joi, 17 martie 2022

"NU VOM UITA NICIODATĂ"

 "NU VOM UITA NICIODATĂ"

.
Rusia scoate din arhivă un moment de sinceritate al lui Biden, pe vremea când era în deplinătatea facultăților mintale: "Eu am sugerat bombardarea Belgradului, aruncarea în aer a podurilor... " etc.
Era anul 1999.
Asta a însemnat mii de morți civili, inclusiv femei și copii,
în capitala vecinilor noștri.
Este răspunsul Moscovei la acuza de "criminal de război" pe care președintele american a adus-o președintelui rus.
Azi, Misiunea Permanentă a Chinei în UE, după ce secretarul general al NATO a cerut Beijingului să condamne acțiunile Rusiei în Ucraina, i-a transmis acestuia:
"Poporul chinez poate da mărturie despre durerile și suferințele altor state, deoarece noi NU VOM UITA NICIODATĂ cine a bombardat ambasada noastră din R. F. Iugoslavia. Și nu avem nevoie de prelegeri despre justiție DIN PARTEA UNUI VIOLATOR DE DREPT INTERNAȚIONAL" (subl. mea)
La 7 mai 1999, un bombardament sugerat de Biden a lovit Ambasada Chinei la Belgrad. În urma acestuia, trei persoane au fost ucise și peste 20 au fost rănite.
Experții în politica Asiei spun că retorica chineză este neobișnuită, mai ales exprimarea din prima parte a scurtului răspuns, acel "nu vom uita niciodată".
Istoria se poate întoarce ca un bumerang.
(Rog pe cei care nu suportă aceste informații să ocolească pagina. Nu fac decât să suplinesc ceea ce presa mainstream nu oferă publicului. Vă mulțumesc.)

i

ulian capsali

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu