joi, 9 iunie 2011

ZIARISTUL DE INVESTIGATIE ROBERT HORVATH ARUNCA IN AER MAFIA BASESCU DE ARMAMENT !

ZIARISTUL DE INVESTIGATIE ROBERT HORVATH ARUNCA IN AER MAFIA BASESCU DE ARMAMENT !
UN URIAS SCANDAL INTERNATIONAL BASESCU
ZIARISTUL DE INVESTIGATIE ROBERT HORVATH ARUNCA IN AER
MAFIA BASESCU DE ARMAMENT !
Pe data de 8 iunie am atentionat Departamentul de Stat al SUA despre activitatea
ilegala a unei companii de armament condusa de Traian Basescu. Condusa prin
generalul Degeratu fostul cosilier personal aceasta companie este amestecata
in comertul ilegal de arme. Am atentionat autoritatile americane inclusiv cele de investigatie ca aceasta companie semioficiala a statului roman ( uzinele de armament romanesti apartin statului ) a incalcat embargoul cu Sudanul .
Am informat FBI ca fostul primar al New York-ului celebrul Rudy Giuliani a devenit purtatorul de cuvant al mafiei de armament.
Aceasta companie cu sediul in Wall Street avand 11 etaje intr-un zgarie nor reprezinta sediul central al mafiei de armament.
Prin aceasta companie in se incheie contracte ilegale cu statul roman si ajung comisione de sute milioane de dolari in buzunarul lui Basescu si cercurilor militare din jurul lui. Actiunea este cordonata de Ambasada Romaniei in SUA si Consulatul de la New York ( CONSUL PARJOL ) un prieten de nadejde al firmei Degeratu – Minovici.
TOATE VANZARILE DE ARMAMENT SI CONTRACTELE DE ARMAMENT ARANJATE PRIN DE DEGERATU PURTAND SEMNATURA PRESEDINTELUI BASESCU SUNT ILEGALE ! TOATE CONTRACTELE DE ARMAMENT SUNT NULE SI CER TRIMITEREA PRESEDINTELUI BASESCU IN FATA UNUI TRIBUNAL MILITAR DE URGENTA SI SUSPENDAREA SA IN REGIM DE URGENTA DE CATRE PARLAMENTUL ROMANIEI
DESCHIDETI;
http://devanewyork.blogspot.com/2010/06/rezilierea-contractelor-militare-ale_2543.html
Sesizarea mea a creiat panica totala. Imediat Departamentul de Stat a contactat
Ambasada si a cerut verificarea comaniei romanesti . Cablurile au ajuns pe WIKILEAKS PRELUAT DE NEW YORK TIMES : Last year, the US Embassy to Romania discovered that a firm where ex Army Chief of Staff General Constantin Degeratu was working was involved in trading military technique and arms without being licensed to do so by the Romanian authoritiesThe embassy found this out after checking the firm, at the request of the US state Department, the cables reveal.
CONCLUZIE : ZILELE IN LIBERTATE A PRESEDINTELUI BASESCU SUNT NUMARATE !
Sursa: Acest articol apartine blogului Robert Horvath-Deva -

Un comentariu:

 1. DUPA DECLARATIA GUVERNULUI SUA :

  TRAIAN BASESCU ARE SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT

  Prietenul serviciilor romanesti si al lui Basescu, seful Al Queda Ben Laden a fost nu demult lichidat
  in Pakistan. CIA a reusit sa dea de mesagerul lui si prin el sa descopere unde se ascundea Ben Laden.
  Ceace nu se stie la Bucuresti si se ascunde cu indemanara prin filtrul tacerii totale.... este faptul ca americanii au fost in urmarirea unui alt mesager care a condus CENTRUL FINANCIAR AL QUEDA cu sediul in Romania . Banii proveniti din contrabanda de tigari si cafea.. au fost baza financiara a actiunilor Al Queda . Aceasta contrabanda sa facut sub ochiul atent si griluliu al serviciilor romanestti conform directivelor unui presedinte de tara nebun ....
  DOCUMENTUL GUVERNULUI SUA
  Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence Stuart Levey:
  Iata un fragment senzational :
  In addition to providing financial, material, or technological support to AQI and al-Qai'da, al-Dulaymi provides services to Usama bin Laden. As of late January 2007, al-Dulaymi allegedly carried a letter from bin Ladin to AQI leader Abu Ayyub al Masri, and in 2006, acted as an intermediary between AQI and al-Qai'da members surrounding bin Laden.
  SI ACUM ATENTIE
  As of mid-2007, al-Dulaymi was in charge of an al-Qai'da network in Europe comprised of two cells, including one in BUCHAREST, ROMANIA that financed al-Qai'da in Europe by smuggling cigarettes and coffee.

  http://www.implu.com/government_news/498/134975

  Va veti intreba cum este posibil ca CENTRUL Al QUEDA SA FUNCTIONEZE LA BUCURESTI nestingherit . Raspunsul este simplu. Al Queda a cumparat cu bani grei umbrela si sprijinul logistic al servicilor iar actiunea de filare a devenit o actiune de acoperire. Va asigur ca autoritatiile americane cunosc perfect contributia lui Basescu la aceasta actiune. Nu-mi fac iluzii ca se va intampla ceva care sa pericliteze libertatea Presedintelui. Dar nu pentru multa vreme, Exista un tratat de extradare romano-american. DOCTRINA SUA ESTE CLARA ; CEI CARE ASCUND SAU SPRIJINA TERORISMUL SUNT TERORISTI. GARANTEZ CU TOATA RASPUNDEREA CA PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU ARE SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT.
  Robert Horvath DEVA Nipon PRESS
  DESCHIDETI
  http://devanewyork.blogspot.com/2011/02/guvernul-sua-bucurestiul-centru-europan.html
  COMPLET : ROBERT HORVATH DEVA BLOG
  http://devanewyork.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere