duminică, 15 mai 2011

IIluminati

                                     Illuminatii       

Illuminati, secta luciferiana creata în 1776, are drept scop de a instaura N.O.M. (Noua Ordine Mondiala). Aceasta organizatie este de inspiratie irakiana: „Confreria Sarpelui” de origine sumeriana (cu 4000 de ani înainte de Christos). Tablitele mesopotamiene indica faptul ca E.A., Printul pamântului, creator al lui homo sapiens, se va revolta si nu va accepta cruzimile pe care camarazii sai le faceau oamenilor, formând „Confreria Sarpelui”. Dar confreria a fost învinsa de alte grupe care domneau. Illuminati desciind direct din aceasta veche confrerie.
Astazi Iluminatii este o organizatie mondiala, regrupând o elita. Din asta rezida puterea lor. O fac în fata tuturor, în fata a milioane de curiosi si nimeni nu-si da seama. În ochii lor, oamenii, care nu-si utilizeaza creierul si care se lasa abuzati atât de usor, nu merita sa fie tratati mai bine decât animalele. Totul este în josul scarii sociale… Ei profita de mizeria umana într-un mod misterios. Model reluat identic de toate utopiile totalitare: acest ideal este urmat de imperiile antice din Egipt, din China sau din Anzi. Este modelul propus de Platon în Republica sa si de brahmanii indieni sau de legistii europeni. Lucifer semnifica  purtatorul luminii sau iluminatul. Iluminatii doresc astazi mondializarea, adica un sistem comunist planetar sau un control total al populatiei! Putem spune ca este o secta satanica mondiala. Creatia ei a avut loc în 1776 (MDCCLXXVI). MDCCLXXVI = 1776 = 1110 + 666.


Ordinul „Illuminati” a fost creat de Adam Weishaupt, un profesor de lege canonica de la Universitatea din Ingolstadt în Germania, la 1 mai 1776.
Weishaupt a fost contactat în 1770 de casa Rothschild în scopul de a fonda la Ingolstadt „Ordinul Iluminatilor din Bavaria”. El a utilizat cu buna stiinta numele de Iluminati pentru a desemna ordinul sau, desi Iluminatii existau deja cu mult înainte. Fiind nascut într-o familie de evrei, apoi s-a convertit, devenind iezuit. În 1777, Weishaupt a fost initiat în loja francmasonica din Munchen. În 1782 alianta între francmasoni si „Iluminatii din Bavaria” a fost pecetluita de Weishaupt.
Controlându-i pe „Iluminatii din Bavaria”, familia de Rothschild exercita acum o influenta directa asupra altor loje secrete importante. Secta a împrumutat francmasoneriei un anume numar de ritualuri si de grade. Ea este divizata în doua mari clase.
Prima clasa, cea a pregatirilor se subdiviza în patru grade: novice, minerval, iluminat  minor si iluminat major. Acesta din urma mai poate fi numit Cavaler scotian.
A doua, clasa misterelor, se divizeaza în doua grade: cel al micilor mistere cuprinzând preotii si printii sau regentii si cel al marilor mistere având drept grad magul sau filozoful si omul-rege. Elita acestora din urma cuprinde consiliul si gradul de Areopagit. Un rol este comun pentru toate gradele, cel de insinuant sau de persoana care se înscrie.
O adunare de masoni francezi, englezi si germani s-au reunit la Wilhelmsbad. Francmasonii francezi, convinsi de „Iluminatii din Bavaria” care l-au frecventat pe Mirabeau cu ocazia unei misiuni la Berlin, au pus la punct un complot pentru a rasturna definitiv tronul si altarul. La întoarcerea sa, Mirabeau s-a apropiat de Philippe d’Orleans, care este recunoscut ca suveran Maestru de 282 loje în diverse orase din Franta.
Adam Weishaupt s-a despartit de Biserica Romano Catolica, fiind foarte mult implicat în practica vrajitoriei. El dorea  sa impuna Masoneriei aceasta Noua Ordine al carei stapân va fi, adica al unei Noi Ordini Mondiale în scopul de a distruge toate democratiile. Sa distruga proprietatea privata si sa-l aduca la putere pe Lucifer, zeul lor si sa conduca Guvernul Mondial.
Secta Iluminatilor din Bavaria, „Illuminati”, a existat din 1776 pâna în 1786. Scopurile acestei vaste societati secrete era anarhia în scopul de a distruge toata monarhia, toata religia si toata autoritatea. În 1786 însa, unul dintre înaltii responsabili ai sectei a fost lovit de fulger în apropiere de Ratisbone. Cercetându-i corpul, politia a gasit asupra sa hârtii atât de compromitatoare încât i-a arestat pe principalii membri dupa ce a cercetat si publicat toate documentele privind aceasta societate secreta. Scopul sau era doar de a distruge religia, întreaga societate civila si sa aboleasca proprietatea. Era marxismul înainte de a-i fi venit ceasul… Aceasta secta, legata de francmasonerie, exercita însa si un control sexual pentru a obtine controlul persoanelor care ocupau deja pozitii înalte, la toate nivelurile si în toate guvernele.
Secta „Iluminatilor” trebuia sa preia conducerea celor mai importante universitati, în scopul de a recruta de acolo studentii cu bune capacitati intelectuale, aparent din familii bune. Apoi, progresiv, sa formeze aceste spirite pe ideea unui guvern mondial si ca doar ei, înaltii initiati, Iluminatii, vor putea „guverna” masele. În plus, toti acesti agenti puteau apoi sa se infiltreze în toate guvernele si toate posturile importante ale statului. Secta lui Weishaupt alias „Spartacus” trebuia de asemenea sa obtina controlul presei si a tot ceea ce informa oamenii, în scopul de a le controla mai bine spiritele. Proiectele lor nu vizau la urma urmei decât sa desfiinteze toate monarhiile cât si toate credintele existente, si sa puna în locul lor republici.
Deci, pentru a restabili omul în drepturile sale primitive de egalitate si libertate, trebuie început prin a distruge orice religie, toate societatile civile si a sfârsi prin abolirea prorpietatii. Se învata adeptul sectei ca scopul ordinii era de a face din întreaga omenire un singur grup guvernat de catre superiori, de „superiori necunoscuti”. Supunerea era obligatorie. În acest timp, secta Spartacus (Weishaupt) avea o putere si o influenta enorma în Germania unde membrii sai erau cu miile, în Franta si în toata Europa via francmasonerie si în alte secte cum era Crucea Rosie, alchimistii Cabalisti, Theosofii, martinistii etc. Dar în pofida interdictiei sectei de catre guvernul bavarez în 1786, viziunea lor a avut timp de a se rapândi în lume: din Germania secta s-a raspândit în toata Europa, pâna în Statele Unite (acolo tot prin intermediul altor secte si a francamsoneriei).
Guvernul din Bavaria a proscris societatea în 1786 si a publicat detaliile conspiratiei „Iluminatilor” sub titlul „Scrieri originale ale Ordinului si ale sectei Iluminatilor”. În 1787, lojele au primit un discurs de citit în tinuta, despre hierofantele Epopt Iluminatul: „Aurora zilei frumoase soseste, secretul masoneriei, pâna atunci necunoscut, va deveni proprietatea tuturor oamenilor liberi, libertatea, egalitatea.” Ziua de insurectie este fixata pentru 14 iulie 1789. „În aceasta zi, tipetele de libertate si de egalitate se vor auzi în afara lojelor”. Pentru a reusi distrugerea tronului si a altarului, Mirabeau a adunat lojele pariziene „antr-un templu al lui Dumnezeu al Evangheliei în biserica acestor credinciosi numiti adeptii din umbra ai lojelor, Crucea Rosie, Cavalerii Soarelui, discipolii lui Voltaire si ai lui Jean-Jacques (Rousseau), adeptii Templierilor, copiii lui Swedenbong si ai lui Saint-Martin, epoptii de Weishaupt.
Avertismentele guvernului bavarez, din 1786, privind secta lui Adam Weishaupt, Illuminati, au fost ignorate. Si în 1789, a izbucnit Revolutia franceza, ca proba pentru Weishaupt. Ludovic al XVI lea, într-o domnie de 19 ani, nu a trimis la moarte nici macar un om, a abolit însa corvoada, tributurile oneroase, si-a abandonat drepturile feudale si domeniile, nu avea nici un viciu odios si costisitor pentru popor, era întelegator si generos. De unde  atunci atâta ura împotriva lui? Nimic nu a contat si regele a fost trimis la esafod. Acesta este „frumosul” rezultat al muncii sectelor secrete, iata opera Iluminatilor, a francmasonilor de atunci si a altora.
Thomas Jefferson (cel care a redactat Declaratia de independenta a Statelor Unite ale Americii) a fost numit oficial ambasador în Franta în 1785. În timp ce el ajungea aici, regimul era înca o monarhie absoluta si americanul a vazut nascându-se Revolutia franceza. Si a ajutat finantarea sa cu ajutorul americanilor.
Era atât de stimat încât a fost invitat la sediul Adunarii Nationale în timpul redactarii Constitutiei franceze. La 4 iulie 1776, el scria aceste cuvinte celebre (si revolutionare): „All men are created equal”. Mai târziu, Jefferson va deveni al treilea presedinte de stat al SUA si primul care a mutat capitala la Washington. El era membru al „iluminatilor” (Voltaire, Rousseau, Diderot, Kant, Benjamin Franklin etc), un grup filozofic extrem de influent.
Filozofia de baza a lui Adam Weishaupt era ca trebuia distrusa întreaga Religie, toate societatile existente si sa aboleasca proprietatea pentru a se stabili Noua Ordine, un fel de paradis în care toti oamenii vor fi egali si fericiti. Iluministii sunt membri ai Marelui Orient care au fost initiati în „Ordinea si secta Iluminatilor”.
Sunt un grup mic, dar puternic care se compune la vârf, din bancheri internationali, din industriasi, din oameni de stiinta, din conducatori militari si politici, din educatori, economisti etc. Sunt oameni care au acceptat „Planul Luciferian” ca fiind preferabil pentru a guverna Creatia. El îl adora pe Lucifer asa cum l-a descris Weishaupt în cartea sa „Morale si dogme”. Nu recunosc autoritatea nici unui muritor exceptând totusi pe cea a Sefului lor. Ei nu acorda loialitate nici unei natiuni. Sunt perfect de acord pentru Continuarea Conspiratiei Luciferiene în scopul de a împiedica aplicarea „Planului lui Dumnezeu” pentru Guvernul Creatiei.
Adam Weishaupt a murit la 18 moiembrie 1830 la Gotha. Acest 18 noiembrie era a 322 zi a anului, numar pe care îl gasim pe blazonul „Skull & bones” (craniu si os), societate secreta a universitarilor de la Yale si Harvard (careia apartine clanul Bush, între altii). SS-ul purta de asemenea semnul craniului si al osului pe uniformele lor.
Cifrele 3, 7, 9, 11, 13, 19 si 33 revin des, cât si numarul 666. Datele cele mai importante, numerele de societate, simbolurile contin aceste cifre sau o combinatie din aceste cifre. Cercul interior al lui Bilderberger este compus de 3 ori 13 membri, consiliul Iluminatilor din Bavaria din 33 de membri etc. Stim ca istoria Americii este legata în întregime de francmasonerie. Parintii fondatori ai republicii americane erau francmasoni. Astfel, catre 1760, nu era colt în America unde sa nu fi patruns francmasoneria. Pretutindeni ea raspândea ideea fraternitatii si a unitatii. George Washington, într-o scrisoare adresata reverendului G.W. Snyder, în 1798, nu se îndoia ca aceasta „diabolica doctrina” se propaga prin toate lojele masonice. În plus, în 1761, fratele mason Stéphen Morin, delegat de Consiliul Suveranilor Printi Masoni din Paris, a primit misiunea de a propaga în America sistemul lui Herodom. Astfel, la Boston au fost fondate loje de catre Moise Hayes, în Carolina de Sud, de Isaac Dacosta si Sublima Loje de Perfectionare la Charleston în 1763.
În 1801, a fost creat un rit masonic cu 33 de grade, de Isaac Long, ajutat de colonelul John Mitchell, Frederic Dalcho, Abraham Alexander, Isaac Auld si Emmanuel de la Motta, toti „Suverani Printi de Ierusalim”, rit compus din „5 grade din sistemul lui Herodom si adaugând 6 grade Templiere, care completeaza 4 grade împrumutate Iluminismului german de Adam Weishaupt si doua grade zise de administratie. Isaac Long i-a dat operei sale numele de ritul Scotian Vechi si Acceptat. Primele grade constituite au fost semnate la Charleston, la 31 mai 1801. Sosind acolo, Long l-a transportat pe Baphomet pe care afirma el ca l-a gasit, cât si un craniu care a declarat a fi cel al marelui maestru Molay.
Pe masura ce avansa, iluminatii vedeau cum se ridica valul care îi ascundea scopul suprem al Ordinului: distrugerea societatii si înlocuirea sa printr-o organizatie fara clasa, fara alta ierarhie decât „virtutea” fiecarui cetatean.
Secta „Iluminatilor” este la originea conceptiei sigiliului SUA, vizibil pe dolar si a declaratiei de independenta a Americii la 4 iulie. La aceeasi data, pentru prima oara, euro a fost cotat la bursa cu aceeasi paritate ca dolarul.
Desenele biletelor de 1 dolar au fost create la ordinul unuia din membrii familiei Rothschild, care a fost si a ramas o adepta luciferiana. Politica si finantele sunt doua mijloace folosite de aceasta organizatie oculta pentru a instaura guvernul mondial unificat programând trei razboaie mondiale pentru a se ajunge la sfârsit. „Illuminati” semnifica „cei care sunt luminati” sau „cei care stiu”, sau „purtatorii de lumina” în sensul latin si primul nume al lui „Lucifer”, „Lux Fero” cel care aduce lumina. Ziua exacta a crearii Sigiliului SUA este 1 mai 1776.
Noua Ordine Mondiala este o întoarcere catre Babel. Se stie ca Babel a fost împrastiat de Dumnezeu (în Geneza 11. 9). Data de 11. 9 se scrie în sens invers, adica 9. 11 în SUA este numarul de apel de urgenta: 911. La 11 septembrie 1990, Bush a folosit termenul „Noua Ordine Mondiala” în timpul celui de al 666 amendament al ONU, cu câteva luni înainte de razboiul din Golf contra Irakului. Mai târziu, la 11 septembrie 2001, Bush Junior îsi joaca rolul cu evenimentele de la World Trade Center. Turnurile  formeaza un 11!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu