duminică, 25 august 2013

Tehnologia prin care vom fi depistati biometric din multime

DHS dezvolta tehnologia prin care vom fi depistati biometric din multime, de la distanta, dupa figura
 
   Iata ce aflam din articolul Fara secrete: Nou sistem de monitorizare, pus la punct de catre Guvernul SUA
Guvernul american face progrese in dezvoltarea unui sistem de monitorizare care presupune scanarea multimilor si identificare automata a oamenilor dupa fata, conform unor documente recent dezvaluite si afirmatiilor cercetatorilor care lucreaza la proiect.
Departamentul de securitate interna a testat proiectul denumit Sistemul biometric de monitorizare optica (Biometric Optical Surveillance System – BOSS) toamna trecuta, dupa doi ani de dezvoltare cu bani de la buget, scrie The New York Time, preluat de CNBC.

Desi sistemul nu este gata inca, cercetatorii sustin ca au facut progrese semnificative. Iar acest lucru alarmeaza militantii pentru dreptul la viata privata, care argumenteaza ca acum este momentul ca guvernul sa stabileasca reguli si limite clare cu privire la modul in care acest instrument va fi folosit intr-o zi.
   Comentariu saccsiv:
   Sa stabileasca reguli si limite … De fapt principala regula va fi: fara limite. Ca doar nu degeaba toate actele de identitate vor fi biometrice. Si evident, totul nu se va limita doar la teritoriul SUA.
   Vorbim despre Department of Homeland Security (DHS), printre primele organisme create in SUA ca urmare a evenimentelor de la 11.09.2001, la 25 noiembrie 2002, in urma Homeland Security Act din 2002. In aceasta noua entitate nu sunt incluse FBI si CIA. Printre gaselnitele departamentului este si o lunga lista de definitii date unor activitati, miscari si idei “periculoase” pentru SISTEM:
   Subliniez cateva:
   alternative media
   antiabortion extremism (anti-avort), incredibil cum amesteca chestiunea cu anti-semitismul
    antitechnology extremism
   Christian Identity, in aceasta definitie sunt inclusi si cei ce considera ca exista ELITE evreiesti inchinatoare la satan si care doresc sa domine pamantul sau ca traim vremuri apocaliptice
   patriot movement
   sovereign citizen movement, in aceasta definitie sunt inclusi si cei ce se ghideaza dupa invataturile biblice (cele zece porunci), cei ce refuza sa plateasca taxe, sa-si faca acte (de identitate, auto, etc.) si evident sunt considerati a fi implicati in activitati teroriste
   tax resistance movement, cei ce considera ca plata taxelor le incalca drepturile constitutionale si sunt impotriva celebrului amendament 16.
   Cititi va rog mai multe la:
„Lupta” cu TERORISMUL: The Department of Homeland Security va MONITORIZA cetatenii ce folosesc CUVINTE SUSPECTE pe INTERNET


sursa http://sacccsiv.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu