luni, 20 februarie 2012

România condusă numai de lachei


În timpul unui interviu acordat ziarului Gândul, lui Victor Ponta i-a scăpat porum…ee, sobolanul, din gură:
Şi când îi numeşti pe George Maior şef la SRI şi pe Mihai Răzvan Ungureanu şef la SIE, vrei să distrugi SRI-ul şi SIE?
Nu, acolo cred că decizia d-lui Băsescu nu i-a aparţinut, în ambele cazuri.
Adică i-au fost impuşi? De unde şi de către cine?
Nu ştiu, aşa cred eu, nu am mai multe informaţii.
Şi faceţi afirmaţii atât de grave fără a avea informaţii? Repet întrebarea: impuşi de cine şi de unde, din ţară, sau din afară?
Sunt foarte conştient de felul meu de afirmaţiile pe care le fac şi mi-am exprimat doar o opinie, cred că dl. Băsescu a fost, într-un fel sau altul, obligat să înţeleagă că serviciile de informaţii nu trebuie să intre în jocul domniei-sale politic.
Să înţeleg, după cum vă exprimaţi, că obligat din afară?
Nu ştiu, nu cunosc mai multe lucruri.

Mai era oare nevoie de confirmarea faptului că România este condusă dinafară și că marionetele alese periodic în ultimii 22 de ani nu au făcut altceva decât jocurile stăpânilor lor, sărăcind și batjocorind țara pe care au jurat cu mâna pe Biblie să o slujească? Vedem de ce e necesar ca o alternativă viabilă să existe atunci când lichelele vor pica la primăvara? Doar nu suntem tâmpiți să ne încredem în alde ăștia?!
Domnul Ponta gandeste ca este atat de abil incat sa isi ascunda dedesubturile ? Un personaj cu limite – construit in curtea lui Adrian Nastase, aciuat in gradina sionistului Ilie Sarbu – nasit de catre seful SRI – ce foloseste formule stereotip de “batalie…” dand impresia ca chiar il preocupa soarta poporului roman si ca ar fi un social-democrat – NU are nici o legatura cu OMUL necesar acum ROMANIEI ca social-democrat. Este clar ca este CONFISCATA social-democratia de catre IMITATORI – ce isi doresc doar CHIVERNISEALA. Isi doreste functia de director SIE si se rasuceste pentru a o capata. Speram ca STRADA sa genereze un PARTID SOCIALIST- DEMOCRAT fara fripturisti.
Ce dragalas,ne-am intors in plina epoca fanariota.Boierii se sapa unul pe altul,si fagaduiesc supunere totala Sublimei Portzi,doar-doar de-or capata firman de domnie la CaraVlahia.Atat doar ca Sublima Poarta s-a mutat de pe malurile Bosforului ,pe cele ale Potomacului.Daca belim contribuabilii,si-i ametim cu promisiuni frumoase despre democratie si “american dream”(in loc de fum de ardei iute),putem sa-lcopiem pe Putin.Departamentul de Stat nu se supara deloc,ata timp cat gazduim ienicerii de la Deveselu si cumparam iatagane ruginite second-hand F-16.Sa traiti bine ciumpalacilor,eu ,Zeus,o sa va conduc prin procura pana ce ies cu picioarele inainte din scena politica!
Ponta n-ai bun simt, esti cameleonul, tradatorul perfect. Ceea ce ai facut nu are alta rezolvare. Minciuna sta in familia ta la masa. Ati mai tradat o data si din cauza relaxarii lui Geioana si mainii intinse lui Basescu de tine,socru si fonfaita s- ajuns ca PDLul si Basescu sa conduca Romania si sa-si bata joc de aceasta tara.
Stapanii tai – Base si Ungureanu – te cheama langa ei. DU- TE!
Cat priveste iesirea mincinoasa de pe la TV iata cum stau , de fapt , lucrurile.:
In drumul tau spre Busteni (unde maica-ta are o casa ce a fost nationalizata si proprietarul de drept nu a putut sa o ia), te-ai prins (vai, vai, din intamplare) de coloana basesciana – ce mergea spre relaxaare evidenta.
Numai ca se vede ,de la o posta ,ca in acea perioada te-ai intalnit cu tatucul la Predeal si v-ati sfatuit voi ce sa faceti sa mai induceti, prin minciuna, in eroare … poporul. Chestiunea cu prostimea si televizorul.
Pe mine, baietas , nu m-ai convins.
Este clar ca te-ai dus si ai spus: ce sa fac SEFU ca uite s-au prins astia ca eu iti lustruiesc ghetele si vor sa ma trimita la munca de jos – unde trebuie sa fiu (dar vai, ar trebui sa dai socoteala tu si Piciorus si pentru procurorul sinucis Paanait)…
Si atunci te-a sfatuit tatucul: Stai bland baiete. Ii prostim noi. Uite eu chem partidele la Cotroceni si tu iesi pe la toate posturile TV -daca se poate – si spui ca USL NUUUUU… chestii infloritore, sforaitoare…
Oameni nesantajabili n-ai sa gasesti in actuala clasa politica. Li se dechide singura usa la debara de cate “schelete” au pitite acolo:privatizari dubioase,contracte cu bani publici dezavantajoase pentru stat…Restul?! Burse in strainatate platite de de “agenturili” sau filialele lor deghizate in ONG-uri,rude la Ierusulaim (la propriu sau la figurat)!..Avem o pozitie prea strategica,ca sa fim lasati sa ne guvernam singuri si sa ne bucuram in pace de bogatiile tarii noastre. Asa a fost din vremea romanilor,mai mult sau mai putin pe fatza!!
sursa comentarii Gandul



sursa articol http://eufrosin.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu