luni, 14 martie 2022

Al 3-lea Război Mondial se va face în 7 etape consecutive

 Al 3-lea Război Mondial se va face în 7 etape consecutive – conflictele vor avansa treptat

Dumnezeu al iubirii ne avertizează cu privire la suferințele viitoare, dar noi suntem indiferenți din cauza necredintei. Daca rămânem nepocăiti nu vom avea nici o scuză atunci când evenimentele vor erupe ca un al doilea potop.
Să fim atenți și să ne pocăim acum, pentru că dacă încep nenorocirile poate va fi prea târziu. Sunt unele dintre profeții pe care ar trebui să fie predicate în mod constant, dar, din păcate, din cauza indiferenței și neîncrederii tacem …
Aici sunt cuvintele unui parinte grec actual rostite in septembrie 2007
Vom vedea daca se confirma cele spuse de el atunci.A dorit sa-si pastreze anonimatul iar proba adevarului se va face in timpul scurt care a ramas pana la indeplinirea celor spuse.
Al 3-lea Război Mondial se va face în 7 etape consecutive – conflictele vor avansa treptat.
Fiecare parte va fi mai înverșunata datorita războielor din trecut și va implica mai multe națiuni, în timp ce vor exista si intervale de pace. Oameni ale căror țări sunt în război se vor ruga la Dumnezeu, dar nu vor fi ascultati. Oamenii care vor trăi în țări non-beligerante nu vor sintetiza aceste calamități petrecute la vecinii lor insa vor cere război și distrugere pentru a se răzbuna pe vrăjmașii lor. Război în cele din urmă se va răspândi treptat în întreaga lume. Ruine, distrugere, foamete, mizerie, revoluție, jafuri și boala va domina lumea.
Primul război a fost între Rusia și Georgia.
Rusia, mai târziu va accepta o altă provocare – un atac din Georgia și Rusia va distruge complet aceasta tara. Din păcate, pierderile populației civile din Georgia vor fi terifiante.Rușii vor interveni pentru ucrainieni in conflictul cu Georgia in care americani vor crea multe provocări intense împotriva lor. Turcia va permite apoi navelor si aeronavelor americane pentru a trece prin Strâmtoarea Dardanele și spațiul aerian național pentru a lovi pe ruși. Apoi, va începe numărătoarea inversă până la distrugerea turcilor. Rușii se vor înțelege foarte bine cu ucraineni și vor fi primiti cu entuziasm în orașe.
Mai presus de Ucraina sunt interesele pentru Marea Neagra si se vor lupta pentru prima dată armatele americane și ruse insa rușii ii vor copleși. În Turcia se va impune dictatura și kurzi vor fi foarte rebeli. Va urma criza economice globala, încetarea de plăți, prăbușirea unei economii după alta, revoltele populare din întreaga lume cerintele economice si refuzul europenilor pentru recrutare.
Va fi un atac al Americii și Israelului împotriva Iranului
Dar războiul va izbucni si în vecinătatea noastră.
Albanezi, croați, musulmani bosniaci, puțini americani și NATO, față de Rusia și Serbia (ortodoxă). Guvernul din Grecia va cadea și vor fi noi alegeri. In acest context junta care va conduce Turcia ne va ataca, dar rușii se vor muta rapid spre sud, cât mai repede posibil pentru a preveni ca NATO sa-i vina in ajutor Turciei. Turcia va fi lovita cu ferocitate și distrusa complet. Anterior rușii au invadat Georgia, Ucraina, Armenia și Azerbaidjan si au expulzat trupele americane. Vor fi invadate și cucerite pe rand la Nord toate țările nordice Finlanda, Norvegia, Suedia pentru că în timp ce acestea aparent păstrau o poziție neutră, au planificat cu mare succes in tarile lor o mare prigoana împotriva populației civile ruse. Dezastru care-l vor avea de suferit va soca intreaga omenire. Apoi, rușii vor invada Polonia, Republica Cehă, Slovacia, România și Republica Moldova. Popoarele statelor ortodoxe din Balcani (sârbi și români, dar bulgarii) se vor ridica să răstoarne guvernele lor (care ii transformase in sclavi), aliindu-se cu rușii.
Apoi, rușii vor merge în jos spre Sud pentru a ajuta aliații lor, în special arabii și iranienii care vor fi atacați de americani. Americanii vor cuceri o fasie din coasta Iranului după lupte grele, dar nu vor fi capabili să se deplaseze în interiorul țării, din cauza rezistenței foarte mari a persanilor. Rușii vor matura peste Persia(Iran) și distruge forțele SUA-NATO. Apoi vor invada Irakul, Siria, Iordania, Liban, Kuweit, și în cele din urmă vor ajunge în Israel. Atunci va fi prima încercare de a se folosi arme nucleare din SUA și Israel, dar se vor neutraliza de catre rușii care vor intrerupe alimentarea cu energie și comunicații la nivel mondial. Apoi vor merge in Egipt si ocupa Canalul Suez. În timpul marșului rușilor catre Egipt, vor alimenta trupele lor din aer și de pe pământ vor folosi spațiul grec foarte rapid fara sa provoace daune Greciei. Vor avea capacitate sa poate muta trupele si volum mare de tehnica într-un timp scurt si va fi un avantaj strategic asupra rivalilor lor. Apoi se vor întoarce în Balcani pentru a ajuta pe sârbi, care au fost atacati de NATO , de țările musulmane și catolice din Balcani și vor câștiga.
Ce-i va slabi pe rușii si duce la redistribuiri de trupe, este trădare din partea Chinei. Deși inițial au fost aliati, chinezii se vor intoarce împotriva rusilor pentru ca nu fost niciodată de acord cu posesia Siberiei de catre rusi,China va permite trupelor inamice pentru a lovi pe ruși din spate.
Rușii se vor plia în Tracia de Est și țările opuse din Asia Mică. Occidentalii vor debarca în Albania (3.000.000 de militari) Dar, din cauza pagubelor importante care vor fi in rețeaua de drumuri vor canaliza cea mai mare parte a forțelor NATO sa treaca prin Grecia, Via Egnatia. Acest lucru se va face din cauza rețelei de drumuri din Grecia care a suferit pagube minore Grecia find neutră iar rușii nu au atacat o tara neutra si prietena. Occidentalii nu ii vor avea la inima pe greci, deoarece ei nu au luptat împotriva rușilor nici nu au suferit astfel de devastari și pierderi precum au fost in tarile lor. Vai de greci, care vor cădea în mâinile lor. Vor întreba fiecare agricultor și păstor dacă trupele lor sunt aproape sau departe de oraș și ii vor tortura până la moarte (” Vor întreba dacă e departe orașul… nu spune-ti adevărul, pentru că va vor abuza-Sf Cosma Etolia-).. Trupele se vor abate de la cursul și vor ataca orașe.Abuzurile din Cruciadele papale se vor repeta. Casele vor fi jefuite, femeile de toate varstele vor violate cetățeni nevinovați, bisericile vor fi arse și răul va fi continuă, deoarece unitățile militare vor urma una după alta. Singura salvare ar fi să fugă în munți și păduri O parte din trupele NATO vor fi canalizate prin Tesalia. Distrugere teribila ii aștepta pe locuitori din împrejurimi. Satele din câmpia vor fi distruse, deoarece acestea nu au nici o acoperire naturale va scăpa doar satele de la poalele Muntelui Olimp și Kisavos In satele din apropierea drumurilor cei mai mulți vor fugi .Satele din câmpie vor suferi mari distrugeri în timp ce pe muntele Kissavos oameni simpli vor dormi si trezi linistiti afara de cei din casele cele mari. Stancile și gropile vor fi pline de oameni -(Sf.Cosma Etolianul). Forțele militare a noilor Cruciati din Tesalia și Egnatia se vor uni în afara orașului pierderile lor vor fi grele și devastatoare la zidurile de Constantiopolelui (rușii vor preda cetatea la greci) Locuitorii din orasele Bougazi ,Krapsi și Musina nu vor suferi pagube atunci cand vor trece numeroasele trupe in drum spre Constantinopole.Acesta armata nu va ajunge in oraș, la mijlocul drumului vor afla că războiul sa terminat.In oras (Constantinopole) va curge atât de mult sânge incat va trece de gleznele unui vitel-(St. Cosma Etolianul-).
=======================
Un război nuclear de 3 zile va urma evenimentelor de mai sus . Sf. Haralambie , Nebun pentru Hristos a proorocit cu privire la al treilea război mondial , că Rusia va deveni timp de 5.5 luni o superputere in lume , dar în cele din urmă va fi învinsa de către americani care cu greu vor găsi mâinile pentru a aplauda victoria . În esență, nu va fi nici un câștigător iar intreg pământul va fi transformat într-un vast cimitir . Așa cum a spus bătrânul America va fi si ea complet distrusa, iar 90% din cetățenii ei vor fi pedepsiti cu moartea ( căderea curvei babiloniene din Apocalipsa )
Pentru atacul Turciei pe mare a declarat următoarele: turcii au un plan pentru a intra si ocupa unele insule grecești . Acestia vor folosi musulmani imigranții din țara noastră le vor furniza echipamente militare și de operațiuni de sabotaj poduri , drumuri , incendieri , distrugeri de apeducte ( posibil de contaminare a apei potabile ) etc .. În cele din urmă ei vor încerca surpriza finala. Va trimite trupele pe nave și vor fi direcționate pentru a debarca din Kavala la Atena , și vor ataca și în Cipru , unde vor fi date lupte înverșunate insa nu vor fi pierderi grele în armată și populația civilă . Va ajunge la o distanta de la scopul lor doar de 6 mile marine de la coastă (‘ Examilia care a proorocit Sfântul Kosmas Etolianul ) , dar din cauza metodei rapide de venire a rușilor vor fi nevoiți să-și retragă toate forțele lor să-și apere patria lor. Apoi, forțele greco – cipriot vor prelua teritoriile ocupate . Din păcate, evenimentele vor produce si o purificare etnică .
► Pentru criza economică , a declarat următoarele : Se recomandă ca toată lumea să aibă grijă de cele necesare pentru familiile lor. Criza are radacini , încercând să semene disperare și panică . Oamenii vor pierde depozitele lor și vor pierde locul de muncă . După un val de criză în primele zile , se pare că totul este sub control . Dar apoi criza va lovi mai tare și fără milă. Plățile de împrumut va crește de zece ori peste noapte . Oamenii vor comite suicid , magazine și bănci jefuite și incendiate , economia s-ar prăbuși se va impune taxe fără precedent , chiar și la animale domestice ( ” Ai pus un impozit pe puii de găină și ferestre . ” , ” Vor da bani cu sacul , dar nu vor avea șansa de ai obține înapoi . ” – Sf Cosma Etolianul – ) . Războiul care se apropie le va anula pe toate .
=======
Textul a fost tradus din limba greaca in 2013 ce este scris e din 2007 pot fi unele erori ca google translate nu traduce exact atat am putut atunci.Uni spun ca profetiile dupa 2012 nu mai sunt valabile ramane de vazut acum este posibil razboiul de la Marea Neagra mai intai.
Al 3-lea Război Mondial se va face în 7 etape consecutive – conflictele vor avansa treptat
PROSISTEMHAHA.WORDPRESS.COM
Al 3-lea Război Mondial se va face în 7 etape consecutive – conflictele vor avansa treptat
Dumnezeu al iubirii ne avertizează cu privire la suferințele viitoare, dar noi suntem indiferenți din cauza necredintei. Daca rămânem nepocăiti nu vom avea nici o scuză atunci când evenimentele v…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu