miercuri, 7 decembrie 2011

GENOCIDUL SELECTIV: ''BOMBA ETNO''

    
 
Aruncând o privire asupra celor petrecute în ultimele decenii, relele făcute în numele naţionalismului aberant şi extremist şi în numele credinţelor religioase au fost întotdeauna “la înălţime”. În prezent, se pregăteşte aşa-numita “bombă etno” - o bombă biologică, care va avea ea însăşi “inteligenţa” de a face diferenţa între caucazieni şi negri, de exemplu, dar chiar şi între grupele semitice (evrei şi arabi).
Acestea sunt vremurile în care gloanţele şi grenadele sunt deja perimate, şi o nouă generaţie de arme este în floare, cu mult mai periculoasă decât armele laser şi mai sinistră, am putea spune, decât diavolul însuşi!
În timpurile moderne, menţinerea păcii şi a bunelor relaţii între grupurile etnice şi religioase a devenit foarte dificilă, poate mai nesigură ca niciodată în istoria umană.
Acest secol a văzut mai multe vărsări de sânge “în numele lui Dumnezeu şi al ţării” decât în timpul oricărei alte perioade a istoriei acestei lumi.
În timpul celui de-al doilea război mondial, milioane de oameni nevinovaţi au fost măcelăriţi pe motive de rasă, religie, pentru “culoarea” politică şi pentru credinţe. Încă din acele vremuri s-au lansat prin presa controlată de francmasoni (socialişti, comunişti, membri ai confreriilor oculte masonice) campanii masive de discreditare a celor care au pus la îndoială autenticitatea informaţiilor despre criminalii sau chiar despre victimele ultimelor războaie. Trebuie totuşi să ne îndreptăm atenţia asupra ipocriziei şi asupra jocului dublu, realizat atât prin presa controlată, cât şi prin spionajul occidental din domeniul militar.
Conform rapoartelor spionilor britanici şi americani, statul israelian lucrează asiduu la o nouă armă biologică, pe care israeliţii speră că o vor putea folosi pentru a câştiga războiul pe care îl duc cu arabii. Această armă biologică este concepută pentru a omorî doar persoanele de o anumită etnie şi care au un anumit tip specific de gene, chiar dacă între cele două etnii (arabi şi evrei) sunt puţine diferenţe din punct de vedere genetic, ambele având origini semite.
PROPAGANDA AŞA-ZISĂ “EXTREMISTĂ”
În nenumărate rânduri, grupuri pseudo-politice de israeliţi şi evrei (dintre care, în mod aparent paradoxal, unele nici măcar nu erau formate în totalitate din israeliţi şi evrei) au reacţionat extrem de violent, delirând cu acuzaţii de nazism şi antisemitism la cel mai neînsemnat cuvânt adresat împotriva lor. Acest lucru se petrecea cel mai adesea atunci când un membru important al grupului lor era supus unor investigaţii de către justiţie.
Ceea ce naziştii au făcut evreilor este înspăimântător şi terifiant, şi, într-adevăr, în cele mai multe cazuri, crimele sunt de neiertat. Dar trebuie să reamintim că nu doar evreii au fost ţinte ale maşinii de război naziste; să nu uităm ţiganii, Martorii lui Iehova, homosexualii, francmasonii din lojile inferioare, dizidenţii politici etc. În mod sigur, evreii nu au fost singurii care au avut de suferit în cel de-al doilea război mondial. Au suferit oameni din întreaga lume.
Generaţia actuală din Germania, care “nu are nici o vină”, mai plăteşte încă şi acum anumitor grupuri (mulţi dintre membrii acestora sunt francmasoni deja stabiliţi în Wall Street) pentru crimele făcute de nazişti. Pe de altă parte însă, veteranii de război australieni şi familiile lor nu au primit nici măcar o scuză din partea guvernului Japoniei, pentru atrocităţile comise împotriva lor.
Multe alte naţiuni sunt în aceeaşi situaţie, şi atunci ne punem problema: de ce se face aşa mare agitaţie în cazul evreilor? Adevărul este că majoritatea naţiunilor cu bun simţ, care nu au promovat niciodată o atitudine orgolioasă, de gen “noi suntem mai buni decât restul lumii”, au suferit de pe urma acelora care au adoptat-o.
Este adevărat că a-ţi cere scuze este un început, dar banii şi scuzele nu pot învia morţii. A cere iertare pentru uciderea a zeci de mii de oameni (fie ei palestinieni sau israeliţi) nu va rezolva situaţia.
Excluderea extremiştilor religioşi de dreapta (cum sunt cei din gruparea Likud), din parlamentul israelian, ar putea fi o intervenţie salvatoare. Relele şi distrugerile pe care le fac cei din această grupare sunt greu de reparat. În mod revoltător şi terifiant, un grup de oameni (din parlamentul israelian) afirmă că acţionează “în numele lui Dumnezeu” şi se autointitulează “aleşii lui Dumnezeu”, deşi sunt de un sadism diabolic. Ei afirmă plini de sarcasm că îi “mută” pe palestinieni din casele lor, aruncându-le în aer. Orice plângere împotriva lor este imediat categorisită de către Liga Anti-Denigrantă din U.S.A. şi de către Comisia Anti-Calomnie din Australia ca fiind antisemită.
Un alt factor ce are o mare contribuţie în această strategie diabolică, este loja francmasonică B'nai B'rith, care a avut mereu jurnalişti în poziţii-cheie în centrele de presă importante din ţările vestice. Sarcina acestora este să lanseze şi să menţină minciuni, acoperindu-le cu o aură de veridicitate, înăbuşind astfel adevărul în faşă, ori de câte ori acesta deranjează interesele francmasonice.
Un exemplu concret îl constituie chiar revista “Exposure Magazine” (una dintre puţinele fortăreţe de luptă antimasonică). Ea a fost categorisită recent de către publicaţia “The Bulletin” ca fiind revista unei organizaţii de extremă dreaptă. Adevărul este că francmasonii din B’nai B’rith, furnizând această informaţie falsă, au “uitat” să menţioneze că, de fapt, revista este elaborată doar de doi oameni, care caută cu orice preţ să arate adevărul şi care rămân anonimi din motive de siguranţă. Ei sunt departe de a forma o organizaţie de extremă dreaptă, aşa cum susţin în mod insidios grupurile francmasonice.
GENOCIDUL SELECTIV
Oamenii de ştiinţă care colaborează cu organizaţii de extremă dreaptă din Israel sunt pe cale să realizeze cea mai diabolică armă care s-a inventat vreodată, şi, ca o culme a ironiei, ei folosesc pentru aceasta tocmai fondurile primite de la alte naţiuni în compensaţie pentru crimele comise înpotriva lor în timpul războiului. Este important să menţionăm aici că şi acum statul Israel subzistă cu fondurile primite ca răscumpărare pentru crimele de război, el având resurse naturale foarte mici.
Programul de concepţie al acestei bombe selective se desfăşoară la institutul biologic din Nes Tziyona, institut care constituie unitatea principală de cercetare în domeniul arsenalului clandestin al Israelului pentru arme chimice şi biologice.
Unul dintre oamenii de ştiinţă care lucrează la acest program a afirmat că “bomba etno este o treabă foarte dificilă din cauza originii semite comune a arabilor şi evreilor”. Într-adevăr, nu este deloc o treabă uşoară, căci în cazul în care această bombă nu este perfect concepută vor muri mulţi arabi dar există riscul să moară şi evrei. Şi atunci îi vom vedea pe cei care au conceput şi realizat această bombă ce compensaţii de război vor trebui să plătească şi ei conaţionalilor lor!
Dacă fosta Germanie nazistă trebuie să plătească pentru crimele ei, este perfect firesc ca şi Israelul şi Africa de Sud să trebuiască să plătească pentru crimele lor!
Cercetătorii diabolici au afirmat în continuare: “S-a reuşit identificarea unei caracteristici particulare în profilul genetic al unor comunităţi arabe, în special la irakieni. Boala mortală poate fi răspândită pulverizând în aer micro-organismele create artificial sau injectându-le în rezervoarele de apă.
Conceptul de “bombă etno” a fost iniţiat prin cercetările de pe vremea apartheid-ului fiind făcute de către savanţii din Republica Africa de Sud şi au fost dezvăluite recent în timpul audierilor dinaintea Comisiei pentru Adevăr şi Reconciliere care a studiat amănunţit crimele comise de funcţionarii oficiali împotriva umanităţii.
Până şi în parlamentul israelian unii membri au luat atitudine împotriva creării “bombei etno”, declarând că acest tip de armă este “monstruoasă” şi că ar trebui să fie distrusă imediat. Alţi experţi au considerat cu diplomaţie că o armă cu caracter etnic este foarte posibilă, dar până la a o realiza trebuie rezolvate numeroase aspecte logistice.
ARMELE RASIALE
În 1980, o echipă specială pentru cercetarea armelor biologice şi chimice din Africa de Sud, condusă de dr. Dan Goosen, a recunoscut faptul că a primit ordin să inventeze o “armă a pigmentului” care să îi omoare doar pe negri - o armă inteligentă care să îşi decidă victimele în funcţie de culoarea pielii. Din acest punct de vedere cercetările făcute de israeliţi sunt la fel de rasiste şi se bazează pe capacitatea de a omorî victima în conformitate cu ADN-ul inclus în programul armei biologice.
Dr. Goosen a mai spus “Răspândirea acestei boli create artificial se preconizează a fi realizată prin bere, porumb sau chiar vaccinuri”. El mai pretindea că nu a reuşit să oprească acest proiect.
Anul trecut un document “top secret” al Pentagonului avertiza “că agenţii biologici pot fi modificaţi (programaţi) genetic să devină arme genetice mortale”. William Cohen, secretarul ministrului de apărare SUA, a fost citat în timpul unei conferinţe de presă că ar fi “primit rapoarte despre anumite ţări unde se lucrează pentru a crea agenţi patogeni care ar reacţiona conform unor criterii etnice stabilite cu precizie”. Alte agenţii de spionaj au făcut de asemenea cunoscut faptul că Israelul era una dintre ţările la care se referea şi Cohen.
Publicaţia “Jane's”, care urmăreşte îndeaproape progresul vieţii militare şi al armamentului a oferit recent mai multe dovezi care confirmă că zvonurile despre cercetările Israelului privind armele biologice sunt bine fondate. În articolul publicat de “Jane's” se citează sursele sud-africane care mărturisesc că “cercetătorii israelieni au folosit tehnologie sud-africană pentru a dezvolta o “armă etnică” menită să realizeze diferenţa între evrei şi arabi” şi că israeliţii au descoperit aspecte caracteristice genei arabe făcând cercetări mai ales cu privire la originea israelită şi arabă a irakienilor.
Cu puţin timp în urmă BMA (Asociaţia Medicală Britanică) a făcut o investigaţie urmată de un raport alarmant cu privire la potenţialul distructiv (letal) al armelor genetice.
Vivienne Nathanson, cea care a iniţiat studiul BMA a spus: “Cu o armă cu ţintă etnică ar fi posibil să se lovească grupuri din interiorul unei populaţii. Istoria războiului, care a înregistrat multe conflicte cu caracter etnic, ne arată cât de periculoasă ar putea fi această armă.”
O altă sursă a instituţiei britanice de apărare în domeniul biologic a afirmat recent că “astfel de arme sunt posibile” şi că “s-a ajuns la un punct în care este evident necesară o convenţie internaţională pentru controlul armelor biologice”.
Lumea întreagă a rămas stupefiată (pe bună dreptate!) după ce Comisia Sud-Africană a Adevărului şi Reconcilierii a detaliat planul bombei etno-biologice, creată cu scopul de a-i omorî pe toţi negrii din această ţară. Acum israeliţii extremişti sunt pe cale să realizeze propria lor armă etnică, cu scopul de a-i extermina pe arabi.
DEMENŢA BARBARĂ
Dacă ar fi să căutăm o modalitate cât mai nebunească pentru a crea o altă “soluţie finală” asemănătoare bombelor atomice din cel de-al II lea Război Mondial, atunci cu siguranţă că aceasta este! Această demenţă pusă sub semnul “ştiinţei” şi supranumită “tehnologie” nu este decât un atentat ucigaş şi barbar, realizat pentru exterminarea fiinţelor nevinovate de pe suprafaţa acestui pământ. Cu toţii avem dreptul de a trăi! Acest pământ este cămin pentru o mare comunitate de suflete ... pe care o numim umanitate.
Ideea de armă etno-biologică, care utilizează tehnologia genetică pentru a determina cine este duşmanul şi cine nu, este o crimă gravă împotriva umanităţii. Cercetătorii inconştienţi care au lucrat şi încă mai lucrează asupra acestor arme ar trebui destituiţi pentru totdeauna din funcţiile lor şi condamnaţi împreună cu toţi vinovaţii implicaţi în acest proiect.
Asemenea cercetări inumane şi barbare nu sunt făcute nicidecum de dragul omului şi pentru a realiza unitatea în bine dintre oameni, aşa cum ar trebui să fie scopul oricărei cercetări umane, ci pentru a dezbina în numele religiei sau al naţionalismului extremist.Şi, nu trebuie să uităm că Dumnezeu este Atotputernic... şi mai devreme sau mai târziu întreg paradisul, cu toate cetele de îngeri, se va ridica împotriva acestor cercetători jalnici, demni de milă, care trăiesc pretinzând că sunt fiinţe umane, precum şi împotriva francmasonilor care îi ghidează din umbră.
Scris de Teodor FILIP 


Sursă: http://www.dezvaluiri.go.ro VIA   www.ne-cenzurat.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu