joi, 26 mai 2011

Profetul Apocalisei

Profetul Apocalisei, Zilei Judecatii si Sfarsitului lumii a castigat milioane de dolari de pe urma aburelii lui


Profetul Apocalisei, Zilei Judecatii si Sfarsitului lumii a castigat milioane de dolari de pe urma aburelii lui
Suparat rau de tot că sfârşitul lumii nu a venit şi că Dumnezeu nu şi-a ţinut în faţa lui promisiunea, profetul mincinos al Apocalipsei, Zilei Judecatii etc a plecat de acasă.Înainte de sfârşitul lumii de care a convins milioane de oameni că o săvină, lui Harold Camping nici nu i-a trecut prin cap să-şi doneze averea. Lucru pe care nu l-a împărtăşit şi fanilor lui, care şi le-au donat pe ale lor, în valoare de milioane de dolari, lui.
Acum sarlatanul Harold Camping aşteaptă următoarea apocalipsă, pe care a amânat-o cu cinci luni, cu toţi arginţii acestora în cont. Şi nici pentru următoarea el personal nu are de gând să şi-i doneze pe ai lui, justificându-şi decizia înţeleaptă spunând că el niciodată nu le-a cerut acestora să o facă. "Asta a fost între ei şi Dumnezeu", susţine el, şi dă şi motivul pentru care nu are de gând să-şi doneze bănetul strâns de la credincioşi nici înainte de apocalipsa următoare, cea adevărată, pe care a aflat din surse divine sigure că va veni peste vreo cinci luni.
Tot într-o zi de 21, de data asta în octombrie: "Încă am o casă, încă am o maşină de condus. Ce valoare ar avea dacă mi-aş dona-o? Dacă vine Ziua Judecăţii de ce aş dona-o?".

Harold Camping stă pe o mină de aur, exploatată de profeţiile sale cu Ziua iminentă a Judecăţii, ba într-un an, ba într-un altul, prima dată în 1994, acum în 2011. Viziunile sale apocaliptice i-au adus organizaţiei Family Radio pe care o conduce peste 104 milioane de dolari, din care 18,3 milioane provenite numai din donaţiile primite în 2009, iar 34 de milioane fiind în acţiuni la Bursă, scrie presa americană.
Profetul impostor nu a dat nici un semn căle-ar da prozeliţilor săi vreun ban înapoi, unii nemaiavând după Ziua amânată a Judecăţii de la 21 mai nici unul, cum e cazul lui Robert Fitzpatrick, care şi-a cheltuit toate economiile de-o viaţă. 140.000 de dolari cheltuit el, înainte de aceasta, mărturisind în dreapta şi-n stânga despre apocalipsa după Camping. Din păcate, scrie presa engleză,nu există şi pentru consumatorii de apocalipse un Oficiu de Protecţie contra Armaghedoanelor să-i protejeze contra falselor ridicări în flăcări la ceruri, scrie realitatea.net. Cât despre profetul media Camping, acesta a s-a declarat teribil de dezamăgit că cei 200 de milioane de creştini nu au ajuns în rai, înainte ca Pământul să fie distrus, aşa cum a zis el.
"Pot să vă spun că 21 mai a fost o zi dificilă, foarte dificilă, pentru mine. Chiar mă întrebam ce se întâmplă. M-am tot gândit la toate promisiunile pe care mi le-a făcut Dumnezeu, mă rugam şi mă rugam: O, Doamne, ce s-a întâmplat?". Şi-a luat soţia şi a plecat dezamăgit la un motel, să găsească puţină linişte, căci acasă nu mai era de stat. Telefoanele îi sunau în continuu, presa vroia să ştie ce a mers prost cu apocalipsa lui de n-a mai venit, iar el nu primise încă nici o veste de la Dumnezeu. După câteva zile de tăcere, timp în care nici nu s-a prezentat la emisiunea lui, Camping a venit şi cu răspunsul, semn căîntre timp a fost contactat de cineva din pătura înaltă a divinităţii, dacă nu chiar de Dumnezeu însuşi. Pe 21 mai, a spus Camping, lucrurile au stat aşa: "A fost o zi invizibilă a judecăţii".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu