miercuri, 6 iulie 2011

Leprometrul

Leprometrul, saturnienii, digestivii, genitalii si confuzia romaneasca

Biohazard 150x150 Leprometrul, saturnienii, digestivii, genitalii si confuzia romaneascaLepreaux de Luxe
Metoda practica de masurare a Leprei din Om. Dumnezeu nu a creat oamenii la fel si fiecare isi are rostul sau pe pamant, chiar daca, in unele cazuri ne este greu sa identificam rostul unora dintre noi. Una dintre cele mai mari “realizari” ale Divinitatii este ca ne-a dat mutre/fizionomii diferite care ne individualizeaza in cel mai inalt grad de “semenii” nostri. Si ne-a mai dat ceva – abilitatea de a citi aceste mutre, la fel cum “citim” indiciile unei zile frumoase sau semnele de circulatie. Fiecare om este echipat cu un nivel de inteligenta emotionala care ii permite “sa citeasca” fata unui escroc numai privindu-i ochii sau fata unui potential criminal dupa primele trei secunde, inainte ca acesta sa deschida gura. De la Lombroso incoace, toate tratatele de psihologie judiciara si de frenologie, abunda de studii pe aceasta tema. Daca Dumnezeu a decis sa creeze ateatea fizionomii diferite, tot El ne-a dat inteligenta emotional de a ne descurca printre ele. Ca exercitiu, puteti urmari pozele cu urmariti general pentru diverse infractiuni de pe site-ul Politiei Romane. Veti vedea ca merita!
Numai ca acum intervine corectitudinea politica, un instrument artificial care incearca cumva sa “rescrie” legea lasata de Dumnezeu. Acest instrument, penibil pana la urma, ne spune ca este imoral sa-l catalogam pe negru drept negru, sau extrapoland pe escroc drept escroc sau pe criminal drept criminal. Chiar daca gandirea correct-politic reuseste sa deturneze unele constiinte mai slabe, majoritatea oamenilor prefera sa se bazeze pe bunul-simt lasat de Dumnezeu.
Exista numeroase studii care impart oamenii pe categorii in functie de coeficientul de inteligenta sau in functie de abilitatile cu care sunt mai mult sau mai putin dotati pentru realizarea anumitor sarcini intelectuale sau practice (inteligenta verbala, matematica, spatial, etc.).
Din pacate, sunt mult mai putine instrumente care ii pot ajuta pe oameni sa-i catalogheze pe semeni in functie de dimensiunea lor morala. Nu de alta, dar oamenii accepta mai usor sa li se spuna ca sunt prosti sau inculti decat ca sunt imorali.
Cu toate ca nu exista studii stiintifice bine articulate, se pare ca oamenii dispun de instrumente empirice foarte bine puse la punct pentru “catalogarea” din punct de vedere morala a semenilor. Astfel, se pare ca oamenii “se pun usor de-acord” cu privire la moralitatea sau imoralitatea unei persoane doar privindu-i mutra pret de cateva secunde, chiar din goana masinii. Asta spune multe, si poate crea un instrument validat cumva din punct de vedere statistic.
De exemplu, este incredibil cum doi, trei sau cinci oameni (cu personalitati flagrant incongruente) pot indica la unison, fara sa ezite, ca o anumita persoana, cu o anumita fizionomie, este o Lepra (are un grad scazut de moralitate) sau ca alta persoana, cu o alta fizionomie, nu este, cu siguranta, o Lepra (dispune de un grad ridicat de umanitate/moralitate). Si asta o spun cu tarie cinci oameni aparent fosrte diferiti. Deci, instrumentul poate fi validat din punct de vedere statistic.
Acest lucru ne arata ca Dumnezeu a creat categorii de fizionomii, tipologii usor de identificat de oamenii normali (cu abilitatile empatice nealterate). Dupa cum Szondi a identificat tipologii de schizoizi, de paranoizi, de melancolici, etc. in testul proiectv (validat si extravalidat in timp) care ii poarta numele, de ce nu ar putea fi identificate tipologii in registrul moral-imoral?! Astfel, oamenii “s-ar descurca” mai usor cu cei din jurul lor.
Asadar, va propunem un instrument de lucru pentru identificarea “nivelului” moral al semenilor nostrii, doar privindu-le fata. Noi l-am numit LEPROMETRU. Acesta evidentiaza, evident, densitatea Leprei care exista in fiecare dintre noi intr-o masura care merge de la insignifiant la covarsitor.
Dupa cum stim foarte bine, dimensiunile moralitatii/leprozitatii sunt date de gradul de altruism, capacitatea de a face concesii constiente stomacului altuia (metaforic vorbind – nevoilor primare sau secundare) in fata propriului tract digestiv. Asta ne deosebeste pe unii de altii. Sunt unii care pot (si au o inclinatie naturala in acest sens) si altii care nu pot. In mod natural, toti suntem predispusi sa fim Lepre, adica sa ne gandim in primul rand la propriul stomac. Insa, unii oameni, printr-un efort constient, mai mare sau mai mic, in functie de structura genetica, pot depasi acest impuls si pot merge pana la a ignora propriul stomac in favoarea stomacelor celorlalti. In asta consta frumusetea Oamenilor vs. uratenia ridicola a Leprelor. In general, atat Oamenii cat si Leprele ajung la propria implinire de Om sau Lepra in conditii de stres.
Insa, dupa cum am zis, exiata indicii cu privire la felul cum pot reactiona aceste perosoane in conditii limita. Indicii intiparite pe fata fiecaruia.
Dar, sa revenim. Dincolo de dispozitivul de identificare a Leprei, va propunem si o scala care ar putea indica densitatea de Lepra din persoana analizata. Astfel, va propunem mai multe grade:
1. OMUL densitate minima de Lepra. Lipsa semnelor fizionomice indicatoare de Lepra (imoralitate, Rau), prezenta lor in mica masura in zonele de densitate informational maxima (ochi, gura), sau potentialul redus de transformare in Lepra indicat de aceste semne incipiente. Aici, desi parerile converg cu privire la indiciile fizionomice, exista o anumita incongruenta in ceea ce priveste ponderea Oamenilor in totalul populatiei. Chiar daca participantii la studiu au indicat procente care variaza intre 0,2 si 1%, un lucru este cert – toti au indicat ca ponderea Oamenilor nu poate depasi in niciun caz nivelul de 1% din totalul populatiei. Cam asta este ponderea “combinatiilor genetice fericite”. Aici ii gasim pe cei mai multi Saturnieni, ganditorii “dezinteresati “ (nevrozati?!) de aspectele genitale sau de cele grobian-digestive ale exstentei lor pamantene. Acestia sunt Creatorii, preocupati de binele ca si concept general sau de situatiile particulare ale acestuia. Tot aici intra si oamenii aparent comuni carora “li s-a atrofiat”gena criminala, sau cei care nu au ambitii “lumesti”.
2. LEPRA denistate “suficienta”de imoralitate (sau potential clar) identificata in zonele de maxima concentratie informationala ale fizionomiei si in ceea ce priveste mimica. Chiar daca aici exista diferente intre densitatea de Lepra, identificata subiectiv de catre diferiti repondenti, toti au aratat fara dubii ca au in fata o Lepra si, in niciun caz, nu au spus ca individual respectiv ar putea fi Om. Asadar, toti au identificat Lepra, insa au avansat diverse grade “de incarcare”. Unanimitatea deciziilor demonstreaza inca o data validitatea sistemului. In ceea ce priveste ponderea acestei categorii in totalul populatiei, aceasta ar varia intre 60% si 80%. Inregistrarea statistica a opiniilor a aratat ca in aceasta categorie ponderea femeilor ar putea fi ceva mai ridicata decat cea a barbatilor, din considerente care tin de egoismul lor “natural” legat de perpetuarea speciei. Exista diferente vizibile intre Lepre, in functie de “terenul” pe care joaca. Principalele dihotomii vizeaza Leprele -Digestive, Leprele-Gentiale, Leprele-Politice, Leprele-Avide, Leprele-Populiste, Leprele-Hedoniste, Leprele-Parvenite, Leprele-Bigote, Leprele-Degenerate (cu o degenerescenta flagranta), etc. Aceste categorii sunt pur teoretice, didactice, in realitate neexistand Lepre Pure ci un mix de tendinte care alcatuiesc o Lepra Unica.
3. LEPADATURA mult mai usor de identificat decat Lepra, datorita incarcaturii mai mare de imoralitate la nivel fizionomic si usor de decelat din randul Leprelor, tocmai datorita acestui motiv. Daca pot exista (in putine cazuri) confuzii intre Oameni si Lepre, datorita bagajului socio-cultural al fiecaruia, cu siguranta nu pot exista confuzii intre Oameni si Lepre. Lepadaturile reprezinta intre 15% si 35% din totalul populatiei, potrivit binevoitorilor dezinteresati participant la acest studiu. Aparent, exista o pondere mai mare a lepadaturilor in randul popualtiei de varsta a treia. Exista cel putin doua motive pentru acest lucru – trasaturile negative, individualiste, tind sa se maturizeze si sa se contureze mai bine incepand cu varsta (poate si datorita diminuarii treptate a abilitatilor fizice, a limitarii anturajului/ posibilitatilor de comunicare) si, in plus, constiinta devine mai pregnanta si mai intrasingenta iar unele ”abilitati negative” latente in tineretea viguroasa tind sa scoata cum capul la lumina (veninul se matureaza, daca permiteti figura de stil). In schimb, nu se poate preciza, deocamdata, daca ponderea Lepadaturilor (statistic vorbind) este mai mare in randul barbatilor sau in randul femeilor. In ceea ce priveste subcategoriile Lepadaturilor, acestea se suprapun in mare masura pe cele intalnite la Lepre, distinctia fiind doar una de intensitate.
4. BIOHAZARD-ul sau BOMBA GENETICA / GUNOIUL GENETIC (cu voia dumneavoastra)– personalitati flagrante, extrem de facil de identificat atat de catre cei care dispun de o inteligenta emotionala precara cat si de catre cei carora le-a fost anesteziata empatia prin spalarea constanta pe creier cu teorii politically-correct. Trasaturile faciale ale acestora emana o energie negativa extrem de puternica, ochii sunt extrem de vii iar gura foarte activa (nu neaparat in ceea ce priveste comunicarea verbala). Evident, fata lor in ansambu, “ne urla” in ureche, daca imi permiteti licenta, ca avem in fata o Bomba Genetica. Fiind sclavii nevoilor primare, pe care nu le pot depasi, Imoralitatea se transforama in acest caz in Amoralitate, dupa standardele “clasice”. Acestia reprezinta pana la 5% din totalul populatiei , adica cele mai “nefericite” combinatii genetice care pot rezulta in urma “atractiei” dintre un barbat si o femeie. Este mult de discutat si despre “hazardul”/atractia dintre diversele categorii, cat si depsre fascinatia Raului emanate de Peronalitatile Dense. Datorita nevoii intrinseci de manifestare, de captare a interesului celorlalti fata de ei, aceasta categorie este intalnita, mai ales, in spatiile sociale unde se pot manifesta activ – mass-media, politica, puscarie (in cazurile mai nefericite). Fiind pozeori, sunt, de asemenea, foarte preocupati de feed-back pentru ca au nevoie sa “isi ajusteze” in permanenta imaginea publica. Evident, morala crestina, credinta si altruismul sunt cosiderate cel mult instrumente subsumate nevoii lor de creare a unei imagini favorabile, pentru compensarea “infirmitatii” genetice. Paradoxal, desi, nu pot sustine (din punct de vedere psiho-emotional) o familie, din cauza narcisimului-autist, acestia au, de regula, multi descendenti (nevoie organica de perpetuare a Raului?!), nu neaparat conceputi cu acelasi partener. Nu exista o preponderenta a acestei categorii in cazul unui anumit sex sau a anumitor grupe de varsta. In cazul Biohazard-ului, exista o disolutie a categoriilor “clasice” intalnite in cazul Leprelor si Lepedaturilor, tocmai pentru ca acestea se ingemaneaza sublim intr-o singura categorie suverana si rotunda – Raul Absolut.
NOTA:
Acesta este departe de a fi un studiu stiintific. Se vrea mai degraba un mic instrument practic, de buzunar, care sa ii ajute pe oameni, indiferent de categoria careia ii apartin sa isi sistematizeze cumva gandurile cu privire la semenii lor. Asteptam cu deosebit interes viziunile Dumneavostra cu privire la fenomen, precum si sugestii (eventual insotite de poze) si critici. (Va urma)
autor: Aciduzzul
sursa www.badpolitics.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu