sâmbătă, 4 iunie 2011

Cine este Sarkozy?

 Cine este Nicolas Sarkozy si de ce uraste poporul roman

Presedintele francez Nicolas Sarkozy nu are nimic personal cu Basescu, nici cu tiganii care au invadat Franta, ci el uraste intregul popor roman.
Numele adevarat al lui Nicolas Sarkozy este Miklós Pál István Sárközy de Nagy-Bócsa.
Nicolas Sarkozy este fiul lui Pál István Ernő Sárközy de Nagy-Bócsa si al lui Andrée Jeanne "Dadu" Mallah.
Tatal lui Nicolas Sarkozy s-a nascut in 1928 la Budapesta intr-o familie de nobili maghiari. In 1944 cand Armata Rosie a invadat Ungaria acesta a fugit in Germania, toate bunurile fiindu-i confiscate. Acesta s-a inrolat in legiunea straina, a facut stagiul de pregatire la Sidi Bel Abbes in Algeria dupa care trebuia sa fie trimis pe front in Indochina (regiune vietnameza) dar cu ajutorul unui medic care era tot maghiar a scapat de la o moarte sigura si s-a intors in 1948 la viata civila. A locuit in Marsilia si a obtinut cetatenia franceza abia in 1970. In 1949 a cunoscut-o pe Andrée Jeanne "Dadu" Mallah, mama lui Nicolas Sarkozy.
Andree Mallah mama lui Nicolas Sarkozy a fost fiica lui Benedict Mallah medic chirurg din Paris care initial il chema Aaron Mallah. Acesta s-a nascut in 1890 intr-o comunitate de evrei sefarzi in Grecia la Tesalonic (pe vremea aceea sub ocupatie otomana).
In 1955 s-a nascut Nicolas Sarkozy si a mai avut inca doi frati. In 1959 tatal lui Nicolas Sarkozy paraseste familia pentru a se recasatori cu alta.
Deci pe scurt Nicolas Sarkozy este de nationalitate mixta: maghiar, evreu, francez... si probabil ca de aici se trage toata ura pe care o poarta poporului roman.
Mai multe detalii gasiti pe pagina in engleza a lui Nicolas Sarkozy de pe wikipedia

By bizman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu