miercuri, 29 iunie 2011

Politistii acuza: Seful IGPR le-a cerut inspectorilor sa nu se gandeasca la copiii celor concediati

Politistii acuza: Seful IGPR le-a cerut inspectorilor sa nu se gandeasca la copiii celor concediati

Politistii acuza conducerea Inspectoratului General de Politie de josnicie, dupa ce, intr-o videoconferinta pe tema viitoarelor concedieri, i-ar fi indemnat pe inspectorii sefi ca, atunci cand intocmesc listele cu cei care urmeaza sa fie dati afara, sa nu se gandeasca la copiii lor, ci la propriii copii.
"Inspectorul general Liviu Popa si echipa sa vor deja sa indeplineasca, in cea mai mare graba, ordinul primit de sus si cer inspectorilor sefi, drept masura de incadrare in buget, sa se gandeasca intai la propriii lor copii. Domnilor inspectori sefi, sa nu va fie mila de copiii celor care vor fi dati afara; ganditi-va, intai, la copiii dumneavoastra, pentru ca, altfel, veti avea de dat explicatii...Acesta a fost mesajul, transparent, rostit de conducerea Politiei Romane la videoconferinta din 23 iunie, 2011", isi arata nemultumirea politistii, intr-un comunicat postat pe site-ul Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC).

De asemenea, sindicalistii mai acuza ca Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) le mai pregateste o lovitura: sapte zile de concediu neplatit pentru a face economie in sistem. Politistii spun ca au incercat sa lamureasca "zvonul" chiar la videoconferinta de joi.

"Am cerut sa fie insa dezmintit zvonul despre impunerea de 'zile de concediu fara plata' pentru ca asta ingrijoreaza personalul. La cererea unei asemenea precizari, brusc, chestorul Lucian Guran si ceilalti din conducere si-au pierdut fluenta verbala. Cautandu-si cu greu vorbele, ei au incercat sa dreaga manipularea incercata cu doar cateva secunde inainte si a incercat sa asigure ca "inca nu s-a pus problema" impunerii unor zile de concediu fara plata", se mai arata in comunicat.
Foto: Romania Libera
Preluare dupa http://www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu