sâmbătă, 18 iunie 2011

La ce (NU) este bună Coca~Cola

La ce (NU) este bună Coca~Cola


* În multe state ale Statelor Unite ale Americii poliţiştii cară două galoane de Coca-Cola într-un camion ca să cureţe sângele de pe drumuri în urma accidentelor.


* Dacă puneţi o friptură (o bucată de carne) într-un bol cu Caca-Cola va dispăreadupă două zile.* Ca să curăţaţi o toaletă turnaţi în scoica WC-ului o Coca-Cola şi lăsaţi "cunoscutul gust" să stea pentru o oră după care trageţi apa. Se va fi curăţat în mod impecabil şiva străluci de curaţenie. Acidul citric al Coca-Colei face să dispară toate petelecolorante de pe suprafeţele sticloase şi de pe porţelanuri.

* Ca să scoateţi rugina de pe apărătoarele cromate ale autovehiculelor frecaţi cu obucată de folie de aluminiu mototolită şi înmuiată în Caca-Cola.

* Ca să curăţaţi contactele (polii) unei baterii auto de coroziuni vărsaţi peste acestea oCoca-Cola.* Ca să slăbiţi un şurub ruginit (cu piuliţă) puneţi deasupra lui o cârpă înmuiată cuCoca-Cola pentru câteva minute. Petele de rugină, în general, se înlătură dintr-osingură mişcare dacă puneţi peste acestea o cârpă înmuiată cu Coca-Cola.

* Ca sa scoateti petele de grasime de pe haine adaugati o Coca-Cola în masina despalat împreuna cu detergentul si demarati programul normal de spalare. Coca-Colaajuta la eliminarea petelor. Sau la spalatul cu mâna, varsati Caca-Cola peste pataîmpreuna cu detergentul si apoi frecati în mod ciclic.

* De asemenea, Coca-Cola ajuta la eliminarea petelor si neclaritatilor de pe parbriz.* Coca-Cola are acid fosforic cu pH 2,8 (3,4 dupa altii!) Poate sa dizolve un cui întimp de patru zile. (PH-ul are valori cuprinse între 1 pentru acizi si 14 pentru baze.Un pH de 7 se considera neutru.)

* Ca sa se transporte principala solutie concentrata a Coca-Colei ar trebuie ca si camionul-transportor (cisterna) sa utilizeze semnul "Hazardous Material", careînseamna "Produs de mare pericol".

* Firmele care dispun de Coca-Cola o folosesc ca sa curete motoarele camioanelor lor de mai bine de douazeci de ani!

*****************************************

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu