joi, 23 februarie 2012

SIONISTII CE PREGATESC DRUMUL LUI ANTIHRIST

Video (si transcriptul): MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU despre SIONISTII CE PREGATESC DRUMUL LUI ANTIHRIST si despre uneltele Rockefeller si Rothschild din guvernul Greciei …

Video (si transcriptul): MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU despre SIONISTII CE PREGATESC DRUMUL LUI ANTIHRIST si despre uneltele Rockefeller si Rothschild din guvernul Greciei


Acest articol apartine blogului Saccsiv

IERARHILOR DE PAIE DIN ROMANIA, CAT TIMP VETI MAI SLUGARI MASONERIA? De ce nu vorbiti si nu luptati aidoma acestui stalp al Ortodoxiei?

Iata si transcriptul aparut la articolul MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU: “SIONIŞTII PREGĂTESC DRUMUL PENTRU VENIREA LUI ANTIHRIST!” (VIDEO, GREEK). (UPDATE – TRADUCEREA INTEGRALĂ):
Stefanos Hios – jurnalist: Consideraţi că cei doi oameni politici [dl Lukas Papadimos şi dl Ghiorgos Papandreou] – unul este bancher, iar celălalt este politician – fac parte din acest circuit?
Mitropolitul Serafim: Da, din cunoscuta supralojă Bilderberg, care acţionează chipurile ca un think-tank în cadrul căreia toţi aceştia au participat de-a lungul vremurilor ca şi cadre de elită. Prin urmare se lucrează la guvernarea mondială, la religia mondială, care – fără îndoială – nu va fi nimic altceva decât luciferismul şi pregătesc drumul pentru venirea aşa-numitului Antihrist – oricât de mult s-ar percepe acest lucru drept caraghios şi de roman – şi vreau să adaug aici ceva, deoarece am fost calomniat că chipurile sunt antisemit. Nu sunt antisemit, domnule Hios. Încerc să fiu antisemit, pentru că oricine colaborează cu sionismul colaborează cu Antihrist, colaborează cu Lucifer, colaborează cu înrobirea libertăţii şi identităţii persoanei umane.

Stefanos Hios – jurnalist: – Poporul însă ce face?
Mitropolitul Serafim: – Poporul doarme. Poporul este luat de valul directivelor papagalilor din mass-media, iar şefii de canale, în majoritatea lor, sunt antreprenori, iar antreprizele se oferă numai servililor .
Stefanos Hios – jurnalist: Ce înseamnă votul cetăţeanului elin pentru ţară la viitoarele alegeri?
Mitropolitul Serafim: În acest moment critic va trebui să alegem persoane, care să fie demne – să nu fie aservite internaţionalismului, să nu fie oameni vicleni, desfrânaţi, marionete ale new-age, care să-şi vândă sufletul lor şi sufletul poporului lor pentru un blid de linte, pentru că trăim în momente tragice.
Stefanos Hios – jurnalist: Să comentaţi – desigur dacă doriţi – personalitatea care conduce în acest moment destinul european [Angela Merkel].
Mitropolitul Serafim: Din cuvintele şi acţiunile ei întrezăresc că [Angela Merkel] este o persoană, care încearcă să readucă la viaţă modelele naziste sub o altă formă, aparent democratică, încearcă să redreseze consecinţele – defavorabile pentru economie, ale celui dintâi şi ale celui de-al doilea Război Mondial. Doamna Merkel este un lider dur al poporului german şi încearcă prin această duritate să supună întregul continent european.
Stefanos Hios – jurnalist: Există politicieni elini care dialoghează cu ea şi-şi pleacă şi genunchiul…
Mitropolitul Serafim: Care din aceştia cutează – o să vă spun – care din aceştia cutează să deschidă subiectul despăgubirilor de război? Care dintre ei îndrăzneşte să-l arunce în închisoare şi să-l aresteze preventiv pe domnul Hristoforakos, care a fost trimis în Germania, domnule Hios? Vă amintiţi zâmbetul lui ironic când ieşea din clădirea a 16-a a Facultăţii de Cadeţi [Instanţe], cum se uita cu ironie? Pentru că ştia ce protectori are. Pe doamna Merkel, cu siguranţă. Pentru că Siemens-ul, compania de stat, care a prostituat viaţa politică a Eladei prin mizele tragice şi prin crimele tragice de furt din banul public, este o operă a statului german.
Stefanos Hios – jurnalist: Şi să nu uităm cine a fost tatăl domnului Hristoforakos (a fost cadru al juntei).
Mitropolitul Serafim: Şi să nu uităm că domnul Hristoforakos a fost trimis în Germania în vremea guvernării Partidului Noua Democraţie. De ce? Ca să fie protejat domnul Tsoukatos? Singurul care a mărturisit până atunci că a primit un bonus pentru partidul său a fost domnul Tsoukatos, renumitul „general” al domnului Simiti. Altul n-a mărturisit. Apoi au apărut domnul Rokos, domnul Mantelis şi ceilalţi. Aşadar, de ce Noua Democraţie l-a trimis pe domnul Hristoforakos în Germania? Mă întreb. N-ar trebui ca şi voi, ca şi cei care ne ascultă să vă întrebaţi? [revenire în studioul emisiunii]
Am declarat public şi o repet cu tot sufletul că încercările Ministrului de Justiţie, respectabilul domn Miltiadis Papaioannou, de a fixa plafon comercianţilor de droguri şi de a spune că până la 50.000 de euro nu există comerţ, dar de la 50.001 euro este comerţ, nu altceva ar trebui să ne provoace decât ilaritate şi frică. Pentru că, credeţi că vânzarea unui kilogram de cocaină sau a două kilograme de heroină sau a patru kilograme de canabis indian nu constituie comerţ? După logica domnului ministru nu constituie comerţ!
Stefanos Hios – jurnalist: De ce face asta?
Mitropolitul Serafim: Este un subiect asupra căruia ar trebui să fie întrebat el însuşi. Dar voi spune şi altceva. Şi legea pe care o propune – şi care, din fericire, a fost îngheţată – despre abordarea xenofobiei, aşa cum o numeşte, şi a rasismului, realităţi care nu s-au infiltrat niciodată în sufletul elin. Noi, elinii, suntem întotdeauna deschişi faţă de ceea ce este străin şi braţele noastre întotdeauna sunt deschise oricărui om prigonit şi îndurerat. Dar nu este cu putinţă să primim vinderea şi trădarea drepturilor patriei noastre. Cum este cu putinţă, domnule Hios, ca 17 afgani îmbrăcaţi în zdrenţe să închirieze un Learjet [un tip de avion de dimensiuni mai mici, folosit, de regulă, ca avion particular] din Smirna în schimbul a 17.000 de euro şi să ajungă în Kavvala ca, chipurile, turişti din Elveţia? Cine este cel care a finanţat 17 oameni sărmani să vină în Elada? Vă daţi seama, deci, că lucrurile nu sunt aşa cum par.
Şi aş vrea să spun şi altceva: Domnul Papaioannou reconstruieşte şi el – ca şi domnul Kastanidis, care deja şi-a primit răsplata, a fost şters din PASOK chiar de preşedintele pe care îl apăra până la moarte, nu? – cealaltă orientare genitală, pe care o denumesc altă orientare sexuală (cuplurile de homosexuali). Desigur, nu este ciudat, de vreme ce Ministrul Muncii, printr-o circulară a sa, pe care a publicat-o în Cotidianul Guvernului, ΦΕΚ, a împărţit pensii de handicap pedofililor, criminalilor de orice natură din jurul instinctului genital.
Aşadar, acestea trebuie să le aibă în vedere poporul nostru, aşa cum trebuie să aibă în vedere că astăzi se ridică din nou ideologia ateismului din secolul XIX de către aşa-numita Stângă; că astăzi trăim după „calendarul vechi” al lui Stalin şi al lui Lenin, după câţiva admiratori, adepţi înflăcăraţi ai acestora, şi se consideră drum bătătorit calea eşuată a aşa-numitului materialism istoric şi a aşa-numitului socialism existenţialist şi e promovată ca, chipurile, ieşire din impasul ţării noastre. Din punct de vedere istoric sunt lucruri şi reţete eşuate şi nu pot fi luate ca modele de urmat pentru poporul nostru. I-aş caracteriza însă ca duşmani ai adevărului, pentru că nu pot să înţeleagă ceea ce este de la sine înţeles: că de la om trei lucruri nu poţi să dezrădăcinezi, domnule Hios, aşa cum spunea renumitul teoretician Lunacearski: Nu poţi să dezrădăcinezi patosul libertăţii, proprietatea şi tendinţa metafizică. Omul, care este dezbrăcat de elementul metafizic al existenţei lui, este un castrat, este un om fără cămin, un vagabond, şi este uşor de înduplecat să facă orice fel de crimă. Şi de ce să nu fie? Aşa cum zice KKE [Partidul Comunist Grec] şi SYNASPISMOS [Coaliţia], domnul Tsipras, să murim şi să dispărem în 10-20 de ani, de aceea şi propun modelul ateismului, atunci de ce să fiu drept şi moral? Va trebui să-mi satisfac plăcerile în orice orificiu al trupului. Va trebui să fur tot ce pot. Va trebui să devin o junglă. Aşadar, pe toate acestea le subestimează, le subjugă şi cred că în felul acesta vom construi o lume mai bună! Au construit-o [cea mai bună lume comunistă – n.tr.] în Rusia, în România, în Bulgaria şi acum continuă, din nefericire, în Coreea de Nord, unde lumea a ieşit pe drumuri, în zăpadă, să-l plângă pe faimosul conducător. Cine n-a plâns mult a intrat 6 luni la şcoala de corecţie. Aceste modele vor să ni le aducă în Elada aceşti domni [ai partidelor de stânga]. Şi de aceea zic că poporul trebuie să se gândească la asta. Desigur, oamenii care şi-au pierdut serviciile lor, oamenii care sunt şomeri, oamenii cărora li s-a tăiat pensia, salariul, care nu pot să-şi cumpere medicamentele, au o mânie justă, care se accentuează, promovând astfel de ideologii. Şi acesta este un mare pericol pentru ţara noastră [se referă la faptul că sărăcia poate să întoarcă lumea către partidele comuniste care, chipurile, vor aduce egalitatea şi bunăstarea poporului! – n.tr.]. Din acest motiv, zic şi repet cu asprime că noi, elinii, trebuie să ne gândim foarte serios la ce fel de oameni vom alege ca persoane pentru a se încadra noul Parlament unicameral. Pentru că noi vom fi responsabili pentru tot ce se va întâmpla după aceea.
Traducere: Frăţia Ortodoxă Misionară „Sfântul Marcu al Efesului”

Iata si transcriptul preluat din articolul MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU DESPRE PREMIERII ELADEI, DESPRE ROCKEFELLER ŞI ROTSCHILD, DESPRE SIONIŞTII MASONI ŞI DICTATURA GROAZEI (VIDEO + TRADUCEREA INTEGRALĂ):
Pentru emisiunea televizată ,,Makelaio” şi jurnalistului Stefanos Hios a vorbit ÎPS Serafim, Mitropolit de Pireu.
Jurnalistul Stefanos Hios către invitaţii săi în emisiunea „Makelio” (canalul TV Kontra):
În Pireu există un cleric rasofor care face şi politică. Este Mitropolitul de Pireu Serafim. Eu am fost în biroul său şi am vorbit cu el. Vă aduc la cunoştinţă că este un voinic, un viteaz, un Făt-Frumos, că este omul care şi-a împărţit toată averea la săraci, că, deşi a fost avocat şi ar fi putut să-şi exercite profesia de avocat, s-a făcut preot. „Eu – îmi spune – sunt doar un preot” şi se pune cu întregul sistem politic. Urmăriţi un fragment din interviul pe care ni l-a oferit Înalt Preasfinţitul Serafim de Pireu, care desfăşoară o activitate filantropică uriaşă, de 30.000 de porţii de mâncare pe zi, acum, în aceste vremuri grele în care am ajuns.
Fragment din interviu:
Jurnalistul Stefanos Hios: V-aţi referit la Domnul Luka Papadimos. Mi-aţi spus că e o persoană respectabilă etc., însă cercul biografiei Domnului Papadimos se încheie acolo, în lobby, iar întrebarea este ce caută acest om aici în Grecia?
Mitropolitul Serafim: Eu cred că şi-a asumat o sarcină pe care trebuie s-o ducă la sfârşit, pentru ca să distrugă această ţară atât de uriaşă din punct de vedere spiritual, dar şi material – abia acum, cu totul paradoxal, încep să-şi amintească de AOZ [Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη – Zona Economică Exclusivă] , acum îşi amintesc de despăgubirile germane [ce le datorează de pe urma războiului], acum şi-au amintit de bogăţia minerală subterană, de zăcămintele de cărbuni, de zăcămintele de gaze naturale, de aur, de uraniu, de radiu; acum şi-au amintit de aşa-numitele resurse de energie reutilizabilă. Vreme de atâţia ani de ce au uitat de ele? De ce le-au îngheţat? Domnul Papandreou, imediat ce a ajuns la putere, primul ordin pe care l-a articulat a fost să îngheţe conducta Burgas-Alexandroupolis. Acum şi-au adus aminte de toate acestea? Nu se poate, domnule Hios, ca o ţară mică precum Cipru, astăzi, sub căngile ameninţătoare ale Turciei, să poată să joace atât de incredibil pe harta economică a planetei şi să aibă parteneri de joc americani, ruşi, israelieni; şi noi, Grecia marii civilizaţii, marii puteri, ţara care aparţine Europei şi se află în centrul ei de bază, să nu avem posibilitatea să exploatăm AOZ [Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη – Zona Economică Exclusivă] a 200 de mile marine şi să ne apărăm zăcămintele noastre şi să facem extragerea acestor zăcăminte în comunitatea internaţională şi să fim independenţi din punct de vedere economic. Pe de altă parte, să fim obligaţi să tăiem pensiile de 400 de euro, să dăm copiilor, care încep să zboare în viaţă liberi şi dinamici, ca nişte vulturi ce zboară la mari înălţimi, să le dăm o alocaţie ce nu le ajunge nici de micul dejun. Acestea sunt comicării ale oamenilor aserviţi sistemului. Deci, de aceea spun că şi domnul Papadimos, care nu vorbeşte despre aceste lucruri, se pare că şi-a asumat această sarcină precisă; ca şi politicienii de la putere, dar şi comunitatea mondială. Aşadar, cum să nu te nelinişteşti când şi Standard&Poor’s şi Finch şi Moodys [agenţii de rating – n. tr.] aparţin unui singur om, unei reţele conduse de un singur om, baronul Rothschild, element de bază al lobby-ului sionist al Americii? Cum să nu te nelinişteşti când şi prim-ministrul nostru – de altfel, demn de respect – domnul Lukas Papadimos, om serios, nu pot să am obiecţii aici, prim-ministrul Italiei – domnul Monti şi preşedintele Băncii Centrale Europene, sunt membri ai Comisiei Trilaterale, care a fost înfiinţată cu totul paradoxal – întâmplător, oare? – de celălalt baron al blocului sionist, domnul David Rockefeller. Acestea nu sunt teoria conspiraţiei. Situaţia este tragică. Aceste pieţe nu se interesează doar de creşterea economică a bogăţiei lor, ci prin ea urmăresc guvernarea mondială, puterea mondială, să instaureze pe planetă o dictatură a groazei şi a pan-religiei. Şi, sigur, anexele lor sunt lojile masonice răspândite în întreaga lume, de unde lent, metodic, în mod discret şi cu atenţie se lucrează planul nelegiuirii.”
La revenirea în studiou:
STEFANOS HIOS: – Comentariul dumneavoastră, domnilor, ca să mergem mai departe.
UN INVITAT: – Dacă Elada ar avea peste tot în Mitropolii astfel de ierarhi, atunci cu adevărat am fi avut animatori ai oamenilor şi inspiratori. Elada are nevoie de astfel de ierarhi, care au şi minte şi cunoştinţă şi apreciere critică şi pot să le şi transmită şi, mai presus de toate, să facă lucrare, aşa cum face respectivul ierarh în Mitropolia sa.
Traducere: Frăţia Ortodoxă Misionară “Sfântul Marcu al Efesului”
Comentariu saccsiv:
Pentru cei ce inca nu cunosc, mai jos vor gasi detalii despre cateva dintre personajele si organizatiile amintite in interviu:
OAMENII GOLDMAN SACHS: Mario Draghi, Mario Monti si Lucas Papademos. Adica noul presedinte al Bancii Centrale Europene si noii prim ministrii ai Italiei si Greciei …
NOUTATI de la intrunirea din Grecia a grupului BILDERBERG
Personalitati si organizatii: evreul MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (SCUTUL ROSU), intemeietorul celei mai puternice familii din istoria moderna a omenirii si creatorul ordinului ILLUMINATII
Lista membri COMISIA TRILATERALA
Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)
Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)
Nu e prima data cand Mitropolitul Serafim de Pireu abordeaza aceste teme:
Mitropolitul Serafim de Pireu: “EVREII sunt de vina pentru situatia actuala din Grecia si din lume”
Mitropolitul Serafim de Pireu despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros … VREAU SA AUD UN IERARH ROMAN VORBIND ASEMENEA
Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST
De aceea a si fost atacat dur:
CONGRESUL EVREIESC EUROPEAN cere guvernului grec PEDEPSIREA iar Bisericii Ortodoxe a Greciei INDEPARTAREA IMEDIATA a Mitropolitului SERAFIM DE PIREU caci a vorbit despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros …
A INCEPUT CERNEREA – aparatorii masoneriei, ai ecumenismului, a cipurilor si ai sionismului fac pe fata front comun impotriva IPS SERAFIM DE PIREU. Raspunsul Mitropolitului. DE CE MITROPOLITUL ARE DREPTATE, dar nu in intregime?
Grecii adevarati insa il iubesc:
VIDEO: Grecii catre Mitropolitul Serafim de Pireu: “Inaltpreasfintite, trezeste-i, esti un erou!”. NOI, ROMANII, AVEM CUI STRIGA?
Cititi va rog si:
Articolul zilei (29.09.2011) – Mitropolitul Serafim de Pireu: DOAR SANGELE MUCENICIEI POATE SPALA RUSINEA SI CADEREA PATRIARHULUI DANIEL si a Episcopilor participanti la intalnirea pentru pace de la Munchen
Mitropolitul Serafim de Pireu: Faimosii guru orientali, papa si cardinalii NU POT FI SFINTI

Acest articol apartine blogului Saccsiv
Sursa: Saccsiv’s Weblog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu