joi, 26 mai 2011

Legile urii încep sa împînzeasca lumea

Redau din romanul “Audienta la un DEMON MUT” al Ieromonahului SAVATIE BASTOVOI


” – Timpul în care am pasit este o sistematica si neîncetata lupta împotriva dragostei, deci împotriva lui Hristos. Legile urii încep sa împînzeasca lumea, constituindu-se într-o religie a raului. Oamenii au ajuns sa-si proslaveasca patronii ca pe niste zei si sa faca orice, dar absolut orice, pentru bani. Banul a devenit zeitatea în numele careia sînt iertate cele mai odioase crime împotriva omenirii. Oamenii mor repusi de droguri si de boli fabricate artificial.Mii de tineri si tinere se lasa taiati de doctori psihopati care le schimba sexul sau înfatisarea. În spatele reclamelor luminoase, în marile metropole ale lumii, zeci de mii de copii sînt violati în localuri special amenajate si nimeni nu este pedepsit pentru aceasta. Sînt convins ca este aproape timpul când vom vedea tineri si batrîni sinucigîndu-se în “reality-show-uri” doar ca sa apara cîteva zile la televizor. Moartea si boala au devenit principalele surse de facut bani. Demoni cu chip de om fabrica boli, iar mai apoi vînd medicamente la preturi inimaginabile. Zilnic în lume mor mai multi oameni decît în timpul razboaielor armate de odinioara. Omenirea a ajuns un lagar de sclavi, care sînt legati de locurile de munca, de retelele de comunicare, de cardurile de tot felul, de magazine, de curentul electric, de apa, de mijloacele de transport, într-un cuvînt, de tot. Oamenii marilor orase sînt amenintati cu oprirea apei si a gazului, cu întreruperea curentului electric. Oricare ar fi pretul cerut în schimbul acestor servicii, ei sînt gata sa-l plateasca. Pentru ca nu au de ales. Cine s-ar fi gîndit, pe timpul cînd li se fagaduia libertatea, ca vor ajunge sa munceasca din zori si pîna-n seara, doar pentru mîncare si îmbracaminte? Orice relatie interumana va ajunge în curînd imposibila. În aceste conditii, mersul la teatru, la muzeu sau la biserica va fi un lux. Cînd cineva are o zi libera, prefera sa o petreaca în familie, desi familia ca atare va disparea în viitorul apropiat.
Copiii vor fi crescuti si educati în cazarme,ca niste batalioane, iar cei care vor arata semne de boala vor fi ucisi la nastere sau în primii ani de viata. Nu vor mai exista invalizi si batrîni incapabili de munca. Viata va avea un termen limita, dupa care “masinaria umana”, cum o numea autorul acestui proiect demonic publicat cu multi ani în urma în “Times, va fi oprita. Moartea asistata va fi la fel de raspîndita ca avortul.”



Comentariul meu

Da....asa va fi si nu peste mult timp.Suntem din ce in ce mai inumani mai insensibili si mai indiferenti .Suntem deja sclavi dar nu o recunoastem.Unde este libertatea, atat timp cat depindem atat de mult de stat  si de sistem? Depindem de apa, de hrana ,de curent de serviciu de absolut orice.Cine va vrea sa rupa catusele acestea invizibile  cu care suntem tinuti strans, va trebui sa sa renunte pana si la viata. Vom avea de ales intre sclavie si libertate.Intre moartea pentru marturisirea credintei ortodoxe ori viata in robie si cu pecetea antihristului pe mana sau frunte.Va fi foarte greu foarte dureros, atunci fiecare vom vedea care este masura credintei si sacrificiului nostru cu adevarat.Doamne ajuta-ne sa fim tari si sa rabdam suferinta necazurile incercarile ce vor veni in valuri peste noi.Ia-ne in imparatia Ta si ai mila de noi si neputinta noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu