marți, 31 mai 2011

RAZBOIUL ALIMENTELOR A INCEPUT

Al treilea război mondial va fi unul al alimentelor și va începe anul acesta!


Gerald Celente, un specialist american în prognosticarea trendurilor economice și sociale, crede că revoltele începute în mai multe țări de pe mapamond reprezintă începutul celui de-al treilea război mondial. El pune conflictul pe seama prețurilor din ce în ce mai mari ale alimentelor.
Potrivit site-ului romanialibera.ro  Celente crede că alte motive pentru declanșarea unui nou război mondial sunt șomajul și inegalitatea socială.
Specialistul american a prevăzut în 2010 mișcările sociale de amploare din lumea arabă (“Off With Their Heads 2.0″) și crede că acum că aceste revolte au niște trăsături comune și se vor extinde în toată Europa în această vară. Mai mult, protestele vor lua o amploare globală până în iarnă, spune Celente.
“Prețurile la mâncare sunt la un nivel maxim istoric. Șomajul se află la limite record. Avem tineri între 18 și 28 de ani cu diplome universitare, lăsați nefolosiți, care nu-și pot găsi slujbe (…) Ce nu se vede la știri este ce se întâmplă în Spania și asta e de fapt marea știre. Tinerii s-au deșteptat. Știu cum merge treaba. (…) Ies pe străzi și nu se mai duc acasă, pentru că iată, când pierzi totul nu mai ai ce să pierzi. (…) Aceste revoluții se vor răspândi de-a lungul verii în toată Europa. Până la iarnă, va ajunge la nivel global”, a spus Gerald Celente, potrivit sursei citate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu