luni, 23 aprilie 2012

SISTEMUL STRANGE SURUBUL:Refuzul acceptarii cipurilor electronice poate duce la puscarie

Refuzul acceptarii cipurilor si a platilor electronice va insemna neplata impozitelor si piata neagra … Adica vom fi pasibili de puscarie

   Iata ce putem citi in articolul Soluție împotriva economiei negre: plata cu cardul:
România ar trebui să dea un semnal clar că sprijină plăţile electronice în economie, pentru a reduce economia subterană, şi să urmeze exemplul Bulgariei, care a interzis plăţile în numerar mai mari de 1.500 de euro, a declarat directorul general al VISA România, Cătălin Creţu, astăzi, în cadrul unui forum despre piaţa cardurilor.
Anul trecut, în România, valoarea tranzacţionată pe cele peste 13 milioane de carduri în circulaţie a fost de 27-28 miliarde euro, în timp ce consumul intern personal este de 80 de miliarde euro.
“Mai avem mult (…) 50 de miliarde de euro se tranzacţionează în numerar. Numerarul este aliatul cel mai important al economiei subterane, iar industria plăţilor electronice este aliatul oricărei entităţi care luptă cu economia subterană şi pentru transparentizarea circuitului banilor. În Bulgaria există o lege – nicio plată peste 1.500 euro nu se face în numerar, ca să fie considerată validă”, a spus Creţu.
125.000 de POS-uri în România
Oficialul VISA a menţionat un studiu care arată că o creştere cu 10% a plăţilor electronice conduce la o scădere a economiei subterane cu 6%.
Creţu a afirmat că piaţa cardurilor în România se va dezvolta într-un ritm alert, iar priorităţile sunt extinderea reţelei acceptatoare de carduri, cu accent pe IMM -uri şi autorităţi publice locale, şi schimbarea comportamentului de plată al consumatorilor.
El a arătat că în România există 500.000 de case de marcat la comercianţi, dar numai 125.000 de terminale de plăţi POS, potenţialul fiind ca numărul de POS-uri să ajungă la 250.000.
Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:
Suedia isi continua foarte decisa drumul sau de a deveni prima tara fara cash
ITALIA: Tranzactiile ce depasesc 1 000 de euro se vor efectua doar cu cardul …
Spania: SE VOR INTERZICE PLATILE CASH CE DEPASESC 2 500 EURO. Spaniolii vor fi obligati sa isi declare conturile si bunurile din strainatate
RUSIA VA LIMITA PLATA CASH. Tot ea va impune anul acesta DOCUMENTUL UNIVERSAL – toate in unul: act de identitate, card bancar, cartela de autobuz, etc. CUM SE LEAGA ELE LUCRURILE …
Louisiana: INTERZICEREA PLATII CASH pentru produsele la mana a doua
VIDEO: Oficial, daca platesti CASH esti suspect de TERORISM. Locuitorii din Discovery Bay (California) nu vor mai putea plati cash serviciile publice …
FBI – Indicator de posibile activitati teroriste in Internet Café: PLATA CASH …
Inca un pas spre epoca FARA BANI LICHIZI: e-moneda
Adica, SISTEMUL face tot ce poate pentru a impune eliminarea cash-ului, invocand diverse motive: lupta impotriva terorismului, a economiei negre sau mai buna functionare a mecanismului:
VIDEO (reclama VISA): „Minunata” lume fara cash …
   Noi ortodocsii stim insa care-i motivul real al stradaniei lor: pregatirea momentului in care fara semn nu vom mai putea cumpara sau vinde. Si mai stim ca eliminarea banilor cash este strans legata de chestiunea cipului (buletin biometric, card de sanatate biometric, carnet auto biometric, card bancar, mai apoi documentul unic – toate in unu), e-Guvernare si internetul obiectelor.
Reiau in continuare cele ce le scriam in 2010 in articolul A refuza CIPURILE va insemna a nu plati IMPOZITELE … Din acel moment, SISTEMUL va turba si va actiona nemilos, folosind inclusiv puscariile si lagarele:
Pentru inceput, vizionati va rog filmul de la:
DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare
In afara de masurile dure ce le-ati vazut acolo, e bine sa mai stim de exemplu ca The Department of Homeland Security include pe lista activitatilor, miscarilor si ideilor “periculoase” pentru SISTEM si:
   tax resistance movement, adica pe cei ce considera ca plata taxelor le incalca drepturile constitutionale si sunt impotriva celebrului amendament 16.
Cititi va rog si:
In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Department of Homeland Security”
Asta ca sa stim cum sta treaba in SUA si cum probabil va sta si in Romania …
Atentie, nu vorbim de evaziunea fiscala de care auziti la televizor, cea a firmelor ce produc bunuri si/sau fac comert.
Intr-un viitor foarte apropiat, a nu avea cipuri inseamna a nu avea acte, a nu folosi e-Romania, a sta cat mai departe de internetul obiectelor:
Comentariul zilei (26.08.2010): Un COSMAR bate la usa. Se va declansa cand cetatenii vor avea noile acte cu cip iar eRomania va fi functional …
4 noiembrie: Exercitiu de SIMULARE „Cyber Europe 2010”. SCENARIU: cetatenii, intreprinderile si institutiile publice vor intampina dificultati la accesarea unor servicii online critice, precum e-GUVERNAREA …
Asta nu este deloc convenabil pentru SISTEM, nu doar deoarece nu ne mai poate supraveghea, ci si datorita …BANULUI.
Caci vedeti voi fratilor, lucrurile sunt legate intre ele.
Varfurile masoneriei si ale camatariei planetare se inchina la lucifer, stiu cum sta treaba si ii fac voia. Esalonul doi insa, vede totul mai pragmatic: daca intreaga populatie are cip, nu doar ca vor stii despre fiecare om ce face, cum face si cand face, dar mai ales, prin disparitia banilor cash, vor avea acces la un robinet sigur, pe care il vor deschide sau inchide dupa bunul lor plac:
DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa
Cipul va insemna pe de o parte identitatea:
Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic
Pe de alta parte singura modalitate de a cumpara sau vinde ceva. Esalonul doi probabil nici nu pricepe ca asta de fapt inseamna semnul fiarei si sunt extrem de entuziasmati de idée. De asemenea entuziasmati sunt si cei din esaloanele trei, patru si de aceea lucreaza de zor pentru implementarea sinistrului plan. Este un vis minunat pentru cei ce se viseaza casta conducatoare, sa controlezi total membrii societatii.
A refuza cipul nu va insemna asadar doar greutati in a te descurca intr-o societate de tip Big Brother, ci si ilegalitate. Va fi ilegal caci nu posezi documentele obligatorii. Dar va fi ilegal si pentru ca tot ceea ce vei poseda, vei poseda fara drept (de la un eventual teren si pana la o simpla unealta). Si de asemenea se va ajunge in situatia ca si orice troc sa fie tot ilegal.
Nu stiu daca se pricepe, dar a nu avea cip va insemna a nu plati nici impozit. Si odata ajunsi in acest punct, SISTEMUL turbeaza si pedepseste aprig. Iar de aici mai departe, vor fi strict doua variante:
-          prigoana cumplita (foame, lipsuri, presiuni, amenintari, puscarie)
-          sau acceptarea …
Inca nu suntem acolo, dar nici mult nu mai este. Am considerat insa util sa scot in evidenta si acest aspect, ca sa stim cum stam si de ce anume sa ne pregatim …
Reamintesc indemnul marilor duhovnici:
Parintele PAISIE AGHIORATUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice
Părintele Arhimandrit Gheorghie KAPSANIS stareţul Mânăstirii Grigoriu din Sfântul Munte ATHOS despre INDOSARIEREA ELECTRONICA, NOILE BULETINE si UNIUNEA EUROPEANA
VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?
VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …
ALT „ISTERIC”. Monahul TEODOR STANESCU: „Cei care vor accepta BULETINELE CU CIP, vor renunţa la Dumnezeu şi-l vor accepta de bună voie pe satana.” Despre VREMURILE APOCALIPTICE
Pe cei ce se amagesc ca maleficul angrenaj cip – e-Guvernare – internetul obiectelor n-are nici o treaba cu semnul 666 fara de care nu vom putea vinde sau cumpara si ca ei se vor inregimenta in sistem iar in faza finala vor putea sa se rupa, ii rog sa citeasca:
Cei care nu-şi fac CARD DE SANATATE CU CIP vor fi trataţi doar pentru urgenţe (VIDEO). VOM MURI IN CHINURI DACA NU-L LUAM?
E valabil si pentru cei ce considera ca a te rupe din timp de sistem refuzand cipurile inseamna chin supraomenesc. Fundamental gresit, din contra, doar astfel se va putea razbi in etapa finala.
Indemnul meu este de a nu astepta pana cand apar noile buletine cu cip, ci sa incepem de pe acum cu cardurile bancare. Sa nu le mai folosim si nici sa nu mai facem imprumuturi la banci. Usor – usor ne vom invata astfel sa ne descurcam fara “binefacerile” SISTEMULUI si mai ales, ne vom invata sa ne lasam cu totul in grija bunului Dumnezeu.
Doamne ajuta!
Comentariu saccsiv:
   Iata si ce spunea Ilie Serbanescu la inceputul lui 2012:
   Şi atunci [bancile straine] au pus ochii pe cei 17-18 mi­liarde de lei pe care consideră că n-au reuşit să-i atragă încă în mrejele proprii!
Este vorba de apa din fântânile adânci care salvează România de arşiţă şi ger. Se spune că ar fi bani din economia subterană, nefisca­li­za­tă, bani generaţi de evaziunea fiscală şi angrenaţi în activităţile desfăşurate sub paravanul evaziunii fiscale. Este poate adevărat, dar reprezintă resursele financiare prin a căror mişcare se creează şi se retribuiesc sute de mii de locuri de muncă şi deci se asigură supravieţuirea a milioane de români. Căci chestia aceea cu o ţară de 20 de milioane care fiinţează cu numai 4 milioane de salariaţi este o poveste, dacă nu o bazaconie!
A bancariza însă aceşti bani înseamnă a omorî pur şi simplu România. Pentru că în sistemul băncilor străine din România, banul, odată intrat în acesta, este ca şi pierdut din punctul de vedere al dezvoltării ţării, fiind reciclat doar către stat, firmele străine din ţară şi câţiva bogaţi români. Pentru băncile străine, industria, agricultura, businessul românesc în general şi mai ales întreprinderile mici şi mijlocii nici nu există!
Cititi va rog mai multe in articolul: 
ECONOMIA SUBTERANA II AJUTA PE ROMANI? FMI vrea sa bancarizeze si acesti bani. Va omori aceasta Romania?
Unde vreau sa ajung cu articolul postat astazi? Ca trebuie sa ne reamintim ca a refuza cipurile si platile electronice va insemna a nu plati impozite. Ba mai mult, ca activitatea nostra va fi incadrabila in ceea ce sistemul denumeste „economia subterana” sau piata neagra


sursa articol     http://saccsiv.wordpress.com/

2 comentarii:

  1. e cazul sa nu mai asteptam un miracol ci sa facem ceva, sa invatam sa ne gestionam resursele mai bine : http://all4credits.com - un site unde poti cumpara si vinde fara bani. sistemul "VOLOS" si in romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai n-ati citit ca si trocul va fi ilegal?
      jivinele nu lasa nici o portita de scapare..

      Ștergere