marți, 13 martie 2012

CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA

CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Parintele Avelie despre ecumenism, acte biometrice, CNP, semnul fiarei, Apocalipsa, antihrist …





Iata si ce a scris sora dumitra16, cea care a postat filmul pe youtube:
Огласительные беседы в Апокалипсис (фильм 1) (о. Авель) 2007
Convorbiri ale părintelui Avelie despre CNP, acte biometrice, pa
șapoartele Federației Ruse, polițe și alte documente, despre stareți și proorocii, despre păstorii contemporani, despre monarhie și statul pravoslavnic, despre pocăința întregului popor, despre aflarea în adevăr și despre multe altele.
Iata si transcriptul ce mi l-a trimis pe e-mail:

Convorbiri din Apocalipsa. Film 1
2007
Părintele Avelie Semionov
   Toți suntem botezați. Dumnezeu are Cartea sa, a Vieții, și diavolul pe a sa. Este imposibil să fii în același timp și într-o carte și în altă carte. De aceea cînd primim numerele, automat suntem șterși din Cartea Vieții. Diavolul are acces la inima omului. Iată un copil de 3 ani, și nici el nu mai ascultă. De aceea, cînd noi mergem și renunțăm la pașaport, atunci îl mărturisim pe Hristos. Pînă cînd mai există bani în circulație, puteți să mai fiți încă stăpâni pe viața voastră, dar odată cu introducerea banilor electronici, totul va fi limitat, veți deveni robi ai acestui sistem. De exemplu, dacă nu veți participa la alegerile prezidențiale, ei imediat vă vor bloca cartela (actul) electronică. Este nu pur și simplu un sistem de jandarmi, ci un sistem de închisoare. Cum vor introduce ei banii electronici? Prin foame! 666 este însăși antihristul. Si așa cum Dumnezeu are energia sa buna, așa si el, introducand peste tot 666, incearca sa cuprinda totul cu energia sa negativa, spurcata. Fara introducerea lui 666, diavolul nu poate să influențeze sufletelor oamenilor si toate lucrurile, de aceea sunt introduse codurile de bare, pentru a-si impune puterea sa.
Acum in lume domneste diavolul. Si acum si statul face presiune prin legile sale. Din totdeauna biserica a aparat Adevarul, dar lumea de astazi, si ce e mai dureros, că insasi arhiereii ne impun ceea ce este de neconceput, ce este pagubitor pentru suflet. Și totul se repetă, ceea ce a fost acum 1500 de ani in urmă. Primul Sinod ecumenic a intarit credinta. Noi trebuie sa cunoastem cum Sfintii Parinti au aparat credinta, biserica.
Noi suntem ai lui Hristos și trebuie sa ramanem intru Hristos, si sa nu ne atingem de nimic ce ne-ar indeparta de Hristos.
Cît de tare ar trîmbița arhiereii noștri, că toți ne rugăm aceluiași Dumnezeu, și musulmanii, și evreii,.. este minciună. Dacă ar fi fost adevărat, în Sfînta Scriptură, trebuia să se vorbească și despre Allah, dar nu este spus nimic…
De aceea, tot acest tablou mizerabil pe care îl vedem azi, cînd patriarhul, arhiereii, se îmbrățișează, se roagă cu rabinii, musulmanii, budiștii, ne vorbește despre apostazia arhiereilor noștri, pentru că toți tac, privind cum este batjocorit Adevărul. Dacă ar fi fost la fel de zeloși ca și Sf. Nicolae, Sf. Spiridon de Trimifunda, și alții, în total 318 bărbați episcopi, apoi nu ar fi fost în Rusia nici un fel de ecumenism, nici un fel de sectă. Toți ereticii nu  ar fi suportat duhul lui Hristos mărturisit de arhierei, de poporul lui Dumnezeu, de duhovnicime. Nu ar fi rezistat, ar fi fugit, pentru că nu și-ar fi găsit loc în inimile noastre, în mințile noastre nebunia lor.
Dar acum, cu părere de rău, totul merge invers. Din cauza păcatelor noastre Domnul îngăduie. Acum sunt timpuri deosebite. A fost epoca Marilor Cneji, a fost epoca monarhiei, a fost epoca lui Petru, dar treptat păcatele poporului rus, care s-a îndepărtat de legile lui Dumnezeu, au dus la catastrofa anului 1917, cînd a fost trădat țarul. Și păcatele arhiereilor sunt pe seama noastră, doar ei au venit din rîndurile noastre, a poporului, n-au venit de pe lună. Au fost aceleași mame care au născut copii, i-au educat, i-au dat la școli, la seminarii, și au devenit ecumeniști. Greșeala este că o dată cu laptele matern, nu le-a fost dată și înțelegerea corectă a dreptei credințe. Noi am fost deja comsomoliști, comuniști, am distrus bisericile, dar ne-am schimbat culoarea, ca și cameleonii.
Totul ce se întîmplă astăzi este legitim. Ne este impus sistemul lui antihrist. Fără semnul lui nu vei putea nimic cumpăra și vinde. Părinții ne preîntâmpinau că atunci cînd va cădea sistemul comunist, va veni sistemul lui antihrist, și foarte curînd și încoronarea lui antihrist, și Înfricoșata Judecată.
Astăzi trăim în timpurile cînd pe lîngă poruncile lui Dumnezeu transmise nouă  de către Sfinții Părinți prin Evanghelie, ne este dată încă o poruncă, transmisă prin Apocalipsă: să nu fim părtași sistemului lui antihrist. Trebuie să ne păstrăm și dragostea, și milostenia, pentru că chiar de ai fi fără acte, dar ai trăi ca un animal, fără dragoste de oameni, fără să ierți aproapele, niciodată nu vei intra în Împărăția Cerurilor. Dar nici cu acte nimeni nu va intra acolo, pentru că actele sunt antihristice. Istoria neamului omenesc iată, iată, se va termina. Uitați-vă în ce au transformat Rusia, în Sodoma și Gomora. Este același nivel de viață, aceiași moralitate, ca și în civilizația dinainte de potop. La fel umblau goi, fără rușine, fără pocăință. 130 de ani Noe a construit arca de o mărime considerabilă, care astăzi se află pe vîrful muntelui Ararat. El le vorbea oamenilor, le spunea să se pocăiască, să-și îndrepte purtările, dar ei rîdeau de el. Și s-au salvat doar 8 oameni, adică turma mică.
Astăzi, toată murdăria, toți acei care ne impun acest sistem vor arde în foc, vor sfîrși în tartar, dacă nu își vor da de seamă și nu se vor pocăi. Dar astăzi apostazia are loc și în turma mică. De abia se vor găsi credincioși la a Doua Venire a lui Hristos. Sf. Kukșa spunea că oamenii vor fi cu forța mînați în biserica lui antihrist. Credincioși vor fi mulți, dar credință – foarte puțină. Și noi suntem martori ai acelor vremuri. Este clar că pentru a fi destoinici ostași a lui Hristos, trebuie să continuăm faptele Sfinților Părinți de la primul Sinod Ecumenic. Trebuie să procedăm ca și ei. Trebuie nu doar pur și simplu să renunțăm la aceste mizerii, semne antihristice, numere, pașapoarte, dar și să mărturisim, doar timpurile sunt apostolice! Foarte mulți nu cunosc cum stau lucrurile. De ce? Pentru că duhovnicimea tace. Le este mai scumpă propria cămașă. „Dar cum să trăiesc fără numere? Voi pierde parohia. Am familie, copii, trebuie să-i hrănesc.” Iată așa toată duhovnicimea și cade în această plasă.
Care este momeala ce-a mai mare a acestui sistem? Este aceea că antihristul ne oferă totul. Construiește, aurește biserici, pocăiește-te, roagă-te, dar fii în acest sistem! Sfîntul Ioan Evanghelistul ne preîntîmpină, ne vorbește de 2000 de ani, dar noi în ascultăm pe Andrei Kuraev, Ioan Krestianchin.. Cît de tare trebuie să ne fie afectată mintea, încît să vedem realitatea, și oricum să-i urmăm pe acești păstori înșelați? Cine suntem noi? Dumnezeu ne va întreba și va trebui să răspundem, pentru că noi citim, dar nu vedem, auzim, dar nu înțelegem, ne-am împietrit, ne-am înăsprit la inimă. Venim la biserică, și aici sunt doar oasele noastre, iar sufletul este în altă parte, la piață, în familie, în gospodăria noastră. De aceea Domnul și îngăduie. După cum este poporul, așa sunt și conducătorii, după cum sunt păstorii, așa este și poporul. Noi singuri suntem vinovați, nu este destul că am păcătuit cu omorîrea țarului, dar ne-am și împotmolit în acestă baltă plină de păcate.
Și care este sfîrșitul? Mai departe merge totul în lanț. Iată toti așteaptă o înflorire, că va veni țarul. Părintele Kiril, care este bolnav de cîțiva ani, paralizat, spunea că de unde să vină înflorire, de unde să vină țarul, uitați-vă ce popor avem… El se uita real, și așa vede în continuare. Și într-adevăr, noi singuri cu mîinile noastre ne făurim viitorul. Și ceea ce se întîmplă acuma, ne arată care vor fi fructele viitorului. Ne temem să mergem după Hristos, să-L mărturisim așa cum l-au mărturisim Părinții primului Sinod. Dar ne temem de cum vom trăi, fără numere. Însă Apocalipsa nu ne-a preîntîmpinat? Lui Hristos i-a fost mai ușor pe cruce? Cîți mucenici și-au vărsat sîngele, și cîți noi mucenici avem în lagărele din perioada sovietică, care nu au vrut nimic să primească de la acest sistem.. Și dacă noi sperăm că vom primi aceste numere, dar totuși Dumnezeu ne va milui, ne înșelăm amarnic. Ei, cei care au renunțat la această pașaportizare, astăzi sunt lîngă tronul dumnezeiesc, pentru că ei au mers la pătimire, și-au vărsat sîngele. Iar noi în jos vom fi, pentru că nu putem suporta nici o înțepătură de țînțar. Ne tot întrebăm ce vom face, cum vom trăi, dar Dumnezeu unde este? „Tu crezi că Dumnezeu există, că El ne hrănește?”. „Da, cred.” „Atunci renunță la pașaport!” Dar omul spune: „Dar cum voi trăi, cum voi munci?” Iată vedeți ce fel de credință avem. Noi suntem deja toți ai lumii, de parcă pîinea cea de toate zilele ne-ar da-o Putin, Zurabov, secția de pașapoarte, fondul de pensii.. Nu, dragii mei, pîinea cea de toate zilele ne-o dă Dumnezeu.
Cînd Adevărul va dispărea de pe fața pămîntului nostru, chiar și în persoana turmei mici, atunci gata, putem să punem cruce întregii noastre civilizații. Dacă noi nu vom trăi așa cum ne îndeamnă Sfinții Părinți, ca să nu luam nimic de la acest sistem, atunci noi nu mai avem nici o valoare, ne negăm propria noastră personalitate, iar personalitatea noastră are un nume care îl primim la botez. Iar acum noi primim numărul în loc de nume. Noi distrugem tot ceea ce Dumnezeu a creat și vrem să fim aidoma lui antihrist. În Sfînta Scriptură numai el este sub acest număr. Conform tîlcuirilor Sfinților Părinți, trei de 6 înseamnă deplinătatea nedesăvîrșirii, opusul desăvîrșirii. Diavolul este atît de mizerabil, că el nu a meritat ca Dumnezeu să-l numească cu un nume, ci i-a dat nume de număr. Și cînd noi primim acești trei de 6, care stau în pașaport, carnetele de plastic, codul de bare, facturile fiscale, carnetele de pensii, noi dovedim că  suntem nu doar robi ai diavolului, ci și luptători activi împotriva lui Dumnezeu, noi renunțăm la tot ceea ce mi-a dat Domnul.  Și primind aceste mizerii, toate aceste lucruri nedesăvîrșite, josnice, care poate să le creeze această lume, renunțăm la numele de creștin, renunțăm la tot ceea ce poate să cuprindă Dragostea. De ce să ne mai mirăm? Sunt atîtea proorocii ale Sfinților Părinți, că omul primind chiar și un singur element al acestui sistem, fie numărul, fie pașaportul, un așa om nici vămile nu le mai poate trece. Sunt fără nume așa oameni. Un arhimandrit din Lavra noastră mi-a povestit că au venit la el doi tineri căsătoriți cărora le-a murit copilașul mai mic de un an, și nu trecuse nici 40 de zile, cînd li s-a arătat în vis și le-a vorbit: „Mamă și tată, pe mine nu mă primesc, eu nu am nume.” Și ei nu înțeleg ce înseamnă aceasta. Părintele i-a întrebat: „Dragii mei, dar voi la Starea Civilă l-ați înregistrat?” „Da”. „Păi imediat i-au și dat număr copilului. Tu, mamă, cu mîna ta ai pus pe fruntea copilului pecetea lui antihrist.” Și într-adevăr, așa și este, cînd înregistrați copilul la Starea Civilă, și ei imediat toate datele la secția de finanțe, și acolo i se dă număr. Puterea statală doar este vicleană, este antihristică. Ea nu ne întreabă dacă vrem noi număr, sau nu. Ei ni-l dau în mod viclean. Și la fel va fi și cu pecetea antihristului. Veți merge să dați amprentele digitale, și laser imediat vi se va pune pecetea. O să mergeți să vă faceți fotografia biometrică, și în acel moment pe frunte va fi pusă pecetea. Pecetea antihristului va fi pusă prin laser, aceasta este ultima etapă. Nu-i credeți pe cei care zic că aceasta încă nu este pecetea, că uite eu am carnetul de moscovit, dar totuși îmi fac semnul crucii. Dumnezeu pur si simplu mai dă dovadă de milostivire. El asteaptă ca noi să ne pocăim.
CNP-ul este pecetea lui antihrist, doar că într-o altă formă. La fel și pașaposrtul, și carnetul de plastic, iar tehnica mereu se perfecționează și se va pune prin laser. Chiar și oamenii care vor avea cip și pecetea, vor intra în biserică, își vor face semnul crucii și vor zice: „Voi vedeți? Aceasta încă nu este pecetea deoarece reușim să ne mai facem semnul crucii.” Astăzi sunt deja foarte mulți oameni cipuiți cărora prin laser le-a fost pus codul de bare pe frunte. Și ei merg la biserică, aprind lumînări, își fac semnul crucii și zic că încă nu este pecetea. Pecetea lui antihrist constă din două elemente: dintr-un purtător fizic și o trăsătură duhovnicească, cînd noi ne supunem voința noastră acestui mizerabil. Și atunci cînd el va veni, dacă oamenii i se vor închina ca lui Dumnezeu, atunci pecetea va intra în vigoare. Pînă atunci pecetea este un element fizic, iar cînd omul se va închina antihristului, atunci pecetea se va închide, și omul nu va mai reuși să ridice mîna și să-și facă semnul crucii.  Iar pînă atunci toți umblă înțelepti și zic că sunt schismatici cei ce ridică această problemă, pentru că atunci cînd va veni antihrist noi vă vom anunța.
Dragii mei, oamenii care vorbesc așa nu înțeleg legile elementare ale vieții duhovnicești. Cum se vor opune ei lui antihrist, spuneți-mi, cum? Cînd omul primește pașaportul, imediat pleacă harul. Chiar și dacă preotul a binecuvîntat primirea lui, oricum pleacă harul. Și îi va fi foarte greu unui așa om să se abțină de la ultimul pas. El nu va avea forță, pentru că harul a plecat. El liber o să primească și carnetul de plastic, și de la pașii următori, de la cip, de la pecetea cu laser, îi va fi foarte greu să se abțină. Iar ispite sunt multe: părinții, copii trebuie hrăniți, vedeți cît este de complicată viața. Și dacă acum suntem atît de puțin credincioși, atunci ce vom face în vremurile următoare? De abia dacă se vor găsi puține suflete să nu i se închine. Să nu credeți că el va veni și îi va pecetlui pe toți cu mîna sa, nici 10 ani nu-i vor ajunge. Pentru că nivelul de viață al popoarelor, statelor, țărilor este foarte diferit. Conducerile acum sunt satanice și au nevoie de ani de zile pentru a organiza totul. Ei încă nu au reușit să înceapă scoaterea banilor lichizi. Ei tot pecetluiesc și pecetluiesc.
Antihristul trebuie să vie cînd totul va fi pregătit. În acei trei ani jumate cînd el va domni, împreună cu slugile lui, vor căuta peste tot pe cei care încă nu i s-au închinat. Vor reuși să nu i se închine numai acei care acum au respins această pecete. Iar cei care au primit, de abia vor mai găsi forțe. Pentru că puterea actuală deține sistemul de sateliți, legătura mobilă, brigăzi de acțiune rapidă, elicoptere, unde te vei ascunde, unde vei fugi? Numai prin puterea rugăciunii fierbinți te vei putea salva. Dar cum vei reuși să te rogi dacă tu vei fi fără nume?
De aceea, dragi frați și surori, trebuie să-l urmăm pe Hristos. Să mergem ca și toți mucenicii, sfinții, mărturisitorii! Așa cum au trăit în toate timpurile drepții credincioși, așa trebuie să trăim și noi, refuzînd tot ce este josnic și mizerabil pentru Domnul. Iar Dumnezeu va ști cum să ne hrănească.  La fel și Hristos a trăit într-o societate la fel de agresivă ca și astăzi. De aceea să știți că dacă noi sincer, rîvnitor, din toată inima, îl vom urma pe Hristos, Dumnezeu va ști cum să ne hrănească, cum să ne dea de băut, cum să ne dea un acoperiș deasupra capului. Totul va aranja Dumnezeu. Nu vom trăi în confort, vom fi prigoniți, prigoana și lagărele sunt viitorul nostru, este salvarea noastră. Și trebuie cu bucurie să mergem la aceasta. Nu avem de ce ne teme. Și Hristos a suferit. Să duci crucea este Slavă. Cînd vom merge la cruce, atunci îl vom proslăvi pe Hristos. Creștinii vor fi exterminați, pentru noi aceasta este salvare.
Dragi frați si surori, fiți curajoși, nu că temeți de nimic. Cine spune că trei de 6 nu este nimic grav,  nu vă amăgiți, și pe aceștia să-i demascați întotdeauna, indiferent de ce rang, cin poartă. Dumnezeu ne-a dat cea mai principală armă: Adevărul. Iar diavolul cel mai mult se teme de acest Adevăr. De ce posedații strigă cînd se vorbește despre acest sistem, telefoane mobile, pașaport, cărticele de plastic, pe toți îi frige? Pentru că le este demascată intriga, viclenia lor, care păgubește sufletele oamenilor. De aceea voi să nu vă temeți să spuneți adevărul, pentru că mulți oameni, acasă, la serviciu, pe stradă, nu cunosc lucrurile, pentru că păstorii nu vorbesc. Să vorbiți voi! Întotdeauna așa a fost în istoria bisericii, locul preoților, mărturisitorilor lui Hristos care mureau, îl luau mirenii și propovăduiau Adevărul. Și dacă la fel și noi vom proceda, în vecii vecilor va exista Rusia și ne vom mai lupta pentru viitorul copiilor, nepoților noștri și Rusia va fi de neînvins în vecii vecilor, Amin.


http://saccsiv.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu