“Se va intampla atata rau, atata nenorocire, incat va rog pe toti cei care iubiti Patriarhia Ecumenica, sa va rugati pentru ceea ce va urma. Acesti oameni (ai Patriarhiei Ecumenice) vor avea multe de suferit. Totusi daca vor fi oameni care sa se roage se va amana acest rau. Il rog pe Dumnezeu ca acest Patriarh care este acum sa nu moara cu sange. Daca nu ne vom ruga, acest Patriarh nu va avea o moarte blanda!”
***
***

2013-YouTube3-e1363940531492

Fragment dintr-o omilie a Parintelui Elpidie Vagianakis din Rodos, din luna ianuarie 2013:

Nu vreau sa va ingrijorati din cauza a ceea ce va urma; trebuie doar sa va rugati si sa-L implorati pe Dumnezeu sa va asculte umilele rugaciuni si sa ne miluiasca. As dori, daca este cu putinta, sa spuneti la toata lumea sa ne strangem multi oameni si sa ne rugam impreuna. Aceasta rugaciune comuna unii o vor desconsidera si vor rade zicand: daca asa a zis Dumnezeu ca se vor intampla lucrurile, atunci asa va fi. Nu, nu este asa! Va incredintez ca profetia este expresia cea mai inalta a iubirii lui Dumnezeu.
Atunci cand Dumnezeu vorbeste prin profetii Sai, prin oamenii speciali alesi de El ca sa ii previna pe oameni fata de anumite evenimente care vor veni, nu inseamna ca decide dinainte ce se va intampla ci vorbeste ca sa ne venim in fire si, prin pocainta si viata noastra, sa-I schimbam decizia.
Sa va explic mai simplu: un tata ii spune fiului sau: “Fiule ceea ce faci te va distruge!” Asta nu este o profetie facuta de parinti catre copiii lor? In fiecare zi parintii profetesc pentru copiii lor: “Copile, sa fii bun ca sa iti mearga bine!”. Asta nu este o profetie? Atunci cand un parinte spune copilului sau: “Drumul pe care mergi si oamenii cu care te intovarasesti te vor distruge”, aceasta nu este o profetie a tatalui pentru copilul sau? Tatal doreste astfel sa isi previna copilul, sa il indeparteze de anumite obiceiuri proaste sau prieteni care il duc la rau si, in acest fel, sa-l salveze.
Prin urmare profetia este dovada cea mai inalta de iubire a lui Dumnezeu fata de creaturile Sale, fata de noi. continuare >>
http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/03/22/parintele-elpidie-profetii-grecia-pocainta-lant-al-rugaciunii-durere-mare-papa-profet-mincinos-antihristul-patriarhul-ecumenic-prigoana-razboi-tari-distruse-turcia-foamete/