luni, 29 august 2011

Notiunea falsa NOM vs. Noua Ordine Mondiala





Noua ordine falsa este de fapt ,,lumea veche,, adica lumea pe care o cunoastem acum chiar daca pervertita. NOM incearca sa denigreze tot ce reprezinta trecutul nostru. Aceste institutii care trebuiesc denigrate sunt……..bancile, politia,armata, statul, familia,scoala, economia, sistemul judecatoresc, religiile, sistemul sanitar etc.
Bancile trebuiesc denigrate pentru ca in viitor nu ne mai trebuiesc, deoarece fiecare va avea un cont din care i se va extrage banii. Banii vor fii electronici si vor fii intr-un cip sub piele. Asadar bancile trebuiesc denigrate pentru ca va fi o singura banca mondiala care ,,va supraveghea,, toate tranzactiile. Toate bancile or sa cada ca mustele atunci cand stapanii acestei lumi vor hotara. Politia trebuie sa fie denigrata si destructurata pentru ca in NOUA ORDINE totul trebuie sa fie un ,,haos organizat,,. Infractorii isi vor face de cap pentru ca lumea sa fie sufocata si sa ceara o salvare. Armata in viitor nu-si mai are rostul deoarece satul global cere o armata unica. Statul care in trecut si-a aparat cetatenii de abuzuri se va dezintegra pentru a face loc statului planetar. Familia nu va mai avea un rol in educarea copiilor pentru ca nu-i asa STATUL GLOBAL va avea o atitudine mult mai ,,ocrotitoare,, fata de copii. Scoala va avea rolul de a indoctrina in spiritul noilor cerinte ale EPOCII DE AUR sau mileniului in varianta sectara. Economia trebuie sa fie pusa pe baza ,,regulilor pietei libere,, adica a sclaviei cu acte. Sistemul judecatoresc trebuie distrus pentru ca legile nu mai corespund noilor cerinte ale ELITEI. Religiile nu sunt bune pentru ca altfel nu ar putea lua nastere doctrina inchinarii la lucifer. Sistemul sanitar trebuie ,,rentabilizat,, pentru ca mancatorii inutili sa dispara.
Trebuiesc denigrate toate institutiile de la nivel planetar cum ar fii Bilderberg, CFR, masonerie, societati secrete, bursele etc. Si toate aceste pentru ca fara acest lucru nu ar putea sa puna in loc altceva ,,mai bun,,. Pe masura ce toate aceste lucruri vor avea loc lumea se va bucura ca a reusit sa descopere conspiratia. Dar conspiratia este dezvaluita atat cat fraierul sa nu-si de-a seama de lucrurile mai adanci. Lumea pe masura ce totul se prabuseste cere vinovati. Si vinovatii vor fii din randul politicienilor, marionetelor, institutiilor etc. Si toata aceasta denigrare se va face pentru ca lumea sa nu mai aiba incredere in nimeni si nimic. In capul omului va fi o confuzie totala iar el nu va mai stii ce sa aleaga. Si aceasta confuzie si disperare va fi exploatata de antihrist vazut ca cel mai mare salvator din toate timpurile. Si atunci miliardarii de carton vor fii foarte generosi impartind ajutoare bogate pentru cei naivi care nu cred in adevaratul Dumnezeu. Asadar lupta impotriva institutiilor inseamna lupta impotriva vechii ordini si acceptarea antihristului ca singurul salvator. Practic in capul omului institutiile si legile vor fii inlocuite cu un om care ,,va face dreptate,, pentru cei necajiti. Aceasta este falsa lupta a diavolului si a slugilor lui pentru a instaura cel mai crunt sistem opresiv care a existat de cand este omul pe acest pamant. Si acesta se va infaptui cu ajutorul omului caruia i se va da ceea ce doreste in functie de patimile care-l stapanesc. Adica betivului i se va da bautura, fanilor- idoli pe care sa-i adore, gurmanzilor mancare, desfranatilor…………….Si totul pentru ca lumea sa uite de Hristos.
PS. Asteptati-va la ce este mai bun dar pregatiti-va pentru ce este mai rau

 scris de STOP RFID 666

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu