marți, 21 iunie 2011

O nouă TEORIE A CONSPIRAŢIEI.

O nouă TEORIE A CONSPIRAŢIEI. Misteriosul grup Bilderberg, din care fac parte MILIONARII planetei, l-a ales pe VIITORUL PREŞEDINTE AL SUA


Întâlnirea secretă Bilderberg, desfăşurată săptămâna trecută în Elveţia şi la care au participat unii dintre cei mai puternici oameni din lume, ar fi dus la alegerea CELUI CARE VA CONDUCE SUA după încheierea mandatului lui Barack Obama. VEZI AICI CINE ESTE
Infowars.com scrie că întâlnirea secretă Bilderberg, desfăşurată săptămâna trecută în Elveţia şi la care au participat unii dintre cei mai puternici oameni din lume, ar fi dus la alegerea candidatului republican pentru preşedinţia SUA.
Astfel, guvernatorul de Texas Rick Perry ar fi cel care îl va înfrunta pe actualul preşedinte Barack Obama în scrutinul din 2012.


Sursa comentează că această decizie dovedeşte încă o dată cum "o întâlnire dubioasă, secretă şi nedemocratică între elitele globale"ţine adevăratele frâie ale puterii, în timp ce "americanii de rând sunt distraşi de noţiunea delirantă că alegerea lor din 2012 va fi liberă".
CITEŞTEŞI: Imagini de la reuniunea misteriosului grup care "conduce" lumea
Ziarul Guardian spune că Perry îşi va anunţa decizia "în curând"şi că guvernatorul este "mai aproape ca niciodată de intrarea în cursă".
Infowars aminteşte că Perry a participat la întâlnirea Bilderberg din 2007, din Istanbul, iar prin acest lucru a încălcat "legea Logan" din SUA, care interzice "cetăţenilor neautorizaţi" sănegocieze cu guvernele străine.
Sursa dă şi două exemple care susţin teoria conspiraţiei. Bill Clinton era un guvernator de Arkansas cvasinecunoscut înainte săparticipe la întâlnirea Bilderberg şi să ajungă să candideze la prezidenţialele din anul următor. Similar, Tony Blair a participat la o astfel de întâlnire secretă înainte să candideze pentru postul de prim-ministru al Marii Britanii, în 1997.
Agitaţia republicanilor şi atragerea influenţei Bilderberg nu sunt inutile. Sondajele de până acum arată că, orice candidat ar înscrie în cursa pentru prezidenţiale, republicanii ar pierde, iar Barack Obama ar obţine al doilea mandat.

de Mihai SCHIAU

www.gandul.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu