miercuri, 15 februarie 2012

Interesele oculte din spatele lui Dan Diaconescu!



Cititi cu atentie ce comentariu am primit
http://i39.tinypic.com/f1bpea.jpg
http://i39.tinypic.com/2zz6zk1.jpg
http://i44.tinypic.com/2u7bqf7.jpg
- pe internet intalnim 2 persoane cu nume asemanatoare: “doru d ilioi” si “doru levi ilioi”, ambii penticostali, ambii plecati din Romania dar numai unul singur s-a intalnit cu McCain, asta in teorie ca realitatea e mai greu de dovedit
- persoana care este alaturi de DD, in primul rand nici nu-i stim numele real, dar sigur (sau cel putin sunt serioase semne de intrebare care dintre cei 2 ilioi s-a intalnit daca s-a intalnit vreunul) nu este el ce s-a intalnit cu McCain, poza este pe internet si a fost aratata si pe ecranul gigant de la primul congres
- poza cu McCain este cea in care se gasesc ambii ilioi si dovada este in urmatorul link unde se pare ‘adevaratul’ doru d ilioi s-a intalnit cu McCain (desi si povestea lui ridica semne de intrebare): http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-roman-care-locuieste-fara-forme-legale-in-sua-l-a-intalnit-pe-george-bush-796260.html la slideshow este a 3a poza iar poza prezentata la primul congres este la linkul http://groups.yahoo.com/group/strajerul/message/7085 tot a 3 poza
- pozele sunt aproape identice se vede cu ochiul liber cum personale din parti, McCain cu sotia, sunt identice, difera pozitiile fata de fundal si bineinteles persoana din mijloc
- este greu de zis fara o cercetare amanuntita care este falsa, posibil amandoua sa fie false, posibil ca toate pozele cu actualul ‘actor’ sa fie false, posibil ca ‘actorul’ principal destinat sa fi fost initial tanarul din prima imagine si apoi din diverse motive sa trebuiasca a fi schimbat cu actualul ‘actor’ si nu si-au sters bine urmele, este posibil sa fie o inscenare si sa fie lasate special pe internet, sunt atatea variante dar sunt altii in masura sa actioneze in plan fizic privind acest aspect
Raspinditi, cei care si-au pus speranta in faptul ca DD este diferit fata de restul politicienilor trebuie sa vada si sa se trezeasca.
Fie ca aceasta sa fie una din scanteiele inceputului trezirii Neamului Romanesc.



Dan Diaconescu si masonul Adrian Theiss, venit pe filiera masonului Sorin Ovidiu Balan
http://bataiosu.wordpress.com
Managerul cotidianului “Puterea”, masonul Adrian Thiess (ritul de York şi cel scoţian), eminenţa cenuşie din campania lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei, a devenit de luni seara noul strateg-şef al Patridului Poporului şi al lui Dan Diaconescu la viitoarele alegeri locale şi parlamentare. Întrebat de ce vrea schimbarea primarului general, Thiess a spus că “şi foca de la circ e mai bună decât Sorin Oprescu”.
Adrian Thiess are C.V. politic marcat de colaborări cu o serie de personalităţi politice. Membru al masoneriei, el a fost candidat parlamentar al Alianţei D.A. şi om de încredere al lui Vasile Blaga înainte ca acesta să candideze pentru primăria Bucureştiului, pentru ca în cele din urmă să sară în barca lui Sorin Oprescu, fiind omul cu sistemul relaţional, precum şi cu atragerea şi administrarea fondurilor de campanie. Masonul Thiess a mai acordat consultanţă politică şi electorală şi unor politicieni precum fostul candidat prezidenţial Radu Duda. Până în septembrie 2001, a fost consilierul personal al ex-preşedintelui Ion Iliescu.
Omul lui Oprescu
Adrian Thiess a fost considerat cel mai controversat personaj din „echipa Oprescu“. Apariţia sa în preajma lui Oprescu a ridicat destule semne de întrebare încă din campania electorală, dat fiind faptul că acesta era şi membru PDL – calitate care l-ar fi plasat, în mod logic, în cealaltă tabără, a lui Vasile Blaga. Un amănunt interesant este că o firmă a lui Adrian Thiess se numeşte „Mason Brothers Investment SRL“ („Fraţii Masoni Investiţii SRL“).
În campanie, „fişa de post“ a lui Adrian Thiess a cuprins, între altele, şi colectarea de fonduri. Surse din apropierea staffului electoral au declarat pentru Evenimentul Zilei că el a generat numeroase discuţii în momentul în care i-ar fi indicat unuia dintre sponsori numărul de cont al unui offshore, în locul celui oficial de campanie în care ar fi fost normal să intre cei 150.000 de euro pe care finanţatorul îi promisese.
Una dintre primele întâlniri ale lui Thiess în primărie a fost cu şeful Direcţiei Investiţii, Bogdan Şoşoacă. Potrivit surselor Evenimentului Zilei, Thiess i-ar fi cerut funcţionarului cu vechime de 12 ani în post un raport despre activitatea din ultimii 5 ani. Şoşoacă, om cu legături vechi în lumea politică şi văr primar cu fostul şef al SIE Cătălin Harnagea, l-ar fi invitat să ia loc, după care i-a răspuns într-un fel care l-a lăsat fără replică: cu o înjurătură.
Dat afară de Oprescu pentru indisciplină
Devenit consilier personal al Sorin Oprescu, după ce acesta a devenit Primarul Capitalei, Adrian Thiess a căzut în dizgraţie datorită unor critici pe care le-a adus activităţii primarului Bucreştiului, dar şi războiului său personal cu unii directori şi consilieri ai lui Oprescu pe care i-a acuzat public de activitate defectuoasă sau de cenzură, fiind eliberat din funcţie la 29 Mai 2009, după ce, iniţial, acesta anunţase la 1 Mai că va demisiona, iar primarul general declara că aşteaptă demisia de onoare.
Războaie de ordin personal prin primărie cu miros de bani
În data de 5 mai, Adrian Thiess a cerut primarului general Sorin Oprescu, “demiterea de urgenţă” a Alinei Roman, director general de la Administraţia Străzilor pentru “activitatea sa defectuoasă ce a fost monitorizată de mass media şi a atras suspiciuni de corupţie şi practici nelegale”.
În privinţa acestei cereri, Thiess a precizat că nu a cerut niciodată ca directori din Primărie să fie daţi afară pentru că au făcut campanie altor persoane, dar că, în cazul Alinei Roman, este vorba de fapte de corupţie, el neprecizând care sunt acestea.
Thiess a mai cerut atunci “delimitarea clară a cabinetului primarului general şi al Primăriei Municipiului Bucureşti” a două persoane, respectiv Nadina Nedelea şi Marie Jeanne Ion. Consilierul a precizat că cele două persoane angajează aceste instituţii “în mod nelegal, nestatutar şi nelegitim”, asumându-şi “rolul de filtre şi cenzori pentru media”, “în detrimentul lui Sorin Oprescu”.
Sorin Oprescu a reacţionat destul de dur la solicitările celui care îi datorează funcţia de primar. I-a cerut demisia de onoare, amintind în treacăt că a avut în jurul său oameni care au cerut bani şi au plecat sau sunt în curs de plecare.”Acuzaţiile aduse colegilor de echipă simbolizează impotenţa unor nereuşite în viaţa” a spus atunci Oprescu.
Om de afaceri prosper
Thiess s-a remarcat şi ca un om de afaceri prosper, care a investit în mai multe domenii de activitate. Are o firmă care se ocupă de comerţul online şi deţine canalul de televiziune TeleShop 24, post de televiziune care are ca obiect de activitate comerţul. Thiess este acţionar şi la firma Eurostar Catering Expres, operatorul naţional pentru serviciile de catering mobil în toate trenurile de rang superior din România: Săgeata Albastră, rapid şi accelerat. Thiess mai deţine împreună cu soţia sa, Elena Delia, încă trei firme: Dental Center 2001, Dental Expert Center şi Casa Elegance D&A 1874.
FRĂŢIA CONSILIERULUI
Thiess: „Da, sunt mason!“
EVZ: De ce v-aţi numit una dintre firme Mason Brothers Investment?
Adrian Thiess:
 Ei, fiecare îşi denumeşte firma cum crede de cuviinţă, nu?

Sunteţi mason?
Da, sunt mason. În ritul de York şi în cel scoţian.
Este adevărat că în campanie i-aţi indicat unui posibil sponsor numărul de cont al unui offshore, în loc de contul oficial de campanie?
Nu m-am ocupat de sponsori. Ştiu eu de unde pleacă minciunile astea, pentru că noi, în campanie, am avut de luptat nu doar cu adversarii politici, ci şi cu oameni din propria noastră echipă. Nu vreau să spun mai multe.
Dar v-aţi întâlnit, totuşi, cu vreun sponsor căruia să-i fi dat contul de la offshore?Astea sunt speculaţii. Nu vreau să comentez mai mult.

Cu domnul Şoşoacă de la Direcţia Investiţii v-aţi întâlnit?

Da, zilele trecute. L-am rugat să facă un raport de activitate.

Este adevărat că v-a înjurat?
Nu, cum să-şi permită cineva să facă asta? A fost foarte cooperant.

Doriţi să preluaţi dumneavoastră Direcţia Investiţii?
Nu, nu doresc nicio funcţie la primărie.

Este adevărat că sunteţi partener de afaceri cu doamna Cătălina Bobic?
Nu, eu nu-l cunosc nici pe domnul Bobic, nici pe fiica lui.

Doamna Cătălina Bobic este acţionar într-o firmă, Otto Star SRL, care, potrivit informaţiilor noastre, ar fi partenerul Otto, firmă pe care dumneavoastră o reprezentaţi.

Da, eu, prin firma Adra Retail, din care deţin 99%, sunt reprezentantul exclusiv al Otto în România. Dar, din câte ştiu, nu avem nicio legătură cu Otto Star. E adevărat că există un proiect de dezvoltare al Otto în România şi urmează să deschidem 300 de magazine în ţară şi atunci vom lucra pe bază de franciză cu mai mulţi parteneri, dar aceste francize încă nu s-au acordat.

 SURSA   deveghepatriei

Un comentariu: