miercuri, 1 februarie 2012

UN NOU RAZBOI MAREA BRITANIE – ARGENTINA?

UN NOU RAZBOI MAREA BRITANIE – ARGENTINA? Marina regala si-a trimis in Insulele Falkland nava HMS Dauntless, cea mai avansata nava anti-aeriana si anti-balistica din lume

Iata ce aflam din articolul Un nou război se pregăteşte. Marea Britanie îşi trimite navele de război în Insulele Falkland:
Marina regală a Marii Britanii şi-a trimis în Insulele Falkland cea mai sofisticată navă de război, HMS Dauntless, într-un moment tot mai tensionat între regat şi Argentina.
Dauntless se va îndrepta spre Insulele Falkland în următoarele săptămâni cu o baterie de rachete ce “ar putea pune la pământ toate avioanele Americii de Sud, nu doar ale Argentinei”, a declarat pentru The Telegraph o sursă care a dorit să îşi păstreze anonimatul.
Distrugătorul este cea mai avansată navă anti-aeriană şi anti-balistică din lume, având în dotare 48 de ragete Sea Viper şi radar Sampson.
“Poate doborî avioanele Argentinei imediat ce acestea au decolat de la bazele lor”, a declarat o altă sursă. “Asta va da Buenos Aires-ului o pauză de gândire”.
Trimiterea navei de război vine într-un moment tensionant între Argentina şi Marea Britanie, ţara sud-americană interzicând acostarea navelor din Falkland în porturile din America de Sud.


http://saccsiv.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu