luni, 27 iunie 2011

Amenintarea evidenta a extermistului maghiar


TAMAS SANDOR ,SEFUL CONSILIULUI JUDETEAN COVASNA ,CONFIRMA VARIANTA LUPTEI ARMATE ,INVOCATE SI LA LONDRA


Cunoscutul extremist maghiar Tamas Sandor, groful sef pe judetul Covasna, a declarat pentru gandul.info ca in cazul in care segregarea etnica solicitata de UDMR si admiterea unei zone controlate de unguri in inima Romaniei si alta la frontiera cu Ungaria, nu va fi acceptata, “vom ieşi în stradă paşnic, fară arme, cum am dovedit în ultimii 20 de ani că ştim să facem. Apoi, dacă nu se rezolvă nici aşa, o să vedem...", transmite Romanian Global News.


Amenintarea evidenta a extermistului maghiar ca daca nu se va rezolva fara arme vor alege varianta armata, vine pe fondul acelorasi amenintari facute de extremistii maghiari in cadrul unei manifestatii revizioniste la Londra, dar si pe fondul slabiciunii fara precedent a autoritatilor Romaniei (Presedentie, Guvern), care par mai mult complice cu extremistii maghiari decat institutii care sa apere statul roman si pe romani.

Cozile de topor nu intarzie sa apara
Unul din aparatorii complici ai extremistilor maghiari este si primarul Brasovului(vezi foto mai sus alaturi de ministrul apararii si Elena Udrea ) care cu gandul la marea sefie care il asteapta ca sef al regiunii Centru, este gata sa accepte ca asa zisul tinut secuiesc sa “ primească drepturi de reprezentare la nivel naţional şi european”.

"Nu cred că e un capăt de lume dacă se va acorda un anumit grad de reprezentare celor trei judeţe. Trebuie să ţinem cont de specificul componentei culturale, de tradiţiile fiecărei zone. Personal nu m-ar deranja dacă Ţinutul Secuiesc ar primi un anumit drept de reprezentare, fiind o zonă cu anumite tradiţii. Nu văd care ar fi problema dacă s-ar numi chiar aşa, a declarat Scipcaru, citat de gandul.info.

Prostia debitata de edilul Brasovului ar ramane doar o simpla prostie daca ea nu ar mirosi a tradare. O tradare asezonata cu legaturi de afaceri cu maghiarii (poate si faptul a ca este romano-catolic il ajuta) si tesaturi complicate de interese care depasesc frontierele politice ale PDL-ului si ajung tocmai catre Budapesta.

Din calculele lui Scripcaru ies cei 400.000 de romani din cele trei judete lasati pe mana extremistilor maghiari. Evident pentru Scripcaru acestia ar fi o cantitate neglijabila…


Ce fac SRI, SIE, MAI, Armata?
Nimeni nu vorbeste in aceste zile de responsabilitatile pe care le au institutii ca SRI-ul , Ministerul de Interne, Ministerul Apararii sau in exterior (vezi Londra), SIE. Prin rapoartele lor nu prea s-a pomenit de extremistii maghiari care zburda zglobiu prin muntii patriei si de pericolul pe care ei l-ar reprezenta.

Tot auzim de amenintatile teroriste ale fundamentalismului islamic dar nu auzim pomenind pe nimeni despre amenintarile la identitatea nationala pentru cei 400.000 de romani din judetele Harghita , Covasna si Mures si despre amenintatile la adresa statului roman, generate de extremismul maghiar de acum si de peste 10-15 ani, atunci cand extremistii “copti” de noua Lege a invatamantului vor fi gata de actiune armata…

Sau poate si aceste institutii ca sa nu-l contrazica pe Presedinte si sa nu strice coalitia, se joaca cu viitorul Romanie si al romanilor. S-a mai intamplat acest lucru si ne amintim cu rusine cand alte institutii ale Romaniei interbelice, la fel ca cele de azi, se retrageau din teritorii romanesti cu coada intre picioare, lasand prada hortistilor unguri si criminalilor sovietici, milioane de romani.

Apropos de plecat cu coada intre picioare. Se aude ca primarul extremist maghiar din Sfantu Gheorghe cere Armatei sa-si faca bagajele si sa plece din poligonul din zona. Individului i se pare mai potrivit invitarea unor tabere ale Garzii Maghiare in actualul poligon al Armatei…Va accepta Armata aceasta a nu stiu cata retragere din zona?

Domnilor generali, ofiteri,subofiteri, activi si in rezerva - dincolo de papagalii politici si de afacerile lor nu uitati ca exista un Neam si o Tara care se bazeaza pe juramantul facut de voi…de noi...Nu ar trebui sa uitati asta! Mai bine un stat roman intreg si o coalitie distrusa, decat o coalitie intreaga si un stat roman calcat in picioare !
Exista informatii din surse oficiale, ca avantul extremist maghiar legat de regionalizarea etnica si Statutul minoritatilor este incins special, in aceasta perioada, in perfecta coordonare a agenturilor Rusiei si Ungariei, pentru ca Romania sa se poata concentra cat mai putin pe alegerile din Basarabia.
Evident afirmatia lui Traian Basescu ca ar adopta si maine Statutul minoritatilor este doar o coincidenta…speram!

ACEST ARTICOL A APRUT IN ROMANIAN GLOBAL NEWS SI REPUBLICAT IN MULTE ALTE PUBLICATII

NU UITATI ! VIZIONATI MASACRUL UNGURILOR ASUPRA POPORULUI ROMAN !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu