vineri, 14 octombrie 2011

MARE ATENTIE LA RECENSAMANT!

MARE ATENTIE LA RECENSAMANT! TOATE DATELE NOASTRE SUNT CENTRALIZATE LA IERUSALIM! NU TREBUIE CA SIONISTII, CEI CARE PREGATESC IMPARATIA ANTIHRISTICA, SA AFLE NUMARUL NOSTRU! Le puteti spune autoritatilor…CA SUFERITI DE AMNEZIE! Este o boala foarte greu de dovedit…STATI CALMI CA NU AU CUM SA ARESTEZE CATEVA MILIOANE DE ROMANI! Servitorii ocultei din Romania…NU SUFLA NIMIC DESPRE ISRAEL!!!


Ce inseamna amnezia in viata unei persoane?
  • Ce este amnezia?
    In termeni medicali, amnezia este pierderea totala sau partiala a capacitatii de memorizare a informatiei si de reamintire a informatiei inmagazinate.Memoria, acest complex uman care ne ofera posibilitatea de a ne aminti diverse momente din viata noastra, este un proces complex al creierului a carei functionare nu a fost complet deslusita de cercetatori nici pana in zilele noastre.Insa nu toate amintirile sunt permanente. Odata cu trecerea timpului, este absolut firesc sa uitam o serie de amanunte din viata noastra, cum ar fi detaliile anumitor intamplari, date sau expresii faciale.
    Insa nu uitam cu siguranta lucrurile primordiale din viata noastra. Nu uitam cine suntem, cine sunt cei dragi, evenimentele importante din viata, unde locuim sau ce profesam.
    Insa exista si astfel de cazuri, in care o persoana nu isi mai poate aminti aceste detalii. Atunci putem spune ca este vorba de amnezie, caci acest proces presupune pierderea unei cantitati mari de informatii, amintiri, cu o semnificatie uriasa pentu persoana in cauza, care in mod normal nu se pot uita.
  • Din ce cauza apare amnezia?
  • Studiile medicale au demonstrat ca amenzia poate aparea fie din cauze naturale, ca urmare a aparitiei unor afectiuni nervoase asociate cu degenerarea celulelor creierului, fie in urma unor traume cerebrale.Degenerarea celulelor creierului, situatie specifica instalarii dementei aduce deseori cu sine episoade severe de amnezie. Neuronii se distrug incet, incet, iar persoana afectata ajunge sa traiasca intr-un univers propriu, chinuitor si deprimant.O alta boala care aduce cu sine episoade de amnezie este boala Alzheimer, afectiune degenerativa progresiva a creierului care apare mai ales la persoane de varsta inaintata, ducand la o deteriorare din ce in ce mai accentuată a functiilor de cunoastere ale creierului, cu pierderea capacitatilor intelectuale si valorice ale persoanei afectate.Cele mai grave afectiuni cerebrale apar atunci cand creierul este traumatizat, asa cum se intampla in cazul accidentelor de masină, a cazaturilor sau a loviturilor puternice in zona creierului.
    De foarte multe ori pacientul se trezeste si nu-si mai aminteste nimic din perioada anterioara accidentarii sau post accidentare. Insa amnezia severa se instaleaza atunci cand nu-si mai aminteste nici macar date elementare despre propria identitate.
Sunt câteva idei care se repetă mereu în rândul celor care susţin acest recensământ.
Vom demonta pe rând aceste idei ca să nu mai fie puse în discuţie pe viitor.
Minciuna 1: Recensământul e ceva normal şi nu trebuie să ne sperie.
Tocmai că acest recensământ nu este unul normal prin natura întrebărilor prea intime. Recensământul are scopul de a afla dinamica populaţiei şi nu aspecte legate de viaţa privată a individului.
Trebuie spus că acum, faţă de trecut, statul deţine forme informatice (hardware şi software) superioare de gestionare a informaţiei. Pe scurt, statul vrea să îşi creeze propriul Facebook cu toată populaţia României. Cel puţin pe Facebook spui ce vrei tu despre tine, la recensământ spui ce vrea să afle statul. Informaţii smulse sub ameninţarea amenzii.
Minciuna 2: Confidenţialitatea este calitatea de bază a Recensământului 2011.
NU EXISTĂ CONFIDENŢIALITATE!
Dacă ar exista, atunci de ce statul nu oferă un contract de confidenţialitate? Pentru că nu poate. Statul va trimite datele obţinute la Eurostat iar acolo, la datele dvs., vor avea acces puteri straine şi companii straine.
Englezii au făcut mare scandal pe tema asta. Nemţii au dat statul în judecată.
Minciuna 3: Statul va vrea binele si pentru asta are nevoie de datele dvs.
Statul nu se prea omoară cu datele obţinute din recensământ ca să aplice politici sociale. Există declaraţiile unor oficiali ai statului român că politicile sociale nu sunt aplicate după datele din recensământ, ci după alte criterii politice.
În urma obţinerii unor date, de obicei statul vine cu noi taxe şi impozite. Când au văzut că românii îşi aduceau maşini de afară, au pus taxa de primă înmatriculare, deşi nu le pasă de mediu (Roşia Montana şi jaful din pădurile României). Această taxă este ilegală. Dar pentru binele dvs. ce nu face statul.
Minciuna 4: Statul cheltuie bani şi e păcat de ei să nu participăm la recensământ.
La recomandarea puterilor străine statul a cheltuit bani şi pentru vaccinuri. Vaccinurile nocive care au lăsat copii paralizaţi. Deşi sunt foarte multe cazuri la noi în ţară, nu apare nimic la ştiri. Copii paralizaţi, manipularea Tecuceanu şi nu în ultimul rând, cazul Finlanda. Un caz de răsunet mondial în care finlandezii au spus că vaccinul pentru gripa porcină este nociv.
La noi nicio vorbă. Presa este interesată de vulgar şi din când în când prezintă că statul ne vrea binele şi să răspundem la toate întrebările recensământului lor. Altfel amendă!
Minciuna 5: Nu trebuie să răspundeţi la toate întrebările din chestionar.
Să fie clar, dacă nu răspundeţi riscaţi amenda, căci e refuz de cooperare cu recenzorul. Decât să nu răspundeţi pe un chestionar semnat de dvs., mai bine îi luaţi recenzorului chestionarul din mână şi îl rupeţi, apoi îl daţi afară pe uşă.
Minciuna 6: Dacă nu deschideţi uşa primiţi amendă.
FALS! Proprietatea este inviolabilă şi este dreptul dvs. dacă deschideţi sau nu, uşa.
Minciuna 7: Dacă nu sunteţi în localitate trebuie să vă prezentaţi la Comisia de recenzori altfel primiţi amenda.
Rezultatele recensământului vor fi complete în 2014. Abia atunci se poate discuta acest lucru. Şi ca să poate fi pus în discuţie, trebuie să vă aducă în faţă o persoană care a declarat că nu sunteţi în localitate. Până în 2014 se vor schimba foarte multe, inclusiv preşedintele. Dar cei cu apucături de informatori să aibă grijă, că tot ce e semnat se află. Ca şi acum de altfel. Cine ar fi ştiut ca Voiculescu e fost informator, dacă nu era o semnatură? http://antirecensamant2011.wordpress.com/
Acest recensământ este primul la nivel european. Adică în acest an a avut loc în mai multe state UE iar întrebările au fost aceleaşi. Acum ne-a venit nouă rândul. Mai multe informaţii găsiţi aici:
http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/primul-recensamant-euro-240050.html
Însă acest recensământ nu a fost bine primit nici de ceilalţi europeni. Deci nu suntem singurii care nu vedem cu ochi buni acest recensământ.
Nemţii au boicotat şi au atacat în instanţă acest recensământ:
http://www.simoncolumbus.com/2010/06/26/german-activists-fight-planned-census-in-court/
În Marea Britanie la fel:
http://www.guardian.co.uk/uk/2011/feb/19/census-boycott-lockheed-martin
http://www.parker-joseph.com/pjcjournal/2011/02/21/census-2011-the-day-you-become-state-property/
https://p10.secure.hostingprod.com/@spyblog.org.uk/ssl/spyblog/2011/01/15/census-2011-press-release-on-lockheed-martin—ons-still-pretending-that-they-wi.html
Şi lista poate continua cu Franţa, Spania, Italia şi alte ţări dar acum vom discuta nişte amănunte importante.
Institutul Naţional de Statistică (INS) minte când spune că aceste date sunt confidenţiale. Datele strânse pleacă la Eurostat şi la aceste date vor avea acces destul de multe companii private.
Deci situaţia este mai complicată. Statul român cu ajutorul IN
de deveghepatriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu