vineri, 15 februarie 2013

America se pregateste de razboi civil!


America se pregateste de razboi civil! Presedintele american, Barack Obama, si-a sustinut discursul despre starea natiunii in Congresului, pe necesitatea aplicarii controlului armelor in SUA.

proteste1 300x202 America se pregateste de razboi civil!


Sigur ca e necesar, scrie presa alternativa, axata pe acest subiect de cateva luni, tinand evidenta tuturor actiunilor autoritatilor menite sa faca fata unui „razboi civil iminent”.
Goldman Sachs, pionul principal

Conform documentelor secrete ale Bancii Mondiale, ajunse in presa prin intermediul reporterului Greg Palast, de la New York Times, publicate in 2001, America este „premiul cel mare” pentru elita bancara globalista, care nu are „cetatenie” cand e vorba de pus mana pe rezervele unui stat.
usa politist adjectiv 300x231 America se pregateste de razboi civil!
Politia americana va arata ca o armata, cu alte uniforme
Prin intermediul FMI si Banca Mondiala, elita deja a spoliat jumatate din valorile lumii. America a inceput sa-si instraineze din rezerve unor corporatii mondialiste, prin intermediul lui Goldman Sachs.
militarized police puppetgov1 300x226 America se pregateste de razboi civil!Pentru America, s-a aplicat aceeasi schema ca si pentru tarile mici, deja „cucerite”: punerea industriei la pamant, cresterea somajului, austeritate si… razboi civil.
Autoritatile, dar si poporul, se inarmeaza pana-n dinti
Administratia, ca si poporul, ia masurile care se impun pentru tulburari interne masive. Prin NDAA (National Defense Authorization Act), se pune capat drepturilor legendare ale cetatenilor americani. Pentru diverse suspiciuni ca aduc atingere sigurantei nationale, ei pot fi urmariti cu dronele, eliminati fizic sau doar inchisi. Mai ales in cazul in care se declara Legea Martiala, caz pentru care Homeland Security (DHS) a achizitionat peste doua miliarde de gloante in ultimele zece luni. La randul ei, populatia a cumparat, din 2009 pana acum, peste 65 de milioane de arme. In prezent exista in SUA cam 300 de milioane de arme.
Adaposturi subterane pentru elita
Ca izbucnirea conflictului nu e departe o demonstreaza faptul ca elita americana a inceput sa se puna la adapost de ceea ce va urma. Vreo 500 de executivi de pe Wall Street si-au parasit pozitiile si s-au retras in adaposturile dinainte stabilite. Ofiteri superiori care s-au retras din NSA, CIA, DHS, FEMA iau tot calea adaposturilor subterane din Colorado, Muntii Cheyenne (in septembrie 2011 s-a efectuat un exercitiu de evacuare a elitei, de catre NORAD, numit „Operatiunea Gardianul Muntelui”), Muntii Stancosi, Muntii Ozarks, Carolina de Nord, de unde vor putea conduce ostilitatile. Operatiunea de confiscare a armelor de asalt ar putea fi declansatorul unui razboi civil in SUA.
Autor: 

SURSA: http://www.enational.ro/live/america-se-pregateste-de-razboi-civil-presedintele-obama-si-a-sustinut-discursul-despre-starea-natiunii-insistand-pe-aplicarea-controlului-armelor-in-sua-241587.html/#ixzz2KvRWpgNF

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu