat avantajele unei oferte de Ziua indragostitilor unei perechi de homosexuali.



In Marea Britanie, activistii homosexuali solicita deja guvernului sa forteze bisericile sa oficieze casatorii homosexuale (informatie actualizata in noiembrie 2011).



In orice situatie in care casatoria interfereaza cu societatea, statul va pretinde ca toti cetatenii sa-si tradeze constiinta, trecand cu vederea, prin tacere sau prin fapta, un atac la adresa ordinii naturale si a moralitatii crestine.



Doi homosexuali din Marea Britanie au dat in judecata pe proprietarii crestini ai unui motel care au refuzat sa le inchirieze o camera (http://www.lifesitenews.com/news/two-more-gay-men-sue-owner-of-another-uk-christian-bed-breakfast).



9. Legalizarea casatoriilor homosexuale deschide usa legalizarii altor comportamente aberante



Aceleasi argumente folosite pentru a justifica recunoasterea casatoriei intre persoane de acelasi sex pot fi folosite pentru a justifica protectia legala pentru orice practici sexuale sau forme de casatorie unde exista consens. Daca definitia heterosexuala a casatoriei este abandonata, vor ramane foarte putine motive pentru care sa se refuze statutul de casatorie in cazul poligamiei, al relatiilor incestuoase sau pedofile, sau al oricarui alt mod de „legatura de iubire” pe care ar alege-o unii.



In unele tari occidentale, exista deja un curent in favoarea normalizarii pedofiliei, curent care urmeaza o cale asemanatoare pentru legitimizare ca si in cazul homosexualitatii. Includerea uniunii homosexuale in definitia casatoriei nu numai ca va degrada aceasta institutie care a durat de-a lungul vremurilor, dar o va si goli de continut.



10. Este o insulta la adresa lui Dumnezeu



Acesta este motivul cel mai important. Ori de cate ori este incalcata ordinea morala naturala stabilita de Dumnezeu, persoana pacatuieste si il insulta pe Dumnezeu. Este exact ceea ce face casatoria intre persoane de acelasi sex. In consecinta, oricine declara ca il iubeste pe Dumnezeu trebuie sa i se opuna.



Casatoria nu este creatia nici unui stat, ci ea a fost instituita de Dumnezeu in Rai, pentru primii oameni, Adam si Eva. Asa cum citim in Facerea 1:27-28: „A facut Dumnezeu pe om dupa chipul Sau; dupa chipul lui Dumnezeu l-a facut; a facut barbat si femeie. si Dumnezeu i-a binecuvantat, zicand: ‘Cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul si-l supuneti’.”



Acelasi lucru a fost propovaduit si de Mantuitorul nostru, Domnul Iisus Hristos: „De la inceputul fapturii, barbat si femeie i-a facut Dumnezeu. De aceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa si se va lipi de femeia sa.” (Marcu 10:6-7)



Cartea Facerii ne invata, de asemenea, cum Dumnezeu a pedepsit Sodoma si Gomora pentru pacatul homosexualitatii: „Atunci Domnul a slobozit peste Sodoma si Gomora ploaie de pucioasa si foc din cer de la Domnul. si a stricat cetatile acestea, toate imprejurimile lor, pe toti locuitorii cetatilor si toate plantele tinutului aceluia.” (Facerea 19:24-25)



O pozitie principiala, nu una personala



Scriind acest material, nu avem nici o intentie sa atacam sau sa denigram pe cineva. Faptul ca cineva se opune casatoriei intre persoane de acelasi sex nu inseamna ca este habotnica sau extremista. Nu trebuie sa se puna semnul egal intre refuzul de a accepta homosexualitatea si ostilitatea la adresa persoanelor homosexuale. Putem sa ne opunem comportamentului unei persoane si, in acelasi timp, sa acceptam persoana. Toate persoanele merita sa fie respectate, dar anumite comportamente nu trebuie incurajate.



In calitate de crestini, avem compasiune si ne rugam pentru cei ce se lupta cu ispita si pacatul homosexualitatii. Ne rugam pentru cei care cad in acest pacat din cauza slabiciunii omenesti, pentru ca Dumnezeu sa-i ajute cu harul Sau.



Observam diferentele care exista intre aceste persoane care se lupta cu slabiciunea lor si care incearca sa o invinga si cei care transforma pacatul intr-un motiv de mandrie si incearca sa impuna stilul lor de viata asupra restului societatii, in opozitie cu legea naturala.



Afirmam adevarul despre homosexualitate, despre solutiile care exista pentru cei ce vor sa elimine atractiile homosexuale din viata lor (www.homosexualitate.ro) si facem aceasta in baza drepturile noastre constitutionale la libertatea de exprimare, fara a tine cont de etichetele pe care ni le-ar putea pune cei ce au o alta opinie asupra acestor lucruri.

Ne opunem argumentelor cu argumente.



Argumentelor in favoarea homosexualitatii si casatoriei intre persoane de acelasi sex le raspundem cu argumente bazate pe bunul simt, pe legea naturala si pe invatatura crestina.



Viitorul apartine acelor persoane si societati care sunt profund angajate in favoarea ideilor ancorate in natura umana: barbatii si femeile nu sunt elemente permutabile, sexul are un rost care depaseste placerea imediata, societatea are nevoie de copii, copiii au nevoie de mame si de tati, casatoria este un cuvant pentru modul in care ne unim, barbati si femei, pentru a face din viitor o realitate.



Un material alcatuit de Alianta Familiilor din Romania. O asociatie pentru familii adevarate si puternice.



Sursa: Alianta Familiilor, Homosexualitate

http://saccsiv.wordpress.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu