duminică, 29 aprilie 2012

VICTOR PONTA e o unealta loiala a batranilor masoni

VICTOR PONTA e o unealta loiala a batranilor masoni. Daca va fi validat prim ministru, Romania va merge in continuare strict pe linia trasata de ELITE …
Posted in VICTOR PONTA by saccsiv on aprilie 28, 2012
Asadar, Victor Ponta a fost desemnat prim ministru de catre presedintele Traian Basescu. E bine ca am scapat de evreul Mihai Razvan Ungureanu:
MUGUR VASILIU: „Guvernul Judas Priest” – o schita de portret, a primului produs integral evreiesc, care conduce primul guvern integral evreiesc, pentru prima oara in istorie, in Romania . E NECESARA CONSTRUIREA UNUI PARTID?
Dar oare am scapat? Vom fi siguri doar dupa ce Parlamentul va valida cabinetul lui Ponta.
Dar cine este Ponta? Va fi mai bun ca MRU? Jocurile cui le va face?
Consider ca in comparatie cu Ungureanu, multi din clasa politica romaneasca par, si probabil chiar sunt, oleaca mai cumsecade cu neamul si tara asta. Insa sa nu ne facem prea mari iluzii:
Comentariul zilei (21.01.2012): VICTOR PONTA E SI EL MARIONETA ELITELOR. Iata ce spune cu gura lui ca se va intampla, daca ajunge USL la guvernare …
VIDEO: Victor Ponta la Biserica Penticostala „Elim” Chicago
Este căsătorit cu Daciana Sârbu, europarlamentar român, fiica lui Ilie Sarbu. Despre socrul sau aflam din http://ro.wikipedia.org/wiki/Ilie_S%C3%A2rbu ca a fost:
Licențiat în teologie și științe economice, Ilie Sârbu devine, în 1976, profesor la Seminarul Teologic din Caransebeș, ca în 1978 să ajungă director al acestei instituții. După o perioadă de 3 ani ocupă funcția de consilier economic la Mitropolia Banatului, ca apoi, după 10 ani, să desfășoare activități în domeniul comerțului, agriculturii și morăritului.
Insa conform articolului Iorgovan: Ilie Sârbu nu este homosexual, dar e mason:
Senatorul Antonie Iorgovan îl acuzã pe vicepreşedintele PSD Ilie Sârbu cã este responsabil pentru situaţia creatã la PSD Caraş-Severin şi susţine cã acesta este mason, fiind “unul dintre cei care-i duc tava lui Sorin Frunzãverde”, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Antonie Iorgovan considerã cã unul dintre responsabilii situaţiei create în organizaţia Caraş- Severin a Partidului Social Democrat este vicepreşedintele acestei formaţiuni politice, Ilie Sârbu.

Si sa ne amintim ca de curand:
MASONUL Sorin Frunzaverde pleaca de la PDL la PNL. Va candida din partea USL pentru un nou mandat la presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin
Victor Ponta e tanar si nu-i de capul lui. Indubitabil este o unealta de nadejde a batranilor masoni. Cat despre PSD, nu cred ca va merge pe o alta linie decat cea trasata:
STATELE UNITE ALE EUROPEI si unitatea in diversitate din politica romaneasca


sursa   http://saccsiv.wordpress.com

Un comentariu: