miercuri, 17 august 2011

Cometa Elenin creaza semne de intrebare

Ce aduce Cometa Elenin?…


17 octombrie 2011 – Cometa Elenin…VIZIBILA! Multi spun ca aceasta o sa fie ultima zi pe pamant. NASA a facut referire la luna octombrie a anului 2011.Noi de luni de zile v-am atras atentia : decembrie 2012 este mistificare…o catastrofa se poate produce pana in primvara anului 2012! Noi trebuie sa aflam adevarul cu orice pret, nu are cine sa ne ajute in aceasta lupta. Intamplator soldatii israelieni au venit luna aceasta sa se “atreneze” in Bucegi? Nu cumva cautau un loc de refugiu pentru liderii lor? Criza actuala, nu cumva a fost facuta pentru a se strange fonduri pentru buncarele elitelor?! Prea brusc a aparut aceasta criza…
Perioada august – octombrie 2011…CRESTE ACTIVITATEA SEISMICA!

Sa aflam ceva despre aceasta cometa… http://www.agentia.org
Intrarea Cometei Elenin in Sistemul Solar ii pune in alerta pe rusi. Apropierea acestei comete de pamant, in 17 octombrie 2011, presupune ca va perturba mult activitatea terestra. Scenariile sunt din ce in ce mai sumbre si pot vi reamintite intr-o serie de articole ce circula pe Internet si despre care NASA nu doreste inca sa confirme sau sa infirme nimic.
Ceea ce este senzational e ca Google ascunde date din imediata proximitate a acestei comete, asa cum a mentionat Agentia.org intr-un material publicistic. Cometa Elenin ar fi de fapt o pitica rosieidentificata ca si Hercolubus si ar putea avea legatura cu deja faimoasa planeta Nibiru. Rusii se tem de alinierea de la 15 martie 2011, dar mai ales la apropierea de Pamant din 17 octobrie din acest an.
Materialul ne-a fost semnalat de expertul Agentiei in astfel de chestiuni, Cristian Negureanu, iar faptul ca rusii s-au decis sa sporeasca numarul adaposturilor nucleare, cu inca 5.000, intr-un plan de urgenta care i-a fost prezentat lui Dimitri Medvedev ne pune pe ganduri serios.
Planul de parare are aprobarea ministrului rus al Apararii, serghei Serdyukov care vorbeste despre o veritabila “explozie gravitationala”, cu consecinte dramatice pentru Terra.
Expertii rusi vorbesc de o miscare controlata a cometei, un soi de “dirijare inteligenta”, care ii face sa se intrebe despre tinata reala a acestui corp ceresc.
Aceasta se apropie de Terra in toamna mult mai aproape decat ar fi fost normal, ca si cand ar fi cazut intr-o “plasa gravitationala”. ca si cum intreaga cometa r putea fi pilotata.
Pare ca aceasta cometa descoperita de profesorul Leonid Elenin la 10 decembrie 2010 si confirmata mai apoi de mai multe observatoare astronomice, are o mare legatura si cu noua planeta descoperita in sistemul solar, cea a carei marime este de trei ori mai mare decat Jupiter, avand o masa gazoasa si care a primit denumirea de Tyche, aflandu-se mult dupa orbita lui Pluto.
Descoperirea a fost facuta de americanii Daniel Whitmire si John Matese de la Observatorul Universitatii din Louisiana.
Si o stire de ultima ora: NASA instaleaza pe tot teritoriul SUA camere de supraveghere care ar trebui sa surprinda meteoriti in cadere. Actiunea e botezata “What’s Hitting Earth?”. Coincidenta?
Orbita Cometei Elenin ca si apropierea ei de Terra poate fi vizualizata pe siteul NASA la adresa de aici. (aplicatie Java)
Sursa: News.ro Ştiri pe Blog
Acest articol apartine blogului Newsro123.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu