joi, 28 iulie 2011

BAUTURI RISCANTE!

Fanta cu pesticide


FANTA CU PESTICIDE
E o stire care nu e chiar noua, dar care e bine de stiut si de constientizat. Este vorba de pericolul pe care-l reprezinta cunoscuta bautura racoritoare Fanta, produsă de compania Coca-Cola. Asadar…vreti sa consumati niste pesticide in plus? Luati si consumati Fanta! Caci toate cercetarile care au fost intreprinse de laboratoarele de analiza din Marea Britanie au scos in evidenta faptul ca Fanta contine de 300 de ori mai multe pesticide in fiecare sticla de suc, decat nivelul normal permis.
Ce chimicale peste limitele normale au fost detectate mai exact in Fanta? E vorba de carbendazim, thiabendazol, imazalil, procloraz, malation si iprodion – toate reprezentand pesticide obisnuite ce apar in recoltele de portocale. Iata totusi o veste buna: asta inseamna ca firma Coca-Cola foloseste cu adevarat in producerea bauturii Fanta un anumit nivel de suc de portocale. Ce mai conteaza ca portocalele sunt contaminate cu aceste chimicale…
In apararea sa, Coca-Cola spune ca “toate bauturile testate respecta regulile de securitate alimentara”. Ati inteles? Coca-Cola respecta regulile de securitate alimentara in prepararea bauturii, asa ca nu va mai ingrijorati de pesticide! De fapt, toate aceste chimicale sunt perfect sigure, caci Coca-Cola ne asigura ca “aceste niveluri foarte mici de chimicale se incadreaza in nivelurile zilnice acceptabile pentru organismul uman, asa ca toti consumatorii de Fanta n-au nicio problema de securitatea alimentara”.
Uau! Oare de ce sa ne ingrijoram mai mult? Faptul ca au fost descoperite niveluri mari de pesticide in Fanta sau faptul ca firma Coca-Cola crede ca aceste niveluri sunt “acceptabile” pentru organismul uman!? Stiati, de exemplu, ca unii fermieri indieni folosesc bauturile racoritoare produse de Coca-Cola drept pesticide pentru a-si trata si proteja recoltele? Si recoltele lor vor fi protejate, pentru ca firma Coca-Cola are grija “sa injecteze” in bauturile sale un nivel acceptabil de pesticide. In aceste conditii, cand va e sete, ati mai dori sa mai consumati bauturi cu pesticide? E doar alegerea dvs!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=IcWdhWz-uhI&w=480&h=280]
sursa Supraveghetorul
PepsiCo foloseste potenţatori de aromă artificială obtinuti din celule fetale de copii victime ale avorturilor!!!

Zeci de grupuri pro-life fac apel la americani pro-viaţă pentru a boicota PepsiCo, deoarece acesta a încheiat un contract cu o companie care utilizează celule fetale de copii victime ale avorturilor pentru a testa şi produce potenţatori de aromă artificială. LifeNews.com a raportat pe controverse în martie, când a venit la lumină informaţii care arată companie de biotehnologie la Senomyx sa dovedit a fi testarea aditivilor alimentari lor folosind celule fetale de la avorturi.
Companiei cheie se axează aroma si programe pe descoperirea şi dezvoltarea de ingrediente cimbru, gust dulce şi sare, care sunt destinate pentru a permite reducerea de MSG, zahăr şi sare din produsele alimentare şi a băuturilor," site-ul web Senomyx spune. "Utilizarea izolate receptori umane gust, am creat proprietate gust sisteme de receptori bazate pe test care asigura o biochimice sau citire electronică atunci când un ingredient aroma interacţionează cu receptorul."
Debi Vinnedge, a grupului pro-viaţă, a explicat: "Ceea ce ei nu spun public este că acestea sunt utilizaţi HEK 293 - celule embrionare renale umane prelevate de la un copil avortat prin alegere pentru a produce aceste receptori. Ei ar fi putut alege cu uşurinţă de animale, insecte, sau alte obţinut punct de vedere moral celule umane care exprimă proteina G pentru receptorii gust. "
După expunerea practica, de grup Vinnedge solicitat pentru oameni pro-viaţă pentru al / ao contacta companiile care folosesc Senomyx pentru a testa produsele lor. În timp ce unele companii oprit contractante cu ea , alţii nu.
Acum, Vinnedge spune astăzi că PepsiCo are o finanţarea de cercetare şi dezvoltare prin plata unei redevenţe pentru Senomyx a utiliza celulele umane embrionare rinichi pentru a produce potenţiatorilor de aromă pentru băuturi Pepsi.
"Există mai multe opţiuni PepsiCo ar putea fi utilizaţi în loc de celule fetale avortate, inclusiv animale, insecte, sau alte celule umane obţinute punct de vedere moral", a spus ea LifeNews. "Apocalipsa-un potenţial de relaţii publice coşmar-motivat Campbell Soup să rupă toate relaţiile cu Senomyx. Cu toate acestea, PepsiCo continuă relaţia lor de afaceri, în ciuda conexiunii cu avortul. Răspunsul lor la inceputul acestui an a atras furia publicului atunci când a scris că "colaborarea noastră cu Senomyx este strict limitată la crearea unor bauturi slab calorice, băuturi cu un gust mai bun pentru consumatori."
"Când este presat în continuare, PepsiCo a încercat să calmeze consumatorilor supărat cu un răspuns scrisoare forma în care au insinuat ei a fost acuzat de efectuarea cercetărilor avortat ţesutul fetal", a adăugat ea. "Duplicitatea lor a atras din nou indignarea publică."
Brad Mattes de problemele vieţii Institutul este un alt lider pro-viaţă de asteptare pentru un boicot.
"În timp ce celulele avortonilor fetali nu sunt de fapt în produsul în sine, o relaţie strânsă este suficient pentru a respinge majoritatea consumatorilor. Pentru a cunoştinţelor noastre, aceasta este prima dată când un produs alimentar a fost public asociate cu avortul a spus el.
Senomyx are au peste 800.000 de arome unice pentru produsele alimentare, Vinnedge spune, dar celule exprimă anumite proteine ​​produc un semnal chimic atunci când sunt introduse arome, care determină dacă au realizat aroma buna. Celulele fetale avortati nu sunt în produsul în sine.
organizaţiile pro-life sunt cer public să boicoteze toate produsele bea Pepsi şi să încurajeze consumatorilor de a contacta de gestionare a Pepsi solicitându-le rupe toate legăturile cu Senomyx. Consumatorii sunt de asemenea încurajaţi să contacteze Campbell Soup şi le mulţumesc pentru a răspunde la preocupările pro-viaţă.
grupurile pro-life care uneşte Copiii lui Dumnezeu pentru viaţa în boicot la data sunt: ​​American Life League, Life Probleme Institutul, Concerned Women for America, Colorado Dreptul la viaţă, dreptul la viaţă american, Sound Choice Institutul farmaceutice, ALL Arizona, Central Nebraskans pentru viaţă, Pro-Life Waco, Coaliţia Houston for Life, Mama si nenascuti Valea Baby Fox, parte femeiască, Panouri for Life, Mişcarea pentru o mai bună America, apărătorii din Centrul de nenăscuţi, Ajutor Focus Sarcina, Idaho Alege Viaţa, Centre de EMC Frontline Sarcina din NY, Four Seasons for Life, CREDO, alegeri de viaţă, Dallas Stopp, dreapta CA To Life, Alianţa Viaţa umană, dreptul la Federaţia Internaţională de viaţă, Operation Rescue şi naţiunii Pro-Life. LifeNews.com a aderat la apel, precum şi boicotarea.
ACŢIUNE: A lua legatura cu aceste companii ...
Jamie Caulfield, Sr. VP
PepsiCo, Inc
700 Anderson Hill Road
Cumpărare, NY 10577
(914) 253-2000
Email forma: http://cr.pepsi.com/usen/pepsiusen.cfm?time=5189878
M. Edmund Carpenter, Preşedinte, Corporate Development
Campbell Soup
1 Campbell Place
Camden, NJ 08103-1701
1-800-257-8443
Email forma: http://campbellsoupcompany.com/Feedback.aspx
tradus cu ajutorul google translate
SURSA http://www.lifenews.com/2011/05/25/pro-life-groups-boycott-pepsi-for-using-aborted-fetal-cell-lines/
UNII II SPUN PROPAGANDA ANTI, ALTII II SPUN "ALIMENTATIE RATIONALA/NATURISTA" TU CE PARERE AI ?
VETI BEA O COCA-COLA SAU UN PEPSI ÎN SANATATEA NOASTRA ?
CUM COCA-COLA SI PEPSI-COLA "NE AJUTA"!

Ce este mai bun decât sa fie însotit prânzul nostru sau pizza de la cina de o Coca-Cola rece ... Racoritoare, digestiva si mai ales ... "fara sa moarte". Nu cumva însa, în spatele acestora = se ascunde ceva ? Exista ceva ce nu stim ? Ce este, în fine, aceasta negru spumant lichid pe care-l numim Coca-Cola ? Cititi ..
- În multe state ale Statelor Unite ale Americii politistii cara doua galoane de Coca-Cola într-un camion ca sa curete sângele de pe drumuri în urma accidentelor.
- Daca puneti o friptura (o bucata de carne) într-un bol cu Coca-Cola va disparea dupa doua zile.
- Ca sa curatati o toaleta turnati în scoica WC-ului o Coca-Cola si lasati "cunoscutul gust" sa stea pentru o ora dupa care trageti apa. Se va fi curatat în mod impecabil si va straluci de curatenie. Acidul citric al Coca-Colei face sa dispara toatele petele colorante de pe suprafetele sticloase si de pe portelanuri.
- Ca sa scoateti rugina de pe aparatoarele cromate ale autovehiculelor frecati cu o bucata de folie de aluminiu mototolita si înmuiata în Coca-Cola.
- Ca sa curatati contactele (polii) unei baterii auto de coroziuni varsati peste acestea o Coca-Cola.
- Ca sa slabiti un surub ruginit (cu piulita) puneti deasupra lui o cârpa înmuiata cu Coca-Cola pentru câteva minute. Petele de rugina, în general, se înlatura dintr-o singura miscare daca puneti peste acestea o cârpa înmuiata cu Coca-Cola.
- Ca sa gatiti o friptura suculenta de porc varsati o Coca-Cola în tava, înveliti carnea într-o folie de aluminiu si asezati-o în tava si apoi puneti-o la cuptor ca sa se friga. 30 de minute înainte de a fi gata scoateti folia de aluminiu si lasati zeama sa se amestece cu Coca-Cola. Sosul care se va crea va fi foarte gustos.
- Ca sa scoateti petele de grasime de pe haine adaugati o Coca-Cola în masina de spalat împreuna cu detergentul si demarati programul normal de spalare. Coca-Cola ajuta la eliminarea petelor. Sau la spalatul cu mâna, varsati Coca-Cola peste pata împreuna cu detergentul si apoi frecati în mod ciclic.
- De asemenea, Coca-Cola ajuta la eliminarea petelor si neclaritatilor de pe parbriz.
- Coca-Cola are acid fosforic cu pH 2,8 (3,4 dupa altii !) Poate sa dizolve un cui în timp de patru zile. (PH-ul are valori cuprinse între 1 pentru acizi si 14 pentru baze. Un pH de 7 se considera neutru.)
- Ca sa se transporte principala solutie concentrata a Coca-Colei ar trebuie ca si camionul-transportor (cisterna) sa utilizeze semnul "Hazardous Material", care înseamna "Produs de mare pericol".
- Firmele care dispun de Coca-Cola o folosesc ca sa curete motoarele camioanelor lor de mai bine de douazeci de ani !
Acest produs îl bem !
Normal ca-l folosim si pentru a curata petele noastre.
Si pe deasupra platim pentru asta ! Corect ?
Informativ :
- Valoarea medie a racoritoarelor gazoase este de 3,4. Aceasta cantitate de acid este suficient de puternica ca sa dizolve dinti si oase ! Corpul nostru înceteaza sa mai "construiasca" oasele aproximativ la vârsta de 30 de ani. Dupa aceasta vârsta oasele încep sa se dizolve în fiecare an prin intermediul urinei noastre, depinzând însa întotdeauna de aciditatea mâncarii pe care o ingeram. Calciul diluat ajunge în artere, în vasele sanguine, în piele, în tesuturi si în diverse organe (în rinichi rezultatul este formarea pietrelor renale).
- Racoritoarele nu au deloc elemente naturale (în comparatie cu vitaminele si apa naturala). Contin mult zahar, au o mare aciditate si coloranti. Multi oameni prefera sa bea bauturi gazoase dupa fiecare masa. Va imaginati care este consecinta ?
- Consecinta ?!
- Corpul nostru are o valoare indicativa de 37 grade Celsius pentru functionarea digestiei enzimelor. Temperatura racoritoarelor gazoase este cu mult mai scazuta de 37, de multe ori apropiata de zero grade. Aceasta diferenta de temperatura are ca rezultat influentarea procesului de prelucrare a enzimelor si generarea stresului în sistemul nostru digestiv si determinându-l ca acesta sa digere mai putina mâncare. În realitate mâncarea fermenteaza. Mâncarea fermentata genereaza mirosuri urâte, gaze, putreziciune si toxine, care sunt absorbite de catre intestine si astfel intra în sânge de unde se distribuie în întregul organism. Aceasta raspândire a toxinelor ajuta la generarea diferitelor boli.
Câteva exemple :
- Acum câteva luni a luat loc un concurs la Universitatea din Delhi : "Cine va bea mai multa Coca-Cola ?" Câstigatorul a baut 8 sticle si a murit pe loc din cauza supra-dozei de "bioxid colorant" (cernelat) în sânge si a lipsei oxigenarii. De atunci, decanul a interzis categoric racoritoarele gazoase la bufetul universitatii.
- Cineva a pus un dinte spart într-o sticla cu Pepsi-Cola în care în timp de zece zile s-a dizolvat ! Dintii si oasele sunt singurele parti umane care ramân intacte destul de mult timp dupa moartea noastra.
Va imaginati ce poate face aceasta racoritoare sensibilelor noastre intestine si interiorul stomacului nostru în ce hal poate ajunge ?
CALDUROS APEL CATRE TOTI :
TRIMITETI ACEST MESAJ TUTUROR PRIETENILOR VOSTRI ASTFEL ÎNCÂT SA LARGIM INFORMAREA REFERITOARE LA CE SUNT RACORITOARELE GAZOASE.
Mai doriti înca sa beti o Coca-Cola sau un Pepsi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu