marți, 30 august 2011

Mancam kaka

    
Îmi cer scuze pentru titlu. Cei care vor avea bunăvoinţa şi răbdarea să citească articolul îşi vor da seama că nu am greşit cu nimic…
Zilnic, auzul telespectatorilor trebuie să suporte reclamele deosebit de agresive şi mincinoase ale giganticului producător de iaurturi Danone, ce-şi promovează aşa-zisele beneficii pentru sănătate, în cazurile Activia şi Actimel. Reclamele respective sunt promovate pe toate canalele TV, până spre miezul nopţii.
Simaţi cititori, dacă ţineţi la sănătatea dvs. şi a familie, nu mai consumaţi iaurturile probiotice! Efectul nociv al acestora pentru sănătatea umană nu lipsesc. Am mai scris pe această temă. Revin cu informaţii noi. Dacă vă interesează.
În anul de graţie 2000 în presa germană se putea citi: „Iaurturile probiotice pot periclita viaţa”.
Totul a pornit la un congres pe teme medicale ţinut la Birmingham. Prezentând rezultatele cercetărilor sale, imunologul vienez Dr. Wolfgang Graninger a precizat că iaurturile probiotice pot duce, la persoane cu sistemul imunitar slăbit – dacă mă pot exprima aşa. slăbirea sistemului imunitar a devenit o „boală” a contemporaneităţii -,la boli ca meningită, pneumonie sau septicemie. Tot la congresul respectiv a fost prezentat cazul unui diabetic mai în vârstă care, după consumul iaurturilor probiotice, s-a pricopsit cu o frumuseţe de abces la ficat. Viaţa i-a fost salvată numai prin operaţie.
În urma acestui caz, şeful spitalului vienez, Dr. Elisabeth Pittermann a dat dispoziţia penttu scoaterea iaurturilor probitice din menu-ul bolnavilor.
Realitatea este că mâncăm caca…fără să ne dăm seama. De ce? Deoarece credem în reclamele mincinoase. Iar personalul din sistemul medical nu ţine cont de semnalele de alarmă pe care le trag specialiştii în alimentaţie. Nu ne informează. Şi aşa, prin persuativitatea tipic occidentală am fost convinşi, încetul cu încetul (metoda picăturii chinezeşti), de „beneficiile iaurturilor probiotice. Mai mult, potrivit presei britanice, gigantul producător de iaurturi Danone a recunoscut că a exagerat în reclamele produselor: Activia nu îmbunătăţeşte tranzitul intestinaş, iar Actimel nu întăreşte sistemul imunitar.În Statele Uniet, cel puţin, aceste raclame au fost interzise.Majoritatea consumatorilor nu cunosc că cele două produse sunt o invenţia a concernelor americane. Ele conţin bacterii care, înainte, nu au fost folosite niciodată în alimentaţie. Aceste bacterii se găsesc în flora vaginală, în rect, în tractul uro-genital, în excrementele de porci şi a altor animale. Repet, fără să conştientizăm, mâncăm caca…
Concernele care produc astfel de iaurturi introduc în organismul consumatorilor, cu bună-ştiinţă, aceste bacterii. Pentru că ele nu supravieţuiesc din cauza acidului din stomac atunci când, din greşeală, sunt îngurgitate. Savanţii în halate albe le-au modificat genetic ca să supravieţuiască acidului din stomac! Consumând iaurt probitic, bacteriile vaginale şi fecale modificate genetic ajung în intestinul subţire al consumatorului. Astfel, automat, se schimbă flora naturală. Aceste bacterii sunt amestecate în iaurt după ce acesta a fermentat. Toţi producătorii de iaurturi, cu excepţiile de rigoare, folosesc aceste bacterii nocive. Foar5te greu veţi găsi un iaurt natural, făcut cu bacterii tradiţionale. Ele provin de la viţel sau vacă.
Danone & Co vă crează, stimaţi cititori, floră vaginală în intestine cu efecte deosebit de nocive pentru sănătate. „Rezultatele” nu întârzie prea mult să apară.. deoarece ele sunt contra naturii umane.

Scris de Teodor FILIP 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu