marți, 19 iulie 2011

Protocoalele Inteleptilor Sionului…RAPORTATE LA ROMANIA!

Protocoalele Inteleptilor Sionului…RAPORTATE LA ROMANIA!Protocoalele Inteleptilor Sionului, au fost publicate pe sute de bloguri.Noi va vom arata cat de bine se potrivesc cu situatia actuala din Romania.
Sa citim textul urmatorul din “Protocoalele Inteleptilor Sionului”:
Administratorii, alesi cu grija din popor de catre noi dintre crestinii inconstienti cei mai slugarnici, nu vor fi niciodata oameni competenti pentru administratia tarii. În acest chip ei vor deveni niste papusi trase de ata de catre inteligentii si genialii nostri sfetnici, de catre specialistii nostri, crescuti si pregatiti înca din copilarie în vederea administrarii afacerilor lumii întregi. Voi stiti ca specialistii nostri si-au câstigat cunostintele necesare administrarii si punerii în practica a planurilor noastre politice, din experienta istoriei, din studiul tuturor evenimentelor importante.”
Sa citim o stire aparuta in presa romaneasca in data de 23.12.2010 http://www.ziare.com.Ciudata…”COINCIDENTA”, nu?!
Romania este condusa de tinichigii, tamplari si chelneri, conform recomandarilor presedinteluiTraian Basescu. Asta se intampla dupa ce in Arad, Gheorghe Falca a promovat la conducerea unor agentii importante oameni cu meserii de baza stimate de presedinte.
Senatorul PSDValer Marian a depus miercuri o declaratie la Parlament in care semnaleaza ca unii demnitari din Arad, promovati de primarul Aradului, printre care Ministrul de Interne, Traian Igas, seful ANAF Sorin Blejnar, dar si secretarul de stat de la Transporturi, Eugen Pistru, nu au studii corespunzatoare pentru functiile pe care le au.Valer Marian a publicat declaratia politica pe blogul sau si aduce acuzatii privind studiile parlamentarilor si sefilor de agentii, dar si unor sefi de politie.
Eugeniu Pistru, secretar de stat in transporturi, a fost tinichigiu si sofer, dupa care a absolvit liceul si facultatea la distanta. Ministrul de Interne Traian Igas a fost tamplar.
Presedintele Consiliului Judetean Arad, fostul senator Nicolae Iotcu, a fost fochist, iar deputatul Iustin Arghir Cionca a fost chelner. Deputatul Lucian Rivis Tipei a fost dresor de caini si patron al unei firme de bodiguarzi, firma care a avut contracte cu primaria din Arad.
“In ultimii sase ani primarul Falca si-a constituit un cerc de putere personal la nivel national prin promovarea in functii cheie in diverse institutii fundamentale ale statului a unei suite de apropiati si fideli ai sa din judetul Arad”, a explicat Valer Marian.
Sorin Blejnar, cercetat pentru cotrabanda cu motorina si tigari
Acesta aminteste si ca presedintele ANAF, Sorin Blejnar, a fost acuzat de conducerea Sindicatului Pro Lex ca-i chema la raport pe inspectorii care controlau “pe cine nu trebuie”.
“De-a lungul ultimilor ani, Blejnar a fost suspectat de implicare in contrabanda cu motorina si tigari, fiind cercetat de Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta in dosarul nr. 949/P/2009.
Numele lui Sorin Blejnar apare si in dosarul UCM Resita, instrumentat de DNA si soldat recent cu mai multe arestari, care priveste restituirea ilegala de TVA in suma de 60 milioane de euro catre firma afaceristului libanez Said Baaklini, cunoscut ca apropiat al ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, si in care a fost pus sub acuzare zilele trecute senatorul PD-L Mircea Banias, presedintele Organizatiei judetene Constanta PD-L, cunoscut ca un apropiat al presedintelui Traian Basescu si al fratelui acestuia, Mircea Basescu“, mai scrie Marian pe blog.
Acesta aminteste si cazul ministrului Educatiei, Daniel Funeriu, care are doar 11 clase, deoarece nu si-a echivalat studiile in Franta.
“Ministrul Educatiei Nationale, Daniel Funeriu, este originar din Arad, de unde a plecat in strainatate impreuna cu parintii sai, inainte de 1989, la varsta de 17 ani. A revenit dupa 20 de ani, laudandu-se in CV cu diplome obtinute de la ONG
-uri straine pe care le considera institutii de invatamant superior si cu titlul de expert stiintific in nanotehnologii. Daniel Funeriu este un ministru unicat al educatiei in sensul ca n-a activat, respectiv n-a profesat in invatamantul romanesc”, adauga Marian.
Sa citim textul urmatorul din “Protocoalele Inteleptilor Sionului”:
“Cine ar putea rasturna o putere nevazuta? Caci puterea noastra este una de felul acesta. Francmasoneria exterioara, de la suprafata, nu serveste decât pentru acoperirea planurilor noastre; planul final al actiunii acestei puteri, ba chiar si locul organizatiilor sale, SUPREM CONDUCATOARE, vor ramâne totdeauna necunoscute poporului.
Libertatea în sine ar putea fi complet nevatamatoare si ar putea exista într-un Stat fara a aduce vreun rau bunastarii popoarelor, daca ea s-ar sprijini pe legile credintei în DUMNEZEU si ale fratiei omenesti, straina de acea egalitate care este dezmintita chiar de legile firii, care a statornicit înfrânarea si supunerea. Având o asemenea credinta, poporul s-ar lasa guvernat de catre autoritatea parohiilor si ar merge înainte, umil si pasnic, sub conducerea pastorului sau sufletesc, împacat cu împartirea facuta de Dumnezeu a bunurilor acestei lumi. Iata de ce trebuie sa darâmam complet credinta în cele divine si trebuie sa smulgem din mintea crestinilor însusi gândul Dumnezeirii si al Sufletului, pentru a le înlocui cu meschine calcule si lipsuri materiale.”
Biserica Ortodoxa Romana, presa ortodoxa, blogurile ortodoxe, sunt puse adesea in lumina…FUNDAMENTALISMULUI RELIGIOS!!!
Gabriel Andreescu: Extremismul de dreapta în România. CENTRUL DE RESURSE PENTRU DIVERSITATE ETNOCULTURALÃ Cluj-Napoca, 2003. Intrati aici si cititi http://www.edrc.ro//docs/docs/extremism_ro/05_extremism_ro_004.pdf

Sa citim textul urmatorul din “Protocoalele Inteleptilor Sionului”:
Neobositii limbuti au transformat sedintele Parlamentelor si adunarilor administrative în sterile lupte oratorice. Ziaristii îndrazneti, pamfletari fara rusine, ataca zilnic personalul administrativ. Abuzurile puterii vor pregati prabusirea în final a tuturor institutiilor si atunci totul va fi rasturnat sub loviturile multimii înnebunite.
Ce se intampla in Romania
Protocoalele Inteleptilor Sionului:
Socotelile noastre în ceea ce prieste recrutarea de noi francmasoni se întind cu deosebire asupra provinciei. Acolo noi trebuie sa atâtam nadejdi si dorinte potrivnice celor din capitala careia îi vom spune ca acestea sunt nadejdiile si dorintele adevarate ale provinciilor, desi este lesne de înteles ca izvorul central al dezbinarilor nu porneste decât de la noi. Sa stiti ca, atâta timp cât nu ne vom bucura înca de o putere deplina va fi adesea nevoie de a înabusi glasul capitalelor prin acela al majoritatii, al poporului din provincii, care va fi cu abilitate atâtat de catre agentii nostri. Va trebui ca, în momentul psihologic stabilit de noi, capitalele sa nu mai aiba nici un cuvânt de spus asupra faptului împlinit, din simplul motiv ca acesta va fi deja primit cu mult mai repede de catre majoritatea poporului, prin intermediul oraselor din provincie.
Ce se intampla in Romania.Ce stire a aparut in ziarul Romania Libera http://www.romanialibera.ro
Masoneria se extinde la sate
Marea Loja Nationala a Romaniei va infiinta loji masonice la sate, printr-un program care va fi initiat la Conventul National care va avea loc sambata, in Capitala, a declarat joi Marele Maestru al Marii Loje, Viorel Danacu, intr-o conferinta de presa monitorizata de Agerpres.

“Avem exemplul lojii de la Hobita, care functioneaza foarte bine. Ne propunem ca in fiecare opt euroregiuni sa constituim cate o loja, sa functioneze un an-doi, sa fie bine consolidata, urmand ca din aceste loji regionale sa roiasca, sa aiba loc constituirea de noi loji” – a explicat Marele Maestru. El a precizat ca, in prezent, exista o loja sateasca la Hobita, judetul Gorj, localitatea natala a lui Constantin Brancusi, dar functioneaza si opt triunghiuri masonice, in cele opt euroregiuni ale tarii.“Aceasta criza va provoca deplasarea in mediul satesc a unui numar foarte mare de oameni si a foarte multor intelectuali. Cred ca trebuie sa pregatim aceasta zona, sa oferim cadru adecvat acestor oameni care se reintorc din orasele din Romania si din strainatate, oferindu-le aceasta posibilitate de a se perfectiona. Francmasoneria inseamna angajarea pe drumul initiatic, calea spre virtuti” – a declarat Viorel Danacu.

Protocoalele Inteleptilor Sionului
Ce forma de administratie se poate da unor State în care stricaciunea, coruptia a patruns peste tot, unde nu poti ajunge la bogatie decât prin acele viclene surprize îndemânatice care sunt pe jumatate pungasii? Unde domneste neînfrânarea moravurilor, unde moralitatea si cinstea nu se sustin decât cu pedepse si legi aspre, iar nu pentru ca ar fi întelese si primite de buna voie; unde simtamintele de Patrie si Religia sunt înabusite de credinte cosmopolite? Ce alta forma de guvernare sa se dea acestor societati, decât forma despotica pe care o vom descrie mai departe? Noi vom calauzi atunci în mod mecanic viata politica a supusilor nostri prin legi noi. Aceste legi vor lua înapoi, una câte una, avantajele si prea marile libertati care au fost împartite de catre crestini, iar domnia noastra va pune temeliile unui despotism atât de maret, încât doar el va fi în stare, oricând si oriunde, sa impuna tacere crestinilor care vor voi sa ni se împotriveasca si care vor fi nemultumiti.
Coruptia politicienilor romani.Stire aparuta in data de 04.06.2009 http://lideruldeopinie.ro

Politicienii români, cei mai corupţi din Europa

maginea României în Europa tinde să fie una tot mai proastă. Potrivit unui sondaj realizat de Transparency Internaţional, ţara noastră este singurul stat din Uniunea Europeană care identifică Parlamentul ca cea mai coruptă instituţie, Legislativul fiind urmat, în clasamentul românilor, de partidele politice şi Justiţie. Totodată, barometrul Transparency Internaţional arată că românii au dat şpagă cel mai des în 2008 pentru a avea acces la serviciile medicale, marea majoritate a cetăţenilor nereclamând faptul că au fost nevoiţi să dea mită. Următoarea instituţie unde s-a dat cel mai adesea şpagă este Poliţia, urmată de Justiţie. Victor Alistar, şeful T.I.R., este de părere că „Politicile anticorupţie par a fi mai degrabă pe hârtie, instrumente de armă politică şi mai puţin lucruri care să schimbe sistemul“. Barometrul Global al Corupţiei 2009 al Transparency International acoperă 69 de ţări şi analizează experienţa cotidiană a oamenilor în ceea ce priveşte mita, corupţia sectorului privat şi corupţia la nivel înalt în şase instituţii – partide politice, demnitari şi funcţionari publici, Parlament, afaceri şi sector privat, sector juridic şi mass-media. Astfel, o treime (33%) dintre românii incluşi în cercetarea sociologică consideră Parlamentul ca fiind zona cea mai coruptă, în timp ce 17% au indicat partidele politice, 18% – Justiţia, 13% – sectorul privat, 15% – funcţionarii publici şi demnitarii, iar 4% – presa. În plus, 69% dintre românii chestionaţi consideră că acţiunile Guvernului actual în lupta împotriva corupţiei au fost ineficiente şi 20% au apreciat că sunt eficiente.
Şpagă la nivel înalt
România este singura ţară care indică în proporţie atât de mare Parlamentul drept cea mai coruptă instituţie, Lituania şi Israelul înregistrând 23% păreri negative, Bulgaria – 21%, Cehia – 12%, iar restul ţărilor europene – sub 10%. În schimb, Bulgaria este singura ţară din Europa care indică Justiţia drept cel mai corupt sector, cu o proporţie de 38% dintre persoanele chestionate, fiind urmată de Lituania (23%), România (18%), Portugalia (14%), Spania (12%), iar restul ţărilor având sub 10 procente. În ceea ce priveşte Parlamentul, România a fost singura ţară din Europa care a identificat, cu un scor de 4,3, această instituţie drept cea mai afectată de corupţie, fiind urmată, în grupul său regional, de Bulgaria (4,2), Israel (4,0) şi Lituania (4,0). Alte ţări, dintre cele analizate, care au considerat Parlamentul drept cea mai coruptă instituţie sunt Indonesia (4,4), Panama (4,6), dar şi Statele Unite (3,9), în timp ce Republica Moldova a înregistrat un scor de 3,4. Următoarea instituţie considerată cea mai coruptă în România este Justiţia, scorul înregistrat fiind de 4,2, depăşit, în U.E., doar de Bulgaria, cu 4,6. În ceea ce priveşte corupţia sectorului privat, acesta a obţinut în România un scor de 3,9, cel mai mare fiind cel al Ungariei (4,3) şi al Islandei (4,3). Acelaşi scor ca şi România îl mai au Bulgaria şi Norvegia, pe continentul european. Scorul obţinut de demnitari şi funcţionari publici este, pentru România, de 3,8, punctaje mai mari având, în Europa, Bulgaria (4,1), Italia (3,9) şi Lituania (3,9). Cea mai puţin coruptă instituţie din România, dintre cele analizate, este considerată mass-media, cu un scor de 3,4. În schimb, în alte ţări, presa este catalogată cu scoruri mai mari de corupţie: Grecia (3,8), Ungaria (3,7), Norvegia (3,5) şi Luxemburg (3,5).


sursa articol    deveghepatriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu